Sziasztok!
Voltam tegnap a régi nőgyógyimnál, nagyon aranyos volt, azt mondta, a szövettan (2 sor: infarctus placentea, egyéb eltérés és fertőzésre utaló jel nincs) egy lósz.r! Ez nem szövettan, ez egy blabla: ha most elkezd nekem adni a következő terhességnél vérhígítót, lehet, hogy szétdurrannak a vörösvértesteim, szóval az sem veszélytelen.
Most mehetek vissza egy kórbonctani jegyzőkönyvért + egy részletes szövettani eredményért, megint kuncsorogni, veszekedni. Apa olyan dühös, hogy félek, valami kárt csinál nekik, pedig egyébként egy szelíd bárány.
Na, a méhem rendben van, még egy kicsit nagyobb a kelleténél, és egy pici folyadék van még benne, de hálistennek legalább a küretet jól csinálták, teljesen üres, mint egy kiégett sivatag...
Azt mondta, januártól megint próbálkozhatunk, nem kell a 6 hót kivárni. Kérdezte, mennyi idő után estem teherbe, mondtam, 4 havi próba után, de ebből egy hónapot kihagytunk, mert betegek voltunk, és Bence is szopizott közben, mondta, ez nagyszerű, mert ezek szerint ez gyorsan megy.
Decemberben lesz egy nagy labor, ahol minden véralvadási faktort megnézünk, biztos, ami biztos, de szerinte nem ez volt a ludas a vetélésben, itt valami más van, a papírra meg ezt írták.
Erre varrjatok gombot!
Most megint félek, vajon a boncolás ténylegesen mit hozott ki?
Ez az, a qu...va drága TB, mi meg itt agyalunk, kínlódunk, pedig lehet, sokunknak csak egy alaposabb kivizsgálás kellene, nem pedig a kísérletezgetés. Kicsit olyan ez, mint a koncentrációs táborok, nem? lehet, hogy durva vagyok, de megőrjít, hogy megy az idő, rajtunk meg próbálgatnak mindenféle szarságot, hátha...
Ja, a laboromat már direkt a MÁV-ba kérte, hogy ott csinálják meg! Ez is mond valamit, nem?
A mutációkra majd a részletes szövettan után kezdünk gyanakodni.
Tegnap találtam az IKEÁban a wc-ben egy mobilt. Felhívtam az egyik számot, a tulajdonos (lány) anyukájáét, aki azt mondta: Ó a telefon nem ér semmit, a SIM-kártya miatt jó, hogy hívtam, egyébként nem érdekli az egész ügy. Ez volt köszönet helyett. Mindegy, leadtam a tulaj nevére az infónál, mondtam, ma valszeg jönnek érte. Nem vártam én nagy köszönetet, de ezt a hűvös lekezelést sem.
Szép napot nektek!