Új privát üzeneted érkezett!

Én irtóra megszerettem.... piros-fekete..... és már annyi réteglet lehet rátenni, amitől konfortos, hogy igazából már hiányozna nagyon... meg hét éves korom óta szemüveges vagyok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat!
Jön haza nemsokára. és őt is invitálom majd. :wink: :oops:
Búcsúzom lányok.
Szép hétvégét ha nem tudnék jönni.

Mindekit nagyon szeretek.
Vigyázatok magatokra.

Puszi

Zsu!
Laptetőőőőőőőőőőőő

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Zsuzska!

Igen.
Először még magunktól, hogy jól meg udjon kapaszkodni a kicsike. Gondoltuk majd az orvos azt mondja, hogy minden rendben, mehet... De Ő inkább azt mondta, hogy ha nem gond, hanyagoljuk a témát még pár hétig.
Így aszkéták lettünk.
Apának lehet, de nekem nem. Az orgazmus izomösszehúzódásokkal ár, ami vetélést okozhat bizonyos estekben. És oxitocin is termelődik, ha jól tudom. Ezért is szokták a szülés beindítására javasolni.

Mozi: A boldogító talán című filmet nézzük.
Vendég

Zsu: gondolkodás nélkül igaz nem megyeszékhelyre költöznénk de határ mellé és minden van ott :):):) nekem itt nincs senki aki miatt maradnék és még anyós is messze kerülne :):):):) bár azért néha jó hogy segít de néha elviselhetettlen. mondjuk az még nagy meccs lesz ha tényleg költözünk mert nagyon messze mennénk tőlük :) de majd utazgatnak ők :):) nekik úgyis ingyen van már :):D:D:D:D

én nekem volt kontaklencsém de tönkretette a szememet jó hogy helyre tudták tenni :):):) de macerás. megszoktam már a szemüt de ha adódna lehetőség szó nélkül megműttetném :):):):)

nika70
Salgótarján

zsu nekem is bordó fekete szemcsim van :):):):)

grat a laptetőhöz :)

nika70
Salgótarján

Köszike a laptetőm nevében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is volt kontaktlencsém, de anno 20 évesen túlhordtam és most már nem bírja a szemem.... mondjuk időnként nagyon jó lenne. De már nem izgat szerencsére :lol: :lol: :lol:

Nika!
Jobban vagy már???

Cat!
Azt mi is szeretnénk megnézni... majd mesélj róla, hogy hogy tetszett??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Régebben nagyonszerettem volna damilos szemcsit... de az még ennél is drágább lenne (ez most 38 ezer volt, úgy, hogy mindenre külön 20 %kedvezmény volt). Szóval most ha kellene csináltatnom, kerettel együtt 70ezer környékén lenne :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nekem olyan van hogy alul nincs kerete ofotértben vettem a keretre annyi % kedvezmény volt ahány éves voltam vagyis 37 és a lenycse is akkor éppen baromi akciós volt így került 36 ezerbe:)

nika70
Salgótarján

Szép estét lányok..
Az alvásból semmi nem lett.
Apácska elvitt shopingolni.
Azt mondta megérdemlem, mert türelmesen vártam rá..
Nagyon szép őszi szerkót kaptam tőle.
Szürke nadrág, élére vasalva, fekete vastag bőr övvel, és hozzá ejtett vállú, nagyon szép anyagból felső.
Olyan ami akkor is jó lesz, ha pocakom lesz. :wink:

Sétáltunk, beszélgettünk.
Most mindketten sportolunk egy picit..
Holnap kirándulni megyünk..
(az ablakok koszosak maradnak) :oops:

Szerencsére nekem nagyon jó a szemem.
Párom hord szemüveget, neki nagyon beteg a szeme.
Sajnos műteni kell, lehet új szaruhártyát kell kapnia. :cry: :cry:

picimami

Képzeljétek egész úton a Mamma Mia cd-t hallgattuk.
És tetszik Apának is.
Ami ritka. :D

picimami

sziasztok!
Megvolt a megnyitó,meg utána a fogadás is.Fini kaják voltak :lol: A lábam viszont majd leszakadt, kettőtől magassarkúban szambáztunk a suliban.
Az órarendem iszonyú rossz,három nap is van lyukasórám, és az összes töri órám hatodik óra...mit fogok akkor a gyerekekkel kezdeni???
MI holnap hajókázunk Visegrádra, úgyhogy nem nagyon leszek, de majd hozok szép képeket, amint tudok...
szia Enci! Szívből örülök a babódnak!
Cat, hú,minden elismerésem Nektek, mikortól lehet megint biztonságosan együttlennetek?hányadik héttől?
többieknek is puszi

Kép
arwen***

Sziasztok!

Immár itthonról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ÉS MŰKSZIK EZ A KIS DÖG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan haza ér apa és indulunk a Blacsira. Vigyázzatok magatokra, hétfőn jövök legközelebb :!: :!: :!: :!:

Pici!
Hogy milyen aranyos volt párodtól, hogy elvitt vásárolni :shock: :lol: 8) Dícséret neki :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arwen!
Jó Visegrádozást és hajókázást nektek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Zsuzska!
Érezd jól magadat!
Sok puszi neked :D :wink:

picimami

Találtam egy érdekes cikket!
Arwen, a nevedet használják. :wink: :D

Arwen-torna a meddőség ellen

Cikk küldése Nyomtatás 2007.11.14

Ma Magyarországon minden ötödik pár meddőségi kezelésre szorul, ám a várólista a legtöbb intézményben beláthatatlanul hosszú. Az Arwen-torna komoly segítséget jelenthet a gyermekre vágyó nőknek, még azoknak is, akiknél minden más csődöt mondott.

Az Arwen-tornára egy internetes honlapon találtam rá. A leírás szerint a jóga, tai chi és chi kung alapokon nyugvó komplex tréning rendszeres részvétel esetén bizonyítottan növeli a spontán, illetve mesterséges megterményítéssel létrejött terhességek számát, továbbá elősegíti a terhességek problémamentes lefolyását.

A torna kidolgozója Németh Tünde gyógytornász, aki a SOTE Egészségügyi Főiskolájának egyik termében tartja foglalkozásait. Megkerestem Tündét, és megbeszéltük, hogy egy fotós kíséretében elmegyek az egyik órára.

Már jóval a torna kezdete előtt gyülekeztek a lányok az öltözőben. Nagy volt az érdeklődés, a terem néhány pillanat alatt zsúfolásig telt. A torna főként ülve, szőnyegen végzett gyakorlatokból állt, amelyeket lágy zenei aláfestés kísért. A mozdulatok nem mindig voltak egyszerűek, de Tünde mindegyiket bemutatta és a helyes légzéstechnikára is folyamatosan figyelmeztetett. Bár elsősorban a női szervek és a belső, mélyen húzódó izmok megdolgoztatására helyeződött a hangsúly, alapvetően minden testrészt finoman átmozgattunk.

- Ezeket a gyakorlatokat magamon kísérleteztem ki, a torna a saját problémáim nyomán született – mesélte az óra után Németh Tünde. – Mindig is mozgással foglalkoztam, sokat sportoltam, táncoltam. Később szültem egy gyereket, aztán szerettem volna többet, de nem jött össze. A sikertelen meddőségi kezelések után kezdtem el kidolgozni a gyakorlatokat, amelyek olyan hatásosnak bizonyultak, hogy azóta még két gyerekem született. Ekkor fogant meg bennem a gondolat, hogy szeretnék azoknak a nőknek segíteni, akik hasonló helyzetben vannak.

Az Arwen-torna 2005 óta működik szervezett keretek között, egyelőre csak Budapesten. Tünde reményei szerint a jövőben talán lesznek vidéki helyszínek is, és egy házi használatra szolgáló DVD, amely útmutatást ad a gyakorlatokhoz. Addig azonban az a leghatásosabb, ha valaki rendszeresen részt vesz az órákon.

- Ideális lenne a heti két-három alkalom, és mellette szükség esetén speciális diéta. Emellett érdemes még heti kétszer-háromszor más jellegű mozgást is végezni, például kocogni, biciklizni vagy úszni, hiszen ez másként mozgatja át a testet. Az Arwen-torna bizonyítottan eredményes: a rendszeresen járó nők közül minden másodiknál létrejön a kívánt terhesség. Persze nem mindenki jár ide azért, mert babát szeretne. Vannak, akik egyszerűen csak karbantartják magukat, úgy érzik, hogy a torna pszichésen és testi szinten is jót tesz nekik.

Az Arwen-tornát már egyes orvosok is ajánlják.
- Egyre többen tudnak róla. Amikor egy orvos azt tapasztalja, hogy a torna mellett fele annyi hormongyógyszerrel ugyanazt a hatást éri el, akkor nem kérdés, hogy ideküldi-e a betegeit. Arra is volt példa, hogy számos sikertelen lombik után a torna mellett a következő kísérlet eredménnyel járt. Ez pedig mindenkinek óriási sikerélmény.

Hol próbálhatjuk ki?
Az Arwen-torna jelenleg csak Budapesten elérhető. A két helyszín:
- Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar, 1088 Bp., Vas u. 17. (hétfő–szerda, 18–19.00)
- Békásmegyeri Közösségi Ház, 1039 Bp. Csobánka tér 5. (szombat 11–12.00)
További információk: www.arwentorna.tk

picimami

Encike!
Üdv köztünk.
Gratulálok a picikéhez!
Gyere majd gyakran hozzánk!

Arwen!
Nem semmi napod lehetett neked sem.
Szegények, 6. óra töri.
Bár én imádtam, ha lehetne még most is tanulnám.

Jó szórakozást nektek hétvégére.

picimami

én is imádom, csak nagyon fáradt lesz mindkét osztály addigra...de nincs mese, ez van.

Köszi, már nagyon várjuk a hajókázást!

Kép
arwen***

Sziasztok Lányok termeltetek rendesen dél óta :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét.

Cat!

Nem tudni mitől van ez a Vivi szemével visszamenőleg örökölhette akár kitől a családban :cry:

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
minimano74

Újra itt vagyok köztetek.

Cat!
Mikor volt utso menszid?
És miért nem lehet cekcelned?

Mi se tesszük ezt, mert félek, hogy ismét elmegy a baba.
De apát lekezelem, igaz már régebben történt neki, de szegénykém türelmesen vár.

Arwen!
Jo pihenést holnapra, várjuk a képeket!

Szép álmokat!

Köszönöm a kedves fogadtatást!
encike 2

encike végre idetaláltál :):):):) nagyon eltűntél innen :)

nika70
Salgótarján

szép reggelt lányok!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, teljen sok-sok örömben, nyugalomban, boldogságban,vidámságban! :lol:

Kép
arwen***

Arwen!

Sajnálom a törit a hatodik órában.
Mi olyankor néha már be sem mentünk. :oops:
Mondjuk nekem gyakran volt olyan, hogy csak minden második órára jártam be. Egy időben ugyanis kitalálta a töritanárunk, hogy vagy feleltet, vagy röpdolgozatot írat. De ezt csak azzal tudta megtenni, aki előző órán bent volt. Egy idő után rájött, hogy sokan csak minden második órára járnak be. :roll: :)
Hozzá kell tennem, a miénk teljesen más típusú tagozat és osztály volt, mint általában a gimik. Össze sem lehet hasonlítani. De, vagy éppen ezért, imádtuk. :D
Vendég

Encike!

Nekem július 4-én volt az utolsó mensi. De a pé nem a 14. anem csak a 21. napon volt. Így a szülés várható időpontja 1 héttel később van. Így jött ki az április 17.

No sex: Hogy rendesn megtapadjon a picúrka, ne legyen vele semmi gond. Benivel is ez volt, igaz ott csak 8-9. héttől. Általában a 12. étig tart a tilalom.
Vendég

Nika!

Azt már lehet tudni, hogy pontosan hova költöznétek?

Én egy percig sem gondolkodnék a helyetekben.
A nagyszülők majd megszokják.
Az én szüleimnek természetes, hogy Egerből Debrecenbe vagy Telkibe kell járniuk ha az unokájukat szeretnék látni.

És arról még nem is beszéltem, hogy sok ismerősöm külföldön él és dolgozik. Mindenkinek a saját és családja boldogsága és megélhetősége kell hogy a legfontosabb legyen.
Vendég

Picike!

Jó lehet a ruci. Teszel fel róla képet?

Aranyos a párod, hogy elmegy Veled vásárolni.

Bár nekem most nem sok értelme lenne, mert ár hétnél tovább úgysem tudnám hordani amit most veszek.

Hétvégén érezzétek jól magatokat!
Vendég

Zsuzska!

Jó Balatonozást!

Sissi!

Jó pihenést a telken!

Gabi!

Ti mit csináltok hétvégén?

Nemlajos!

Visszajöttél már?

Asiye!

Mikor értek haza?
Vendég

Andy!

Jobban vagy már?
Lázad?

Kép
Vendég

cat: igen tudjuk de amíg nem lesz 100 % addig nem akarom elkiabálni egyenlőre minden a legjobb úton jár :):):)annyit hogy tarjánnál kisebb városba költöznénk :)
igen tudom de ez sem nekem lesz nehzebb hiszen én már hagytam ott egy egész életet pesten Gabinak lesz kicsit rosszabb hiszen se haverok se senki nem lesz neki én már edzettebb vagyok :):):) de szerintem meg fogja szokni :)

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt Lányok!

Cat!

Semmi különöset nem csinálunk, bekötjük a gyerek könyveit, meg elmegyek a Bauhausba vásárolni egy kicsit (tapétát meg hasonlókat). Délután 4-kor pedig évfolyamtalálkozó a volt sulimban, még nem biztos hogy megyek. Vasárnap semmi különös talán takarítok.

És ti mit csináltok??? :lol:

Üdv. újra itt Encike :lol: :lol: és nagy-nagy gratula a bébihez :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nika!

Hát ez nem semmi én nagyon nehezen tudnám rászánni magam hogy elköltözzek Csepelről. :wink: De igaz mi sose voltunk olyan helyzetbe hogy kellett volna, szerencsére.

Kép
Kép
minimano74

Andy!

Remélem már jobban vagy, gyógyulj meg. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picimami!

Tényleg ha tudod rakd fel a rucik képét biztos szépek, az én párom nem szeret vásárolni egyszer volt talán velem összesen :cry:

Kép
Kép
minimano74

sziasztok!!!!!!!!
itthon vagyunk, de borzasztó fáradtak :? Istanbulból éjjel 3kor indultunk a reptérre, 5óra 20kor indultunk. borzasztó rossz volt a haza út, mert nagyon rossz időjárárs volt és nagyon rázkódott a gép, nem lehetett felállni sem :?
de végre itthon.most csak bejelentkeztem, szerintem csak holnap tudok jönni,pusszi nektek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok lányok!
Újra itt, sikerült mindent elintéznem, táppénzen vagyok (a héten történt sulis dolgok miatt csak hálát tudok ezért adni az égnek, de erről majd egyszer), vérvétel volt, minden rendben, csak a vérzsírjaim rosszak (magas koleszterin, mindig is az volt), van már terhes nacim, nem is egy, szóval minden nagyon jó volt:D
Ettem sok gyümölcsöt, mondjuk pihenni nem sokat tudtam, mert iszonyat allergia tört rám a vonaton, otthon meg csak erősödött (parlagfű és házipor).
A szextől mi is el vagyunk tiltva, az elmúlt 10 hétben egy óvatos eksön volt megeresztve, úgyhogy mi is elég aszkéta életet élünk :oops:
De már a 12. héten vagyok, pénteken doki, és remélem, minden rendben lesz.
Tünetem a puffadáson kívül még mindig semmi, úgyhogy ez már tuti, hogy így is marad:)
Viszont már van plusz 1kg-om, a meglévő 15-ön túl :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gabi: én már nem kőtődök semmihez csak a páromhoz és a kisfiamhoz a többi meg nem számít és lehet az életben ez lesz az első és utolsó ilyen lehetősége meg kell próbálni :) veszíteni valónk meg nem nagyon van se lakásunk se autónk csak mi magunknak :):):)

asiye: de jó hogy jelentkeztél gyere mihamarabb :)

nemlajos: jó hogy jól vagytok és azért a szexel csak óvatosan minden kismaminak tudom hogy lehet de azért óvatosan mi egyszer voltunk agyütt és kicsit barnáztam utána én mondtam is gabinak hogy nem reszkirozunk utána csak lightosan voltunk együtt vagyis nem nagy akció csak simi meg kézzerl stb rengeteg lehetőség van :):):):):) :oops: :oops:

nika70
Salgótarján

Szisztok Lányok!

Több mint két éve vágytam egy ilyen napra.
Ma még csak reggelizni és ebédelni keltem fel... :oops: :shock:
Viszont olvastam, tévéztem és aludtam egy csomót.

Olyan jól esett! :D :D :D

Nemlajos!

Mi volt a suliban?

Asiye!

Jó hogy hazaértetek! Pihend ki magad!

Gabi!

Évfolyamtalálkozóra elmentél?
Vendég

Sziasztok!
nemlajos!
Mi még nem taliztunk, üdv neked.

Szex: Én se merem, nehogy bevérzűezzek vagy vmi más. De apát nem hagyom nélküle, van rá megoldás.

Ma megkivántam a tejbegruzt, ettem is, de már meg husleves kell!!!
Többször kell ennem keveset és igy már jobban vok, de émelygek. A gatyot is ki kell gombolnom, mert szorit.

héátfőn kezdődik az ovi, a kicsivel majd 2 hét mulva.
encike 2

Sziasztok Lányok!

Ma mi is sokat pihentünk. Mégsem mentünk kiránduli, családi nap volt.
Sütit és pogácsát süttünk, Palóczlevest főztem, fasírozottal, és pürével.
A keresztfiúk és apa kinn pong-pngoztak.
Majd délután aludtunk egy jó nagyot.

Teszek majd föl képet a rucikról.
Persze magenta.
Ma abba megyek a buliba. És ott készül majd rólam kép.
Gy új szórakozóhely nyílik, a barátaink nyitják meg, és megyünk előbb, mert nyitás előtt ünneplünk.
(soha nem szerettem, szerettünk disco-ba járni)
Most viszont nagy kedvvel megyünk. :roll: :oops:

picimami

Encike!
Még én sem nagyon ismerlek.
Mesélsz nekem valamit magadról?

Te is elveszítettél egy pici babát?
Nagyon sajnálom.

Lányok, nekem ma is mondta sógornőm, (eü dolgozó, házidoki mellett), hogy három csaj is elvetélt, és nem tudni mitől.
Olyan szörnyű. :shock: :cry:

picimami

Cat!
Jól tetted, hogy pihentél egész nap!!

A felső egyébként, ha nő a pocakom is jó lesz, mert bő fazon, ami most nagy divat.
És ejtett válla van, szóval nagyon laza.
Anyukám mondta is, hogy már csak pocak kell.
Viszont a nadrág nem lesz jó...
De gyönyörű anyaga van.

Párom sem szeret mindíg jönni velem, de van egy butik Egerben, Persolo a neve, a Szent János utcában található.
Ott kb.éve már törzsvásárló vagyok, és puszi pajtások a tulajjal. Oda szeret jönni velem, mert közvetelenk és jó a hangulat.
Őt is kikérik ízlések terén.
www.mgnt.hu
Ez az én kedvenc márkám.

picimami

Asyie Drága!
Már nagyon hiányoztál.
Pihend ki magadat. És várunk, gyere gyorsan.
Puszi

picimami

Nemlajos! Cat! Asiye! Encike!
Pocakfotót kérünk! :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :D

picimami

Úgy látom senki nincs már..
Na akkor megyek.

Andy!
Remélem már sokkal jobban vagy.
Puszi

picimami

Sissi! Zsu!
Jó hévégét nektek is.

picimami

Lányok, még egy kérdés, akkor pé után Ti nem nagyon javasoljátok az együttléteket? :oops: :oops: :oops:

picimami

Encike, tényleg!
Kellemes és problémamentes gömbölyödést! :lol:
Pici pocakfotó majd lesz, később, nem vagyok egy fotómodell alkat 8)
Cat a sulimban egyszerűen bekövetkezett az, ami miatt nagyon nem akartam ott lenni. Egy sérült, és leépülőfélben lévő diákunktól kellett megválnunk, de senki nem vállalta a végső "lökést" magára. Nem gonoszság, csak hamis illúziók miatt és szánalomból maradt az iskolánkban, de mivel érettségiző osztály utolsó évfolyamába pótvizsgázott most, nem tudtuk volna tovább halogatni a dolgot. Most, az utolsó pillanatban megtörtént, és nem zajlott túl jól.
A tudat, hogy ez rám várt volna, teljesen kikészít :cry:
Kár volt szegényt eddig bent tartani, sokkal hamarabb kellett volna segíteni valami neki való intézmény keresésében :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici, ha én pé után nem szexelek, nem lennék most terhes, emlékezz csak a kóbor pé-mre a 26. napon!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Nekünk most nem volt pé után, és bejött... :D
De sok embernek nem okoz gondot. Csak rajtatok múlik.
Volt már péd?

Imádom a palóclevest!

Hol nyílik az új szórakozóhely?

Én már ezer éve nem voltam Egerben sehol, mert nem igazán találtam olyat, ahol jól éreztem volna magam.
Bár most meg a füst miatt nem fogok menni szerintem, de azért megnézném, ha legközelebb arra járunk.
Vendég

Nemlajos!

Tényleg nem lehetett könnyű. De akkor ő nem (csak) testileg volt sérült...

Nekem olyan oszálytársam volt gimiben aki Little kóros volt. Szülés közbeni oxigénhiány miatt. Az anyukája hordta minden nap, de csak a mozgásán és a beszédén lehetett érezni. Szellemileg minden rendben volt vele. Érettségi után még a jogi diplomát is megszerezte Miskolcon.
Szerencsére ilyenek is vannak.

Te most csak magatokkal foglalkozz, és pihenj!
Vendég

Pici!

Ezek tényleg szép ruhák, de sajnos most nem az én méretem. Talán még 16 évesen az volt...
De majd 2 év múlva! :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?