Elsőképpen Sofkához szeretnék szólni, neki nagy szüksége van most rá!
Sofka: szorítani fogok holnap nagyon és azért próbálj picit aludni még ma. Meglátod, minden rendben lesz!Sok sok erőt küldök neked!!!
Csucsuka: neked pedig a vizsgáidhoz mennek a drukkok.
Kicsit dühös vagyok, mert tegnap este és ma sem ment a net
, így csak beleolvasni volt tegnap időm, írni már nem. Bár mára mire ideültem, már írni se sok erőm van.
Ezért elnézést is, hogy nem írok mindenkinek külön.
Minden betegeskedő babának jobbulást, mindenhez gratulálok és gyönyörűek mint mindig a csöppségek. Bár ha belegondolok, nem is olyan csöppségek.
Kicsit írok magunkról: köszönjük szépen mindenkinek a fotókról a dicséretet és az oldalakat, amiket írtatok. Most kicsit próbálunk tornázgatni, mert Robó még nem igazán akar forogni. 3 Hósan forgott, de azóta leállt vele. Nálatok hogyan működtek a mozgásfázisok?Viszont képzeljétek ma már egyedül ült pár percet. Igaz felülni még segítséggel ül fel, de tartani szuperul tartja magát. Minap pár kanál almát már adtam neki, és ma majdnem egy fél almát kikunyizott tőlem. Annyira kanalazta, tetszett neki az íz és ez az újfajta evési módszer
. Ti mennyi adagokat adtatok először és mikortól? Valójában nem hozzátáplálni szeretném, csak az ízekhez szoktatni picit. Az alvás sem a tökéletes még mindig, bár most lehet a hó is kissé nyügibbé tette napközben. De már egyre többet mosolyog , főleg ha meglát
.
A fotókra nem tudom megállni, hogy ne írjak egy pár sort:
Évi: Petra nagyon édes, kutyázáshoz gratulálok.
Csucsuka. Anna nagyon gyönyörű, de a legeslegszebb az első fotón . Valami lenyügöző
.
Heppi: Orsi nagyon rafkós kislány, tüneményes
. Köszi a tippeket.
Urszila: Julkának jobbulást , spéci ülés nagyon tetszett.
Kangi: Julcsi, milyen nagy lett , és tündéri mosolya van, nameg a fogacskái
.
Norkini: Jázi is egy tündérszép leányzó
.
Mindegyik gyerkőc olyan nagy , és olyan gyönyörű!!!!
Most viszont elköszönök, mert a fáradtságtol lefordulok a székről. Robó újabb találmánya, hogy nem alszik, azaz ébred óránként este. Így pihenés/alvás elvetve.
Bocsámnat, hogy ilyen zilált vagyok....
Jó éjt mindenkinek: Anita