Szia Mindenkinek!
Most értem haza!!! Ugye reggel indultunk párommal!
Elmentem anyuékhoz, onnét háziorvos, majd vissza anyuékhoz, be a mh-re leadni a táppénzes papírt, ahol ottragadtam vagy 1,5 órára megint, közben egyik ügyfelemtől kaptam csodaszép ajándékot, azaz Lottika kapta, lehet, hogy ez lesz a hazahozós rucink, majd lefotózom mindjárt, ez egy szett, nagyon édes! Aztán még elmentem a Vörösmarty térre be a New Yorkerbe, onnan hazafelé még DM-be, ami ki volt fosztva, így szinte semmit se tudtam ott megvenni, amit akartam, de vettem fagyit, 3 gombócot, mert egész nap szinte semmit se ettem, és kb. fél órája értem haza. Na, meg is állapítottam, hogy nekem ez már nem valóóó!!!
A talpam ég, a szemeim is durván égnek, a hátam leszakad, a halántékomnál kissé sajog, most érzem csak igazán, hogy az egész napos mászkálás már nem megy, pedig ha tudnátok, hogy milyen lassan megyek az utcán, inkább egy csigához hasonlítanám már magam és mégis durván belefáradtam.
Na ennyit rólam,
Peva - húzós árban van a szülészed! Bár nekem is 80-at kér az enyém, de ezt csak hallomásból tudom, én még nem kérdeztem rá, majd jövő héten, akkor megyek hozzá legközelebb. Az Uzsokiban akkor tuti lehet szülésznőt fogadni? Mert én olyat is hallottam, hogy nem
A szobák árai nagyon durván, és ennyien mégis oda mennek???
Egyágyasba nem mennék, a kétágyas lenne szimpi, de 8 e / éj és 5 nap ugye kötelező az Uzsokiban, az 40 rongy!!!
Á, még meglátom, de már nem igazán van manink, talán kibírjuk valahogy az 5 napot a "tömegszálláson" is.
Örülök, hogy ilyen eredményes volt a vásárlás anyósoddal, én sosem mennék el vele kettesben vásárolni!
Komolyan, szerintem megszülnék az első 5 percben
A hálóing az szoptatós, mármint gombos? Brendonban nagyon drágák, ha jól tudom 5 e-től kezdődnek
Zsuzsu - sajnálom, hogy megfordult a bébi, de ez még változhat, mondd neki, hogy forduljon vissza, hátha hallgat rá(d)!!!
Még nem tudom, szomszédolunk-e, párom már nézegette, hogy hová mehetünk majd mászkálni, de az a gáz, hogy mindig pisilni kell járnom és fene se tudja, hol tudok, ha rám jön, bár a szükség nagy úr, szerintem a bokorba is beguggolnék
Inkább a meleg zavar, megint visszatért
És a súlyhoz külön gratula, már majdnem 3 kilóóóó!!!
Kíváncsi vagyok, mi hol tartunk, ugye kb. 2 hete volt 1,5 kiló, ami nem túl sok, de nem elégedetlenkedek.
Ancsa - aki a hátad mögött megszól, hogy mekkora vagy, az menjen a fenébe, de tényleg!!!
Nem is értem, hogy képzelik ezek, főleg aki még nem volt sosem ebben az állapotban, honnét is tudhatná, milyen lesz a teste, ő hogy fog változni és amúgy is mi köze van hozzááááááááááááá! És ha már megjegyzést tesz, tegye úgy, hogy ne hallja már meg a másik, komolyan, az emberek akkora bunkóóóóók, nagyon fel tudom húzni magam az ilyeneken, pedig nem érdemes, te se foglalkozz vele, de tényleg!!!!
Babaszekrényről tehetnél fel képet!
Bettyna - a hátfájásról tudnék mesélni, nekem szinte minden reggel és hajnalban is iszonyatosan fáj, középről sugárzik ki, amúgy lehet, hogy kicsit túlhajtottad magad és most azért fáj, reméljük, neked nem lesz mindennapos vagy majdnemmindenmásnapos, mint nekem!
Bettyna, szülinapos vagy? Isten éltessen sokáig!!!
Bkriszta - nagyon tetszik a pink felsőd!!!
Az a vicc, hogy én tényleg nem szeretem a rózsaszínt, de most, hogy Lottinak vettük a sok-sok rózsaszínű babarucit, kezd divatba jönni nálam is, lehet, hogy pár év múlva a gyerekemmel kart karba öltve mászkálunk pinkladykként?
Gratula, hogy ennyire készen vagy mindennel!!! Én még változatlanul sehogyan sem állok!
Marek - gratulálok a 3000-es értékhez!!! Legalább legyen valami jó! Az Elevitből én beszedem a napi felet, annál többet nem merek, mert nekem az elején eléggé hányingerem volt tőle, viszont most megnyugtat, hogy ha én nem eszek egy-egy nap túl jól (mint pl. ma, hogy egész nap rohangáltam), van mégis bennem elegendő vitamin. Most megveszek még egy dobozzal, de csak a 30 db-osat, az is 2 e forint, hogy mennének a fenébe!
És tök jó, hogy ennyire rendben van a baba és ha császár akkor császár, a lényeg, hogy mindketten rendben legyetek!!!
Amiatt meg ne te izgasd magad, hogy előre küldtek a sorban, amúgy is, a kismamák ne álldogáljanak és kész!!!
Nyugtonmalac - milyen volt a mozizás és a vásárolgatás? Te bírod még az egész napos túrákat?
Oxi, neked a masszázsfotel és Ildi a szinonimák, nekem pedig a szopisszuperalvóspárna és Nyugtonmalac
Vécére papír - most kaptam egyik ismerőstől, 10 db van benne, szerintem elviszem, max. nem használom, többet nem veszek belőle, én reménykedek még, hogy aránylag tiszta lesz a klotyó!
Lányok, most elbúcsúzok 4 napra Tőletek, Mindenki vigyázzon magára, írjatok sokat, hogy vasárnap legyen mit olvasgatnom!
Kitartást a meleg miatt, az eltüntek jelentkezzenek már (Kalózlány, Andi, Dragonfly, Dalma...), LKata, írj ha tudsz, pussz!!!
Ildi
Ui: A képet az ajcsiról amit kaptam és talán hazahozós ruci lesz, ma még azért felteszem