Én is itt vagyok, csak mostanában olvasóban, igaz, ritkán, mert iszonyú fáradt vagyok mostanában. Bogi éjszaka alszik-szopik-alszik-szopik felváltva, az éjszaka első felében 2-3 óránként, majd egyre gyakrabban: 1 óránként, félóránként!!! KIVAGYOK!!!
Szép babákat láttam megint.
Volt itt téma az evés gyakorisága, nálunk éjszaka úgy van, ahogy az előbb leírtam, nappal viszont 2-4 óránként eszik, de volt már 5 óra is két szoptatás között. Ja, és Bogi is csak szopik, nem ismeri a cumisüveget és a vizet, gyümiket sem, semmit, csak a tejcsimet. Úgy tervezem, hogy 5,5 hónapos kora körül kezdem el a gyümiket, majd főzelékeket.
Jezsek: Tényleg nem látszik Marcin, hogy olyan nagyon nagy. De az igen, hogy fiú, bájos, komoly!
Boglárka múlt hét szerdán volt mérve:
7300 gramm,
3 hónaposan: 7100 gramm volt és 63 cm.
Szössz: Nagyon édi Alíz, Boglárka is fel szokta magát így tolni, ő ezzel jelzi, hogy vegyük fel. De ha már hozzáhajolunk és látja a mozdulatunkból, hogy fel akarjuk venni, akkoris így csinál.
Mary: Jobbulás!
Szőlő: Elhiszem, hogy megijedtél! De biztosan nincs semmi gond!
Ercsi: Nagyon ügyes Lillus! Hú, 1,5 órát szopizott, nálunk is esténként van ilyen, de nem mindig már.
Tág-szűk téma: Sajnálom Lituka, amit írtál, én a KIT-et csinálom, már szülés előtt 3 hónappal elkezdtem (meg előtte évekkel, csak félbehagytam), és szülés után 1. nap folytattam, ahogy a Kriston Andi írta. Igyekszem betartani, nagyon bejön (pl. az aranyerem is visszament 2 hét alatt maximálisan a torna hatására). Viszont, ha lustaságból vagy feledékenységből több napot kihagyok a tornából, hát érzem, hogy rámférne nagyon. Férjem is nagyon elégedett. Ja, és van egy ismerősöm, aki első után kitágult, de második után szépen megcsinálta neki a doki, olyan lett, mint szűz-korában!
Bocsi, tudom, nem mindenre reagáltam, pedig lenne mire, nagyon ügyes babák vannak, mi még nem forgunk, csak oldalra és nagyokat "ugrunk" felfelé, csak a kiságy szab határt (meg a nagy, meg anya
), hogy meddig halad ficánka-Úrnő.