Helló!
Köszönöm a babaturi-tippeket. Nem volt sürgős, csak most rámtört a turi-láz, ami elő szokott jönni nálam...
Mindenesetre jó lenne már bemenni Szolnokra nézelődni, meg hát nagyon sok minden kellene Dorcinak őszre: nadrágok, hosszúujjúk, zoknik, kocsicipők...
Jaimee, Évcarucit már nézegettem, csak akkor pont sose volt semmi már. Bababutik.com-ról rendeltem már, elégedett voltam vele. Jó az új vonalzód!
Judit, gyöngyöt én is sokat fűztem, de manapság már feladná a leckét... Pedig még olyan gyöngyfát is tudtam.
Húzgálós-témához: bár minket nem érint,
de én hallottam így is-úgy is, szóval e téren is különbözőek a vélemények.
Kitten! Azta, nagyon közeleg a nagy napotok!! Nekem meg fordítva volt, NST még vajúdás alatt is alig mutatott fájást.
Most ment el a védőnő, nagyon elégedett Dorkánkkal, aki persze alvás után, kipihenten mutatta be, milyen ügyes, sergett-forgott, nevetett-beszélgetett.
Keveslem a folyadékbevitelét, nem hiszitek el, naponta kb. 1 -1, 5 dl-t HA megiszik! Az étvágya remek. Tápszer, gyümi, főzelék, tejpép, minden ízlik neki, csak kaja legyen.
Próbáltam forralt vizet, babavizet, HIPP-es teák polcon sorakoznak, ill. még azokból iszik is vmennyit, meg néha a bébiitalokból. Cumisüvegből 4 fajta van itthon, varázsitató, pohár, de nem hajlandó többet inni.
Védőnő szerint ennyi a folyadékigénye. Hát nem tom.
Amúgy jól vagyunk, hihetetlen, h. mindjárt fél éves lesz. Továbbra sem érdekelnek a jóakarók, -pl. anyósom, aki nem érti, "hogy kerül a földre a gyerek?", "miért teszem le?" ( Jelzem, vastag takarón van, -haptapit még nem találtam szimpit-, élvezi, forog, hempereg, tolat, hangosan nevet. ) Merthogy az "övéi a kiságyban voltak, mégis megtanultak járni, nem kell
azoknak annyi mozgástér"... Na rövidre zártam: azért csináljuk ÍGY, mert ÍGY látjuk jónak és pont. Úgyhogy nem nyert hangszórót.
Egyik ismerősünknek 3 és fél hós a babája, kérdezem: szopizik? Nem, tápszert IS eszik, meg imádja a KRÉMTÚRÓT, meg a jégkrém tetejéről szereti leenni a csokit.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ