Sziasztok!
ezen is túl vagyunk...
el sem hiszem,hogy holnap már ovi...gyorsan eltelt a nyár...
Ibolya!
Nektek is kezdődik holnap a bölcsi?
Jó kis ajándékokat kapott Encsi,micsoda kettősség azért,most lép át valahol a tini korba,de még egy kicsit gyerek is
Reni!
Nehogy feladd! (Mint sokan
)
Majd idővel jobban megismersz mindenkit,és nem fogod érezni ezt a "kivülállóságot"...
Tudom,hogy már sokan leírták előttem a tapasztalatukat,és úgyis te döntöd el,hogy hogy fogod csinálni,csakhogy eggyel több vélemény legyen és még nehezebben tudj dönteni mi is egyszobában aludtunk velük a kezdetek kezdetén,Dáviddal egész sokáig(mert nem volt kész a tetőtér) de Rékát elég korán külön szobába raktuk,és a mai napig egyedül alszik el a saját szobájában,a saját ágyában,míg Dávid a mai napig átvándorol éjjel.Lehet,hogy nincs összefüggés
További jó növögetést!
[quote]T írta:apasztalataitok szerint van abban igazság, hogy a baba mozgásából lehet következtetni arra, hogy milyen lesz a napi életritmusa amikor megszületik??? (Akkor nekem sosem fog aludni????? )
Lehet,hogy hűlyeség,de nekem Dávid nyugodt volt a pocakban,és az életritmusa is nyugodtabb...Réka olyan volt mint egy kis energiabomba,és jószerint meg sem áll egésznap....
Viki!
Én belevágnék egyedül is...sztem nyugodtan indulj el te is!!!
Akkor Cinin találkozunk végre!
Gyöngyi!
Igen valami olyasmi...azt megköszönöm,ha megnézed az aloés cuccot..most szteroidos kenőcsőt kenek rá,de hosszútávon nem szeretném magam "mérgezni".
Biztos túl hűlye vagyok,de neked miért kell a tanárokkal értekezleten résztvenni ez magas....
Jó ötlet a trambulin:) ez olyan Sárás ajándék:) Marietta nekem mindig nagyobbnak tűnt a koránál,de ezeken a képeken elképesztő,hogy mekkora. És olyan szép!
Andi!
Most nem értem ezt,most van sárga csoport is a Brunszvikban? vagy egyről beszélünk egyáltalán? Ott eddig csak narancssárga volt....
Tényleg durva volt már ez a seborhea,de Szandrának köszönhetően,aki annyit rágta a fülem
és meg is zsarolt el fogom tűntetni....
De jó lehetett a céges buli...Cseh Lacival pedig biztos élmény volt találkozni,büszkék vagyunk rá!!!Tényeg nem ezüstérmes,hanem a világon a második legjobb úszó!!!
Anita!
Én visszavittem,de nem volt otthon....
köszi a férjednek a közreműködést.
Nem tudok neki elég hálás lenni.nagy sikere volt a tortának is és a hidegtálnak is....csak fasírtot kellett gyártanom....
a végén teszek fel róla képeket.
Kriszti!
Köszi,átadtam.
Én már ezt kipróbáltam,de nem segített ,nekem recept nélkül is adtak a patikában...de tényleg nem segített...
Végül Izsákra mentünk,de így is tök jó volt,kár,hogy nem jöttetek.
Szandra!
Örülök,hogy minden jól sikerült:) mi történt a sógoroddal? hogy ennyit segített?
Azért várom a képeket is!
Holnap tali...
Anikó!
Maja izgul már a holnap miatt?
Rózsika néni féle torta:
Wiskey-s üveg
és a hidegtál:nemcsak jól nézett ki,hanem tök fini volt,arról nem is beszélve,hogy csütörtökön rendeltem fél 4-kor,és másnap 1kor kész volt.
Katus???
Jutka??Izgulsz már???
ildikó