Sziasztok!
Köszi szépen Kriszta, kedves vagy
De azért elárulom, hogy elvileg nem most tartom, hanem majd február 5-én
Gyakorlatilag viszont 2 névnapom van, mert annak idején a suliban, majd később a munkahelyeken mindenki januárban közöntött meg. Annyian jöttek, hogy rájuk hagytam
A családban viszont február 5., mert idomulni kellett a nagymamámhoz, aki szintén Ágota volt, és az a hivatalos dátum. Az a lényeg, hogy nekem mindenkor jólesik, ha valakinek eszébe jut
Hétvégén csak olvasni volt időm benneteket, de most már írok is!
A találkozót én is jó ötletnek tartom, és mi is ajánlkozunk helyszínnek! Szintén Horány, mint Hanzikáék, de csak nem veszünk össze rajta! Szóval ha olyan döntés születik, akkor szívesen látunk mindenkit, a babáknak minden van, jó nagy a terasz és az ember jól főz
(Mellesleg én is
)
Séta: hát voltunk a hóban sétálni szombaton Miksával, és találkoztunk egy nagy marha kutyával, amit nem ismertem. Hátulról kezdett ránk ugatni, aztán elindult felénk. Magam is meglepődtem, milyen bátran rákiabáltam, és képzeljétek, el is hallgatott, bár még jött utánunk egy darabig. Mondjuk Miksa is elhallgatott (merthogy odáig nyekergett, pedig aludni szokott
), de azért szedtem a lábam rendesen. Komolyan remegett kezem-lábam, annyi rémtörténetet hallottam (írtam belőle hírt annak idején)...
Cumi: nekünk először nem volt, aztán a hasfájós első időszakban a doktor mondta, hogy érdemes kipróbálni, ha megnyugtatja a kicsit. No, kapott is egy pár Aventet, egyet az emeletre, egyet a földszintre
Sosem vitte túlzásba, de azért általában azzal aludt el. Este azért néhányszor ugrottam visszaadni a cumiját
De amióta taknyos volt, elhagyta (valszeg nem kapott az orrán levegőt), és megtalálta a kezét. Hát azt képzeljétek el, hogy most a mutatóujját szopizza
Én még ilyet sosem láttam, de anyukám is ezt mondta
Állítólag én annak idején hüvelykujjamat szopiztam olyan 2-3 hónapos koromtól.
Szopi: Marycus! Azér nekünk sem mindig olyan sima ügy ám
Van, hogy át kell tennem a másik mellemre őt, este az utolsó kajánál pedig egymás után mindkettőt megkapja, mert megérdemli, ha már utána ilyen szépen átalussza az éjszakát
Tegnap pl. este 11-kor aludt el és reggel 8-kor ébredt. Írtad, hogy nem teljesen tiszták az adagok. Ha ez segít, idézek ízelítőt Miksabuci naplójából. Mi 3410 grammal jöttünk haza a kórházból, mondjuk 3 hetesen ezt ette:
5.00 - 100
9.15 - 110
12.00 - 60
15.45 - 70
19.30 - 100
22.00 - 70
Egy hónaposan (3800 gr):
6.30 - 120
9.30 - 120
12.30 - 80
15.15 - 80
18.30 - 80
22.00 - 110
2 hónaposan (4600 gr)
6.40. - 120
9.00. - 130
12.10 - 140
15.15 - 90
18.30 - 70
20.30 - 80
22.30 - 110
Tovább nem is nagyon mértük, csak esténként a súlyát, tegnap 5180 gramm volt
Igaz, hogy most már nehezebb, így nehezebb emelgetni is, viszont erősebb és sokkal jobban tartja magát, emiatt meg éppen könnyebb az ember dolga szerintem. És képzeljétek, este babamasszírozunk egy kicsit, és élvezi, de csiklandós nagyon
Meg kell zabálni
szirom