Sziasztok!
Dodus!
Megkaptad a mailomat?????
Képzeld nekünk meg a mézesből maradt meg egy pár darab. Zacsiban volt, úgyhogy klasszul meg is puhult, ne tudd meg milyen kapós volt így karácsony után.
Örülök, hogy meg tudtad hallgatni Dodót.
Azóta már teljesen érthetően beszél. Sokat fejlődött. Ma leejtettem az egyik kistálat erre azt mondja nekem, hogy bambaaa.
Mondtam is azonnal apának, hogy jó lenne vigyázni miket mond, mert ez az ő szavajárása.
Aztán tegnap Dancsi megérezte
, hogy bekakilt. Mondja neki, hogy "fúúúúj Dórika...". Erre jön Dodó hozzám, fogja a pelusát és mondja nekem, hogy "fúúúú Dójikaaa..." Meg kell zabálni ilyenkor.
Gyöngyöske!
Szegény apa...
Ugyan meddig tartott amíg eldöntötte, hogy felkelti a gyerkőcöt és elviszi szurira, vagy hagyja aludni...
Dícséretet köszi!
Én most direkt nem megyek ilyen boltba, mert hozzáfogtam a katicákhoz
, úgyhogy először azzal legyek kész.
Azért néha közbeiktatok egy-két képet is. Most pl. anyukámnak nagyon megtetszett az almásom. Nem láttál valahol
ILYEN szalvit? Sajna én csak egy felet kaptam, de csinálnék anyunak ilyet. A szalvis topikban azt hiszem Gigócának van, de nem akarom, hogy postaköltséget fizessen egy fél szalviért.
Vizsgád, hogy sikerült?
Anita!
Köszi!
Szegény Ádi!
Meg is látszott a helye a harapásnak? Ilyenkor annyira tudom sajnálni a gyerkőcöket.
Panka!
Eddig még mindenkinek tetszett. Legalábbis ezt mondták...
A munkáidra én is kíváncsi vagyok ám!
Benin pedig csak ámulok, hogy milyen nagyfiú már. Olyan mintha nem is olyan régen született volna, és lassan már 1 éves.
A Szülőszobát én is néztem, nekem tetszett. Persze én is többet vártam tőle.
Ditta!
Én sajnos (szerencsére
) nem ismerem, de látom volt aki írt neked ezügyben.
Képeid nincsenek még?????
Annamari!
Korban talán az én Dodóm áll közel hozzátok. Ő is mindent eszik. Mi ez a minden? Zsemle, kenyér, kiflidarabkák vagy kockák, bármilyen felvágottal, vagy virslivel, esetleg vajjal, vajkrémmel, lekvárral. Én ezeket már csak felkockázom és ő eszi egyedül. A vajas vagy lekváros kenyeret haraptatni szoktam vele az én kezemből, különben a malac hozzá képest tanuló lenne
.
Egyben azért nem engedem neki a száraz kajákat, mert mint írtad a virslis témát, Dodó is leharapna akkorát, hogy fuldokolna tőle. A virslit pl. felkockázom neki és ő eszi egyedül, villával.
Főtt kajából is mindig azt amit mi. Mindenféle leves vagy főzelék. Imádja a rántott husit sült krumplival, a Lasagne-t, makarónit, spagettit. Ezekkel persze előszeretettel malackodik, mert élvezi, hogy beszívja a tésztát.
Kedvence még a zöldborsófőzelék és a tejfölös pörkölt tésztával. S mint karácsonykor kiderült reggeltől estig bírná enni a töltött káposztát.
Aztán miket is eszik még...? Tarhonya, nokedli szóval minden amit mi eszünk, amit magunknak főzök abból eszik ő is, csak az övének az állata finomabb (húú ez hülyén hangzik, de nem tudom másképp leírni
).
Valamelyik nap pl. rakott rizst főztem. Ő még az enyémből is kiette a borsót, aztán másnap szinte egész borsószemekkel volt tele a kakija.
Hát nem tudom ilyen részletes leírásra gondoltál-e. Persze nem tudom, hogy az evés szempontjából nektek mire kell és muszáj vigyázni.
Ja Dodó 20 hónapos és 16 foga van, úgyhogy ezt is vedd figyelembe. Ő már mindent meg tud rágni. Neked még jobban kell vigyázni a darabos kajával.
Zoli!
Ahogy haladtok, nyáron már tényleg sétálni fogsz vele. Ja, valamelyik nap láttad a Fókuszban a Down-osokról szóló kisfilmet? Nagyon szép és szívhez szóló volt.
Az apával kapcsolatban mire gondolsz? Az új melóra? Ha igen, akkor az nagyon tetszik neki.
A jövő héten megjön az új autó, amivel ő fog járni, s már alig várja.
Marika!
Jöhet, ott még nincs katica, de ami késik nem múlik...
Elég rövid voltam, nem?
K.