Új privát üzeneted érkezett!

lyly ti is csepeliek vagytok? :lol:
mi is nehezen indultunk a szobatisztasággal!.
mi annyit teszünk hogy eldugtuk a pelusokat mert hozta mindíg tegyük fel..na mioat nemlátja eszébe se jut .kap egy kis gatyát és ha pisilnie kell szol.de a wcre nem ül rá és a bilire se,csak állva hajlandó!
igy már csak alvásnál van rajta pelus! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu,
remélem is, hogy értesítesz :lol: Aztán (ne legyen rá szükség), de ha járunk véletlen Szegedre a Kaáliba, akkor majd jól meg is látogatlak :lol:
Kértünk időpontot, nem akarom húzni az időt, december 20 nagyon közeleg, én erről a munkahelyről szeretnék babát.

Szobatisztasággal mi nagyon hadilábon állunk. Lilinek gyakorlatilag semmi igénye rá. Valamelyik nap bugyiban volt, aztán persze belepisilt, de nem csak egy kicsit, hanem rendesen. Ugye kérdeztük, hogy akkor most mi lesz..., erre közölte, hogy szerinte majd megszárad. Kösz. Tegnap is kérdeztem, hogy van-e a pelusban valami, mondta, hogy van, kaki. De hogy mióta lehetett ott? Ha nem kérdezem, nem mondja. Már nem tudom, mit csináljak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok hogy betolakodom közétek,de lenne egy fontos kérdésem.
Rólam röviden:

- 2007.04.10 21-ik héten megszültem beteg kisfiam. Csontfejlődési rendellenesség. Azt hittem nem élem túl soha. (www.angyalokszulei.hu / Történetek / 8.old./H.Jász Csabika)

- 2008.03.02 Második clostis hónap poz teszt. Velem volt 7 hétig.

Pihenés, closti újra
- 2008.08.31 Második clostis hónap poz teszt. Velem volt 6 hétig.

az első babóm closti nélkül sikerült, problémamentes terhesség volt, csak tragédiával a végén.

Leállt a petefészek működésem (elméletileg stressz alapon). Itt kaptam először clostit. A ciklus második felére nem kaptam semmit.

Lehetséges hogy a clostylbegyt gyógyszer miatt nem sikerültek a babáim? VAn köztetek olyan angyalka anyukája aki így járt?

Hogy lehet mindezeket egyáltalán túlélni? EGyszerűen teljesen ki vagyok.
nyuszifülû

Szia Nyuszifülű,

azt hiszem, ezt nem lehet már soha elfelejteni, de csökkenni fog talán a fájdalom. Én is ebben bízom. Nagyon sajnálom, ami veletek történt, nekem is félidősen kellett megszülnöm a második kicsinket, tudom, min mehettél keresztül.

Itt sokan vannak, akik szedik/szedték ezt a gyógyszert, remélem, ebben is tudnak neked segíteni. A babáknál próbálj megnyugodni, és nem görcsölni, sajnos, szerintem megérzik. Hormonszinted rendben van?
Én most pl. sportolni fogok, méregtelenítek, esetleg egy kicsit megtanulok jógázni, dolgozom, és a családdal töltődöm. Próbáld magad elfoglalni, készülj már most az őszi négynapos szünetre, a mikulásra, karácsonyra (némelyik kreatív dolognak sok idő kell, hogy elkészüljön! :lol: ), és menni fog az idő, te pedig lassan megnyugszol.

Gyere ide gyakrabban, vannak ám itt nagy örömhírek és jó ötletek is, nemcsak szomorúság, erőt lehet belőlük meríteni, ha kicsit megtorpansz.

Kép

Kép

Kép
lyly

Köszönöm Lyly, aranyos vagy. megpróbálok megtenni mindent hogy ne gondojak rá.

Hormont persze nem csináltak, elmaradt. :(
nyuszifülû

Nyuszifülű!

Nem akarok állást foglalni, de szerintem nem a closty a hibás. Az már annál inkább, hogy úgy szeded, hogy nincsenek tisztában a hormonjaiddal. :evil: Ha hormonokat néznek, nézess cukrot és inzulint is. A stressz növeli az IR lehetőségét.

tjuca

"elméletileg" hormonálisan rendben vagyok mert az első babám előtt volt vérvizsgálat. Spontán teherbe estem, és nem volt semmi baj.

Hormonvizsgálat nélkül írták a clostit, mivel a petefészkeim "üresek voltak mint egy sivatag". Semmi. Az orvosom meddőségről és petesejt donációrol beszélt. Mivel vesztenivaló nem volt már írta fel a clostit.

Megyek is hozzá a héten.
nyuszifülû

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy írok nektek ismeretlenül, de szoktalak titeket olvasgatni, és most látom, mi történt...
Mélységesen megrendített Nyuszi, ami megint történt veled....Annyira nagyon sajnálom.... :cry:
De fel a fejjel, tudod, mondtam neked már, te egy borzalmasan erős és jó ember vagy, egyszer úgyis kapsz egy babát, meglátod! Csak ne add fel kérlek! Millió puszi és ölelés!!!! j.

Kép
jenny29
Mór

Nyusz!

Épp ez a bajom. Ha hormonálisan minden rendben, akkor nem lehet a petefészked sivatag. Úgy beszál petesejt donációról, hogy nem nézték meg mizu a hormonjaiddal?

Legalább uh-val követte, hogy mit csinált a closty?

Az, hogy az első babánál minden rendben volt, az irreleváns. Azóta volt egy hatalmas lelki trauma, egy terhesség, amit befejeztek. Sajnos sok minden történhetett. Éppen ezért nem is értem mit csinál a dokid. Mivel én csak laikus vagyok, ezért nem szeretnék itt okoskodni, de valahogy úgy látom kihagyott pár lépcsőfokot, vagy egy másik példával élve-> esküvőre akart egy menyasszonyi ruhát valaki. Már volt rajta egyszer az érettségi szalagavatóján, ergo tudta hogy van olyan ruha, ami jó neki, majd bemenet egy szalonba és minden próba nélkül megvette, majd miután mégsem az volt az igazi, közölte, hogy mégis inkább varrni kellene, de valami tesztszabásminta alapján...

Remélem csak én vagyok túl kötözködő, meg pesszimista.

tjuca

Jenny drága hát itt vagy? Sokat gondoltam rád.

Juca, teljesen igazad van!!! Teljes mértékben egyetértek veled!! Kellett volna hormonvizsgálat.
nyuszifülû

Sziasztok!

Nyuszifülű! Nagyon sajnálom ezt a tragédia sorozatot, ami veled történt. Nekem is az első spontán terhességem a 9. héten vetéléssel végződött és így jártam mint te, hogy valószínű a lelki megterhelés miatt egyszerűen leállt a petefészkem. Én is Clostit kaptam, szintén hormonvizsgálat nélkül, de nálam akart az orvos csinálni, csak én voltam türelmetlen. Középidőben mindig nézték uh-val, hogy megfelelő-e a peteérés. Az első hónapban nem kaptam a pé után hormonpótlást, de a másodikban kaptam progeszteron pótlást, terhes is lettem és meg is maradt, egészségesen megszületett.

Szerintem is csináltass hormonprofilt, mert nem biztos, hogy a Closti önmagában elég. Illetve még azt is érdemes lenne megnézetni, hogy az első vetélés után, miután megszületett a baba, nem sérült-e meg valahol a méhnyálkahártya alapja és esetleg emiatt nem tudnak a babák mélyen beágyazódni.

Álomország? :lol: :lol: Paff, a bűvös sárkány a szomszédod? :lol: :lol:

Lányok! Bocsi, hogy nem jövök gyakrabban, de amióta megszületett Marci, ő köti le minden gondolatom, a vetélés okozta traumákat mintha elsöpörték volna. :lol: A régiek gondolom még emlékeznek a negatív ömlengéseimre, önmarcangolásomra, a teherbe-nem-esésből adódó depresszív megnyílvánulásaimra. Ezeknek szerncsére már vége. Még emlékszem rá, hogy milyen gyötrő is ez az állapot, de már csak mint egy rossz álom van meg bennem. És igazából ez az élet rendje. A rossz után jön a jó és akkor annak kell élni, abban kell lubickolni és elfelejteni a rosszat.
Szoktalak mindig olvasni titeket, elszorul mindig a szívem, ha egy új név feltűnik a topikban, de én már szerencsére kívülállónak érzem magam itt. A babásoknak mindig örülök, nyomon követem mindenkinek a sorsát, de jellemzően inkább a babás topikoban szoktam utánaolvasni, hogy kivel mi van. Hiszem, hogy mindannyian eljuttok ti is egy-egy babás topikba újra! Ha nem is írok gyakran, azért még nagyon szorítok mindenkinek.

És végül egy kép az én életem megszépítőjéről:
Kép

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Zsuzsu, itt vagyok, megvagyok, szoktalak is olvasni benneteket, csak annyi új név lett, hogy nem bírom követni az eseményeket. A régiek közül már mindenki vagy megszült, vagy nemsokára , mint te is :wink:
Nálunk amúgy minden oké, Petrácska nagyon cuki, imádom, egy mindig mosolygós tündérke.
Peti nagy ovis már, az óvónéni szerint igazi kis segítség.

Juca, gyönyörűek a csajszik!

Monti, Nagyon aranyos Marci! Jó baba? Alvás?

Lina, nektek minden hónapban szorítok, nemsokára sikerülnie kell. :wink:

Dreika, nektek kislány vagy kisfiú lesz?

Örültem amikor Veránál is kiderült hogy kislány, nagyon régóta várt kislány ő.

Nita, neked is kitartást, biztos nemsokára beköltözik pocidba a várva várt kistesó.

És Zsuzsi, kitartás a kis Ábihoz, kíváncsi leszek végülis hugitok vagy öcsitek lesz!

Valamelyik felkelt, nyöszörgést hallok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.01 12:44-kor.
Vendég

bocsi rossz helyre ment...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ticsimû 2008.09.01 12:48-kor.
ticsimû

Csucsu, neked is drukkolok!

Biztos egy csomó embert kihagytam a régiek közül is, de rohannom kell, puszi mindenkinek!!

Igyekszem vissza-visszanézni időnként hozzátok!
Vendég

És végül egy kép, éppen ébredés után :lol: Kép
Vendég

Sziasztok,

hű, mennyit kellett visszaolvasnom, pedig csak négy napja nem voltam itt. Elmentünk férjemmel kettecskén, kis porontyunkat nagyira hagytuk. Szerencsére nagyon jó volt mindenkinek a kaland, manóka nem tűnik depisnek és be kell vallanom, hogy nekem is nagyon jól esett a szabadság. Férjem meg " meg volt lepődve", hogy én minden percét élveztem a szabinak, azt hitte majd a fiam után fogok sírni. A kisfiam (23 hónapos) ráadásul nem kért szopit azóta, csak egyszer. Ezzel kapcsolatban légyszi írjon, akinek van tapasztalata: szerintetek befolyásolja a teherbeesést a szoptatás (1-szer naponta)? Rendesen megjön mindig 30 napra. A másik amit kérdeznék:ha szabályosan megjön, akkor van peteérésem? vagy ez nem tuti? A doki szerint ne aggódjak, minden rendben van.
Lily, ami a vérzést illeti, nekem több mint két hétig vérezgetett változó intenzitással, pedig csak 9 hetes volt a baba.
Gratulálok mindenkinek aki pocakosodik és kitartást nekünk, várakozóknak!! :)
mazsomka

Ha ezeket a babákat nézegetem, basszus alig bírom a könnyeimet visszatartani, csodálatosan szépek, érdemes kínlódni értük.
Sajnálom viszont hogy megint vannak szomorkodók, nagyon nagyon szorítok, hogy ti is örömködjetek minél hamarabb.
Montananak igaza van , nagyon sokat nyafogtunk, siránkoztunk, de összejött, és nektek is csak azt tudjuk mondani, időbe kerül sajnos meg sok sok lelki fájdalommal, de tul lehet lenni rajta.
Magunkról egy kis helyzetjelentés.
Nagyon sok összehúzódásom, fájásom van, van olyan hogy megébredek a fájdalomra, persze visza nem tudok aludni.
De még mindig bent van, és minden napnak nagyon tudok örülni
Ma bent voltam a kórházban, azt mondták, már nem tennék infúzióra sem, esetleg egy két napra inkubátorba hogy ne fázon, de nem kéne sokáig bent maradni, csak 2-3 nap plusz.
Ha ezt a hetet kibírnánk, akkor meg már semmit nem is kéne tenni.
aláírtam a műtétespapírokat, vérképpel cukorral, vérnyomással minden rendben, félelem egyáltalán nincs bennem, de tele vagyok várakozással.36 évesen, néhány vetéléssel a hátam mögött, 2 szarvú méh-el nagyon is elégedett vagyok mindennel.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!!!! Tudtam hogy kimaradt valaki...
Neked is nagy hajrá! Nem sok van már hátra!
Vendég

Mazsomka, szerintem napi 1-2 szopi már nem befolyásolja a teherbe esést. Az meg hogy rendszeres a vérzésed valóban nem garancia arra, hogy van is peteérés, de mindenképpen jó jel!!
Vendég

Mazsomka, szerintem napi 1-2 szopi már nem befolyásolja a teherbe esést. Az meg hogy rendszeres a vérzésed valóban nem garancia arra, hogy van is peteérés, de mindenképpen jó jel!!
Vendég

kacika gyönyörű baba Petruska! :lol: :lol:
nyuszifülű nagyon sajnálom amin keresztűl mész!Kitartás!És tényleg csináltass hormonvizsgálatot!
én is msot ezzel kezdtem két hét mulva tudom meg az eredményét!
sajna nekem is két babám elment! :cry: /a 12.hétbe és az 5.hétbe/
Nagyon szeretnénk kistesót!
sugi kitartás már hamarosan karodba lesz a kis Balázs!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszi, Nitácska, meg akinek már több babája lett angyalka...
Én tényleg nem vagyok orvos, de eszembe jutott, hogy ha ugye születik egy egészséges gyerek, és utána a többi nem marad meg, nem lehet-e, hogy valami immunitásbeli gond van, összeférhetetlenség vagy bármi. Úgy, mint az Rh- vércsoportnál. Az első gyereknél nem gond, csak a többinél lehet az. Volt egy ismerősöm, akiknél az apa vérében volt egy antigén, az anyáéban nem, az első gyereknél erre kialakult egy ellenanyagtermelés, és utána két babának egyszerűen lebontotta a vérét, mire rájöttek. A tesó úgy lett, hogy többször köldökzsinóron keresztül vért adtak a babának. Más meg mondta, hogy nagyon alvad a lány vére, és egyszerűen bealvad a köldökzsinór. Ha újra terhes lesz, vérhígítót kell szúrnia végig. Annyi minden lehet az ok.
Én ugye "csak" egy babát vesztettem el, azóta viszont teherbe esni nem tudok, nem értem mi lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok,
megjöttem a szövettani eredménnyel, persze több mint 2 órát vártam Bencussal a nagypocakosok között a nyavaláys papírra.
PLACENTA INFARCTUS. :cry: :cry: :cry:
A doki nem sokat mondott erről, szerinte valami vérhígítót kellene szednem a következő baba előtt és alatt, de én már ezeknek nem hiszek. Ezek mondták nekem azt is, hogy nem érezhetem a kicsi mozgását 20 hetesen... No comment.
Holnap megyek a régi orvosomhoz, remélem, ő már bővebb magyarázatot tud erre adni. Volt valamelyikőtöknek ilyen baja?
A baba teljesen egészséges volt, és szépen fejlődött, minden szerve ép, és jól működött. Elkeserítő... úgy érzem, én öltem meg.

Most a dühös fázis van rajtam, el is határoztuk a férjemmel, hogy HÁROM gyermekünk lesz, tehát még kettőt fogok szülni, EGÉSZSÉGESEKET!!! Szépnek meg minden baba szép, nem??? :lol: :lol: :lol:

Sugi,
isteni látni, hogy telnek a napjaid, de a baba már biztonságban van! Az inkubátoros dologról annyit, hogy az én 39. hétre született, 4 kilós, 60 centis Bencémet, aki ordított, mert beszorult a mekónium, belerakták inkuba, hátha fázik... Első babás anyukaként is azonnal kivetettem onnan, és addig követeltem, hogy csináljanak valamit a váltig ordítozó gyerekemmel, amíg rá nem jöttek, hogy tényleg nekem van igazam. Kb. 20 cm-es beszáradt mekóniumot húztak ki a kis végbeléből....

Nyuszifülű,
VAN remény. Babáznunk kell és fogunk is, mert ez az élet rendje. Bízz magadban, a testedben, sikerülni fog. Nekem a műtős srác mondta, aki (egyetlenként) végtelen gyöngédséggel bánt velem a hihetetlen 2 szar nap alatt a kórházban, hogy nekik is elment egy baba ilyen nagy terhességben, aztán három fiuk lett. Mindenki köszönöi, jól van, egészségesek. Erre gondolj!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly
pont ezt írtam a feletted lévő hozzászólásomban...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nekem A rh+ a vércsoportom!
páromét nemtudom majd megkérdezem!de nemhinném hogy az összeférhetetlenség a probléma!azt mondták majdnem biztosra hogy hormonproblémám van!
majd meglátjuk! :roll:
lyly probáktam utánanézni pontosan mit is jelent de nem sok értelmeset találtam! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
amit én írtam, az az Rh-tól független. Pl. nekem is van egy C antigén a véremben, ami az embereknek általában nincs. Na ha ez a férjemnek lenne, akkor lenne gáz. Erre nem szűrnek terhességkor, csak az Rh-ra. Mármint a férfit. Nekem terhesség alatt derült ki, mikor rendes terhes vércsoportot néztek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Napsugár: Már csak pár nap és láthatod a fiadat:) A 36 héten túl vagy és ez a lényeg. Kitartást a végére:)

Jajj lányok olyanrossz ilyeneket olvasni. Sajnálom nagyon:(
De fel a fejjel és mindnekinek kivánok egy egészséges babát:)
Tudjátok a rossz után a jó jön:)

Kép
csucsu05

Nitácska,
én sem találtam érdemlegeset erről. Mintha nagy-nagy homály lenne.
Az az érdekes, hogy a váralvadásfaktorom nagyon jó, se nem alacsony, se nem magas, éppen a műtét miatt is nézték. Vagy nem ez mutatná ki, ha rögösödésre hajlamos lennék? A fene sem érti. Lehet, hogy ezt írták a papírra, mert más értelmeset nem tudtak. Vagy nem akartak...
Asszem el fogom kérni a boncolási jegyzőkönyvet, azt állítólag nem lehet meghamisítani, csak nehezen akarják kiadni. lehet, a fent említett okok miatt.

Csucsu,
én is ebben bízok!!! :?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Ezt a hirlevelet kaptam, esetleg, ha érdekel vkit olvassa el!
Még nem olvastam vissza, de megteszem.
Én remekül vagyok, feszt pörgök.

FERULANT

A FERULANT kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény http://www.pharmafort.com/ferulant.htm

A gyermekáldás nagy örömet jelent minden családban. Érthető a fiatal pár fokozott boldogsága, ha hosszú várakozás és kitartás, esetleg orvosi segítség előzte meg a terhességet. A nehézségek, a stresszes várakozás elkerülése végett a gyermekvállalást elő kell készítani, ami lehetővé teszi, hogy optimális legyen a fogamzás, a terhesség folyamata, a szülés. A megfelelő előkészületek a leendő gyermek testi, szellemi fejlődését.is meghatározzák.

Korunkban annyi káros külső hatás, oxidatív stressz éri a fiatalok szervezetét, hogy már nem mindig képes optimálisan ellátni feladatát, igy a szaporodásban való funkciója is gyakran kárt szenved. Statisztikák szerint a fiatal párok 30%-a nehezen vagy egyáltalán nem éri el a kívánt terhességet. A meddőségért (12 havi sikertelen fogamzás) azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (40%), illetve egyidejűleg mindketten (20%).

A férfi eredetű meddőség

A női meddőség mellett azonos fontosságú lett az utóbbi időben a féfiak sperma problémákból eredő megtermékenyítő képességi nehézségei. A „spermaképben” (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) jelentős rosszabbodás állt be az utóbbi negyven évben. A huszonévesek jelentős hányadánál az ondó-folyadékában az ondósejtek száma a felére csökkent, nyolcvan millió-per-milliliterről 40 millió-per-milliliterre. Ezzel párhuzamosan a spermiumok mozgékonysága is jelentősen gyengült. Szerencsére ezek a próblémák már kezelhetők.

FERULANT - segítség a férfiaknak

A fogamzás előtt mintegy 2-3 hónap szükséges a fiatal pár szervezetének felkészítésére. A környezeti stressz (dohányzás, alkohol, családi- és munkahelyi megterhelések) csökkentése mellett szükség van a szervezet antioxidánsokkal, vitaminokkal való méregtelenítésére, valamint az ionháztartás (nyomelemek) javítására. A spermaminőség optimálására Magyarországon új készítmény a FERULANT kapszula. Klinikai vizsgálatok szerint növeli a spermiumok számát (51%), a spontán mozgékonyságának fokozásával (37%) segítséget nyújt a megtermékenyítéshez, növeli a fogamzás esélyét. A FERULANT készítmény fontos összetevője az angyalgyökér-kivonat (ferulsav tartalma), amely a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott „életenergiát harmonizálónak” nevezett növénye. Igazoltan adaptogen hatása van a hormonális rendszerre.

A készítmény L-carnitin tartalma, antioxidáns, vitamin és ión komponensei szinergista hatásukkal elősegítik a reproduktív szervek vérkeringését, egészséges állapot fenntartását. A FERULANT lerövidíti a fogantatásig szükséges időszakot. A készítmény fogamzást elősegítő kedvező hatását a Stanford University Medical School (USA) orvos kutatói igazolták. Azt találták, hogy a nem szervi, illetve genetikus okokból meddő férfiak megtermékenyitő képessége a 2-6 hónapos FERULANTkúra alatt teljesen egészségessé, normálissá vált és terhességet eredményezett.

Gyógyszernek minősül-e a FERULANT?

A FERULANTnem gyógyszer, hanem napi rendszerességgel fogyasztható kapszulázott készítmény. Habár alkalmazásának célja nem valamilyen betegség kezelése, a megtermékenyítő képesség természetes úton való fokozásának könnyű módszereként alkalmazható az úgynevezett „kemény" eljárások (mesterséges megtermékenyítés, termékenységjavító gyógyszerek) helyett.

A FERULANT vonzó, jól tolerálható, szabad választási lehetőség a férfiak reproduktív egészségének optimálására. Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására.

A terméket meddő pároknak ajánljuk elsősorban, de tekintve kedvező hatását a férfi ivarsejtek védelmére, egészségére, valamennyi gyermeket kívánó, tervező pár férfitagjának célszerű szednie. Recept nélkül kapható. Rendelhető telefonon (06-30-2100-155) és interneten: www.pharmaforte.hu valamint megrendelhető gyógyszertárakban is.
encike 2

Lyly!

Esetleg érdemes lenne akkor Leiden mutációt nézni.

tjuca

Látom sok probléma lehet a terhesség ellen, de akkor mielőtt babát szeretne az ember, miért nem teszik kötelezővé ezeket a szüréseket és akkor minden hamarabb kiderülne?!
encike 2

Encike,
szerintem nagyon egyszerű a válasz: PÉNZ! A vizsgálatok drágák, feleslegesen nem nézik. Na meg ugye az a természetes, hogy ha egy pár babát akar, akkor az rövid időn belül sikerül, és egészségesen meg is születik. Még ha itt a topiclakók sajnos nem is ebbe a társaságba tartoznak, és tudott, hogy nő a problémák száma, de az átlag még mindig a problémamentes teherbeesés és szülés. Így talán nem is lenne célszerű mindenkinél mindent nézni, de ha már egyszer gond volt, na ott már elvárná az ember!!! Ja, és ne neki kelljen kérnie, meg mindennek utánajárnia, hanem akár fel is ajánlhatnák...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Igy igaz. akinél egyzser volt valami probléma akkor kárdés nélkül el kéne kezdeni az okot keresni. Mert hisz fizetjük a Tb-t. Ennyimeg azt hiszem jár.(na)
Nem is értem, hogy várják el, hogy ez az egyre öregedő népesség gyarapodjon. Én azt látom ha valakinél valami baj van széttárják a karjukat és azt mondják ez előfordul, vagy bármitől lehet. Ez a leg könyebb nekik.

Kép
csucsu05

linácska bocsi akkor félreértettem! :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltam tegnap a régi nőgyógyimnál, nagyon aranyos volt, azt mondta, a szövettan (2 sor: infarctus placentea, egyéb eltérés és fertőzésre utaló jel nincs) egy lósz.r! Ez nem szövettan, ez egy blabla: ha most elkezd nekem adni a következő terhességnél vérhígítót, lehet, hogy szétdurrannak a vörösvértesteim, szóval az sem veszélytelen.
Most mehetek vissza egy kórbonctani jegyzőkönyvért + egy részletes szövettani eredményért, megint kuncsorogni, veszekedni. Apa olyan dühös, hogy félek, valami kárt csinál nekik, pedig egyébként egy szelíd bárány.
Na, a méhem rendben van, még egy kicsit nagyobb a kelleténél, és egy pici folyadék van még benne, de hálistennek legalább a küretet jól csinálták, teljesen üres, mint egy kiégett sivatag... :cry:
Azt mondta, januártól megint próbálkozhatunk, nem kell a 6 hót kivárni. Kérdezte, mennyi idő után estem teherbe, mondtam, 4 havi próba után, de ebből egy hónapot kihagytunk, mert betegek voltunk, és Bence is szopizott közben, mondta, ez nagyszerű, mert ezek szerint ez gyorsan megy.
Decemberben lesz egy nagy labor, ahol minden véralvadási faktort megnézünk, biztos, ami biztos, de szerinte nem ez volt a ludas a vetélésben, itt valami más van, a papírra meg ezt írták.
Erre varrjatok gombot!
Most megint félek, vajon a boncolás ténylegesen mit hozott ki?

Ez az, a qu...va drága TB, mi meg itt agyalunk, kínlódunk, pedig lehet, sokunknak csak egy alaposabb kivizsgálás kellene, nem pedig a kísérletezgetés. Kicsit olyan ez, mint a koncentrációs táborok, nem? lehet, hogy durva vagyok, de megőrjít, hogy megy az idő, rajtunk meg próbálgatnak mindenféle szarságot, hátha...
Ja, a laboromat már direkt a MÁV-ba kérte, hogy ott csinálják meg! Ez is mond valamit, nem?

A mutációkra majd a részletes szövettan után kezdünk gyanakodni.

Tegnap találtam az IKEÁban a wc-ben egy mobilt. Felhívtam az egyik számot, a tulajdonos (lány) anyukájáét, aki azt mondta: Ó a telefon nem ér semmit, a SIM-kártya miatt jó, hogy hívtam, egyébként nem érdekli az egész ügy. Ez volt köszönet helyett. Mindegy, leadtam a tulaj nevére az infónál, mondtam, ma valszeg jönnek érte. Nem vártam én nagy köszönetet, de ezt a hűvös lekezelést sem.

Szép napot nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nekem kicsit más a véleménym. Pedig nekem is van két hivatalos, meg több még missed abig el nem jutó vetélésem.

A vetéléseknek ezer meg egy oka van. (Most itt főleg a korai első trimeszteres vetélésekről beszélek). A terhességek 25%-a végződik vetéléssel. A nők többsége minden gond nélkül másodjára normális terhességet hord ki, azért a habituális vetélők száma hála az égnek kicsi. Tudom min megy át az ember egy vetélésnél, de mégis azt mondom, hogy valahol a két véglet közt kellene gondolkodni egy vetélés után. Az egyik, a várjunk ölbetett kézzel egy évet elv, amikor még progeszteront sem kap az illető, vagy egy uh-val sem nézik meg, hogy egyáltalán van-e peteérése. A másik véglet, hogy az égegyadta világon mindent megnéznek (immunológia, HSG, laparoszkópia, IR, spéci hormonok, pajzsmirigy, leiden mutáció, spermiogramm, genetika stb...), amit csak lehet, holott már a második "normális" ciklusban minden gond nélkül teherbe esik.

Tudom, hogy aki benne van, annak ez nem ilyen egyszerű, és ott motoszkál benne, hogy ha kell mindent nézzenek meg. Persze a habituális vetélés és a kései vetélés is más tészta. De csak gondoljatok bele, ha minden negyedik terhességnél mindenre kiterjedő vizsgálatokat végeznének mi lenne. Azon kívül ez egy hosszú folyamat, és lelkileg is megterhelő. Itt is van élő példa pl. Kacika, Vera, hogy rögtön a küret után vérzés nélkül már teherbe estek. Nos ha védekeznek, és közben járják a vizsgálatokat, talán elül bennük egy betegségtudat, és azért nem esnek utána teherbe, belefásilnak az időzített szexbe stb.

Nem tudom érthető-e amit írok.

Lyly!

Azért írtam, hogy valami folytonosság kellene, amit a dokid is javasol, mert azért a closty minden nélkül, meg petesejt donáció között elég széles a spektrum. :lol:

Kacika! Montana!

Nagyon szépek a gyerkőceitek, öröm rájuk nézni!

tjuca

Sziasztok!

Tényleg nagyon édesek a babucik!hamarosan én is a kezemben tarthatom a mi babucikat :D

Képzeljétek,nem lett jó a terheléses cukrom,így most diéta,semmi cukor és szénhidrát.Így valószínűleg eddig élvezhettem az önfeledt evés örömeit.... :?
Meg kell ismételni a vizsgálatot és ha újból magas lesz irány a kórház........ :x

Sugi:nagyon drukkolok hogy még pár hetet várjon a kis Balázs :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok,

asszem igaza van Jucának, végülis nekem is ezt mondta az orvosom, hogy ne aggódjak, mert ha vizsgálgat csak betegségtudatom alakul ki. Szerintem ez jó indok, most én azt mondogatom magamnak, hogy ha valami bajom van, akkor októberben majd a doki megnézi és megjavít, addig meg nem törődöm vele, megpróbálok minél kevesebbet gondolni rá. Végülis nem ezen a pár hónapon múlik, majd én is terhes leszek "nemsokára". (Bár azért azt a 3 hónapot bánom, amit tétlenkedtünk. Persze nem lenne jó még egy vetélés, de ha egészséges az ember, akkor mért lenne gáz?)
Most egyébként el vagyok foglalva, manókával járunk bölcsibe. ki is írta, hogy ő is most szoktatja a kislányát? Én ma kicsit kiakadtam, mert nagyon sírt szegénykém. Első nap még bent voltam vele, másnap már csak a háttérből figyeltem és tízórai után ki is mentem. Állítólag sírt egy kicsit, aztán játszott ezerrel. Ma viszont már akkor elkezdett hisztizni, amikor bent voltam, nem jött oda, csak mutogatott rám és bömbölt. Nagyon furi volt. Amikor kijöttem, végighisztizte azt a fél órát. Gondolom most fogta fel, mire megy ki a játék és gondolta zsarol egy kicsit. Vagy csak rossz napja volt. Mindenesetre remélem ez a mélypont és ennél csak jobb lesz. Persze neki az is nehezebb, hogy nem érti, mit mondanak az ovónénik, mert ugye nem tud németül. Szóval most van min aggódnom második gyerek nélkül is.
[/i]
mazsomka

Juca, mit jelent, hogy missed abig el nem jutó vetélés?
mazsomka

mazsomka gondolom spontán vetélésre gondolt Juca! :roll:
lyndee tacsd be a diétát és akkor minden rendben lesz!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Megváltoztattam a fórumon használt nevemet. Innen kezdve nem ppetike hanem herbária az új fórumos nevem. Az aljas, bunkó, támadások miatt tettem meg ezt a lépést. :arrow: Na, nem Ti bántottatok, Tőletek csak ÖNZETLEN SZERETETET KAP AZ EMBER ILLETVE MEGBECSÜLÉST ÉS KITARTÁST!!!

Majd teszem fel a vonalzókat is!!!

Puszi:

Aliz.
Vendég

Lányok,
igazatok van, nem kell mindjárt ezer vizsgálat.
Én arra írtam, hogy az orvosom szerint a két sor nem szövettani eredmény, olyan, mintha odaírták volna, hogy legyen ott valami. Azt mondta, hogy annak komoly oka kell, hogy legyen, ha ilyen korai terhességben elhalt a placenta (vagy egy része), és az okot a szövettannak alá kellene támasztani. Enélkül nem tudja, hogyan álljunk a következő terhességhez, mert előfordulhat olyan ok is, hogy végig kell feküdnöm a következő terhességet. És az ő véleményét támasztja alá az is, hogy a leletet kiadó orvos le sem ültetett, csak a kezembe nyomta a papírt, és azt mormogta, hogy khmm.... ilyen előfordul...khmmm...kéne szedni majd egy kis vérhígítót. NNNNNa, értitek már, mi a bajom? Van még egy lány, aki szintén 18 hetesen vesztette el a babáját, neki is ugyanezt írták a papírra, aztán kiderült, egészen másról volt szó, de nem akartak vele foglalkozni...Éppen azért kellene a pontos szövettan (és NEKEM is, nemcsak a szegény babóbak), hogy ne legyen felesleges és esetleg károsító kezelés a következő terhességnél.

Lindee,
tessék pontosan tartani a diétát, akkor meg lehet úszni a kórházat. De nagyon szigorú legyél magadhoz!

Mazsomka,
nem irigyellek. Én ősztől megyek bölcsibe dolgozni (pedagógus az alapképzettségem), de így is annyira izgulok, hogyan fogok 5-6 gyerkőccel bírni.
Remélem, minden oké lesz. Nálam mondjuk jó helyen lesznek a kicsik, mert imádom őket, és nem tudnék nem törődni velük, lehet, az lesz a hibám, hogy túldédelgetem őket...

:lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

herbária ki bántott és hol és miért???????????????????????????????????????????????? :? :(
lyly szerintem is "tul " lesznek dédelgetve a gyerkőcök!de ez csak jó lesz neki!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

Aliz vagyok. Nekem van a Petike nevű kisfiam és a Petra nevű kislányom. Beugrottam???????????????????????????????
Szemembe tette az illető a szépet, a hátam mögött meg a hátamba vágta a nagy vasvillát. Ilyen megjegyzést tett: Milyen ember az olyan aki, hagyja, hogy befejezzék a terhességét, egy röpke olyan dolog miatt, hogy beteg a kisbabája? Ráadásul ezt megteszi a terhességének a 25-dik hetében.

Én voltam az akinek betöltött 25-dik héten kellett a terhességét befejezni, Potter-syndroma miatt.
:cry: :cry: :cry:

Tette mindezt itt a Babaneten privát üzenet formájában.
Vendég

tudom hogy te vagy!az előbb is írtad! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Herbária. Ki bántott és mivel??

Juca: van igazság sok amit írtál. valahola aközép útat kéne megtalálni. Tényleg egy jó doki aranyat ér.

Kép
csucsu05

tudnám hogy pontosan kivolt beugatnék neki az biztos!
undorító!!!!!!!!!!!!!!
ha gondolod add meg a nevét és hol lehet elérni mert ezt nagyon nem tudom azo nélkül hagyni!
bevernék neki olyat a képébe!nem te akartad hogy ez legyen és jobb hogy nem szenved a baba! :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Herbária: Felháboritó. Hogy veszi valaki a bátorságot, hoyg egyáltalán irjon neked. Mit írtál vissza neki??
Nagyon egyszerű nő lehet az boztos.

Kép
csucsu05

herbária ne hagyd magad és szónélkül ezt az egészet!!!!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: