Szép jó reggelt kismamik és friss anyucik!!!
Micsoda hirekre jövök!!!!
Monee, Konan!
nagyon-nagyon szurkolok!!! +++++++++++
Bár mire ezt olvassátok, már anyucik lesztek.
Honey!
Én nem is tudom... ilyen helyzetekben belőlem kitör az állat, fleg ezekben az utolsó hetekben. Tutira elküldtem volna gombázni azokat a dolgozókat. Ez akkora szemétség, amit a beteggel művelnek... Én úgy vagyok vele, hogy megértem őket, nehéz és szar a dolguk, meg helyzetük, DE 1. nem én tehetek róla; 2. senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy ezt a hivatást válasszák...
Remélem ma azért több sikerrel jársz.
Bagzerka!
A te uh-sod se semmi... csodálom, hogy kibirtad tényleg szó nélkül.
Azért most már ne rágd magad, ha valami komoly lenne, biztos, hogy szóltak volna. Elhallgatni ugyanis nem hallgathatnak el semmit (ugye Holka?).
Az is lehet, hogy a csaj nem is látott semmit, és azóta már a lebaszást is megkapta, hogy ilyen esetekben pofa be...
Csehi!
Látom, te szorgalmasan drukkolgatsz...
Én meg drukk neked, jó?
Minyu, Holka, Roni, Szeder!
Nagyon édesek a babák, és köszi soraitokat. Olyan jó érzés olvasni is őket, hát még belegondolni, hogy nemsokára ebben a cipőben járunk mi is...
A.m!
Örülök, hogy továbbra is a tőled megszokott optimizmussal jössz hozzánk.
Majd legalább lesz kiről példát vennünk.
Szopihoz drukk, remélem hamar rendbejönnek a dolgok, és Gyuszika le sem akar majd cuppanni a ciciről.
Márti!
Nem semmi a kislányod! Szerintem simán rá akar verni a fiúkra, hogy már most megmutassa, ki lesz a főnök.
Remélem azért a szülésed most is pozitiv lesz, és nem okoz majd különösebb gondot, hogy nagy a babus.
Startlarknál voltam tegnap, határozottan jó szinben van már.
Most már beengedik Donáthoz szopiztatni is, remélhetőleg hamarosan hazamennek, és saját maga is beszámolót tarthat. Legújabb fejlemények szerint mégsem volt tüdőgyuszija Donibabának... azért furi, hogy még ebben sem biztosak... ááááááá, egészségügy.
Én is voltam dokimnál. Tegnap ugye betöltöttem a 37. hetet, igy végre már koraszülöttnek sem számitana Maja, ha jönne. Na most bezzeg nem akar jönni...
Egész hétvégén parában voltam, keményedtem, görcsöltem, most meg semmi... még a végén túlhordom.
Bár szomszédasszonyom szerint "krumplisodik" az orrom, ez pedig közelgő szülésre utal...
Végülis hétvégén front lesz, szerintem sokan készülhetünk rá.
Laurám meg mintha érezné, hogy már nem tudok annyira emelgetni, egyedül felmászik a hálóba, csak a kiságyba kell beemelnem... lefelé még gondjaink vannak, de már ez is nagy könnyebbség. Ja! Pelenkázáshoz is felmászik a kanapéra... meg tudnám zabálni!!! Ez nagyon jól fog jönni majd a sebemmel...