Sikerült visszaolvasnom és annyi, de annyi mondanivalóm van,hogy tuti csomó mindent ki fogok felejteni.
Na akkor elkezdem:
Mivel Arwen és Vicky is írta a hasonlóság dolgot, akkor elmondom, hogy Balázsnak vannak időszakai, amikor nagyon hasonlít rám és van olyan, hogy nagyon hasonlít apukára. Nála ez sokszor hetenként változik, hogy mikor kire... De a fotókon inkább rám hasonlít
Supermanes body: mi is a Corában vettük. A vámpíros oldalról én is rég készzülök rendelni, de most Balinak sok ruhája van, majd ha szükségünk lesz újabbakra, akkor onnan rendelek.
Orsi, gyere légyszi gyakrabban! Épp a múltkor néztem az iwiwen, hogy te milyen fiatal vagy, már nem is emlékeztem rá, és klasszak a képek rólad. Ha így alakult a pároddal, akkor így alakult, a lényeg, hogy neked és a fiúknak jobb legyen.
Adri, jobbulást Gabi babócának! Szegénykém...Én is aggódtam, hogy nem hallottunk rólad, de mostmár jelentkezz gyakrabban, jó? természetes, hogy befordultál, nagyon nehéz egy ilyen esetet feldolgozni (szerintem nem is lehet), de csak pozitívan állj a jövőhöz, mert az a fontos!
Orrszívás: Balázs nagyon szereti. Szerintem ő az egyetlen a világon
Már tartja az orrát, hogy szívjam, nagyon kis ügyi. A porszívót is imádja, ha elővesszük, akkor rögtön jön és segít. A múltkor pl. úgy csinált, mintha ő porszívózna. Szerencsém van vele, mert a legtöbb gyerek fél a porszívótól. Eddig az volt a csúcs, amikor pár hetesen beteg volt és szívtuk az orrát, ő pedig békésen aludt közben
Arwen, nagyon kedves vagy, köszi, jólesett, hogy így dícsérsz. Ez a fotó legalább fél órán keresztül készült, nagyon kivoltam utána, egyáltalán nem tudok ám pózolni, meg túl merev vagyok, és általában tök hülye képet vágok, ha fényképeznek, ja és el is határoztam, hogy egy darabig ilyenre nem vállalkozok, nem nekem találták ezt ki. De a fotó tényleg jó lett.
Szerintem kell műtermi fotó, ha valaki anyagilag megteheti, akkor menjen el, mert nekem pl kiskoromból nincs is normális képem, a szüleim nem vittek ilyen helyre és ezt hiányolom is. A szüleimmel sincs közös képem
Balázs egész jól tűrte, a végére már viszont szenvedtünk vele, ő nem az az egy helyben ülős fajta, szóval készülj fel mindenféle trükkel...
Szegény Ati, sajnálom ezt az arcraesést, remélhetőleg hamar begyógyul neki.
Örülök, hogy Fio is előkerült. Jó hallani, hogy minden oké vele, remélem majd tud jönni ide is.
Vicky, kismama ruha bemutatót kérünk!!!
Esztora, jó nyaralást! Szuper ez a kolbászos kép!!! Balázs is imádja a kolbászt!
Mariettával remélem minden oké... Flóra baba tényleg szépséges!
Ragota, Bodzi, Porsika: gyertek és meséljetek!
Meri, remélem jól vagy. Nagyon szép a várandósság vége, így visszagondolva, lehet, hogy itt fáj, ott fáj, de klassz, amikor a kismanó mozog benned. Én utána ezt az érzést annyira hiányoltam. Szóval: irigyellek... (de jövőre remélem én is újra átélhetem ezt az érzést)
Nán-dorka, nehéz dolog ez a 3. gyerek kérdés... jól át kell gondolni az biztos, de ha szíved szerint szeretnéd, akkor vágjatok bele!!!
Én egyenlőre még attól is kicsit meg vagyok rettenve, hogy két gyerekkel hogy bírok majd
na ezt most elküldöm nehogy elszálljon...