Új privát üzeneted érkezett!

lányok nagyon nagyon szépen köszönöm hogy gondoltok rám!!!!! :lol:
bluebox természetesen küldeni fogom neked a képeket!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kriszta: én is aˇ
[quote]s írta:aját
zenéimmel próbálkozok, meg apuk a tankcsapdával, de nagyon félek, hogy a tegnapi Nagy Feró féle 8 óra munkából nehogy a kib..szott világ legyen az első szava :lol:
Csajok a harmadik versszakot tudja vki? Biztos van, mert valaki későn futott és neki csak a füle jutott, de ki volt az?
Marek, Koczka Zita nagyon-nagyon rendes nőci, keresd nyugodtan!
Szóval mindenki ajánlja a homeo bogyókat. Könyvből, orvostól vagy honnan szerzitek az infót mire mit és mennyit? Nekem a fogam fájt a múlt héten, valszeg huzatot kaptam...(legalább is a fülemmel bedugása segíteni szokott rajta), minden esetre én is beszereztem vmit itt az okmányiroda melletti gyogyiból és a harmadik napra eszemben sem volt a fogfájás! Azt hallottam még, hogy a kórházi gyogyiban is árusítanak mindenféle homeobogyókat!
Üdv. J
kisvitéz

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tanácsokat, meg fogom fogadni. Egyébként most ez a dologel úgy látom valamennyit használ, de borzalmas nekünk ez az időszak. De miért felűl jön a foga?????? Na mind1, jön és kész. Bár még ráért volna :cry:

Lányok, Morca kérésének teszek eleget, ismételten nagyon szívesen!!!!!!!!!!! Íme Morca gyönyörű két szép gyermekei!!!

Kép

Kép

Kép
bluebox

Itt a harmadik versszak:

Puskás Gábor későn futott,
Neki csak a füle jutott.
Zimezum, zimezum,
Recefice bum bum bum.

Pussz Mindenkinek

Kép

Kép
morca

morca gyönyörűek a fiuk!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Csak Nektek, csak MOST :P :P :P
VIRÁGÉKNÁL ÉG A VILÁG

Virágéknál ég a világ
Sütik már a rántott békát.
Zime-zum, zime-zum,
Recefice bum-bum-bum.

Puskás Gábor oda futott.
Neki csak a füle jutott.
Zime-zum, zime-zum,
Recefice bum-bum-bum.

Bíró Marcsa oda kapott,
S béka combot ropogtatott.
Zime-zum, zime-zum
Recefice bum-bum-bum.

A kis Pista a konyhába'
Beleült egy záptojásba.
Zime-zum, zime-zum,
Recefice bum-bum-bum.
bluebox

BLUEBOX!!!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!
EZ IGAZI JÓ EBÉDHEZ SZÓL A NÓTA VOLT!!!
MÁR 5 PERCE CSAK NEVETEK RAJTA!!!

SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép Kép

Kép
Kép
snápi

Ildi, Márti!

Köszike!!! most majd jól megtanulom a zimmezummot!!!

Ági!

Már megint Metallica cumi???Hogy nyomja a kis gyönyörűséges hajasbaba....:-)

Morcáéknál hogy elaszaladt az idő!!!! Nézzétek a kép alsó sarkában a dátumot.
Amúgy csudaszépek a babák!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok Lányok!

Én Kirusnak mikor pelenkázom a "Zúg a Volga, zúg a Volga, hadd zúgjon csak, az a dolga"-t éneklem felváltva magyarul és oroszul. Nagyon tetszik neki, gögicsél és nagyokat mosolyog alatta. De hogy hogy jutott ez eszembe, azt nem tudom.

Kisvitéz Judit!
Ma te jutottál eszembe. Kirusnak tegnap nem sikerült a nagydolog a pelusban, ma viszont duplán bepótolta. Folyt minden felé, a háta közepéig szaros lett. Hát ilyenkor tehetem én akármilyen pelusba.

Ági!
Nagyon jók Norcsiról a képek, amiket ide tettél és amiket küldtél, mindegyiken nagyon aranyos. Biztos nem ússzátok meg a könnycsatorna átmosást? Mert így a képeken nem látszik semmi a szemével.

Sziasztok
Lilla
Vendég

sziasztok!
Ági nagyon szép Norina egyre szebb!!!!!!!!!!!!!
pénteken mehetek vérvételre Ildihez!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!
Ági nagyon szép Norina egyre szebb!!!!!!!!!!!!!
pénteken mehetek vérvételre Ildihez!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na lám! Gyermekeink magyar és nemzetközi zenei tájékozottsága megalapozott. A Nagy Anyai (és Nagyanyai-) Vigaszdalárda bámikor bevetésre kész. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bábaildi

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Dejóóó, itt van végre élet!!! :D Nagyon édes mindenkinek a babagyereke. Kristófon olyat nevettem, annyira édesen mosolyog azon a képen. Szegénykém, mi borzalmakat állhat ki ezzel a hülye fogzással. És még van kedve a szünetekben mosolyogni :D Eggyemismeg. :D
Én nem tudom, Zsófinál még nem tapasztaltam hasonló borzalmakat. Ő is szokott hisztis lenni, de nem mindig tudom, hogy miért, és azt sem szoktam tudni, hogy most konkrétan azért sír-e, mert fáj az ínye? Meg úgy egyáltalán semmit sem tudok. Lehet, hogy az anyjára fog ütni fogak tekintetében? Ugyanis nekem nem nőttek ki a bölcsességfogaim. De mi van, ha neki a rendesek sem fognak??? :shock: :shock: Volt már olyan ember, akinek nem nőttek ki a fogai? :lol: :shock: Na jó, persze csak hülyéskedek.
De nekem tényleg nem jöttek ki a bölcsességfogaim.

Mit is akartam még??? Ja, igen, tudom. Elsősorban azért jöttem ma fel hozzátok, hogy kérdezzek.
Légyszi mondjatok nekem valami jó receptes oldalt, ahol
1., babakaja recepteket lehet találni, meg azt, hogy milyen ételt mikortól lehet adni a babának. Mert most az az egyik fő gondom, hogy mindig valamit kitaláljak Zsófinak, amiket összeturmixolhatok.
És miután egyre jobban belemegyünk az időbe, úgy értem, a hónapokba, annál inkább akarok neki "művészien" összeturmixolt ételeket csinálni, amiben minden tápanyag, vitamin, fehérje, stb. benne van. Mint pl. olyanokra gondolok, hogy pl. rokfortos csirkemell almával (ez persze turmixolva), csak ilyenből még sok-sok recept kéne. Persze rokfortot még nem ehet, és egyszerű alapanyagokkal is megelégszem, csak egyáltalán nincs ötletem.

2., A másik, hogy felnőtt reggeli és vacsora tippek is kellenének, mert már rohadtul unom a felvágottas zsömle, virsli, bundáskenyér, tojás paradicsommal, paprikával stb., ilyesmi variációkat. Csak egyszerűen nincs ötletem. És ahol persze nincsnek ilyen eszement különlegességek, amiről azt sem tudom, hogy micsoda, mert pl. ma az egyik újságban olvastam több receptet is, és mindben volt valami számomra ismeretlen hozzávaló, úgy mint fenyérfű. Hallottatok már a fenyérfűről??? Nnnna... mondom, az meg mi a nyavalya? Aztán kiderült, hogy az a keleti citromfű más néven.

Jó sokat írtam, bocs. Na megyek.
Sziasztok, mindenkinek jóéjt:

Évi

Kép
evisan

Szia Évi!

Én recept ügyben mindig a mindmegette.hu oldalon nézelődök. Ott a legújabb recepteket szoktam mindig megnézni, mert ott érthető receptek vannak, mivel háziasszonyok küldik be őket. És azért is jó, mert el lehet menteni a saját receptárba, ami tetszik. Meg a keresőt is szeretem, mert beírom, hogy miből szeretnék főzni, és kiadja a recepteket, de ételnév szerint is kereshetsz.

Ha a kezdőoldalon lemész az Olvasnivalóig (a szélén) van olyan, hogy bébipapi. Igaz ott még nem nézelődtem, de nézd meg, hátha találsz valami használhatót.

Sziasztok, és jóéjt.
Lilla
Vendég

Igen Évi a mindmegette.hu-n vannak még diétás receptek is.
Reggelire: zabpehely forró tejjel felöntve állni hagyni és hamika.
Isteni találmány, pici mézet dobhatsz bele még, ha nem tűnik édesnek.

De ehetsz gyümit is korlátlanul.
Melegszendvics?
Vagy kenyér, jó vastagon rá sajtkém, irány a sütő addig, míg picit megpirul a sajtkrém teteje
Kőrözött
Zsidótojás
Padlizsánkém, pirítóssal

Na most ennyi ötlet.

Dalok: János bácsi a csatában
Volt egy macskám megdöglött (úgyse érti még, viszont Domi rajong érte :oops: :oops: :oops: )
Boci boci tarka dzsesszes változatban
Edda:utolsó érintés :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika tetszik nagyon a melegszendvics?kenyérre sajtkrém és megsütni!nagyon jol hangzik! :lol: :lol: :lol:

lányok akkor nekem is segíthetnétek olyan ételeket amiktől nem hízok de ha lehet ne gyümi legyen mert azt nem nagyon szeretem! :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

AMIT SZOPTATÁS MELLETT IS AJÁNLOTT ÉS LEHET IS:

SZÉNHIDRÁTOT NEM ESZÜNK FEHÉRJE MELLÉ!!!!

A fogyás garantált és igazán nem lehet belehalni abba, ha a pörköltet friss ropogós salátával eszed este.
A párolt nemjó, mert az is SZÉNHIDRÁT!!!

Fehérjék: hús, hal, tojás, tejtermékek, felvágottak, gomba
Szénhidrát: burgonya, rizs, párolt zöldség, gabonafélék stb....
Főzelékek is az.

Tehát délután 2 után, ha nem kombinálod, kb 2 hét és szépen lassan fogyni fogsz.
Én is fogyok, pedig eszek rendesen. a Gyümit már én sem eszem... :cry:

Egyébként a halálra ellenzett Norbi 1-es kóddal jelölt termékek korlátlanul ehetők estig (mértékletesség ajánlott azért)
Norbi honlapján van bővebb infó is.

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika ezer köszönet mindazért amit most leírtál!
megis nézem norbi honlapját! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

NITÁCSKA!!!
KÖSZIKE A DÍCSÉRETET NORCSIRA!!!
A HOLNAPI VÉRVÉTELRE DRUKKOLOK NEKED HOGY TÚLÉLD, MERT ÉN NAGYON UTÁLOM HA SZURKÁLNAK!!!
ÉN 5 KILÓT FOGYTAM LE 2 HÉT ALATT KÉPZELD EL ÉS NEM IS FOGYÓZOK!!!RÁSZOKTAM A TELJES KIÖRLÉSŰ MAGVAS FORMA KENYÉRRE!!!MINDEN NAP FÉL KILÓT VESZEK ÉS MEG IS ESZEM AZ EGÉSZET!!!MEGKENEM SAJTKRÉMMEL VAGY A NAGY SEMMIVEL ÉS TEJJEL VAGY GYÜMILÉVEL BETÚROM A BUCIBA!!!PARI VAGY VALAMI ÉPPEN ITTHONLÉVŐ ZÖLDSÉGGEL!!!
A FÉRJEM MA HOZOTT NEKEM AZ INTERSPARBÓL EGY NORBI UPDATE 1ES SOMLÓI GALUSKÁT!!!HÁT EZ TÉNYLEG NORBI VOLT MERT OLYAN SEMMI ÍZE NEM VOLT NEKI MEG AZ ADAG IS KEVÉSKE VOLT!!!JÓL ESETT DE HA EGY KICSIT ÉDESEBB LETT VOLNA JOBB LETT VOLNA!!!

KRISZTA!!!
JAJA!!!METALLICA CUMI VAN MÉG MINDIG NÁLUNK!!!MA EGY KIS IDŐRE RÁCUPPANT A NORCSI A CSUKLÓJÁRA AMIT HALÁLRA VÉRALÁFUTÁSOSRA IS SZÍVOTT!!!
MI A BÓBITA-BÓBITÁT SZOKTUK NEKI ÉNEKELNI ROCK AND ROLLOSÍTVA!!!A HORVÁTH CSALÁDBA HORVÁTH CHARLIE SEM NÉLKÜLÖZHETŐ UGYHOGY A JÉG DUPLA WHISKIVEL MEG AZ ALUDJ EL KISEMBER IS TOPLISTÁN VAN!!!

LILLA!!!
NORINA NAGYON SOKSZOR ILYEN KAKIT PRODUKÁL NEKEM!!!ELÖL HÁTUL CSUROG A KAKI!!!
NORINÁT SAJNOS MUSZÁLY VINNI A KÖNNYCSATORNA ÁTMOSÁSRA MERT A HOMEOPÁTIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN ILYEN SZÉP A SZEME NAPPAL DE REGGELRE BECSIPÁSODIK SAJNOS NEKI!!!MEG A KÖNNY ÁLL A SZEMÉBE NEKI SOKSZOR!!!JÖVŐHÉTEN CSÜTÖRTÖKÖN MEGYÜNK!!!TISZTA PARA VAGYOK MÁR MOST!!!
A TORNA MIATT IS SZOMORÚ VAGYOK HOGY NEM HÍVNAK MINKET VISSZA HOGY MEHETÜNK!!!

NA MINDEGY EZ VAN!!!
JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép Kép

Kép
Kép
snápi

snápi elolvadok Norinátol olyan cukibaba!!!!!!!!!!!!!
Egyszer én is ettem updétes pudingot,a habja finom édeskés volt de maga a puding...hát mintha a nagy semmit ettem volna! :evil: :twisted:
ezt a magvas kenyeret hol lehet kapni?áruházba? :roll: :oops:
snápi ha szereti norina a rockot akkor én is ajánlanék egyet
Zorall-könnyű álmot hozzon az éjj!!!én nagyon szeretem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

NITÁCSKA!!!
KÖSZIKE A LÁNYOM MÁR OLVADOZIK A SOK DÍCSÉRETEDTŐL HALLOD!!!
A KENYERET ITT NÁLUNK A SÉTÁLÓ MÖGÖTT VAN EGY ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ ÉS ANNAK AZ ALJÁBA VAN EGY FÉLEGYHÁZI KENYERES!!!NA OTT SZOKTAM VENNI A FÉL KILÓ 250FT. DE MEGÉRI SZERINTEM!!!ÉS NAGYON SOK TELJES KIÖRLÉSŰ KENYERÜK VAN CSAK AZ ELADÓK EGY KICSIT BUNKESZEK NÉHA DE AZZAL NEM KELL FOGLALKOZNI!!!JA ÉS FEL IS SZELETELIK HA KÉRED!!!EGY TURI VAN MÉG OTT EGY GEKKO BOLT EGY PATIKA EGY ZÁLOGOS!!!NA TUDOD HOGY HOL VAN???
NA A SÜTI MEG PONT OLYAN VOLT MINTHA NEM IS LETT VOLNA SEMMI SE MERT NEM VOLT ÍZE NEKI SAJNOS!!!DE A FÉRJEM KEDVESSÉGÉT NÉZVE ISTENI VOLT MERT ESTÉRE HOZ NEKEM NASIT!!!
A KÖNNYŰ ÁLMOT HOZZON AZ ÉJ AZ AZ AMIT ÉN IS ÍRTAM AZ ALUDJ EL KISEMBER CSAK NÁLUNK CHARLIE BÁCSI ÉNEKLI MEG MI NORCSINAK!!!A ZORALRÓL MÉG NEM IS HALLOTTAM!!!
IDÉZZÉL CSAK BELŐLE!!!
"KÖNNYŰ ÁLMOT HOZZON AZ ÉJ
ALTASD EL HŰS DUNAI SZÉL
ALUDJ EL KISEMBER ALUDJ EEEEEEEEEEEEEEEEEEL
ÁLMODJ HINTÁT HOMOKOZÓT
ÁLMODJ RÉTEN KISPATAKOT
ALUDJ EL KISEMBER ALUDJ EEEEEEEEEEEEEEEEEEL
HUHUUUUUUUUUHUUUUUUU!!!"
NA A NORINA EZT IMÁDJA!!!ERRE AKÁRMIKOR KÉPES ELALUDNI!!!MOST ESTE 22KOR VISZONT VALAMI NAGYON ROSSZAT ÁLMODHATOT MERT OLYAN KESERVESEN SÍRT FEL HOGY ALIG TUDTUK MEGNYUGTATNI AZ APJÁVAL!!!EGY JÓ 20 PERC KELLETT MIRE MEGNYUGODOTT ÉS VISSZATENTIZETT SZÉPEN!!!

NA SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Mit álmodhatnak ilyenkor? Én a születésre gondolok, hogyha Kirus sír, biztos az volt neki megrázó. Aztán persze lehet, hogy teljesen mást álmodnak.

Lányok!
Mit tudtok a pneumococcus oltásról. Kötelező lesz vagy nem? Nekem egyébként a doktornő ajánlotta, de csak 2 éves kor után és akkor is csak egyet (a négy helyett).
Ha nem is teszik kötelezővé, jó lenne, ha legalább ingyenes lenne, mert azért húzós a 17.000,- Ft.

Sziasztok
Lilla

Kép Vigyorim
Vendég

Lilla!

A legújabb verzió szerint NEM lesz kötelező és 1 éves korig lesz ingyenes. :?
Nehogymá állam bátyus pénzt szánjon erre!!!! Ugyanmár....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ági! Ne parázz, a könnycsatorna átmosás nem fáj, de készülj fel a tiltakozó ordításra, mert hát fogni kell a fejét. :? Az is előfordul, hogy néhány hét múlva meg kell ismételni. :cry: :cry: :cry: Néha többször is. Reméljük Norinának egy is elég lesz!!! :lol: :lol:
bábaildi

Sziasztok!

Hátha 1 éves korig lesz ingyenes, nem tudom mit csináljak. Nekem a doktornő azt mondta, hogy a négy az túl sok és főleg 1 éves kor alatt, amikor amúgy is annyi oltást kapnak, nehezen dolgozza így is fel az immunrendszerük. Majd kiváltom 1 éves kor alatt és beadatom 2 éves kora után.

Ti mit csináltok, beadatjátok mind a négyet?

Lilla
Vendég

kisvitéz

Lilla!

Dettó ugyanezt mondta az én dokinénim is.
Ha 4 oltás van és októbertól vagyunk jogosultak feliratni, de decemberi születésűek vagyunk, akkor abból 2 ingyenes és a többi nem????
Én úgy terveztem, hogy kiíratom 1 éves kora előtt és 1 éves kora után adatom be.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Kriszta!

Én is ezt fogom csinálni, hogy kiiratom és később adatjuk be. Elég szomorú, hogy ilyenre kényszerítik az embert, és nem kaphatják meg korfüggetlenül ingyenesen.

Lilla
Vendég

snápi az az amit leírtál csak kicsit rokosítva van!
a zorall énekese a szomszédom,szoktam koncertjükre is menni,most pl szeptember 9-én megyek velük! :lol: :roll:
sajna nem ugrik be hol van a kenyeres! :? :roll:

lilla édesen mosolyog Kirus!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Mamik!

Én is itt vagyok,csak nyaralni voltunk és mindig találok valami elfoglaltságot magamnak. Most a család alszik,és van időm írni.
Először is a babók mind egytől egyig nagyon szépek és cukorfalatok.
milán nagyon ügyessen fejlődik. Már 2 hete a hátáról a hasára fordul és vissza. Emeli a popiját és tolja előre magát. Napról-napra láthatóan fejlősi. Már a nyálával is szokott játszani,ami mindig egy átöltözést jelent,mert hiába teszek elé előkét össze-visssza fröcsköli és közben pedig nevet rajta. Tegnap pedig a nyelvét dugdosta ki. Ha daadom a kezébe a cumit,akkor magától beteszi a szájába.
Elkezdtük a pépes kajákat. Délelőtt tízóraira tejpépet kap. Ebédre mindig valamilyen főzeléket( ma répafőzeléket ) kap és kap hozzá anyatejet. Uzsira néha kap desszertként almát,vagy babános almát. mindent nagyon szeret és nagyon ügyesen eszik kanállal. Emelett természetesen kapja az anyatejet is. Így lassan a tápszert elhagyhatjuk ha minden jól megy.
Voltunk nyaralni a Balcsinál,nagyon élvezte. Vasárnap lesz a keresztelője, a szülővárosomban tiszavasváriban,ahol annó engem is kereszteltek. Szerdától már ott leszünk.
Teszek fel én is pár képet.
Tornás lányok: Sajnálom,hogy nem megyek veletek tornára,de nekem egy kicsit messze van gyerekkel. De szeretném ha átadnátok a többieknek,hogy mindenkit nagyon sokszor puszilok,mind a mamikat és a babócákat is.
Majd várok képeket!

Kép

Kép
mannogab

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1220187558.6688.jpg[/img] Kép Kép [/img]

Kép

Kép
mannogab

mannogab nagyon helyes fiu Milán!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a nyaralásból, nagyon jól éreztük magunkat!
Gina remekül bírta pedig tőle féltem nagyon, hogy nyűgösködik az ismeretlen dolgok miatt.
De le a kalappal, még 3 órás kocsiutat is végigaludta. Néha felébredt, nézelődött aztán aludt.
Az is előfordult, hogy az autóban etettem meg. Minden csupa főzelék lett, de Ginus is jóllakott. :P

Látom azért nálatok is zajlott az élet, és sok szép babuskép van fent. Minden baba rendesen fejlődik és szépül!
Nembeszélve a gyerekdalokról! Teljesen elfelejtettem a zimmezummot, jó hogy felidéztétek. :lol:

Gina is produkálja már magát: pörög körbe, hátról hasra, és vissza.
Hangosan kacarászik, és nagyokat sikít jókedvében. Minden játékot a szájába gyömöszöl, és ha nem fér be, földhözvágja mérgében. Csuda pofa.

Sajnos elkezdődött a suli, így a kis pótmama lányom már nem tud segíteni napközben. Most lett 5.-es, nagyon izgult.
A fiam meg most kezdett a szakközépben. Őérte meg én izgulok. Bebuszozni, megfelelni az új követelményeknek, rendes barátokat találni, stb... nem egyszerű :(
Szerintem Márti tudod mire gondolok, hiszen a te nagyfiad is olyan korú mint az enyém.

Dobok pár képet, aztán rohanok mosni (rengeteg van!!!), takarítani és főzni.
Szép napot mindenkinek!

Judit

Kép jókedvű vagyok

Kép a legnagyobb és a legkissebb

Kép csodálkozom

Kép elfáradtam

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!
Hogy ez eddig nem jutott eszembe!
http://gyermekdal.lap.hu/

Üdv. J
kisvitéz

yusz milyen nagyot nőtt már Georgina!szép baba!!!!
a nagyfiadnak csak az első nap lesz nehéz utána már könnyebb lesz!
:lol:
kisvitéz valamikor nem lene kedved talizni?látom erzsébeten laksz!? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Most voltunk baba-mama tornán, nagyon szupi volt. Hát most aztán kiderült, hogy nagy-nagy lemaradásaim vannak énekekből, mondókákból. De itt olyanok is voltak, amire nem nem emlékeztem, hanem soha nem is hallottam őket. Erre is jó ez a torna, és a társaság miatt. Nagyon jó kis társaság jött össze kismamatornán, velük vagyunk most babócástól.

Megyek, mert megéhezett a kisasszony, eddig aludt úgy kifáradt a "nagy" tornázásban.

Sziasztok
Lilla
Vendég

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
MI IS NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT A TORNÁN NORINÁVAL!!!A KÉPEKET KÜLDÖM MAJD NEKED MEG MAJD A FÉRJEMMEL FÉNYMÁSOLTATOK ÉNEKEKET NEKED IS MEG MONDÓKÁKAT!!!
PUSSZANCS NEKTEK!!!

KRISZTA!!!
HA SZÉPEN MEGKÉRLEK LEÍRNÁD NEKEM HOGY A BABAUSZIRA BEJUTNI HOGY ZAJLIK MERT NEKÜNK OLYANOKAT MONDTAK HOGY VALAMI FITNESS TERMEN KELL KERESZTÜLMENNI MEG VALAMI CSIGALÉPCSŐN KELL LEFELE MENNI MEG ILYEN NEM SZIMPI DOLGOKAT!!!VISZONT HA EZ TÉNYLEG IGY VAN AKKOR LEMONDUNK MI RÓLA!!!
ELŐRE IS KÖSZIKE!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Édesek a babák! A gyerekdalocskákat pedig tessék csak szorgosan begyűjteni, én is hamarosan nekiállok majd, aztán osztozunk. :)

Bábaildi, ha erre jársz: ezen a hétvégén szeretnénk bemenni Hozzád (végre valahára készen vagyunk a lakásfelújítással, már csak apróságok maradtak hátra), de természetesen hívlak előtte, ahogyan megbeszéltük!

Üdv mindenkinek!

Kép
anhel

anhel az ildinél fogsz szűlni? :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ági!

Nem értelek.... bejössz az épületbe és felveszel egy uszis papucsot.
Lejössz egy csigalépcsőn, át egy fitnesz termen az öltözőbe.
A fitneszterem üres szokott lenni én eddig ott hapsit nem láttam soha.
A csigalépcsőn meg ne egy kolostori falépcsőt képzelj el, hanem egy márvány lépcsőt, csak széles csigalépcsőben.
Többszáz kismama járta már végig ezt az utat, nem értem miért nem szimpi.....
Viszont ezt a medencét felnőttek nem használják csak orvosi igazolással.
Ez azt hiszem minden csigalépcsőt és fitnesztermet kompenzál.
Ha attól félsz, hogy pumpabélákon keresztül vezet az út akik folyamatosan stírölik a csajokat, hát megnyugtatlak, hogy SOHA nem láttam ott hapsit, pláne nem pumpabéla hegyeket a fitneszterembe.
Egy nyugdíjaskorú ügyvédnő szokott néha taposógépezni.
Ennyi.

Hisztizel még vagy jössz már végre úszni?????!!!!!! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

ági szerintem menj uszni dominika szépen leírt mindent! :lol: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

KÖSZIKE KRISZTA AZ INFÓT!!!
HA NINCSENEK PUMPABÉLÁK AKKOR LEHET HOGY NEM IS MEGYÜNK!!!
HOLNAP A KÖNNYCSATORNA ÁTMOSÁSON MEGKÉRDEZEM HOGY MIKOR MEHETÜNK MAJD ÚSZNI JÓ???A PELENKÁT MÁR MEGVETTEM NEKI AZ ÚSZÓSAPKÁT MEG MAJD ELMEGYÜNK HÉTVÉGÉN MEGVENNI!!!A MANÓKNAK NEM KELL UGYE???
A HISZTIZÉST MÉG ÁTGONDOLOM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ????
PUSSZANCS!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Ági!

Úszósapi a decathlonba kb 200 Ft-ért is vehető.
A manóknak nem kell.
A szemet egyenlőre sok víz ugyan nem éri majd, de pára igen és pici klór van a vízben mindenképp.
Amúgy ne aggódj, kevés manökenalkatú anyuka rohangál az uszin. A mi csoportunkban van egy pasi is (nemis rossz hehe), de tökre befogadtuk, a szaunában velünk röhigcsél, kikészül a nőktől.
No puszi, gyere majd!!!!!!!!
Mi hétfőn a 11.es csoportban vagyunk

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika én is megnézném azt a psit a sok csaj és babó között!!!!
de élvezi gondolom!? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

A SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI HA LEHET!!!
MA VETTÜNK A NORCSINAK EGY ÓZONOS ULTRAHANGOS HIDEGPÁRÁSÍTÓT MERT NEMSOKÁRA ITT A FŰTÉSI SZEZON ÉS IGY IS ÉN REGGELENTE UGY KELEK HOGY VÉRZIK AZ ORROM MEG A TORKOM TOTÁL KI VAN SZÁRADVA, NORINA MEG RÖFÖG UGY KI SZÁRAD NEKI IS A TORKA MEG AZ ORRA ESTE!!!AMUGY IS NYITOTT SZÁJJAL ALSZIK A DRÁGA!!!
AZT SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HOGY MENNYIRE KELL PÁRÁSÍTANI A SZOBÁT HOGY A NORCSINAK JÓ LEGYEN!!!ENNEK 6.5 LITERES TARTÁLYA VAN!!!A MAX IDŐBEÁLLÍTÁS RAJTA 12 ÓRA!!!
REMÉLEM TUDTOK SEGÍTENI!!!

KRISZTA!!!
MEGYÜNK USZISAPIÉRT MAJD ÉS MEGYÜNK USZNI SI IGÉREM CSAK A NORCSI SZEME GYÓGYULJON MEG!!!

HOLNAP DRUKKOLJATOK NEKÜNK LÉGYSZIKE HOGY A NORINA BÁTOR LEGYEN NAGYON MEG TERMÉSZETESEN MI IS AZ URAMMAL!!!

SZIASZTOK!!!
JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Snápi: Nagyon szorítok nektek, Norina egy igazi hős lesz, ebben biztos vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

snápi holnapra sok szerencsét kívánok nektek na és persze Norinának!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ági!

Megy a drukk ezerrel. Majd írd meg, hogy mi volt.

Szia
Lilla
Vendég

szép jó éjszakát mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: