Sziasztok Lányok!
Dejóóó, itt van végre élet!!!
Nagyon édes mindenkinek a babagyereke. Kristófon olyat nevettem, annyira édesen mosolyog azon a képen. Szegénykém, mi borzalmakat állhat ki ezzel a hülye fogzással. És még van kedve a szünetekben mosolyogni
Eggyemismeg.
Én nem tudom, Zsófinál még nem tapasztaltam hasonló borzalmakat. Ő is szokott hisztis lenni, de nem mindig tudom, hogy miért, és azt sem szoktam tudni, hogy most konkrétan azért sír-e, mert fáj az ínye? Meg úgy egyáltalán semmit sem tudok. Lehet, hogy az anyjára fog ütni fogak tekintetében? Ugyanis nekem nem nőttek ki a bölcsességfogaim. De mi van, ha neki a rendesek sem fognak???
Volt már olyan ember, akinek nem nőttek ki a fogai?
Na jó, persze csak hülyéskedek.
De nekem tényleg nem jöttek ki a bölcsességfogaim.
Mit is akartam még??? Ja, igen, tudom. Elsősorban azért jöttem ma fel hozzátok, hogy kérdezzek.
Légyszi mondjatok nekem valami jó receptes oldalt, ahol
1., babakaja recepteket lehet találni, meg azt, hogy milyen ételt mikortól lehet adni a babának. Mert most az az egyik fő gondom, hogy mindig valamit kitaláljak Zsófinak, amiket összeturmixolhatok.
És miután egyre jobban belemegyünk az időbe, úgy értem, a hónapokba, annál inkább akarok neki "művészien" összeturmixolt ételeket csinálni, amiben minden tápanyag, vitamin, fehérje, stb. benne van. Mint pl. olyanokra gondolok, hogy pl. rokfortos csirkemell almával (ez persze turmixolva), csak ilyenből még sok-sok recept kéne. Persze rokfortot még nem ehet, és egyszerű alapanyagokkal is megelégszem, csak egyáltalán nincs ötletem.
2., A másik, hogy felnőtt reggeli és vacsora tippek is kellenének, mert már rohadtul unom a felvágottas zsömle, virsli, bundáskenyér, tojás paradicsommal, paprikával stb., ilyesmi variációkat. Csak egyszerűen nincs ötletem. És ahol persze nincsnek ilyen eszement különlegességek, amiről azt sem tudom, hogy micsoda, mert pl. ma az egyik újságban olvastam több receptet is, és mindben volt valami számomra ismeretlen hozzávaló, úgy mint fenyérfű. Hallottatok már a fenyérfűről??? Nnnna... mondom, az meg mi a nyavalya? Aztán kiderült, hogy az a keleti citromfű más néven.
Jó sokat írtam, bocs. Na megyek.
Sziasztok, mindenkinek jóéjt:
Évi