Sziasztok!
Finus én olvaslak...
És most kivételesen írok is
Nemsokára indul nálatok a babaprojekt nem? Drukk megy ezerrel.
Mi ma ünnepeltük a 6. házassági évfordulónkat, kaptam gyűrűt
.
Ági holnaptól kezdi az ovit, hát már nagyon várom, de féltem is...
Az ikrek rettenetesen elevenek, és akkor még finom voltam. Réka új hobbija a hajtépés és reménytelennek tűnik leszoktatni róla, szegény Blankát kopasztja rendesen, ha valami nem tetszik neki.
Elkezdtek beszélni, Már mondatokban is, haláliak. Blanka els mondatai: "Réta elvette, Réta meghúzta"... és így tovább
Egyszer a Blanka visszahúta és jön oda hozzá a Réka, hogy "jaj anya a haja"
Fricky!
Már úton vagytok, sajnálom ami veled történt, megírhatnád milyen spirálod volt.
De a legjobb helyen vagytok kipihenni a dolgokat.
Szami!
Hát néha én is elbizonytalanodom, mert úgy érzem nem tudok nekik mindent megadni, néha még enni sincs időm, mert inkább őket szolgálom ki, mintsem magammal törődjek, de ez nem jó. Ha mégis sírnak, mert valakinek nem tetszik valami azt én is kudarcként élem meg pedig nem szabad, de szerintem mindenki elbizonytalanodik néha, csak van aki bevallja, van aki nem. Nem könnyű anyának lenni, ha elmész pihenni természetes, hogy Szofira gondolsz, ebből is látszik, hogy jó anya vagy, na meg láttuk Szofit, csak rá kell nézni, süt róla, hogy imádod, szóval le a kalappal, más fele ennyit nem tesz a gyermekéért, mit te.
Megírhatnád, ha van kedved, hogy mi nem tetszett Alsópáhokban, mi voltunk ott, 2 éve, kíváncsi vagyok.
Adra!
Jó volt összefutni,, ha túl vagyunk a beszokáson majd jelentkezem és összehozhatnánk Hexinával közösen egy minitalit a nagyjátszón.
Jó nektek, hogy ennyit utaztatok augusztusban meg a nyár folyamán, főleg a törpök élvezhetik nagyon.
És örülök, hogy Zétinek is jól sikerült a"hízókúra".
Blanka most lefogyott egy gyomorrontás miatt 8,4 kg-ra
Mazsuzs!
Nektek is drukkolok
Szandra!
Mosni ide is jöhetsz
TAli majd talán 2 hét múlva lenne jó nekünk, ha Ági már túl van a kezdeti beszokási nehézségeken...
Meleg volt a víz, tudtatok fűrdeni is?
Mi idén még nem voltunk, és valószínű már nem is megyünk, nem volt túl jó nyár, ebből a szempontból
Én min. 26 fokos vizet szeretek, hiába én is öregszem
Evisan!
Gratulálok a kreszhez, csak így tovább!
Sid!
Jó, hogy néha benézel, majd havj fel, ha lesz időd, és ha van kedvetek majd gyertek el egyszer, habár, most kezded a melót...
Dóri