Jaimee,
utólag ugyan, de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!
Bibi,
nagyon szép a favilla, már majdnem kész is van, nemde?
Gyabi,
nagyon édes Beni baba, és igy hogy tettél fel képet, már látszik, hogy tényleg tiszta apja!
Gabi,
szerintem a kórházban még mehet a nagy bugyi!
A keresztelő végül jól sikerült, mikor bementünk, akkor nagyon ideges voltam, de aztán már az elmúlt, Nikici nem sirt, csak egy kicsit nyekergett, mert éppen el akart aludni, és nem tetszett neki, hogy nem feküdhet valakinek a kezére, de miután meg meg lett keresztelve, meg megáldott bennünket a pap, el is aludt a kezemen. Ilyenkor gond, hogy csak úgy tud elaludni, ha valakinek cumizhassa a kezét! Apája azt mondta, hogy nem volt ideges, ennek ellenére mégis szétszakitotta az olvasóját, amit az apácáktól kapott, másrészt pedig ami még nagyon nem sikerült, az hogy két keresztelő volt, és a kamerásunk összekeverte a két gyereket, igy a videó elején teljesen a másik gyerek van felvéve, Nikicim nem is látszik, jóformán az egész szertartás alatt nem látszik, nincs ráközelitve!
Na, ezen mondjuk nagyon kiakadtam, mert előtte még mondtam is apának, hogy szólni kellene a videósnak, hogy két keresztelő lesz, igy figyeljen erre, de apa bizonygatta, hogy tudja a dolgát, hát tessék, tényleg tudta!
Na, de mostmár mindegy! Az ebéd meg utána a nap gyorsan, jól elmúlt, csak nagyon fárasztó volt, meg azt megfogadtam, hogy soha többé nem tartok otthon ekkora összejövetelt, plusz azt sem tudtam, hogy a rokonokkal beszélgessek, vagy a barátokkal, vagy fogjam a Nikit, úgyhogy ki voltam, de mostmár elmúlt, ma voltunk vakcinán, mostmár jól van, alszik, úgyhogy majdcsak nyugi lesz már!