Üdv.
A vizsgálaton túl vagyunk, Petit el kellett ugyan altatni, mert nem díjazta, hogy le van kötözve, viszont tényleg csak annyit aludt, amennyit muszáj volt, mire az őrzőben leültem mellé, már teljesen éber volt! Nem is aludt csak ezt a negyed órát egész nap...mondjuk negyed kilenckor már úgy durmolt, hogy csoda!
Ma voltunk a bölcsiben is, igaz, ott voltam vele végig, de nem vettem észre, hogy nagyon anyás lett volna, tojt rám a kölköm.
Bibi, láttuk Barnit, mivel Peti átlépte a "demarkációs vonalat", és észrevettem a fiadat. Komoly kispasi.
Zitacicu, azért jó, hogy Mátéval minden OK. Majdcsak összejön egyszer a családi pihenés.
Carla, nekem előbbi doki kép alapján szimpi, de mivel későbbre tervezzük ketteskét, még nem volt hozzá szerencsém személyesen.
Szilcsi, pedig tényleg egyszerű, ha kész kaját fagyasztassz. Egy időben én is csináltam, brokkolis-répás-karfiolos mirelit zöldségkeverék husival, vagy tökfőzi husival. Peti imádta, mindig egy nappal korábban áttettem a sima hűtőbe, ott kiengedett, aztán csak melegíteni kellett.
Szabó dokis privi nekem is jöhetne, kivi vagyok a véleményedre!
Tündét én is nagyon szerettem, én is hozzá tartoztam annak idején.
Tali jó lenne, de nekünk nem megy sajna.
Míg Peti kicsike volt, nálunk alvásnál jó szolgálatot tett a szopispárna, mert nem tolta el, és ha forgott, akkor sem esett le.
Kármen, szerintem a receptek még most is három hónapig érvényesek, legalábbis eddig nekünk nem volt olyan, hogy egy "régebbi" vényre ne adták volna ki a gyógyszert.
Az a játszóház nem olyan régóta van az EKO parkban, mi kaptunk is valamikor egy szórólapot, amikor nyitottak, tényleg nem volt rég, de hogy pontosan mikor, azt passzolom. Valahogy május rémlik...
Ildi, édesek a gyerekek, szuper, hogy Szimi élvezte az óvodát!
Hát legalább nem fogják a lányok egymás szülinapját elfelejteni!
Niki, melyik bölcsibe jár Réka?
A kenguruért egyszer majd elmegyünk...de ha útban van, szólj!
Zituska, Noéminek javulást!
Peti anno Menigitec oltást kapott a tizenakárhány hós szurijával együtt, így neki már csak egy kellett.
Zitaaa, hát nem tudom, nekem ez egy kicsit durván hangzik, remélem, azért nem lesz gond, a dolgokkal meg otthon is próbálkozzatok, Márk biztosan nagyon ügyes!
Na mára ennyi, megyek, hívjuk apát.
Szép estét.