Meri,
pihizz is!!!!
Amig lehet
Koldok:majd visszafordul,ha megszuletett Aron.
Hat igen,mar nagyon kozeledsz.
Nekunk Romer van,de ez mar a kovetkezo fokozat,mi nagyon meg vagyunk vele elegedve.Ez a hordozo tuti jo lesz!
Ping-pong nalunk is kedvenc,van asztalunk,hetvegenkent nagy csaladi-barati bajnoksagok vannak nalunk (Anyumeknal)
Hat meg majd a hazunkban!!!
Vicky,
nagyon-nagyon csini vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es a felsok szuperek!!!!
Olaszorszagöot nagyon sajnalom...
Itt is egy olasz fan ul
Na nekem Olaszorszag orult nagy kedvenc!A nepet, a kulturat, a tajakat,az eteleket,az epiteszetet,mind-mind imadom!
De pl a ferjem nem....
De erdekes dolog ez,mert ugye sajnos mindehol ki lehet fogni bunkokat,meg rossz ettermet (nem kell messzire menni,hogy rolunk,magarokrol mi ujabban kulfoldon a velemeny...
),ennek ellenere nem lehet altalanositani a neprol.Mert mint ahogy mi magyarok,ugy ok is mind-mind masok
Pl olaszok kozott is ismerek bunkokat,de szemelyes jo barataink,uzleti partnereink is vannak ott,akiket imadunk.
De pl en imadom Parizst is,mert sztem anniyra egyedulallo hangulata a varosnak,hogy az vmi fantasztikus,de pl a francia emberek nem tul szimpatikusak...es nekunk ott volt rossz tapasztaltunk...hajjjaj!
De en ennek ellenere Parizs,es Franciaorszagot is imadom,csak a franciakat nem annyira
De meg sorolhatnam.Es mondjuk az is igaz,hogy Horvato.nem hasonlithato pl Balihoz
De kozel van es sztem vannak gyonyoru reszei
Majd teszek fel kepeket pl Hvar szigetrol,ami a mi szivunk csucske.
Irorszagrol nem is kezdek kiseloadasba
(van pozitiv es negativ tapasztalat is boven...)
Na nem meggyozni akarok senkit a horvatokrol
,hisz azt nem lehetne,eszemben sincs,de nekem bejon,hogy kozel van,"barmikor" le lehet ugrani,es szep tengerparti reszek vannak.(de persze nem a legszebb hely,ahol valaha jartam
inkabb a praktikus okai miatt)
Ez mondjuk nem mondhato el pl Spanyolorszagrol (marmint a kozelseg),pedig gyonyoru,imadom.Es az egyik kedvenc epuletem is a Sagrada Familia.
Szeri,
ezt a papir dolgot mostanaban tudtam meg en is (par hete),mert Sogornom is vitte a manokat egyedul,de o nem Horvatorszagba.
Oltashoz hajra,remelejuk nem lesz utana semmi.
Masodik gyerek:en bolcsire nem gondoltam.Az az igazsag,hogy en sajnos annyira rosszakat hallok a kornyezetemben a bolcsikrol (kiveve a maganbolcsiket),hogy nalam csak vegso megoldaskent szerepel ez az intezmeny.(pl egesz nap kakiban vannak,25 gyerekre 1-2 ember jut...) Azaz,ha pl el kellene mennem dolgozni.
De a masodik gyerek miatt nem gondolkodom ezen.
Ezeket a kijelenteseimet lehet,hogy atertekelem,amikor megszuletik a masodik
Mi is majd valamikor a jovo evben kezdunk a masodik babanak,de hogy mikor az majd kialakul.
Szoval mire megszuletik,Attila nemsokara kezdi az ovit.
Marietta,
gyere,gyere