Sziasztok!
Tesóka!
Aztaaa, ez tényleg holdkomp
Elég kicsi a kép, de mennyi minden van rajta
Amúgy én az ellenzők táborába tartozom
Anno mikor megszületett a Ricsi, határozottan közöltem a drága rokonsággal, hogy ilyet még véletlenül se hozzanak, mert kidobom vagy eladom
Mi inkább járássegítőt vettünk, először kerekes dobozt, széket meg minden mozdítható tárgyat tolt a Ricsi, aztán amikor már tudott két lépést menni önnállóan átszokott a járássegítőre és másfél hónap alatt egyedül szaladt
Egyáltalán nem vezetgettünk (ennek is ellene vagyok) de nem is igényelte szerencsére
És még most is rohangál a járássegítővel, ezerrel tép vele
Viszont számtalan gyereket láttam kompon felnőni és volt aki hamar és volt aki később tanult meg járni önnállóan, szerintem függetlenül a komptól vagy kitudja
. Viszont egyiknek sincs semmi baja! Nekem szimplán nem tetszik hogy be van zárva a gyerek de viszont nagyon veszélyes a "ketrece". Bár ebben a korban minden veszélyes
Ha Karcsikának tetszik, tedd bele, legalább lesz egy kis szabadidőd amíg ő randalírozik a komppal
Ne halgass senkire, ha nektek bejön, akkor használjátok, annyi ideig és annyiszor ahányszor akarjátok! Nektek úgyis az lesz a legjobb!
Vergődés: fogacska, rosszat álmodik, teker a pocija... okosmóni erre gondolt
Csilla!
Hihetetlen mennyit fejlődtek a Fiúk
Gratula nekik! És neked is
A héten tuti feldobjuk nektek a feldobni valót
Max a ládába landol
A földre szerintem elég egy sima szőnyeg, ha padlószőnyeg van akkor meg az főleg jó...pár hónap és nem fogja a fiúkat érdekelni hogy min szaladgálhatnak, legalábbis a Ricsit sokkal jobban izgatja a szekrény mint a föld, sosem volt játszószűnyegünk
Viszont mivel fiúk, szerintem érdemes beruházni egy olyan térképes szőnyegre, tesz-vesz szőnyeg, ki hogy hívja... Kikában, Ikeában tuti lehet kapni ilyen darabszőnyegeket, de a diegoban meg lehet kapni ilyen padlószőnyeget, azt bármekkorára lehet szabni és be is lehet szegetni
Nálunk ez lesz, bár padlószőnyeg van, veszünk rá egy ilyen térképes szőnyeget
Na de ez csak az én véleményem...
Barbi!
Bizti elég a kettő?
Csajok!!!! Miért nem etetitek a manókat rendes kajákkal?????? Fű, levél, kandalló, virág, hifi
irgum-burgum
Olyan jókat mosolygok amikor írjátok ezeket
A talira mi tuti nem megyünk, pihenésre ítéltettek
Ricsivel kimozdulni meg felér egy maratonnal
Vérnyomásom kuka, felment, gyógyszerrel tömöm magam, remélem még 10 hetet minimum kibírunk egyben és főleg itthon...Már csak max 15 hét van hátra
Majdnem elfelejtettem
szuperek a képek a babákról!!!!!!! Aranyosak nagyon! és nagyon sokat fejlődtek, nőttek!