Sziasztok csajok!
Köszi mindenkinek a hozzászólást. Az elkeseredés sajnos tart most is.
Próbáltam úgy csinálni, ahogy mondtátok, azaz szopi előtt tisztába tettem, de persze Noel már úgy ébred, hogy üvölt, nehezített pálya az éhes kisoroszlánt tisztába tenni. Hatalmas rúgkapálás, hatalmas krokodilkönnyekkel, mintha ezer éve nem evett volna.
Utána egy gyors infacol, és szopi. Igen ám, de őfelsége nem 15 percet szopizik, hanem 5 percet, utána bealszik. Felveszem büfizni, mert 5 perc tuti nem elég, utána még vissza, de akkor is gyorsan visszakómál.
Várok 20 percet, közben álmában is fészkelődik, és megpróbálom letenni ágyba, mózesbe, akárhová, de amint leteszem, egyből kezdi a rúgkapálást, hisztit. Néha nem ébred teljesen fel, de akkor meg másfél óra múlva éhes, nem eszik így eleget...szóval nem igazán jó módszer ez sem.
És ami miatt aggódom, hogy így eszik alszik, üvölt, semmi mást nem csinál. Nem nézelődik, nincs nyugodtan, hogy fog így fejlődni???
Kellenének az ingerek, vannak színes képei, játszószőnyege stb...de így semmire nem megyünk.
Tegnap óta pedig szegénynek tiszta csipa mindkét szeme, próbálom kamillával törölgetni neki, mondta védőnéni, hogy ha hétvégére nem javul, akkor doki és szemcsepp, így még nagyon sétálni sem merem vinni.
Szerintetek? Állítólag huzat vagy por okozza ezt a csipásodást, ezért gondolom, hogy nem kéne kimenni az utcára.
Más...tegnap voltam 6 hetes kontrollon a dokinéninél, anyósom vigyázott lurkóra, és lehet, hogy szarul hangzik, de olyan jó volt ez a lopott sírásmentes 3 óra
Szuszu!
Köszi a cikket, elolvastam, de a cicin alvás sem megy már nekünk
Szerintetek alvászavara van a picurkámnak? Esetleg érdemes elmenni vele dokihoz?
Bocsika, hogy folyton csak panaszkodom, de eléggé kaotikus így az életem, magamra semmi időm, még zuhanyozni sem nagyon tudok, merek elmenni
Most éppen a franciaágyon szunyókál, de 15 percenként felsír, de így meg félek itt hagyni, pedig azért onnan még nem tud leesni. Biztibb lenne a kiságyban, de nem merem megemelni, mert akkor kezdődik minden előlről.