Sziasztok!
Először is, LKata, kitartást, bár úgy látom, rendben vagytok és jöhettek haza és a kicsi is nagyon jó súlyban van!!! Nem lesz gond!
Álom - én konkrétan szülésről még nem álmodtam. Álmodtam azt, hogy szoptatok és fogai vannak a gyereknek, álmodtam azt, hogy kidugta a kezét a hasamon keresztül, de egyelőre ennyi. Valahogy nem parázok a szüléstől, de már egyre jobban foglalkoztat a dolog és lassan biztos az álmaimba is beférkőzik majd.
Macianyu - köszi az infókat, nem rosszak! Szóval ha úgy érzem, hogy menstruációs görcseim jönnek, akkor mehetek is mindjárt szülni? Úrég!
Nekem amúgy szinte sosem volt, csak tinikoromban, tehát én meg sem éreztem, ha megjött, szóval biztos rájövök, hogy ez már az. De a jóslófájás is menszeszszerű görcsökkel jár, ugye jól emlékszem? Mintha egyszer írtunk volna erről. Nem akarok még erre készülni, de jó tudni róla!
A kisfilm magáért beszél, de aranyos lehetett férjecske, ahogy ott izgett-mozgott, hogy közhírré tétesse
Azért tényleg vigyázz a mobilokkal, ne legyen gyakran a pocidon!!! A kiskönyvemben az van - amit azért enyhe túlzásnak érzek, de mégis - "mobiltelefont csak kihangosítással vagy füldugós készülékkel használjon, hogy minél kisebb sugárzás érje" Bár azt is írják, hogy a mikrohullámú sütő közelébe se menjünk, szóval lehet, hogy túlzás.
Nyugtonmalac - én nem is mertem még összeszámolni, hogy mennyi pénz ment el terhesgondozásra
De a kezdetekkor volt 15 e, mert csinált rákszűrést is az UH mellett, aztán mindig 7 e + ha UH&vizsgálat is volt egyben, 14 e, nagyon gáz! Mennyi minden másra lehetne költeni
Viszont biztosan sokkal nehezebben menne, hogy pl. a leletekért nekem kéne bemennem a kórházba, ha nem lenne saját dokim, vagy várnom kéne sokat, itt meg rögtön én következek, hát ezt kell megfizetni.
Sensi - sajnos az akciós Maxi Cosi lehetősége elúszott
Most is ezzel szemezek, de így 30 e lesz
Én holnap megyek a köv. táppénzes papíromért, elviekben a kismamáknak nem kell várnia az ilyen rendelőkben pont a fertőzésveszély miatt, szóval be lehet kopogni és jelezni, hogy itt vagy!!! Nálunk a háziorvos szólt nekem, hogy nem kell várnom, kismamák mehetnek előre!!! Szerintem itt kell igazán "pofátlannak" lennünk és azért is bemenni mások előtt!
Evés - én ha sokat eszek, akkor tényleg pocsékul vagyok! Ez volt ugye vasárnap! Most vigyázok ezzel, amúgy néha én sem tudok sokat enni, de valamikor ha belelendülök, teleeszem magam és nagyon kicsi már a gyomromnak a hely és tuti nem tesz jót. Tényleg a napjában többször keveset elvnek kéne működnie, de hát könnyű azt mondani. Viszont 2 hete tartom a súlyomat
Ma elmegyek valamelyik kínai boltba venni hálóinget, papucsot, esetleg köntöst is, valszeg hálóingből rövid ujjút veszek. Amúgy szerintetek jobb hosszú hálóinget venni, ami bokáig ér vagy inkább térd alattit??? Megnézem majd a szoptatós melltartót is, hátha. A múltkori rossz éjszakám miatt úgy vagyok vele, hogy most már elkészítem a kórházi csomagot lassacskán!
Képzeljétek, úgy néz ki, hogy megyünk Komáromba csütörtökön, ez lesz az a nyaralás, amit abbahagytunk Visegrádon, vasárnap jövünk majd haza
Van a hotel mellett fürdő, de én oda ugye már nem tudok menni
Párom viszont alig várja, mert van masszíroztatás és szegénykére ráfér!
Bár rám is, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem minden hajnalban és főleg reggel ébredés után iszonyatosan fáj a hátam közepe!!! De annyira, hogy legszívesebben nyújtóznék egy nagyot, olyan, mintha valaki ketté akarná törni vagy mintha beleállna a görcs, nem is tudom elmondani, annyira erős fájdalom. Aztán ez elmúlik egy idő után, ha kikeltem az ágyból.
Párom szerint csak azért van ez, mert cipelem már ezt a nagy súlyt elöl, hát remélem is!
Na megyek összerakni magam,
Ildi