Sziasztok!
Nagy nehezen, de ideértem. Már most bocsi, ha nem reagálok mindenre.
Mostanában elég alvós lettem. Mikor Kende du. alszik vele alszom. Reggelente már émelygek, de még vukk elkerült. Bár péntek reggel azt hittem kitaccsolok.
A suli rém uncsi volt. Főleg, mert nem is nagyon vagyok már a témában több, mint 3 éve. (mérlegképes könyvelő továbbképzés volt) És azt hiszem az elkövetkező 3 évben nem is leszek.
Menetközben többször ki kellett mennem az óráról, mert azt hittem elalszok. De túl vagyok rajta
Andy: te tényleg kivártad az időt
Mit mond a doki, jövőhéten megindít? Nagyon helyes a pocakkép. Csini kismami vagy!
Holka: szép a szüléstörténeted.
És milyen kis tünemény Emma. Tök jó, hogy Heni még mindig odavan érte.
Hogy telnek a napjaitok? Nem nehéz a két gyerkőccel?
Én szept.9-én akarok legközelebb dokihoz menni. De még meglátom, lehet hogy még ráhúzok egy hetet.
Márti: de helyesek a fiúk. Utólag boldog szülinapot Huninak! Milyen helyes a kis pocid
Lilla: ja szegény babó már most suliba ül.
Remélem okos baba lesz
Tetran-Hydrocortison kenőcs a kutyusotok hátára! Annó az én kutyám kirágta a szőrét a hátán és ez hozta helyre. Előtte kamillás vízzel mostuk le neki.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... enocs/1667
A clostit én is a 3. napon kezdtem. Azt hiszem ez a ciklushossztól függ, hogy ki mikor kezdi szedni. De szerintem nem fogjátok lekésni a petikéket.
Magdolnam: ti most utaztok ugye? Jó pihit!!!
Odri: jól vagytok? Hogy telnek a napjaitok?
Bejci: te jössz Andy után? Még nem jársz nst-re?
Ditta: örülök, hogy jól telt a pihitek. Jók a képek
És boldog szülinapot Verának! Visszér nekem is kijött a terhesség alatt. Nekem semmi problémám nem volt vele. Csak csúnya.
Mágnes: de szépek a képek. Helyes Áron.
Nati: szép e kocsi, bár nekem nagyon erős ez a szín.
Ennyire futottam. Igyekszem többször jönni.