Sziasztok!
Voltam dokinál délelőtt és tényleg jó fej a bőrgyógyász (Vajda Mária) szóval valami seborheás valamim van,de szerencsére nem a durvább változat így nem kell kátrányos ecsetelő,csak valami enyhébb szer...de így is csak tűnetmentesíteni lehet,nem múlik el,ugyanis genetikai eredetű (vagyis örökletes) kicsit besokallt a szervezetem (elfáradt ) ,és így reagál....(állítólag ez mindenkinek van,csak van akinek előjön és van akinek nem)
Szandra még egyszer köszi,hogy végre elrugdostál...a családomnak két hónapi kemény munkája nem volt ennyire hatásos....mindig kibújtam alóla...
egy bulin már túl vagyunk,megint csak köszönettel tartozom ,ezúton Anitának,akinek a közvetítésével sikerült fél nap alatt olyan ünnepi kaját rittyenteni,hogy csak na.
Isteni finom volt a torta és a hidegtál is....holnap viszem a tálcákat...
A beszámolóm elkészült,szóval visszatérek a megszokott kerékvágásba,amennyire a közeledő név- és szülinapi bulik ezt engedélyezik...még ezer éves lemaradásaim vannak...
holnap végül is nem a Tiszára,hanem a sógornőmék Izsáki telkére megyünk több napos bulira,apaszülinapozni. krisztusi korba lépett a drágám,de én egy Gekkos szabadidő rucival és egy üveg wiskey-vel megoldottam az ügyet (na meg a wiskey alakú tortával)
méghogy tandemugrás.... repűlőre nem sikerült felültetni...
ez aranyos volt,hogy az önzősöket(Anita és Évi) megduplázta
kisfőnök jó súlyban van,és milyen kis mosolygós lett mióta nem találkoztunk....
én beadattam mindkettőnek az agyhártya elleni oltást (is) ,de nem emlékszem,hogy 3 ezer lett volna,valamiért több dereng...alapból
Judit!
Ne má...ez rekord idő....ilyen gyorsan még nekem sem sikerült tacsra vágni orchideát....na de minden kezdet nehéz....majd a legközelebbi...de tényleg úgy van,minél jobban vigyáz az ember valamire,annál valószínűbb,hogy tönkremegy....
Gyöngyi!
hogy bírtad a melót?
Ibolya!
Gergő is odafog járni a Brunszvikba?
Encsinek sok boldog szülinapot kívánok!!!
Mikor tartjátok a bulit?Mit kapott a nagylány?
Anett!
Láttad a képeket a blogba is?
Sok boldogságot kívánok nektek is!!!! Na nem panaszkodhatsz,szép kis ajándékot kaptál...
Anikó!
Köszi az infót a Ciniről,akkor nem indulok el szerdán...
Anita!
Rikta név ez a Fatime,de ha az ált. iskolai néptánc tanárnőmről van szó akkor nem fogtok csalódni a tornában ,irtó jó fej csajszi!
Boginak nem nagyon jöttem be
köszi a segítséget mindenben,nem tudom,hogy raktad be a nagyobbik tálcát az ülés közé,de itthon alig bírtam kibogarászni
Jutka!
Már nem emlékszem pontosan a sok kérdésre,amit felraktál így hirtelen,de ez már napok óta eszembe van...
én innen rendeltem ovis jeleket:
http://www.ovisjelek.hu/
polót nem ajánlom senkinek,de az öntapadós matricák és a rávasalható jelek is tök jók!
Katus!
eszméletlen Ancsi,dehát ínyenc a drága csak eddig nem fedeztétek fel...ezentúl csak ilyeneket főzzél neki...
és addig éltek míg meg nem haltak...
itt a vége fuss el véle