Sziasztok!
Olyan izomlázam van, mint állat
Tegnap este elmentünk korizni, én nem sokat voltam jégen, de nekem elég volt (a térdeimnek is, most már újra a szivárvány összes színében pompáznak
)
Maci_2
Én nem voltam fájásgyenge az eda után (egyébként nem mindegy, ki adja be, de ezt csak súgtam)
Gombóc
Dokimnak köszönhettem
a szobát, azt is, hogy a szülőszobáról rögtön roomiba kerültem (más várt 2-3 napot, ha nem volt szerencséje, én 4 órát vártam, közben ott volt velem Zsombi és enyém Apa), az adta az edát, aki adta...de nem fényezem tovább, nekem nagyon bejött a dokiválasztás.
Homeobogyóval ügyik vagytok
És leadtad a céges autót???
Nadine
Összeszorult a gyomrom
, én még ilyet nem láttam, még jó, hogy nem maradt nyoma.
Beu
Nagyon klassz kép
, ahogy Maci_2 írta, tényleg Fióka
Sofka
Ügyi vagy
Megy a drukk a gyors hazamenetelhez és milyen ékszerre gondoltál?
Tüni
Elesés
, de legalább takarítják a lépcsőházat.
Akkor Te is lila térdű vagy?
Elli
Nem semmi üzi, párom ilyet kapott volna, röhögött volna egyet és kivágta volna az ablakon a mobilt. Már ha bekapcsolva hagyta volna
Képek nagyon szupik, nekem a fürdős tetszik a legjobban, de a csipeszes hozzátápis se rossz
Napirend: Zsombi azt "mondta", nem érdekli, hogy 9-fél 10 körül szokott tízóraizni, most 8-kor kért. Kíváncsi vagyok, a 12 körüli ebéd így mikor lesz esedékes?
Zulu
Ma is "jó" téma lesz Jakupcsekben.
Engem nem tudnának meggyőzni, hogy otthon szüljek, ha lesz harmadik, az is kórházi lesz
Korridor tv, nem is tudtam... Kössziiii
Orsoly
Nem szülésznő volt a kis drága, mert pont azt mondta, hogy olyan szörnyűségeket látott, hogy inkább nem... Az sem volt semmi, amikor kiokította a dokikat, hogy honnan tudhatják, mennyit tud ő. Na szerintem az a csaj is azt hiszi, hogy ő az isten...
De hát Te nem tudod, ki az a Noll Andrea????
Tina
Ne izgulj, majd kinyílik az a szájacska
Lányoknak jobbulást!!!
Megyek szülőszobát nézni...
Puszi
Toffi + Zsombi