Sziasztok!
Köszi a ház dicséreteket, jól esik.
Igyekeztünk egyszerűt csinálni, ezért nem bonyolult az alaprajzunk, csak a telek miatt kellett a kiemelés, meg hátra a pince, meg aztán a többi dolog (járda, füves sütögetős rész megemelve, stb.). Közben ültettünk füvet is még a ház mögé, meg a játszótér mellé, már kezd kibújni. Még ősszel kell néhány fenyőt ültetni, meg a járda mellé a részűre valami apró, terülő cserjét, hogy az eső ne mossa el a földet, és akkor egyelőre be van fejezve a kertépítés. Legalábbis tavaszig biztosan.
Kriszti, a férjem nem kőfaragó
, kereskedő, ügyviteli szoftvereket ad el. Nem is erőssége a barkácsolás, inkább kifizeti a mestereket, minthogy küzdjön valamivel, aztán meg ráadásul ne is legyen jó. A kertben azért sokat dolgozott, főleg hordta a földet, követ, sódert, mert ahhoz azért nem kell nagy kézügyesség.
Milyen kis ügyes Orsi, hogy már így tornázik! Karácsonyra már mászni fog, és cibálja majd a fáról a díszeket, ha nem figyeltek eléggé!
Bejcsi, hogy sikerült a vérvétel végül? Minden rendben ment?
Viki, kire hasonlít Lackó? Nagyon kis fickós.
Kíraanya, nem semmi ez a bölcsi dolog.
És ha most hirtelen akadna munkahelyed, akkor sem vennék fel sehová Kírát???
Ez nem alanyi jogon jár, úgy, mint az iskolai oktatás?
Tegnap voltam dokinál, minden OK. Uh szerint 9 cm a bpd, 2700 gr-ra becsülte a doki a mért adatok alapján, és koponyavégű fekvésű. Legközelebb 3 hét múlva kell mennem hozzá, de azt mondta, hogy mostmár vegyek komolyan mindent
, és ha van valami, akkor indulás! 2 hét múlva kezdem az nst-t is. Lassan jó lenne összepakolni a kórházi cuccot is, bár még néhány dolgot meg kellene venni hozzá.
Megírnátok nekem, hogy mennyi most az alapítványi szoba egy éjszakára? Hány napig tartanak benn szülés után? Anno Csengével 5-öt voltam, mert du született, és akkor azt mondta az osztályos gyerekorvos, hogy 4*24 órát szoktak várni a hazaadással, de mivel csak délelőtt lehet hazamenni, ezért még 1 napot rá kellett húzni. Ez most is így van?