Új privát üzeneted érkezett!

Vicky: köszi, de egyre nehezebben. Ez a lehűlés mindenképpen jótékony hatással volt ránk. Ma voltam védőnőnél is és mostantól hetente vár, holnap cukorvizsgálat. Ezeket úgy nem szeretem. A dokim hétfőtől már van, ami nagy könnyebbség. Sokat fájdogál a pocim és derekam. Olyan mensi előtt 2-3 nappali állapot. Ezek eléggé meg tudnak rémíteni. Lassan pakolgatok és átmosom Áron rucijait. Irtózatosan rohan az idő. Áron már alig fér, kalimpászik mindenért. Ne érjünk a hasamhoz, mert ütögeti a kezünket, ne forduljak oldalra, ne hajoljak le. Valószínűleg már mindenhogy kényelmetlen neki. Állandóan azt szeretné, hogy háton feküdjek, de akkor meg azért kalimpál, mert végre fér. Ja, és alig van felső ami jó rám, mindenből kilóg a pocakom. Azért nem adnám ezeket a pillanatokat semmiért oda. Remélem a szülés is ilyen élmény lesz, fáj, fáj és kényelmetlen, de azért maga a csoda és ezeket érdemes átélni.

meriann
 
 


Eltűnt amit írtam! Mérges vagyok!!!!

Vicky: szép a kocsitok, remélem szeretni is fogod. A kiságyat amit múltkor mutattál meg is vettétek, vagy csak kinéztétek. Tetőtér beépítés jó dolog, jó tervezgetést hozzá.

Arwen: Ati már meggyógyult, ugye?

Esztora: gondolom milyen lázban égsz a nyaralás miatt. Kicsit irigyellek is, mi nem voltunk sehol a nyáron.

Pinkiné: jó pihit Neked, és jó szépítkezést.

HAjni és Fio is eltűnt.

Felébredt Enci, megyek. majd jövök.
vivi79
 
 


sziasztok csajszikák,

szánom bánom, h nem jöttem, de egyszerűen nincs időm. :cry:
Marci jövő héten kezdi az ovit, azt sem tudom, h hova fussak.
dolgozok sokat, meg Lilla is egyre több időt igényel.

jólvagyunk, megvagyunk.

Adrival mi lehet? Nincs meg valakinek a száma?

Orsi:
kívánom, h úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd és ahogy Nektek a legjobb.

Merike:
kitartás, már nincs sok hátra. :wink:

Esztora:
irigyellek a nyaralás miatt. :)

Vicky:
tökéletes kocsi nincs :lol: nekem a 2 gyerekkel most van a 6. kocsim. 8) és sztem még nincs vége. :twisted:

mennem is kell. de jövök azért majd talán többet. :oops:

Kép
Kép
h@jni
 
 

 
 

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann
 
 


Valamelyik nap írtam Fionak wiwen, mert láttam, hogy oda be szokott lépni. Most válaszolt.:

Szia!

Köszönöm az érdeklődést. Sajna épp most ment végig egy vírus az egész családon, és én jártam a legrosszabbúl, mint utolsó.
Élvezzük, hogy az idén már tudunk császkálni a gyerekekkel, így amikor csak tudunk, kirándulunk, ha más nem, ide a Duna partra.
Most pedig Lilla kezdi az ovit, meg a beszoktatást. Ha lesz kicsit több időm írni, akkor megyek ígérem. Sajnos az a baj, hogy nem nagyon van annyi időm, hogy érdembe írjak, vagy akár csak olvassak mindent, amit szeretnék. Olivér is felfedezin a lakást, folyton a nyomába kell járnom, nagyon szemfüles, és Lilla is elkezdett a gép iránt érdeklődni. Mi pedig szeretnénk, ha mire suliba megy, alapvető szgépes használata legyen, így pár egyszerű játékot már engedünk neki. Persze nagyon tetszik neki, így most erővel kell távoltartani tőle. Azt hiszem, kellene egy másik gép. De ez cask az én álmom. Ha esetléeg van kedved, akkor másold ezt be a lányoknak. :×
Puszi mindekinek, és köszönöm a gratulációt.

Fio
vivi79
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok, megvagyok. Nagyon befordultam a vetélés után és képtelen voltam idejönni, ne haragudjatok :oops: :oops: Valahogy ahogy rákattintottam a topicunkra mindig annyira rosszul éreztem magam, de nem miattatok, mert olyan jó, hogy vagytok, csak nem is tudom... Apának sokat köszönhetek, hogy végre talpraálltam, kicsit túlreagáltam a dolgokat.
DE
most már itt vagyok :lol: Visszaolvasok és este megpróbálom végigolvasni, miket irtatok az elmúlt időszakban.

Kép
Kép
adrienna
 
 


Adri,
hogy haragudnank.....teljesen ertheto a befordulasod..
Aggodtam is erted.
Nagyon orulok,hogy ujra itt vagy!!!!!!!
Meselj Gaborrol!!!Mi ujsag vele?

Meri,
szepseges az oszi tabla!!!!

Vivi,
koszi,hogy bemasoltad amit Fio irt!
Remelem azert meg latjuk ot itt!
Mikor is mentek a vizsgalatokra?
Attim meggyogyult, ez a 3 napos laz volt,szerda du kezdodott,es szombat du elmult,ahogy jott.De addig non-stop laz.
Most mar ujra a regi a srac :lol:

Hajni,
de jo,hogy beneztel!
Hihetetlen,hoyg Lillus is mindjart 1 eves!!!!!!!!!!!!Marcussal jol kijonnek?
Nem csodalom,hogy nincs idod,meg melozol is..
Amikor dolgozol,a gyerkocok nagyszulokkel vannak?Vagy hogy oldod meg?

Meri,
hat igen,ezek az utolso hetek nagyon nehezek,de ugyanakkor, ahogy irod,gyonyoruek. :wink:
Az a jo,hogy most mar legalabb nem lesz ezer fok igy Neked a vegere.

A hetvegenk megint jo mozgalmas lesz,a csaladban 4 nevnap es 1 szulinap unneplese,majd jovo hetvegen meg egy szulinap :wink:
Ajandek beszerzo projekt ezerrel.Na meg tortasuto :lol:
De mar varom,birom az ilyen csaladi murikat! :lol:
Ma reggel meggyes retest sutottem (a tesztat persze nem en nyujtottam :lol: :lol: ),mert este az en draga ferjem megkivanta,aztan poenbol mondta,hogy reggel mire felkel,suthetek :wink:
Aztan reggel tenyleg megleptem vele :lol: :lol:

Remelem Szerieknek jo idejuk van es elvezik a nyaralast!!!

Nandorka,
hahoooooooooooo!!!!!???? :wink: :lol:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Sziasztok!

Adri, de jó, h jöttél! Dehogy haragszunk, szeretettel gondoltunk Rátok! Gáborka, a fórum nagyfiúja :wink: , hogy van mostanában?

Arwen, jó bulizgatást! Ilyen nagy a család? Ti mindig szülinapoztok! :wink: És klassz, h így élvezitek. Nálunk van, aki jobban szereti ezeket az összejöveteleket, van, aki kevésbé. De azért ált. jól sikerülnek.

Orsi, hiányoltalak már! Kívánom, h minden úgy alakuljon, ahogy Neked a legjobb! Remélem, jól van a két gyönyörű kissrác!

Rólunk: eddig nyaralás, most ithoni látogatások,teendők. Mindkettő elég élvezetes (volt), nem panaszkodhatok. Majd írok még többet is, most csak annyit, h Doró minden állatot meg tud nevezni. A kicsik "bo", mint bogár, a nagyok "bo", mint boci. :lol:

Hú, tudnátok segíteni? Sztetek hová érdemes fordulni egy fiatal párnak (egy pici gyerekkel), ha lakást szeretnének venni és nem tájékozottak hitellehetőségek, bankok, fészekrakó programok, szocpol-intézés stb. témakörében?
Vki kérdezett engem, és őszintén szólva nem tudtam neki segíteni, pedig anniyra szeretnék!!! Köszi előre is az infókat.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Nándorka ha szerencséjük van akkor a bankban kifognak egy normális ügyintézőt aki korrekten elmondja a dolgokat.
van még a brokernet akik segítenek (mindent elintéznek szinte helyetted) de ennek a felvett összeg 2 % kb az ár.

Egyenlőre frászban vagyok nem lázban a nyaralás miatt :lol:

Meri jó lett a tábla!

Adri jó hogy jöttél vártunk vissza!!

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Jó Reggelt Mindekinek!

Hát, a hétfői műkörmös elmaradt. Lemondta a csajszi. :evil: Mert a 8 éves lányát nem tudta rávenni, hogy vele jöjjön, otthon meg nem hagyhatta felügyelet nélkül. :roll: Azóta is hív, hogy mikor tud jönni.
Mind1 is, a fodrászom ajánlott egy másik csajszit, ma felhívom. Remélem, Ő már tényleg jön. :wink:
Kicsi Fiam nagyon édes, amikor ébren van, az esetek 85%-ban jókedvű, vagy a kiságyban nézelődik és nagyokat kurjangat a játékainak vagy a hintában dorbézol. Ja vagy pedig a nagyanyjával bohóckodik :)
Az éjszakáink is kezdenek beállni. Este 10 körül fekszik le és legközelebb éjjel 1/2 2-1/2 3 körül kel enni, majd utána 1/2 6-6 körül. Úgyhogy mostanában egész jókat alszom, megint.
Rendeltem pelenkát a pelenkafutártól, tegnap este már ki is hozták. Kiváncsi vagyok rá milyen, most még a Pamperst használjuk el.
Hétfő reggel megpróbálkoztunk Apával a keksszel, amíg Peti aludt. Hát, bizony fájt. :oops: :oops: Aztán gyermek felébredt és "megúsztam" a dolog "nagy részét". De jobb is, mert lett belőle egy kisebb vérzés. Nem véreztem nagyon, de eltartott 1,5 napig. Úgyhogy elvetettünk minden dolgot, amíg nem lát a doki.

Meri, nagyon szép lett az új tábla! A pocakhoz pedig még kitartást Neked és Áronnak, már közeledik a vége. :wink:

Szia Hajni!
Tessék ám sűrűbben jönni. Bár gondolom 2 gyerkőc mellett nem sok a rendelkezésre álló idő :)

Vivi, köszönjük Fio válaszát :) Jó tudni, hogy náluk is minden rendben van.

Adri, természetes hogy senki nem haragszik rád, mert befordultál. Szerintem aki már átélt ilyet, tudja min mész/mentél keresztül. :roll:
Apának pedig külön jó pont, hogy ennyire melletted állt, amikor kellett. :wink:

Esztora jó pihit Nektek!

Lányok, nem emlékszem ki és hol vette azokat az édes mintás bodykat a gyermekének. Volt köztük supermanes, meg hangerőszabályzós. Apának nagyon tetszettek és rendelnénk Petinek is.

Na most megyek, mert gyermek 6-kor kelt és csak szopizott, idáig a kiságyban dorbézolt de szerintem most már lassan igénye lesz a kaja második felére is. A hangjelzésekből ítélve :) Nagyon édesen tud kiabálni, hogy jöjjek már :)

Puszi

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Nándorka!
Vannak hiteltanácsadó irodák (ezek általában ingatlanirodákhoz tartoznak), akik segítőkészek szoktak lenni, mivel ők a bankoktól jutalékot kapnak, ha odaviszik a hitelfelvevőt. Ők eléggé képben vannak, hogy hol érdemes felvenni, és milyen aktuális akciók vannak... Nekünk például nagyon nem ajánlották az otp bankot, állítólag a legdrágább bank.
Illetve van egy ismerősöm az OVB-nál, akik egy statisztikai teszt kitöltése után ingyenes tanácsadást tartanak. A teszt kitöltéséhez házhoz megy a csajszi, és következő alkalommal a tanácsadásra (adigra utánanéznek a dolgoknak személyre szabottan) a Lehel térre kell menni.
Ha érdekel, priviben tudok küldeni telefonszámokat mindkét lehetőségre. Mindketten nagyon segítőkészek voltak. Egyébként az otp-t egyik sem ajánlotta, azt mondták inkább erste, vagy raiffeisen.

Ja, és múltkor írtál valamit, hogy az éjszakai felébredésekkel kapcsolatban van valami sztorid... :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Nandorka,
a fuggetlen penzugyi tanacsadok pl ezzel foglalkoznak.Es ok nem kernek kulon penzt ezert,mert a bankoktol kapnak jutalekot.
Minden ajanlatot osszegyujtenek,tobb banktol,osszeulnek a parral,tajekoztatja oket,aztan megbeszelik a legoptimalisabb ajanlatot (de a bank nevet pl addig nem adja ki (hogy melyik ajanlat melyik banknal van),amig nem derul ki,hogy megkotik a szerzodest,hisz akkor benne van a pakliban,hoyg ot kikerulik).
Mi is beszeltunk anno tobbel is,amikor felvettunk hitelt az epitkezes miatt,de vegul jobb ajanlatot adott a mi bankunk,igy nem rajta keresztul ment.
De jo talalmany,idosporolas,jelentosen.

Pinkine,
mikor mesz a dokihoz?
Keksz meg majd visszaalakul :wink:
Bodykat en vettem Attilanak,de a Supermaneseket nem itt,azokat mi speciel a Coraban vettuk anno,Szerieknek volt meg Smanes,ok nem tudom hol vettek,de a tobbi body itt (en mar csomot rendeltem toluk,most is fogok telre,meg pizsit neki):
http://www.vampiregang.com/catalog/

Esztora,
szupi lesz a nyaralas,nyugi!!!! :lol:
Akkor most hogy lesz,eloszor Balcsira mentek es utana Spanyolo.?

Nandorka,
varunk,hogy meselj bovebben :wink:
15 fos nalunk a szuk csalad :wink: Szulok,nagyszulok,tesok,tesok gyerekei.
Szoval mindig van unnep,minden honapban van szulinap min 1,es nevnapok is allandoan vannak ennyi embernel :lol:
De az augusztus kulonosen suru ilyen szempontol,ilyenkor sok az unnepeltunk.

Nemsokara indulunk Pilisbe,tok jo :lol: A fiuk meg alszanak.... :roll:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Arwen, köszi a címet :)

Most péntek délelőtt megyek, 11-re. Jön velem anyós, mert hát Petit vinni kell és egyedül nem akarok neki indulni Budának.
Ja képzeljétek, tegnap küldött a doki egy e-mailt, hogy nov. 1.-től átköltözik Zuglóba. :evil: Mondtam is Apának, hogy ez az én formám, hogy mi meg járhattunk Budára a rendelésre :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Adri: jó, hogy jöttél. Nem hinném, hogy bárki haragudna Rád, sokat emlegettünk, és lélekben Veled voltunk.

Arwen: majd szeptember 9-én kedden megyünk vizsgálatra. Már jó lenne túl lenni rajta, és tudni mi az amit nem ehet Enci. Most megint nagyon előjöttek a foltjai a hátán, mutattam is a védőnőnek, de nem igen tudott mit mondani. Adtam Neki kalciumot, remélem halványodik kicsit.
vivi79
 
 


Arwen igen először Balaton aztán Spanyolo. :lol:

Vivi én már 1 hónapja várom az allergia vérvétel eredményt,holnap kell újra telefonálnom hogy esetleg megvan-e már (nincs vegyszer amivel csinálják...)

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Köszi a válaszookat! Krisz, igen, örülnék részletesen mailben. Szeretném, ha olyat tudnék mondani ennek a kedevs családnak, ami biztos rizikómentes.

Arwen, édi az új vonalzód. Jó ünnepléseket!!!

Krisz, a sztori: Mikor a fiam bébi volt, olvastam, h másfél évesen már megértik, ha azt mondjuk nekik, h éjszaka van, sötét van, iylenkor nincs szopi. Mikor eljött a másfél éves kor, nemigen bíztam a dologban. Oké, okos a gyerek, de ennyire? És különben is, a szopit annyira szereti, h nem fog menni. De egy próbát megér, gondoltam. Mondtam neki, erre visszafeküdt és aludt. Egy darabig mutogattam neki éjjelente az eget, aztán már nem ébredt egy idő után éjjel fel.
Ez a sikertörténet. :) Most várom a másfél évet Doróval is, bevallom, nem sokkal kisebb szkepszissel. Hát, majd meglátjuk...
leovica
 
 


Bocs a kavarást. De lassan sztem már megszokjátok... :D

Nyaralás: gyakorlatilag állandóan strandoltunk ,amikor lehetett, és furcsa módon nekem nagyon bejött ez az életforma. A fiam is nagyon élvezte mondjuk a fürdést, Doró is eléggé, meg szépen elaludt a kocsijában, én meg rákaptam az úszásra, 1000-2000 m-t midnen nap leúsztam, mikor kint voltunk.

Meri, tetszett, amit írtál. Szép heteket még, pihizz, amennyit csak tudsz!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Esztora, drukk és meglátod, jól fog sikerülni!!!!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Köszi Lányok tudom hogy jó lesz a nyaralás csak én ilyen preciziós nyaraló vagyok aki listát ír,már egy héttel előtte elkezdi összerakni a cuccait DE ez most nem így megy nincs lista (még :lol: )3 emberre kell összepakolnom ,Ricsi holnap megy a barátaival a Balatonhoz ,szombaton lánybúcsú Nyunyi Anyósnál alszik :? .....és még sorolhatnám

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Hol vagytok, mindenki? :D Vagy csak visszaolvasva tűnt úgy, h nagyon forog a topik? Mert most meg, mióta itthon vagyok, nem annyira.

Képzeljétek, az ovis évnyitón annyi pocakos anyukát láttam. Megint elgondolkoztam egy harmadikon... :oops: :D Bár volt egy furcsa álmom az éjjel. Lefekvéskor azt találtam ki, h fantáziálok arról, milyen lenne majd még egy pici. Számolgattam, és megállapítottam, h már több lennék, mint 35, amikor szívesen vállalnám esetleg a következőt. Ez pedig kockázati tényező pl. Down-szindrómára. Itt megálltam a gondolkodásban, de azt álmodtam, h egy furcsa babám született. Hát... :roll: Az álmom azt jelzi, h hiába a nagy fejlődés, amit ezügyben a legutóbbi várandósságom alatt megtettem, azért még lennének bennem komoly aggodalmak és kételyek, h nehogy "más" legyen a gyerekem. Ja, azt hiszem, az is hozzájárult az álomhoz, h hallottam egy hírt, miszerint egy balatoni szabadstrandról ki akarták tiltatni az értelmi sérülteket. A polgármester hallani sem akart róla, de azért akkor is elszomorító a dolog. Sajnos a kultúránkban nagyon az elrejtés, tudomásul-nem-vétel van benne. A fiamnak én sem sokat meséltem még sérültekről.
Nem akartam senkit ijesztgetni, csak jó volt elmesélni vkinek.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Ja, és ma találkoztam Gyuzsóval és Micával. Jól vannak, géphez nemigen jut Gyuzsó, mert Mica is tevékenyen részt akar venni benne...

Usziztunk is ma (ott ismertem rá Micára :D ), jó volt, Doró egész jól elvan már a kis karúszóiban nélkülem. Persze azért nagyon messze nem megyek tőle!

Néztem képeket, nincs olyan igazi nyaralós-fürdős, de majd válogatok aranyosakat!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Hátha vkit érdekel:

Az Európai Mobilitási Hét keretében idén is szeretettel várunk mindenkit

- aki hordoz,
- aki szeretne hordozni,
- aki beszélgetne vagy kérdezne a témáról,
- aki szívesen kipróbálná a testközelben hordozást.

Találkozzunk 2008. szeptember 21-én (vasárnap) 10 órakor a Mobilitás Hét „Civil Utcáján”, ami idén a tervek szerint az Andrássy út Dózsa György út felöli végénél lesz (az Andrássy út ezen a napon le lesz zárva az autók elől).

Onnan együtt sétálunk a Városligetbe, ahol a Vajdahunyadvár és a Petõfi Csarnok közötti réten telepedünk le és kendős játékokkal várunk kicsiket és nagyokat.

Ha teheted, hozz magaddal egy kis süteményt, egészséges harapnivalót vagy gyümölcsöt a közös piknikhez!

A városligeti program kb. 14 óráig tart, de a Mobilitás hét „Civil utcáján” a „Babahordozás” pavilonnál egész nap (10-19 óráig) várjuk a hordozás iránt érdeklődőket: lehetőség lesz különféle hordozóeszközök kipróbálására, beszélgetésre.

Ha további információt szeretnél megtudni az alkalomról, kérdésedet írd meg az info@hordozas.hu címre.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Nos a visszaolvasás nem nagyon sikerült idáig, most csak egy gyors bekukk. Gabcsi lázas és náthás, igy folyamatosan szivóm az orrát, éjjel is. Nem nagyon akar aludni, ráadásul apa épp céges kötelező programon van :roll: igy éjjel is egyedül küzdök. Most csend és béke van, igy én is beugrok az ágyba

Kép
Kép
adrienna
 
 


Sziasztok!


Visszaérkeztünk a nyaralásból, ami nagyon szuper volt! :D Balázs jól viselte az oda és visszautat is, büszke vagyok rá, pedig egy részét nappal mentünk. Imádta a sok vizet (a tengert), a homokozást, a kavicsozást, a fagyit, a sört :lol: , hiába tőlünk örökölte, hogy szeret utazni :lol:

Nyaralási képeket raktam a képtárba. És műtermieket is. Ja, ne csodálkozzatok, levágattam a hajam nyaralás előtt, esetleg, ha nem ismernétek meg... :lol:
Algalériát nem tudtam, hogy kell létrehozni, így ömlesztve raktam a képeket.
Ja, és Pinkiné, neked még voltak a feltöltött képek között képeid, azt beraktam Peti galériájába.

Amint tudok visszaolvasok és jelentkezek...

Pussszzz
szerika
 
 


Jó, h így is írtatok, h nem tudtatok még visszaolvasni. Legalább tudunk Rólatok!

Adri, nagyon gyors gyógyulást kívánok Gabcsinak! Orvos látta? Gyógyszert is kell adnod vagy csak kivárás?
Doró csak náthás, de amennyire utálja az orrszívást, az annyira hatásos is: tegnap félóránként ébredt, miután leraktam. :? Az orrszívás után viszont, azt hiszem, hajnalig aludt. Vagy ennyire zavarta az alvását vagy megijedt, h ha sír, megint orrszívás lesz... Ez utóbbi persze csak vicc, biztos sokkal könnyebben tudott lélegezni aztán. Ma próbálgattuk, h berakja az orrába. Betette bekapcsolt porszívónál, s bár még nem jött ki semmi, én nagyon reménykedek, h befejeződik a lefogós-ordítós orrszívások időszaka! :wink:

Szeri, örülök, h ilyen jól sikerült, szuper!!! Mesélj még!
Milyen part volt, ahol voltatok? MEnnyire volt macerás a fürdés? Meg egyáltalán! Gondolkodunk, h jövőre elmennénk Horváto-ba, de még ódzkodom kicsit. Jó lenne hallani mások tapasztalatát.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Szerika, azóta néztem képeket is Tőletek, hát nagyon szupi képek és szuper hangulat!!! Nagyon kedvet kap tőlük az ember! :D
És klassz az új frizurád és a műtermi fotók is gyönyörűek! Bali továbbra is mosolygós nagyfiú benyomását kelti, fantasztikus!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


SZERI,

NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK NEKED!!!!!


Kép

Nagyon orulok,hogy jo volt a nyaralas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd meselj :wink: Megnezem a kepeket is!!!!

Adri,
jobbulast Gabcsinak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
pocakossag.... :lol: Az alom meg... :( Hat igen,ezek nehez dolgok...

Esztora,
jo nyaralast Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyazzatok Magatokra!!!!!!!!!!

Attila tegnap a nagy csaladi bulin szaladgalt a gyerekekkel az udvaron es szerencsetlenul esett,mogotte mentem fel meterrel,eloszor negykezlabra,de aztan sajnos vitte meg a lendulet,es raesett a pofijara :( Jol megutotte,lehorzsolta :(
Hat majd lefotozom szegenyt :(
Olyan rossz,hogy ezeket egyszeruen nem lehet kivedeni... :(
Ma Anyumekhoz megyunk.
Na majd jovok,jok legyetek!

Ja, orrszivas: eszembe jutott,hogy Attilanak meg soha nem lett szivva az orra,ha egyszer nathas lesz,akkor sztem sokkolodni fog a szerkezettol (eleve kivan a porszivo hangajtol...),plane,hogy meg nem talalkozott vele.... :? :shock:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Marietta regen volt...... :roll: Remelem jol vannak!

Kép

Kép
arwen07
 
 


Szeri,
megneztem a kepeiteket!
Szupi lehetett,szepek vagytok nagyon!
A mutermiek is szuperek,en is akarok ilyet,meg 1eves szulinapja korul terveztem,azota tolom...... :roll: De most mar remelem lesz ra idonk.
A hajad tok jo lett szerintem!Ferjednek hogy tetszik? :lol:
Bali anniyra helyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon!!!!!Kis jokepu!!!!!Es ahogy neztem a csaladi fotokat inkabb Rad hasonlit! :wink: De Apajabol is van benne. (meg jo :lol: :lol: )
A parton,lapattal a kezben alvos kep a kedvencem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Nandorka,
van egy feher baseball sapis kep Dororol,azon nagyon edeeeeees :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Sziasztok!


Raktam még fel most két képet, az egyiken én vagyok (műtermi), ezt csak meg akartam mutatni, mert így, hogy májusban a középkorba léptem, gondoltam gyors csináltatok magamról valami normális képet, hogy ha majd öreg leszek, akkor legyen mit mutogatni az unokáimnak. :lol:
A másikat pedig a szálláson az erkélyről fotóztam, ezt tegnap elfelejtettem felrakni.

Ígérem, hogy amint tudok jövök és mesélek bővebben a horvátországi nyaralásról.

Köszi a névnapi köszöntést. Ma egész nap odaleszünk név- és szülinapozás van a családban.

A hajamat a férjemmel közösen beszéltük meg, hogy levágatom, sajnos egyébként muszáj volt, mert a szőke tincseim nagyon tönkre voltak menve... Neki nagyon tetszik így is, azt mondta, hogy a 8 évünk alatt végre sikerült meglátnia a nyakamat is :lol: :D
Nekem a hosszabb haj jobban bejön, most növesztem újra :lol:
szerika
 
 


sziasztok,

kicsit eltűntem én is, visszatértem dolgozni pár hétre. Szigorúan csak lezárni nyitott ügyeket és átadni, amit nem tudok lezárni. Már csak pár nap és utána csak a Manóra és magunkra koncentrálok 8) :lol:

Szeri, megnéztem a képeket, nekem nagyon bejön az új hajad, szerintem sokkal fiatalabbnak nézel ki így, mint a hosszúval :D Annyira tetszik, hogy én is elkezdtem gondolkodni, hogy levágatom :lol: A középkort meg tessék szépen visszaszívni :evil: :lol:
Nagyon szuper helyen voltatok és Balin tényleg látszik, hogy nagyon élvezte! A műtermi képeken már kész nagyfiú! És tényleg Rád hasonlít! :D
Ja és nagyon - nagyon sok boldog névnapot, jó ünneplést!

Arwen, Marietta rakott képeket a másikba pár napja, jól vannak, csak szerintem nincs ideje jönni. Flóra baba annyira édes pofa!!!!!!!! :lol:
Szegény Atti, sajnálom az esést :( de sajna ezektől tényleg nem lehet őket megvédeni...
A bodys oldalt mindjárt megnézem. Bár, egyelőre nem merek ruhákat venni, mert sokat kaptunk, olyan fajta rutinom meg nincs, hogy mi az, ami azon felül kellhet... :roll: Úgyhogy maximum csak azt veszem meg majd Neki, aminek végképp nem tudok ellenállni. :lol:

Dorka, érdekes kérdés ez a 3. gyerek - bár én még távol állok tőle, de megértem a dilemmádat. Viszont, szerintem ha úgy érzitek a pároddal majd, nyugodtan vállaljátok be! 35 éves korban még 3 ezrelék alatti a Down kóros magzatok aránya, ez azért még vállalható :wink:

Adri, mielőbbi jobbulást szegény Gabcsinak!!!

Esztora, nagyon jó utat Nektek holnapra, sok napsütést és jó pihenést!!!! 8)

Meri, hogy vagytok? Kinek szólsz majd, ha itt az idő?

Pinkiné, mi volt a dokinál tegnap?

Lépek, megyek shoppingolni kismamiruhákat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd délután megmutogatom a zsákmányaimat, remélem lesznek bőven :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Szeri Nagyon Boldog Névnapot!!

Megyek is csomagolni csak még indulás előtt pár sor!

Megnéztem a képeket naggggyon jók!!!

tegnap volt a lánybúcsú ,jól éreztem magam de én tuti nem ilyet szeretnék,Kata barátnői kicsit mellé nyúltak a játékokkal (koktélt kellett készítenie 3 féle rövid + gyümölcs lé aztán meginni,20 kérdés és amire nem tudta választ inni kellett (14 db 2 cl "jégert"...)ez egymás után zajlott a lényeg 1kor mi tartottuk szegényt hányás közben...és haza is kellett vinni a sógornőjének
lehetett volna lassabban és akkor akár reggelig is tarthatott volna

Nyunyi anyósnál aludt nagyon jól érezte magát,párszor felsírt de hát brutális hogy megint 7 foga jön egyszerre (1 rágó már kint van)
mindjárt teszek fel képet amin látszik hogy lila az ínye

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Kép

most nézem elment a repülő a vonalzómról :lol:

Bridzsi

Kép
esztora
 
 


Esztora,
huuu bakker,szegeyn Nyunyi!De latom a "tyobisz" (Sogornomek legkisebbje hivja igy) enyhit a fajdalmon :lol: :lol: :lol: :lol:
Varunk vissza!

Na Szeri,
megneztem en magamnak azt a kozepkoru kepet :lol: :lol: :lol:
Hat Te nem vagy normalis :lol: :lol: Nagyon-nagyon jol nezel ki!!!!!!Szuper a kep,fotogen vagy nagyon!
Nalunk 3 Erika van a csaladban :wink: ,oket is unnepeltuk tegnap,es meg egy nevnapost meg egy szulinapost :wink:

Vicky,
na remelem is,hogy nem viszed tulzasba ezt a melo dolgot :wink:
Kismami ruhak,hajraaaaaaaaaa!Kerunk fotokat utana :wink:

Meri????HOgy vagytok?Elvezed az enyhebb idot?Haziko hogy all?
Nagymamad hogy van?

Pinkine,
dokinal mi volt?Remelem minden okes Veletek,csak nincs idod.

Remelem,hogy Mariettanal is csak idohiany van..

Ragota,Porsi,Bodzi is ezer eve volt... :roll:
Remelem Niko is jol van!!!

Orsi es a fiuk remelem jol vannak,sokat gondolok rajuk is.

Na megyek pihenni,Ocsemmel ma akkora roplabda partyt rendeztunk,hogy kivagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07
 
 


Halihó Lányok!

Bocsi az eltűnésért, de még mindig hasonló a helyzet: Csongi lefoglal. Ma elindult egyedül, eddig kézenfogva volt csak hajlandó menni, mászni egyáltalán nem. Szóval követelte, hogy menjek és fogam meg a kezét, így kísérgettem egész álló nap...de talán most... vagy lehet most majd még kevésbé? majd jelentek :lol:

Orsi, sajnálom, vagy nem is tudom. A lényeg, hogy mindannyian jól legyetek. Tyűű, el tudnád küldeni a férjed számát. A víztisztító projekt azóta is áll, szóval az előleget majd megkérném, hogy utalja át.

Adri, örülök, hogy jobban vagy!!!!!!

Szeri, nagyon szupi képek, Balázs tényleg élvezte, látszik minden kockán. Boldog NÉVNAPoT!!!

MI is megyünk gasztroenterológiára. szept 17-én a SOTE-ra. Ti hova mentek Vivi? Mi 9-re megyünk, ez azt jelenti, hogy 5-ig bezárólag szoptathatok. GÁÁÁÁz, de kiötöltem, hogy úgy csináljuk, hogy 5 után beülünk a kocsiba, bízom benne elelszik még, a fennmaradó időt meg sétálgatjuk, hogy eltereljem a figyelmét a ciciről ill a kajáról. Nem lesz könnyű nap. Ráadásul 12-ig ott leszünk. De hogy miért? Aznap meglesz az eredmény vagy mi a fene?

Csongi még mindig teljes erőbedobással szopizik, de nálunk elég durván (a szokásos: 6kor felkel, felmászik rám, és cicivel a szájában alszunk 8-ig). Csak cicin alszik el napközben is, egy picit alszik úgy, hogy nincs a szájában cici, aztán sírva követeli, és onnantól kezdve 1-2 órán keresztül el sem engedi.
Nem tudodm mi tévő legyek? Nem úgy tűnik, mint aki hajlandóságot mutatna az elválasztódásra...sőt.

No ha sikerül végre letöltenem a képeket, akkor teszek fel én is a gyűjteménybe.

Nincs valakinek csontkovács ismerőse, vagy akihez jár. Nagyon el kéne már mennem!

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota
 
 


Sikerült visszaolvasnom és annyi, de annyi mondanivalóm van,hogy tuti csomó mindent ki fogok felejteni.
Na akkor elkezdem:

Mivel Arwen és Vicky is írta a hasonlóság dolgot, akkor elmondom, hogy Balázsnak vannak időszakai, amikor nagyon hasonlít rám és van olyan, hogy nagyon hasonlít apukára. Nála ez sokszor hetenként változik, hogy mikor kire... De a fotókon inkább rám hasonlít :lol:

Supermanes body: mi is a Corában vettük. A vámpíros oldalról én is rég készzülök rendelni, de most Balinak sok ruhája van, majd ha szükségünk lesz újabbakra, akkor onnan rendelek.

Orsi, gyere légyszi gyakrabban! Épp a múltkor néztem az iwiwen, hogy te milyen fiatal vagy, már nem is emlékeztem rá, és klasszak a képek rólad. Ha így alakult a pároddal, akkor így alakult, a lényeg, hogy neked és a fiúknak jobb legyen.

Adri, jobbulást Gabi babócának! Szegénykém...Én is aggódtam, hogy nem hallottunk rólad, de mostmár jelentkezz gyakrabban, jó? természetes, hogy befordultál, nagyon nehéz egy ilyen esetet feldolgozni (szerintem nem is lehet), de csak pozitívan állj a jövőhöz, mert az a fontos!

Orrszívás: Balázs nagyon szereti. Szerintem ő az egyetlen a világon :lol: Már tartja az orrát, hogy szívjam, nagyon kis ügyi. A porszívót is imádja, ha elővesszük, akkor rögtön jön és segít. A múltkor pl. úgy csinált, mintha ő porszívózna. Szerencsém van vele, mert a legtöbb gyerek fél a porszívótól. Eddig az volt a csúcs, amikor pár hetesen beteg volt és szívtuk az orrát, ő pedig békésen aludt közben :lol:

Arwen, nagyon kedves vagy, köszi, jólesett, hogy így dícsérsz. Ez a fotó legalább fél órán keresztül készült, nagyon kivoltam utána, egyáltalán nem tudok ám pózolni, meg túl merev vagyok, és általában tök hülye képet vágok, ha fényképeznek, ja és el is határoztam, hogy egy darabig ilyenre nem vállalkozok, nem nekem találták ezt ki. De a fotó tényleg jó lett.
Szerintem kell műtermi fotó, ha valaki anyagilag megteheti, akkor menjen el, mert nekem pl kiskoromból nincs is normális képem, a szüleim nem vittek ilyen helyre és ezt hiányolom is. A szüleimmel sincs közös képem :( Balázs egész jól tűrte, a végére már viszont szenvedtünk vele, ő nem az az egy helyben ülős fajta, szóval készülj fel mindenféle trükkel...
Szegény Ati, sajnálom ezt az arcraesést, remélhetőleg hamar begyógyul neki.

Örülök, hogy Fio is előkerült. Jó hallani, hogy minden oké vele, remélem majd tud jönni ide is.

Vicky, kismama ruha bemutatót kérünk!!!

Esztora, jó nyaralást! Szuper ez a kolbászos kép!!! Balázs is imádja a kolbászt!

Mariettával remélem minden oké... Flóra baba tényleg szépséges!

Ragota, Bodzi, Porsika: gyertek és meséljetek!

Meri, remélem jól vagy. Nagyon szép a várandósság vége, így visszagondolva, lehet, hogy itt fáj, ott fáj, de klassz, amikor a kismanó mozog benned. Én utána ezt az érzést annyira hiányoltam. Szóval: irigyellek... (de jövőre remélem én is újra átélhetem ezt az érzést)

Nán-dorka, nehéz dolog ez a 3. gyerek kérdés... jól át kell gondolni az biztos, de ha szíved szerint szeretnéd, akkor vágjatok bele!!!
Én egyenlőre még attól is kicsit meg vagyok rettenve, hogy két gyerekkel hogy bírok majd :shock:

na ezt most elküldöm nehogy elszálljon...
szerika
 
 


na, amit másodjára írtam az viszont tényleg eltűnt...
akkor próbálkozok mégegyszer...

Angyalkrisz, sajnálom a rossz éjszakákat... Csengéről írhatnál pár sort, hogy miket csinál a kiscsaj!

Közben látom, hogy Ragota is írt. Szuper,hogy előkerültél. Gratula Csongi-bonginak a járáshoz. Balázs már rohan, alig bírom szusszal, meglátod Csongi is hipp-hopp menni fog,, rohanni, majd nem győzöl utánamenni, úgyhogy még kicsit élvezd ki ezt a kevésbé menős időszakát.

Vivi, Encivel mi zujs?

Hajni, nem csodálom, hogy két gyerkőc mellett alig van időd jönni, azért néha jelentkezz, jó hallani felőletek.
szerika
 
 


Nán-dorka: mi hitelt az MKBtól vettünk fel, de nekünk volt hitelügyintézőnk, aki segített. Ingyen! A vállalkozó, akitől vettük a lakást, na ő foglalkoztatja, direkt azért, hogy tudjon segíteni és gyorsabban kapjon ő is pénzt.
szerika
 
 


Ja még annyit, hogy az OTP lakáshitel tényleg sz@r!
szerika
 
 


Képzeljétek, holnap átvesszük az új lakásunkat!!!! :lol: És utána indulhat a belső munka! Egy hónapunk van rá, mert innen hó végén ki kell költözzünk... Hát reméljük a legjobbakat! Sűrű hónapunk lesz.

Na a nyaralásról nem tudtam most se írni, de már az holnapra marad, bocsi, de már tényleg fáradt vagyok...
szerika
 
 


Először is: nagyon örülök, h írtatok, nagyon jó volt olvasni!

Szeri, Isten éltessen!!!

2 gyerek: Ne aggódj, ha kicsit nagyobbacska lesz Bali, azért sokkal könynebb lesz vele. Én meg is állapítottam, micsoda disznó dolog, h akkor kell visszamennem dolgozni (3 éves kor), amikor egész jól bírok már vele itthon... :lol:
Amúgy arra is szoktam gondolni, h a nagyszülők is egyre kevésbé tudna besegíteni nálunk. Márpedig az elkel...
Viszont: Tudjátok, szoktam olvasni Szirka blogját. Szirka Down-szindrómás baba, és nagyon aranyos. És most kistestvére lesz.

Mi az, h középkor? Hány éves is vagy??
Köszi a hitelügyi válaszokat! Mindent továbbítok.

De jó fej Balázs, h szereti az orrszívást. Doró veszettül ordít, ed tegnap hajlandó volt arra, h játsszunk az orrszívóval, betette az orrába, de csak pár másodpercre. De ez megfelelő út lesz.

Arwen, ne aggódj, a nagyoknál sok mindent be lehet már vetni az orrszívásnál. Fiam pl. hozta az állatait, később párbeszédben biztattuk a vonakodó állatkákat, sőt, elmagyarázta nekik, mire jó ez - akkor meg már neki is könnyebb volt... :D

Ragota, Csongi a babakocsiban sem alszik? Lehet, h az alvás akkor még egy darabig így fog menni. Nálunk az vált be, h a fiamat az apja altatta el este, előtte kapott vmi fincsi innivalót, de APától már nem kérhette ugye a cicit. És az, h a szájában tartja, nem tűnik módosíthatónak? Visszapörgettem, látom, írtad, h nem megy. És hányszor szopizik egy nap?
Az elválasztódás számomra is egy nagy kérdőjel. Hogy van-e iylen ill. h náliunk lesz-e. Egy darabig rábízom, de ha nem, kézbe veszem majd a dolgokat.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Esztora, remélem, nagyon jól érzitek majd magatokat. Szegény Nyunyi, csak bújnának már azok a fogacslkák!!!

Meri, hiányollak nagyon!! Remélem, minden oké!
Elküldhetem a számomat? :wink:

Viki, klassz, h jelentkeztél. Várjuk a kismamiruha-bemutatót! :) És nagyon jó, h vége nemsoká a munkának! Amúgy várhatóan ide fogsz majd visszamenni a gyerkőcök után?

Atti baba esését sajnálom. De tudod, ez vhogy kell is nekik, h túlessenek ilyeneken. Amúgy amikor ovisok, akkor könnyebb lesz már elviselni Neked is, a fiammal eg szoktuk beszélni, h az igazi gyerekláb kék-zöld foltos és horzsolásos. :D

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Szerika, drukkok a készülődéshez! Tök jó!!!

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Arwen, én is nagyon szeretek röpizni! Ma este is ott voltam.

Kép

Kép
nán-dorka
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy nincs időm mindenki írásaira reagálni, csak gyors jelentkezés, míg kicsi fiam a hintában alszik.
Eléggé lefoglal a srác :), imádja ha szórakoztatják. :roll: Ez kimerül a Mamában (Pinki anyukája), bennem, hintában (15-20 percig), kiságyban (10-15 perc). Egyébként ha nincs Mama, akkor Anya. Ja és a Srác ezerrel nyáladzik és időnként hiper nyűgös. Anyós szerint jön a foga (Pinkinek már 3 hónaposan kibújt az első). Szóval eléggé hulla vagyok :roll: A Chamomillát nyomjuk ezerrel, így alszik éjjel, hála Istennek. :roll:
Jövőhét hétfőn viszem 2 hós oltásra. Eléggé be vagyok tojva, mert 6240 gramm és 61-62 cm. Nagyon félek, hogy leszúr a gyerekorvos, hogy tömöm a gyereket, pedig nem, SŐT van, mikor a 60-70 ml tápot alig eszi meg. :roll:
Érdeklődést köszi, a dokinál minden rendben volt. Méhszáj, méh visszaállt a helyére, levette a rákszűrést, ha nincs semmi, 1 év múlva újabb szűrésen találkozunk. Megkért, hogy fél évig védekezzünk, nehogy megint terhes legyek. :shock: Mondtam neki ne aggódjon, a következő 4-5 évben nem tervezem :) Bár Pinki szeretne megállni Petinél, én azért reménykedem :)
A hátam időnként még mindig piszkosul fáj, csütörtökön nem jutottam el a reumatológiára, mert Após véletlenül rajta hagyta a gyújtást a kocsinkon (mikor beállt a garázsba, kb. 2 hete :):):)), így akksi halott volt, nem mentem sehova. Most hívnom kell szerelőt, mert hiába töltöttük fel, így sem indul. Pedig el akarjuk adni, szóval nem ártana :)

Adri, Dorka gyerkőcöknek gyors gyógyulást! :wink: Atti horzsolásainak is! :)

Szeri Drága, Boldog Névnapot! Az új lakáshoz meg sok szerencsét, a munkákhoz kitartást :)

Nálunk Drága Anyukámnak ma lenne a szülinapja :( Tegnap voltunk is kint a temetőben. :roll:

Esztora, sajnálom hogy nem volt túl jó a lánybúcsú. Anno az enyém sem sikerült túl jól. :( El akartunk menni 10en csajok a városba mulatni, de a pasijaik el kezdtek nyávogni, hogy 10 védtelen!!!! lány hogy védi meg magát. Így anyum kertjében bográcsoztunk, iszogattunk, ami azért jól sikerült. Majd 10-1/2 11 körül el kezdtek csöngeni a mobilok, hogy mikor mennek már haza a csajok. Így a 10 lányból 6 szedte a sátorfáját és elment haza. :evil: Úgyhogy ennyi volt a buli. Én meg fogtam magam és elmentem Pinki után, aki a barátainkkal szalonnázott :) Ott buliztunk éjjel 3-ig :)

Ágota, miért mentek Gasztrora? :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Erika: boldog névnapot kívánok utólag!!!
Szerintem is jó a hajad.

Bocsánat hogy nem jövök annyit, de már minden terhes. Most voltam védőnőnél is. Minden rendben. Áron jól szórakozott. Hallgattunk volna szívhangot, de ahogy megtalálták, hatalmas mocorgás és elvándorolt Áron a hasam más zúgába. Ezt többször is eljátszotta. Azóta egyfolytában izeg-mozog, helyezkedik. Rámtört a takarítási, mosási láz. Ez még nem is baj, de nem bírom. Szinte pánikolok, hogy minden frissen legyen kész. A párom napok óta nem alszik, már be is ismeri, hogy fél nem érünk be a kórházba, stb, stb.
A kiságyat összeraktuk és a pelenkázót. A nagyitól kapott egy klassz ágyneműt Áron, de arra várni kell kb. 2 hetet.
Meg is mutatom:
Kép

Meg most jöttünk rá, hogy nincs pelenkázó táskánk és az autós hordozó sem megfelelő amit kaptunk. Utánanéztem az idei 0+ kategóriában a Römer vert mindent, így hétfőn veszünk egyet. És ki tudja még mi mindent felejtettünk el?! Aggasztó ez a cél előtti nagy hajrá.

Nán-dorka: igen, szeretném kérni a számod priviben. Igaz ugyan, hogy volt pár számom, de valamikor a telcsim lenullázta a telefonkönyvét, így azok mind odalettek.

meriann
 
 


Megint csak egy gyors bekukk :( Gabcsi sose alszik az orrdugulás miatt. Olyan fáradt, úgy sajnálom szegényt. Pedig szivjuk az orrát ezerrel :(

Szeri, boldog névnapot kívánok!!

Mennem is kell, ennyire futotta :roll:

Még egy kérdés: akinek már volt vetélése, utána mikor jön meg a menstruáció? Nekem 4 hetet mondtak, de ma már 32. napon tartok...

Kép
Kép
adrienna
 
 


Sziasztok!
Esztora: 1 hónapja nincs eredmény? Ez azért elég elkeserítő.

Nán-dorka: nekem is sokszor eszembe jut, hogy mi van akkor, ha egy gyerek "más". Én nem tudnék mit kezdeni egy beteg gyerkőccel. Itt a lakóparkban van egy Down-os kislány, alig idősebb Encinél. Nem gyakran látom, de agresszív, mindenkinek nekimegy, tép, cipál, sapkát leszed mindenkiről. Nagyon erősnek kell lennie annak, aki ezt vállalni tudja. Nekem nem lenne erőm.
Harmadik gyerek? Ha ezt szeretnétek, hát hajrá! :lol: Szép a nagy család, a gyerekeknek biztosan jó.

Adri: hogy van Gabi náthája?

Arwen: mi újság Ati arcával? Gyógyulgat már?

Vicky: a munkát azért ne vidd túlzásba. Hogy sikerült a ruhabeszerző körút?

Ágota: tudod én vidéki vagyok, Veszprémbe megyünk gasztróra. Ha 9-re mentek, és 5-ig ehet, akkor ha mi 7-re megyünk 3-ig ehetünk? Csak annyit mondtak éhgyomorra. Akkor a 3 óra vajon még belefér? Általában 2-3 között ébred, és egy cuciüveg tej után visszaalszik. Igen, tudom mi a többség álláspontja a tejről, de szereti, szívesen issza, jóllakik tőle, és végre kezd hízogatni is, szóval én adom neki, amíg azt em mondják, hogy nem lehet.
Én úgy tudtam, hogy aznap van eredmény, de Esztora mondta, hogy már 1 hónapja várja, és még semmi.

Szeri: tényleg nem sok gyerek szereti az orrszívást, de ha már kicsit nagyobbak, megértik hogy nekik lesz utána jobb. Szerencsére nekünk nem gyakran van rá szükségünk.
Második gyermekben gondolkodtok? Mikor? Bár Enci jóval fiatalabb mint Balázs, lassan mi is tervezzük már a kistesót.

Mire vonatkozott a kérdés, hogy mi újság ENcivel? A foltok a hátáról eltűntek, sudocremmel kentem, a gyógyszerész javaslatára, és tényleg jó volt. Amúgy most aránylag jól eszeget, már kezdünk közeledni a 7 kg-hoz. Naponta 1x biztosan alszik, délelőtt 1-2 órát, aztán ha van kedve akkor még délután pihizik 1 órát, de van, hogy a délelőttivel elvan egész estig.
vivi79
 
 


Sziasztok Lányok!

Rövid leszek megint, de gondoltam, adok hírt magunkról. Állandóan úgy járok, hogy mire sikerül visszaolvasnom, addigra mennem kell valahova.

Jól vagyunk, ma megyünk dokihoz, elvileg este 6-ra. Pocakom növekszik, ígérem teszek fel képet róla. :lol: A mérleggel viszont jóban vagyok, még mindig nem híztam semmit. Ennek azért örülök, bár sokszor nem tudom mit egyek, mi az ami utána tetszeni fog a gyomromnak és mi az ami nem. Sosem volt egy erős gyomrom, de most aztán. Amúgy van Alexnak miből táplálkoznia, úgyhogy nem félek, hogy alultáplált lesz. :lol:

Szeri boldog névnapot!

Adri, jó, hogy kezdesz jobban lenni!

Orsi, ha így jobb, akkor nincs is min bánkódni. Azért kitartás!

Meri, már én is elgondolkodtam, hogy mindjárt itt van az idő. Ráadásul anyósom is közölte, hogy most már rendezgessem a gyerekruhákat, mert innentől kezdve már bármi lehet. Remélem azért még nem.:) A riadócsomagot már én is gondoltam, hogy össze kéne rakni, ha bármi van, akkor csak fogni kell a táskát. Már vettem betéteket, melltartó betétet.

Vicky, őrület, hogy már Ti is hol tartotok! :wink:

Dorka, ami a kort illeti, nekem a második gyereknél már tuti a 35 év betöltése. /Mivel most múltam 34 :wink: / Van valamilyen vérvizsgálat, ami a magzatvízmintavételt helyettesíti, én majd azt akarom megcsináltatni, ha muszály. Amúgy sokan félnek a sérült gyerektől, attól is, hogy nekik lesz, meg egyébként is a sérültektől. Én minden nap ebben vagyok, úgyhogy nekem igazán nem félelemkeltő. Egyébként a nevelésen nagyon sok minden múlik, nem szabad rájuk hagyni az agresszivitást. Ezt arra a kislányra írtam, aki a játszótéren agresszíven viselkedik.

Pinkiné, édes Petibaba. Sajnálom a hátfájást.

Arwen, hogy van Ati arca?

Nem tudom mit akartam még írni, de akinek nem írtam, annak is sok puszi. Most már tényleg mennem kell!

Nikó

Kép
nikóska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?