Új privát üzeneted érkezett!

Szia

Gabó

Én a Livinél bögtem bögöt ö is és még 3,fél évesen is bögött az oviba ugy kellet betépi minden nap . De Zoé máskép volt nála mindig megprobáltam vidámnak látszani milyen jo buli az egész és hát nem tudom miért Zoé egy hét után nem sirt . azota se most se mikor egy honapig nem mentünk . simán ment . Szoval ha te ideges vagy akkor szerintem ö is érzi . Nálunk a zoé az anyásab de mégis ö szokkot be könyeben .
anha

Sziasztok!

Gabó!

:shock: :cry: :cry: :cry: Én sem tudtam volna otthagyni :oops: :oops:

Muszály otthagyni? :roll: :roll: :roll:
Lehet itt máshogy van, de mikor a barinőm tesójának a kislányát szoktatták bölcsibe, ott úgy volt, hogy első napokon együtt voltak a csoportban a gyerek és az anyuka, együtt játszottak, utána kiment az öltözőbe az anyuka, majd át egy másik csoportba hogy ne is lássa a gyerek a szülőt. És először csak napi 1-2 óra volt, majd délelőtt és lett belőle ebéd után, alvás után és legvégül délután. Még tisztán emlékszem, hogy mennyit panaszkodott barinőm tesója, hogy milyen uncsi egy üres csoportban üldögélni :lol:

Szerintem amúgy igaza lehet ezzel kapcsolatban a Zsuzsának, nem szabad hogy megérezze a gyerek, hogy mi mit érzünk ezzel kapcsolatban...ez egy tök jó buli lesz és reméljük átragad ez a optimizmus a gyerekre is :wink:

Nagyon örülök, hogy megadatik nekünk, hogy nem kell bölcsibe iratni a Ricsit! Rossz lehet nagyon :cry: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Móni!

Igen sajnos ott kell hagyni! :x
Pont felis hívtam a volt kolléganőmet, hogy bezzeg nálunk az óviba volt, hogy két hónapig is bent ülhetett egy anyuka.
Ezt a módszert őszintén szólva komcsinak tartom, hogy két nap után ott kell hagynom a gyereket és értetlenül néznek rám, hogy miért nem mentem még el! :evil:
Azt hogyan fogok tudni így dolgozni az nagy kérdés!

Lányok!
Nagyon elegem van ebből az össze-vissza időjárásból és soha nem azt közlik a tv-ben ami valóban lesz is!

Encu!
Merre vagy?Ennyire rosszak az éjszakáitok?jajj a miénk is! :cry:

Niki!
Hol vagy? Nonóval mi van?Szalad már???

Zsuzsa!
Köszi az infót, asszem megkell erősíteni magamat és bele kell törődnöm!

Kép
gabriel79

Gabó!

Nem is tudom elképzelni, hogy én mit csinálnék...de szinte biztos, hogy én sem hagynám sírni a gyerekemet...
Kitartás... Bár ez most egy elég nehéz helyzet..

Az éjszakánk...? Háát, velem aludt a gyerek, mert egyedül nem akart.. Igényel nagyon, az apjával arra tippeltünk, hogy az elszakadástól fél.. De lehet, hogy tényleg csak ez a nemnormális idő készíti ki...

Tesóka! Nagyon helyes kishapsi a Ricsi, szerintem nemsoká bandáznak a bnetes babák ;)

Mennem kell, a gyerekem megint a kandallót eszi... :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Jó reggelt mindenkinek!

Sajnálattal vettem észre, hogy az elmúlt 1 hét alatt alig történt valami a fórumon... Mindenki a fesztiválon volt reggeltől estig? :lol: :lol: :lol:
Mától beindul ismét felénk is a munkás élet, vége a nyárnak és a szabadságoknak... "Egyedül" maradtam ismét a két gyerekkel, de ha tali van szóljatok, megoldom, hogy ott legyünk! :wink: :wink: :wink:
rnecsi

Sziasztok!

Gabó
Remélem Flóra hamar megszokja a bölcsit, és rájön, h ott is jó neki :wink:
Egyébként szerintem ez meg gyerekfüggő, hogy ki sír, ki nem, és meddig tart neki megszokni ezt az egészet.
Pl. az egyik öcsémmel, Zsoltival alig volt baj az oviban, ilyen téren. A másik öcsém, Tomi meg nem tudta megszokni az ovit, és anya több mint 1 hónapig próbálta beszoktatni. Pedig a Zsolti ott volt közvetlenül a másik csoportban mellette, és össze is volt nyitva a két terem, tehát át is mehetett, de sehogy sem volt jó.

Móni
Gratula a Ricsinek, nagyon ügyes nagyfiú!!! :wink: A képek pedig szuperek :)

Encu
jobban alszotok már?

Na, megyek, eltakarítom a 7vége romjait... :roll:

szisszka

Barbi
Vincének Boldog Hófordulót!!!!! :D

szisszka

Sziasztok!!!

Gabó! Kitartás, ez nem könnyű...Szilárd akkor sírt a bölcsiben, nyár utána mikor valami trauma érte...és én is bőgtem, na ez nem segített, így mentem dolgozni :cry: de aztán apa vitte reggelente, és akkor nem sírt, aztán februártól már ovis volt, és az nagyon bejött neki.

Szisz! Köszi :D Már 10 hónapos :shock: :lol: nagyfiú

Móni! Nagyon ügyes Ricsi!!!

Egyébként most Vince is nyüglődik az esti elalvással, a nappali alvással, meg éjjel sem alszik valami jól, úgyhogy remélem csak a foga (kibújt neki a 7.), mert különben tanácstalan vagyok :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Lányok!
Köszönöm a bíztatást és úgy néz ki, hogy látni az alagút végét!
Ma már megtudták vígasztalni, de igazából Éva nnénivel veszekszik és engem követel, na meg azt, hogy vigyen hozzám busszal! :)
De megitta a tízórait és kért vízet ami azért nagy szó, mert csak attól kér bármit is akit elfogad!
Mikor mentünk érte már hisztizett, de nem sírt!
Remélem napról-napra jobb lesz!

Barbi!
Boldog hófordulót Vincének és egyszerűen hihetetlen, hogy lassan egy éve, hogy megszületett!
Tavaly pont ilyenkor tartottunk nálunk pocakos bulit!-kivéve Nikit, mert ő már Nonóval jött!

Szisz!
Szerintem is gyerekfüggő, de igyekszem érzelmileg is pozitívan hozzáállni és minél többet beszélgetni, megértetni Flórával.

Csilla!
Te olyan edzett vagy,hogy meg sem kottyan a két lurkód egyedül! :wink:

Encu!
Szomorúan tapasztalom, hogy Kiskarcsinak nem adsz enni :lol:
Márpedig kandallóval nem fog jóllakni, hozzd át és adok neki pörit és más finomságot! :wink: :lol:

Megyek én is romot takarítok!

Kép
gabriel79

Merre vagytok???? Nehogy haldokoljon a topik... :shock: :? :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Bocsi, nem hozta be a hozzászólásokat ;)

Mikor lesz már tali? Gabó, te pörit hozz :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nincs időm írni, sajnos :cry: Ezerrel átalakítunk :D Persze ennek a Ricsi nem örül, most is alszik és közben betonozzák az új szobát :lol: 8) De majd az eredmény remélem tetszeni fog neki, most még rázza a fejét hogy nem-nem :lol:

Szóval a lényeg, annyira boldog vagyok, ez áll a mai zárójelentésen:

A fityma hátrahúzható!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Megint le volt egy picit tapadva, rendbe tette a dokinéni és most már mi is húzhatjuk! :D
Nem kell többet mennünk!!!!!!! A Ricsi még integetett is a dokinéninek búcsúzóul :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ez nagyszerű hír!! Akkor legalább ez a para letudva ;) Bővítitek a házat? Vagy "csak" tataroztok?

Micsoda frontok lehetnek... Karcsika már fél8kor bealudt... :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi
Szegény Vince, biztosan a foga miatt alszik akkor rosszabbul! :(
Gratula a 7. fogacskához! (nekünk még csak 2 van :D )

Gabó
Na, akkor már jobb a helyzet, valószínűleg napról napra jobb lesz!
Drukk-drukk! :wink: Flóra ügyes csaj nagyon :wink: És persze te is :wink:

Móni
Jajj, de jó! Örülök nagyon a jó hírnek! Ricsinek meg tuti tetszni fog majd az új szobája :wink:

Encu
Akkor remélem jól aludtatok!
Marci háromnegyed 10-kor aludt el, viszont reggel 8-ig húzta a lóbőrt :D

Mennem kell, rendet kéne rakni, elvileg jön anyum, meg a hugim... :roll:

szisszka

Jó reggelt!

Na, nem mondanám, hogy jól aludtunk, de legalább aludtunk ;)

Szisz! Amikor berakod a Marit homokozóba, akkor nem akar homokot enni? Mert én is vinném lassan a gyereket (vettem neki homokozókészletet is :lol: ) csak nem tudom, nem korai-e még.... :roll:

Gabó! Hogy alakul a beszoktatás?

Niki! Remélem jobban vagy már és mehetünk gyúrni ;)

Barbi! Utólag is boldog hófordulót Vincének!!! Tegnap legalább 3x meg akartam írni, de a gyerek pörgött, mint a fagyigép és nem tudtam.. :oops: 8)

Csilla! Mikor jöttök már felénk???? Ahogy ígérted? ;)
Hogy vagytok? Mit csinálnak a fiúk?

Zsuzsa! Kornél jó baba? Kezd már mocorogni?

Na megint mennem kell, mert a gyerek ki tudja mit talált, de ezerrel eszi... :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Most mi is jobban aludtunk, legalábbis Vince könnyedén bealudt este 9ig, és hajnal fél3ig húzta, akkor szopi, majd reggel 6ig ismét szunya. Kár, hogy most mindeközben hajnal 1kor szilárd hozzánk költözött, mondván hogy nem bír aludni :wink:

Encu! Köszi :D Vince is mindent megeszik, papírt, asztal alól morzsákat, apró pöszmöszöket...stb. Biztos éheztetem :wink: Alsópáhokon mi is homokoztunk, Vince beült a homokozóba, és vagy negyed órán keresztül vizsgálta, hogy mi is ez :lol: De szerintem ő biztos megenné, kertben is rendszeresen eszi a füvet, falevelet. Szóval változatos az étrendje :lol:

Gabó! Örülök, hogy már jobb :)

Szisz! Irigykedem csak, hogy Marci mennyit alszik, szuper :D

Kép

Kép
sbarbi

Napot mindenkinek! :lol:

Találkozó:Szerintem Gabó írja meg, hogy nekik mikor lenne jó, hisz neki a legnehezebb feladat alkalmazkodni... vagy rosszul gondolom? :roll: :roll: :roll: :roll:

Encu:A gyerekekkel általában ráérek, mikor menjünk? :lol: :lol: :lol:

Fiúk:
Dávid: Már 5 foga van és a 6. is körvonalazódik, tegnap este megtámadott egy sóskiflit és azt csócsálgatta este 8 körül, ma (nem tudom, hogy hogyan, de) felült egyedül, mikor én azt szerettem volna, hogy hason feküdjön... :oops: :oops: :oops:
Bálint: Mászik mint egy kisgyík! A fejét azt nem emeli fel hozzá, csúszik a hasán meg az orrán... :? :? :? Egyfolytában mosolyog, és már ő sem hagyja magát csak úgy letenni, "kiharcolja", hogy az ölembe tartsam őt is! Neki 2 foga van alul, a felsőket még nem is látni...
rnecsi

:!:

Kép
Kép
encu

Barbi! Akkor jó, nem csak nálunk porszívózik a gyerek... meg nem csak mi alszunk rosszul.. ;)

Csilla! Amikor akartok, csörögj ide, hogy itthon vagyunk-e :)
Aztaaa, már ilyen izmosak a fiúk? Bár persze! Hisz nemsoká 9 hónaposak!!!! :D

Nálunk épp távirányítótönkretételprojekt van :lol:

Kép
Kép
encu

LÁnyok, akiknek rossz a véleménye a bébikompról... Mi a véleményetek a járássegítőkről? :roll: 8)

Kép
Kép
encu

Encu! Nekünk kombo járássegítőnk van, rá is lehet ülni, mint a bébitaxira, és ha felnyitod akkor meg kapaszkodva lehet vele közlekedni. De Vince leginkább a puffokat használja e célra :lol: De ha érdekel megnézhetitek bármikor. Szóval szerintem megéri beruházni rá...inkább, mint kézenfogva járkálni velük, bár ez is gyerekfüggő.

Kép

Kép
sbarbi

Encu
Marci a homokot nem eszi, esetleg bepróbálkozik a lapáttal, formákkal, azokat venné a szájába. De egyszer- kétszer elmondom neki szépen, hogy ne vegye a szájába és akkor nem csinálja. Múltkor pl. mézeskalácsot sütöttünk, gyúrogatta a tésztát ő is, meg morzsolgatta a kis kezében, és akkor is 2szer mondtam neki, és nem csinálta. A papírt viszont imádja a szájába venni :D

Bébikomp: mi vettünk Marcinak, én nem vagyok ellene, nem tartom egész nap benne a gyereket igy nem hiszem, hogy bármi baja lenne, de ki tudja tombolni magát, "szaladhat", kergeti a kutyákat és ha elfárad, nem esik bazi nagyot, mert körben is fogja őt, meg a feneke alatt is van valami. A járás segítővel sokkal könnyebben és nagyobbat esik szerintem. :roll: De pl a kismotorját is tologatja, járássegitőnek használja, vagy a motor dobozát :D
Tudom, azt mondják, h a bébikompban helytelen testtartást vesz fel a gyerek stb.stb. stb., de pl a vezetgetésről is ugyanezt mondják mostanában... :?

Na, most megyek, mindenki alszik, pihizek egyet én is :D

szisszka

:idea:

Kép
Kép
encu

Bébikomp: szerintem az a baj vele, hogy mivel nagyon élvezi a gyerek a tempót, nem sarkallja a járásra, illetve addig nem mászik, szerintem hátráltatja a fejlődést...de mindenki maga dönti el.
Szilárd imádott kézenfogva szaladgálni, és semmi tartáshibája nem lett...Vince a maga ura, nem hagyja magát vezetgetni :lol: :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Igaz Flóra üvöltve megy bölcsibe, de játszogat és eszik-iszik rendesen, csak belejön! :?

Encu!
Szerintem mindenki maga látja, hogy kompot, vagy járássegítőt használ!
Mi járássegítőt vettünk (szívesen kölcsönadom nektek!!!!), de Flóra a kukát használta járássegítőnek! :lol:
A kompot én csak azért nem kedvelem, mert nem ad teret a tapasztalásra, hiszen minden távol van a gyerektől és kimaradhat a mászás, de ez sem törvény, tehát ha úgy látod, hogy Kiskarcsi élvezné szerintem add meg neki a lehetőséget csakvigyázz mert balesetveszélyes is lehet!

Csilla!
Köszönöm, hogy hozzánk alkalmazkodtok!

Igazából jövőhéten délelőttös vagyok tehát (szerda kivételével, mert a teve u.-ba kell mennem) minden délután jó 3-után!

Megyek, mert postára menek!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Encu!
Csak, hogy mi se maradjunk ki a sorból, tegnap este nyolckor elaludt Nonó, és este tíztől hajnali fél kettőig fent volt! :? :(
A gyógyszerektől már valamennyire jobban vagyok! :wink:

Jaaaaaa és kint van a kilencedik foga Nonónak!!! :lol:

Dobok egy képet! Kép

Kép
niki+baba

Jó reggelt!

Megvan a magyarázat az olimpiai úszó sikereire! :lol: :lol: :lol:

Kitálal Phelps háziorvosa

Michael Phelps tizennégyszeres olimpiai bajnok házi orvosa megelégelte, hogy csak egyedül ő tudja az igazságot és a sajtóhoz eljuttatott levelében számol be az olimpikon titkáról.
A levélből kiderül, hogy Phelps valójában nem ember, hanem egy amerikai gazdag család által pénzelt, rengeteg sok plasztikai műtéten átesett delfin. Ezzel megmagyarázható a világrekordok sora, illetve a rengeteg aranyérem is.
"Michael Phelps tulajdonképpen 6 éves koráig a baltimore-i Tropicarium lakója volt és Phlipper néven mutatott be különböző trükköket a látogatóknak." - írja a levélben dr. Harold Clever.
"A Phelps család tulajdonába 1991 márciusában került, amikor is megvásárolták a Tropicariumból. Ezek után kezdődött a műtétek hosszú sora."
Több újság is megkereste ezek után Phelps-t, hogy erősítse meg vagy cáfolja az értesüléseket. Az olimpikon viszont nem fűzött semmit az elmondottakhoz, csak kerregett egyet és tonhalat követelt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Csilla! Lehet benne valami... :lol:

Niki! Jó a kép!!!

Én is rakok fel pár képet:

Kép
Ugye, milyen jó erőben vagyok?

Kép
Na, milyen a művem?

Kép
Mi így főzünk...

Kép
A járgányom.

Egyébként Vince már telefonál, illetve nálunk még a tehén is brümmög, szóval napról napra okosabb :wink: :lol: Ja és képzeljétek vendégségben felmászott az emeletre, pedig ugye nálunk nem sok lépcsőzés lehetséges :D

Már nagyon várom az ovit, totál kivagyok :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Most egész jó volt az éjszakánk, igaz, Karcsika velem aludt... :lol:

Csilla! Jó a sztori! :) Na, mikor jöttök? :P

Barbi! Nem csoda, hogy kivagy.. :shock: 8) Nem fázik fel a vince a kövön? Én Karcsikára hosszú gatyát és gumistalpú zoknit adok... :roll: :oops:
Ja, vettünk neki bébikompos járáéssegítőt..hol így, hogy úgy adom oda neki, de nincs benne 10 percnél többet, mert akar mászkálni. Ja, és még nem jött rá, hogy mit kellene csináljon benne :lol: :)
Barbi! Nagyon helyesek a fiaid!!!

Gabó! Rendi vagy, köszi a felajánlást!
Látod-látod? Csak megszokja Flóra, hogy ugyan anya elmegy reggel, de érte is jön :) És még élvezni is fogja a játékot a kölkökkel, nem? 8)

Niki! Örülök, hogy jobban vagy!!! És nagyon édi Noncsi, ahogy zsebre tett kézzel vagizik ;) Már most csajozna, ha tehetné, mi? ;)

Na, megyek, mert a gyerek tépázza a növényzetet... :o :lol: :lol:

TALI?????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
encu

Encu! Nem fázott, ez még melegben volt...most már én is adok rá zoknit :)
De éjjel egy szál bodyban alszik, és amikor betakargattam azonnal kelt 11kor, most meg hajnal 4ig aludt, úgyhogy nálunk fogzás volt, mert a nappali hiszti is alábbhagyott :)

Mennem kell...

Ja, nem tudom fixáltuk-e, de nálunk is lehet a tali, ha gondoljátok :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Akkor lehet, hogy karcsikának is ez a baja? Mert hosszúujjú body és naci van rajta... De így is szanaszét csipkedték a szúnyogok... :( :evil:
Nekem jó ott is a tali, meg bárhol, csak legyen ;) (itt is lehet :P )

Többiek? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu! Jól van legyen most nálatok a tali! :D Nálunk meg majd pár hónap múlva amikor, már 1 évesek lesznek a gyerkők, tényleg mennyien töltik majd az 1 évet...kinőnek a baba korból :roll:
De mikor? Nekünk mindig jó 3 után :)
Raksz fel képet a bébikompról???

Egyébként nem elég, hogy eléggé besokalltam már ezen a héten, párom még hétvégén is dolgozik :( Ekkor tudom, hogy elég nekünk két gyerek...bár nem jött meg, már 10 napot késik, ugye van ilyen, hogy még nem állt be rendesen a ciklus?? :roll:

Többiek???

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Úgy látom alakul a találkozó időpontja! Gabó délelőttös, neki a délután jó. Ő nem ér rá szerdán, én csütörtökön viszem a gyerkőceinket Pestre kontrollra. Maradt a hétfő, kedd és péntek. Valakinek még van programja a jövő héten?
Kellene vennünk a gyerekek szobájába valami szőnyegszerűt, mert a habtapi nem vált be! Kipiszkálják az ujjukkal a formákat és rögtön a szájukba tömik. Ha ez nem sikerül, akkor Dávid lemászik a széléhez és azt csócsálja... :roll: :roll: :roll: :roll: Nincs valami ötletetek, hogy hol érdemes megnézni? (kb. 2m x 3m a nagyság)
rnecsi

Barbi! Utoljára is nálunk volt (tudtommal ;) ) :lol: De GYERTEK!! :D

Nekem asszem egyelőre minden időpont jó :)

Barbi! Teszek föl képet, de csak a Brendon oldalárol lehalászottat (úúú, micsoda szó...), mert lemerült a fényképezőgép.. :oops:

Csilla! Mi a Diegoban vettünk szőnyeget, van gyerekpadlószőnyeg, amit méretre vágnak és nagyon arik :) A törökbálinti Cora mellett van. De bizti lenne Ikeaban meg Kikaban is...

Karcsika megint velem aludt, pedig kicsit átrendeztük a szobáját és hálózsákba tettem...

Ja, van vlami tippetek, hogy miért vergődik éjjel annyit a gyerekem? Egyfolytában dobálja magát, tekergőzik...mintha szenvedne, de nem sír.... :roll: :?

Na, megyek, megfékezem, mert lebontja a hifit...

Tübbiek???

Kép
Kép
encu

Ja, Barbi! Nekem is késett a múltkor, aztán meg olyan fura volt, mikor megjött (ezért tippeltem vetélésre... ) De tessék tesztelni!!!

Na, a kép, amit ígértem, csak lüke vagyok... :

Kép a komp :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Aztaaa, ez tényleg holdkomp :lol: :wink: Elég kicsi a kép, de mennyi minden van rajta :shock: :lol: :lol:

Amúgy én az ellenzők táborába tartozom :oops: Anno mikor megszületett a Ricsi, határozottan közöltem a drága rokonsággal, hogy ilyet még véletlenül se hozzanak, mert kidobom vagy eladom :oops: Mi inkább járássegítőt vettünk, először kerekes dobozt, széket meg minden mozdítható tárgyat tolt a Ricsi, aztán amikor már tudott két lépést menni önnállóan átszokott a járássegítőre és másfél hónap alatt egyedül szaladt :D Egyáltalán nem vezetgettünk (ennek is ellene vagyok) de nem is igényelte szerencsére :D És még most is rohangál a járássegítővel, ezerrel tép vele :lol: :lol: :lol:
Viszont számtalan gyereket láttam kompon felnőni és volt aki hamar és volt aki később tanult meg járni önnállóan, szerintem függetlenül a komptól vagy kitudja :wink: :roll: . Viszont egyiknek sincs semmi baja! Nekem szimplán nem tetszik hogy be van zárva a gyerek de viszont nagyon veszélyes a "ketrece". Bár ebben a korban minden veszélyes :lol:
Ha Karcsikának tetszik, tedd bele, legalább lesz egy kis szabadidőd amíg ő randalírozik a komppal :wink: :lol:
Ne halgass senkire, ha nektek bejön, akkor használjátok, annyi ideig és annyiszor ahányszor akarjátok! Nektek úgyis az lesz a legjobb! :wink: :D

Vergődés: fogacska, rosszat álmodik, teker a pocija... okosmóni erre gondolt :wink: :wink:

Csilla!

Hihetetlen mennyit fejlődtek a Fiúk :shock: :D :D :D Gratula nekik! És neked is :wink: :D
A héten tuti feldobjuk nektek a feldobni valót :wink: 8) Max a ládába landol :wink:

A földre szerintem elég egy sima szőnyeg, ha padlószőnyeg van akkor meg az főleg jó...pár hónap és nem fogja a fiúkat érdekelni hogy min szaladgálhatnak, legalábbis a Ricsit sokkal jobban izgatja a szekrény mint a föld, sosem volt játszószűnyegünk :roll: Viszont mivel fiúk, szerintem érdemes beruházni egy olyan térképes szőnyegre, tesz-vesz szőnyeg, ki hogy hívja... Kikában, Ikeában tuti lehet kapni ilyen darabszőnyegeket, de a diegoban meg lehet kapni ilyen padlószőnyeget, azt bármekkorára lehet szabni és be is lehet szegetni :roll: Nálunk ez lesz, bár padlószőnyeg van, veszünk rá egy ilyen térképes szőnyeget :oops: :P Na de ez csak az én véleményem... :wink: 8)

Barbi!

Bizti elég a kettő? :wink: :lol:

Csajok!!!! Miért nem etetitek a manókat rendes kajákkal?????? Fű, levél, kandalló, virág, hifi :shock: irgum-burgum :wink: :lol: :lol: Olyan jókat mosolygok amikor írjátok ezeket :D 8)

A talira mi tuti nem megyünk, pihenésre ítéltettek :? Ricsivel kimozdulni meg felér egy maratonnal :oops: Vérnyomásom kuka, felment, gyógyszerrel tömöm magam, remélem még 10 hetet minimum kibírunk egyben és főleg itthon...Már csak max 15 hét van hátra :D :D :oops:

Majdnem elfelejtettem :oops:
szuperek a képek a babákról!!!!!!! Aranyosak nagyon! és nagyon sokat fejlődtek, nőttek! :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Előbb elment a bnet, most jött vissza :shock: még jó hogy elküldtem az előbbit :D

Még csak annyit akartam, hogy a habtapi nálunk is romos állapotban van, csak addig volt jó amíg fogatlan volt a Ricsi :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu! Akkor lehet nálunk, csak gondoltam, nehogy megsértődj :oops: Húúúú, micsoda jármű :D :D

Móni! akkor pihengess:(

Habtapit én is eltettem a héten, mert Vince egészben tömte be az alkatrészeket...még pár hónapja vettünk Vince szobájába ilyen utas szőnyeget a Kikában (140*200cm) pár ezerért, és most az költözött ki a nappaliba játszósnak 8)

Jövőhét péntekre szavazok, ha mindenkinek jó!!!!! Többiek, írjatok!!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Péntek? Nekem jó lesz ;)

Barbi, nekem mindegy, hol legyen, csak legyen ;)
Karcsikát annyira nem érekli a habtapi... :lol:

Kép
Kép
encu

http://www.ttl.hu/Kepek/padlosz/playground_img.gif
http://www.prakti.hu/oldalak/kep.php?cikkszam=213752

Szerintem a kettő közül lesz valamelyik, de elképzelhetőbb, hogy az elsőt fogjuk beszabatni a két kiságy közé...
rnecsi

Sziasztok

Mi Kedden megyünk a Kontrolokra Szemészet Neurologia Ultrahan
anha

Lányok

Éna bébikompra szavazok . de járásegitőnk is volt de az nem jött be.
Jövök még csak Nyuznak :lol:
anha

Sziasztok!

Nekünk is jó a péntek!
Flóra hazament anyukámékkal így ezerrel nagytakarítok ,mosok és vasalok ,de mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Kép
gabriel79

Sziasztok!!!

Tali pénteken mindenkinek jó? Szisz, Niki, Zsuzsa, Csilla...???
Jó lenne, ha minél többen lennénk :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Mi nem valószínű, hogy megyünk pénteken, ma visszük dokihoz Nonót, mert megint elég csúnya a szeme, lehet megint kötőhártyája van :? , és úgy néz ki meg is van fázva. :(
Max. lehet én lemegyek egy kicsit, addig apa meg vigyáz Nonóra, majd még meglátjuk, hogy alakul.

Kép
niki+baba

Sziasztok

Igy elsőre jó a péntek
anha

Jó reggelt!

Akkor péntek? :D És mikor? 3körül, mint eddig?
Niki! Tessék szépen jönni!
Tesóka! Szerintem a Barbi elég közel lakik, nem tudsz mégis jönni? :roll:

Jaaaaj, rombolás-fogkefeevés van!!!!! :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni! Tényleg gyertek nyugodtan, te pihensz, Ricsi meg rombolhat, majd figyelünk rá :) Úgy örülnék neki, kiváncsi vagyok a pocakodra.

Niki! Jobbulást Nonónak!!! Péntekig simán kiheveri a kötőhártyát, ha mégsem, te mindenképp gyere le egy kicsit, hagy apázzon Nonó :)

Nekünk jó a 3 körül :D Csak tényleg gyertek!!!! Szisz, Csilla?????

Kép

Kép
sbarbi

Hali!
Nekünk jó a péntek 3 óra körül! ... de akkor hol is lesz a tali?? :oops: :oops:
rnecsi

Csilla! Szuper, hogy tudtok jönni :D Nálunk lesz, Fogoly u. 3. Be tudsz majd állni kocsival a kertünkbe, mert a környéken csak messze lehet megállni :)

Kép

Kép
sbarbi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?