Sziasztok lányok!
Én is vagyok olvasó üzemmódban, az irományom tegnap elszállt, így ettöl durcis lettem és nem írtam újra. Szóval itt a férjem kivételével (furcsa, hogy ö pont nem, pedig normál esetben ö igen, de én nem) mindenkit leterített a takonykór. Szombaton ennek ellenére még elmentem megint a kölkökkel strandolni, de csak Eni volt vízben, a többiek a száratföldi patkányt alakították. Estére Regö emberesen belázasodott, 39,5 körül volt és cudarul köhögött. Egyedül voltam velük részben éjjel is, mert a párunk kilakoltatta a könyveink következö részét és elvitte öket a vevönek München alá. Fél ötkor sikerült Regöt bealtatni, addigra került elö a párom is, így aludtam 7-ig. Mármint hajnali fél öttöl reggel hétig. Elötte való éjszaka meg fura mód nem jött szememre az álom és akkor is alig aludtam, no meg az ágyunkban nem is volt számomra hely, mert mindhárom vándorlóképes gyerekem bevetette magát körünkbe. Istenemre mondom, hogy a gyereknél nincs is jobb fogamzásgátló!
Szóval két átnemaludt éjszaka után húzós nap következett. Regöt éjjel nem tudtam lázcsillapítóval megnyomni, mert megy a hasa, felül meg nem fogadta el, így maradt a hütöakkus módszer a lapockák közé. Az alighanem meg is tette a hatását, mert azóta láztalan. Saját szakállamra el is kezdtem neki antibiotikumot adni és inhalálunk is, azóta gyorsan javul és újra eszik-iszik. Mivel a hasmenése nem ajvult az elmúlt 10 napban, adtam ma neki Normaflort is, az ált. segít ilyenkor. Hogy ez eddig nem jutott eszembe!
No mindegy. Szóval napközben csak egy szük lörésen tudtam csak kinézni, annyira ki voltak már a szemeim merülve. A férjemet hagytam jó sokáig aludni, plusz du. is aludt 4 órát. Amikor koraeste elökecmergett a fészkéböl, rám is csodálkozott, hogy milyen szuper szarul nézek ki, mármint: szívem, olyan fáradtnak tünsz, vagy mi van a szemeiddel!? Lehidaltam!
Lassan rendbejön a banda, mindenki után rohangálok a különbözö gyógyszerekkel és igyekszem nem elfelejteni és nem összekeverni a dolgokat.
Sütöttem kikapcsolódásképpen pozsonyi kiflit, el is fogyott tegnap. Ma meg csokitorta a menü édesebbik vége.
Pöttöm!
Ne légy depis és ne parázz a szopi hosszán! Dobd ki a mérleget és az órát, szoptass ösztön vagy igény szerint. Ha a babát ilyen jó ütemben nö, nem lehet semmi baj se a szopi mennyiségével, se mással. Szerintem felesleges felverni a babát 15 perc szopi után, föleg, ha csak nyüglödés, sírás van a dologból. Jelentkezni fog, ha éhes és kiszopja ami kell neki, mindegy mennyi ideig is tart. A bébiknek ilyenkor még nincsen megbízható belsö órájuk, egyik nap 2 óránként esznek, másik nap sürübben vagy éppen ritkábban. Próbálj meg nem elsüllyedni a babyblues mélységében! Mi itt vagyunk neked, ne keseregj!
Lei!
Attól, hogy nem beszélünk valakiröl, még gondolunk rá! Én sokat gondoltam rád is és a többi elmaradt kismamáinkra. Örülök, hogy te is megkerültél!
Csandi!
Biztos jó volt a nyöszörgös tali Nikivel! De szívesen csatlakoznék én is hozzátok! Én mindig egyedül kolbászolok mindenfelé...
Ágicám!
Te is nagyon el vagy veszve! Minden rendben veled/veletek? Mit csinálnak a piros pöttyök? Sikerült nekik felmondani? Infectosoor a másik gombaölöszerünk neve. Ha semmi nem használ, akkor ezt kell bevetni.
Kapok kislányruhákat, de nem tudom milyen állapotban. Rád gondoltam, hogy ha esetleg érdekel, elküldeném október végén anyámékkal. Ha megkapom öket tényleg. Csinálok róluk képeket is, ha meg nem jók, kidobom és kész. Ja persze ingyen.
Kell valakinek ujjatlan hálózsák télre?
Niki!
Neked is tudnék 74-86-as méretekböl ezt-azt küldeni, ha érdekel. Szintén a csak úgy kategóriából!
Mától újra van ovi, 11-én szülöi a suliban, 13-án beiskolázási ünnep, 15-én kezdödik a tanév!
Jut eszembe Bözsi!
Te nagyon kiismered magadat a környékünkön! Azta! Nem jártok felénk valamikor a közeljövöben? Yuyu te?
Lei!
Én sose foglalkozom, hogy melyik ciciböl milyen sorrendben szoptatok. Ahogy éppen kézre esik. Ha kell a jobb kezem valamihez, akkor bal cici, ha nem, jobb, mert jobb letudni, hátha mégis megint kell valamit csinálnom.
Persze elsö babá,nál még én is adtam az ilyesmire, de aztán erröl is leszoktam. Régen pedáns voltam, ma anya...
Apró!
Tényleg azt mondják az okosok, hogy a 3monatskoliken, vagyis a három hónapig tartó hasfájásos idöszak tényleg ennyi idö után múlik el. Föleg fiúcskák érzékenyek. Kitartás, lesz ez még jobb is!
Eldugultam!
Barbi