Új privát üzeneted érkezett!

Ríd,
nem is tudom, fel akarsz kerülni a listámra? melyikre? :mrgreen:

neet
neet
 
 


[quote="neet"] írta:neet(persze 1-1 kirohanása mindenkinek lehet és van is, csak azt nem bírom, ha valakinek minden 3. hsz-éből dől a szenvedés és a spleen.)


Zsan! Ez ennyire egyértelmű volt, hogy én vagyok???

Na, akkor visszafogom magam, bár nekem meg pont az volt az érzésem, hogy csak akkor írok, amikor épp minden happy, és úgy kezdem a hsz-eimet, hogy "ezért most biztso utálni fogtok, de ..."
Hm :?
lindicita
 
 


Akkor már csakazértis :)

Ezért most biztosan utálni fogtok, de ... 2 hét óvi után a kölkök mennek le Szolnokra és mi Petivel édes kettecskén elutazunk ide 1 hétre:
Kép

Na, ebben aztán semmi szenvedés nem volt, és én ezzel a képpel zárom is a napomat mára, jó éjt csajok!

KépKép
KépKép
lindicita
 
 

 
 

ööö, Neet, adj egy kis időt,h eldöntsem! :)

Lindi, eszembe jutoot,h hogy lehet jól spórolni nyaralásra :lol:
hol van ez a kllassz hely???
rídonli#
 
 


Ríd,
:mrgreen:
basszus, tényleg :lol: :lol: mi az Őrségben voltunk, szerintem az sem rossz :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Szrek, a lényeg,h MENNISBE KERÜLT a nyaralás! :lol: :mrgreen:
rídonli#
 
 


Ja, és hoyg mennyit kellett "dolgozni" érte! :lol: :oops: :lol:

Na, eldugultam!

(Hűű, asszem ez a 3.hsz.em volt, és nem ömlik a spleen, I'm confused... :lol: )

Jóéjt!!!
rídonli#
 
 


ez izgi :mrgreen: egyszer megyünk el Karcsival kettesben estére, és mi történik??

na Neet,
ez biz robbantás volt a javából :D :lol: Örülök, hogy mi már reggel letudtuk a harcot :D Annyit csak, hogy Zsan hozzászólásán speciel nem lepődtem meg :wink:

Zsan,
hidd el, ha annyi segítséged lenne, mint nekem, akkor kisimult arccal, kezedben egy koktéllal néznéd esténként a holdat és mosolyognál :wink: és igen, viszketek erősen :mrgreen:

Deni,
én azt vettem észre magamon, hogy gyerektelenség után annyival többet tudok adni a gyerekeimnek, hogy már megérte megszabadulni tőlük ideiglenesen :lol: nekik is. Vagy fogjam fel kiritkaként, hogy Dóci óne zsinór átmegy aludni öcsémékhez (akinek most van egy 4 éves "fogadott" kislánya), majd másnap sem akar hazajönni? :shock: :mrgreen:
kisün
 
 


Na, nesztek, hülye P-k!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én meg ide megyek:

http://www.bestreisen.hu/torok/main.php ... &ai=1&cs=5

De megérdemlem, mert (az esetek nagy részében) úgy érzem, megérdemlem 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink:

Légszi, azt a részt, hogy "korlátlan alkoholfogyasztás", lassan és tagoltan olvassátok, ízlelgessétek a szátokban a szavakat és akkor talán az egészségetekre megiszom egy daiquirit :P :P :P

És én nagyon szeretem, amikor Zsan (meg a többi többgyerekes) panaszkodik, mert csak megnő a kedvem, mert "Úristen, ennyire csak nem lehet gáz, próbáljuk már meg mi is" feeling jön rám.
És meg is próbálnánk, de nem megy :cry: :cry: :cry: :cry: Ennek ellenére nagyon szorítok nektek Zsanci, te kis ribi :wink: :wink: :lol: :lol: , hogy összejöjjön a 4eske, hátha lány lesz 8)

És ne marjátok egymást, akinek erre van fölös enerdzsije, az jöjjön el és vigye el egyszer Rékát helyettem a fejlesztőbe, had pihenjek :wink:

Amúgy szept-től megint minden nap kell mennünk és többször lesz 2 foglalkozás egy nap :roll:

Csók, megyek bepakolom a fürdőrucijaim :P

nukada
 
 


Ja és ha már őszintén: én szoktam kiabálni a gyerekekkel, és morc is vagyok, és igazságtalan. És elküldöm őket játszani, hogy számítógépezzek. És nagyon jól érzem magam nélkülük is. És ámokfutni is szoktam. És Marci az ordítozós őrületbe tud kergetni (szerencsére egyre ritkábban). De ennek ellenére imádom őket, és ők a legjobb, ami velem történt. De ez szerintem összeegyeztethető, és attól, hogy nincs letörölhetetlen vigyor az arcomon, még nem vagyok rossz anya, max. nem fojtok el.
kisün
 
 


Kisün,
csak óvatosan az őszinteségi rohamokkal. ;) Sztem maradjunk annál, h minden baba szép, az anyukák ügyesek és hősök, rózsaszín felhőcskék között bújkál a nap, ki mit főzött és mekkorát kaksiztak a babák. Ebből gond nem lehet.
Ja, és menj vakarózni. ;)
Szép hétvégét mindenkinek, akinek máshogy végképp nem megy, passzolja le a kölköt... :lol:
neet
neet
 
 


Neet,
IMÁDTAM!!! (Bár én ugya a nyavalygós banda tagja vagyok és ráadásul klasszul az élen!!!!)
Valszeg azért írok mostanság ritkábban, mert mióta M. jár annyira, de annyira fényesebb az életem, mi a fenéről is írnék. (Viszont olvasok és képeket nézek!!)
Én imádom a nyavalygásos hsz-okat is, mert legalább azt hiszem, hogy nem vagyok én az egyetlen, akinek nem úgy megy, ahogy sztem mehetne...
Írjak szépeket is? (Annyira jó fejek mostanság és én is az vagyok és elviszem őket keselyűt nézni, mert végre valahára megtanultam vezetni...)

Nuk,
ízlelgetem, ízlelgetem!!!! Aztaazta....
odavagyok az ennyire csak nem lehet gáz, próbáljuk meg mi is-től :lol:

Zsanci,
nem tudom komolyan gondoltad-e a 4. gyermeket?! De ha ő is fiú lenne piszok jó lenne!!!!
A barátaim egyébként azt mondják, hogy sose nyavalygok - de hát minek is tenném, mikor én mindent kiélek a net-en :lol: (És utána annyival jobb lesz!)

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Neet,
te voltál az, aki a rózsaszín világot hiányoltad :wink: én jól megvagyok nélküle is :wink:
kisün
 
 


És tényleg nem szeretem, ha velem példálóznak, mert az, hogy nyilvánosan nem nyavajgok, SEMMIT nem jelent, max. azt, hogy kicsit zárkózottabb vagyok az átlagnál :D
kisün
 
 


bocsánatot kérek mindenkitől, hogy tegnap lekurváztam magam, tényleg nem vagyok az, csak elragadott a hév. :lol:

ma már sokkal nyugodtabb vagyok, valszeg azért is mert virtuálisan kiordibáltam magam.

egy ideig megint nem fogok. :lol:

mindenkinek szép napokat, igen, teljesen őszinte leszek, már most utálom az őszt, mert mégsem nyár, és jön a hideg, és Igi totál nem akar ovis lenni, és nekem megszakad a szivem, de keménynek kell lennem, egy 3.5 éves már nem lóghat a nyakamon, főleg, hogy nincs semmi baj vele az oviban, gondolom minden lelki baját otthon éli ki. Értelmes, okos gyerek, nem fog sírni sokat, épp csak annyit, hogy fél napig szarul érezzem magam.

de túléljük, Memével megint tudunk nyugisan sétálni, már amennyit én sétálni akarok, de fogunk ,ezt igérem, aztán jövőre suli, na attól fogok igazán kiütést kapni...

:roll:



és negyediknek LÁNYT szeretnék, vagy fiút ÉS lányt egyszerre, vagy két fiút ÉS lányt, a lényeg, hogy egy lány már legyen benne légyszi...


Nuk,
korlátlan alkohol fogyasztás nem ér, ez övön aluli volt. és fájt.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


és senkire nem vagyok irigy, aki megy csudahelyre nyaralni, csak egy kicsit, de a lényeg, hogy egyszer elmegyek Levivel kettesben Thaiföldre, olyan izé, nászutas cuccra, akkor megint elvetetem magam Levivel, és gyerekeket nem visszük, mondtam L-nek, erre modnta, hogy ő nélkülük nem akar menni, én meg nézek :shock: hogy ez hülye-e, mert én pihenni mennék, ő meg mondja, hogy ezeket a szép élményeket velük is meg kéne osztani, szal asszem visszafogom magam, és megvárom, amig 50 leszünk, akkor már tök nagyok lesznek a srácok, és tök ciki lesz nekik velünk jönni, és akkor olyan szállodába megyek, ahol a fürdőszoba kint van az erkélyen, és tele van szórva rózsaszirommal, a törölközőt meg giccsesen hattyú formájúra hajtogatják, aztán még Francia Polinéziába is elmegyünk, oda meg még később.

most meg nyaralunk Baján, ami elég tré hely, ezekhez képest, de pl bejön a vaddisznó a nyaralóövezetbe, és nem fél az emberektől, és a gyerekek vele sétálgatnak (helyettem) és minden olyan szép, van kert, meg van sok (!) szoba, lehet nyugodtan vacsorázni, és nem mellesleg van Müller*, ahol tízezreket tapsolok el, mert olyan, de olyan jó hely.

*Müller=drogéria

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Neet :) Köszi, de sztem ez az "egyik ill. másik oldal" nekem nem jön be, vagyis nem hinném, hogy lehet ezt feketén-fehéren nézni :wink: De azért örülök, hogy nem kergettelek még az őrületbe a rinyáimmal :lol: Egyébként ma átgondoltam kicsit a dolgot és próbáltam a Te szemszögedből nézni, és lehet hogy tévedek, de arra jutottam, hogy más a megközelítésünk: Te úgy fogod fel az ovikezdést, mint vmi jónak a VÉGÉT (pl. a nyárnak és a gyerekkel töltött sok időnek, innentől meló, stb.), én meg úgy, mint vmi jónak a KEZDETÉT (mindenkinek jó lesz, Bálint társaságba megy ahol jókat bulizik, Bencusra több időm jut, nekem is talán kicsit lazább lesz, stb.), így természetes, hogy benned van egy kis hiányérzet, nyújtanád még az időt, és nem érted, hogy más meg miért nem. De lehet hogy tévedek, bár asszem 1-2 év múlva én is hasonlóan fogok érezni és majd jól emlegetlek, Te meg csuklasz sokat :wink:

Zsan :) Igen, én már viszketek is :mrgreen: :lol: És már alig várom, hogy adj ip-t a következő gyónásomra! ha nem adsz, biz' isten levelekkel foglak bombázni!! :lol: :lol: Egyébként nyugodtan írd csak ki a rossz dolgokat, én is szoktam belőle energiavámpírkodni :wink: Te meg levezeted a feszkót :wink: És akkor drukkolok a lányhoz!! :wink: :lol:

Lindi :) Most hogy írod, tényleg mindig így szoktad kezdeni a hsz-eket! és már motoz bennem a kisördög, hogy megutáljalak :lol: :lol: :lol: De nagyon király ez a hely!! Hol van kb.?

Vera :) Köszi a biztatást! Nekem nagyon bejön, hogy mindig olyan kiegyensúlyozott vagy és nem csak rózsaszín felhőcskéken csücsülsz, ugye mondtam már, hogy Te vagy a példaképem? :wink: :D :lol:

Nuk :) Tök király a hely!! Érezzétek jól magatokat!!! :D Hú, nem semmi szeptemberetek lesz, 2 foglalkozás 1 nap... :roll: Ketteskéhez meg drukkok!! no majd a jövőhéten :wink:
denizsa
 
 


Neet,

:mrgreen: írjak valami jóóóóó spleeeeeenesssset???? :mrgreen:

egyebekben remekül szórakoztam a fenti posthegyeken :mrgreen:

cukorhabos felhőcskéket puttó-angyalkákkal mindenkinek :mrgreen:


csók


viszketegmacska, aki mellesleg a 33. hetét tapossa
macskanyu
 
 


hát ez nem semmi vót :lol: :lol:

ha már öszinteség, én meg a "szuperanya" fogalmától viszketek meg ilyesmi... és én sem szeretem a csoportokba sorolást, mert annyira azért -valljuk be- nem ismerjük egymást..... :?
apáról rinyálni - marha rég volt, és nem emlékszem, hogy kettönél többször elöfordult volna, de látszik, hogy Neet: kicsit lemaradtál, mert azóta más szelek fújnak errefelé... de milyen jó h kevesebb idöm van ide irogatni.

KépKép
fibi
 
 


Neet, Te provokatőr... :)
Nekikezdtem a felzárkózásnak,s egyszercsak úgy éreztem: most ért véget a bnetes pályafutásom.... De NEM 8)

A tisztán-látás érdekében érdemes lenne szülnöd még egy-két bébit, rögtön nem látnál ilyen feketén-fehéren :wink:
(Én személy szerint egy-gyerekesként nem tudtam régen Zsan kijelentéseivel azonosulni, pedig de mennyire sok igazság van bennük-s én még csak kettőnél tartok!!)

Mellesleg sztem gyakorlatilag minden több-gyerekesnek ugyanolyanok a napjaink, csak az a különbség, hogy ki miért járul a babanetes gyóntatószékhez, tehát a hsz-ek pozitív/negatív hangsúlya abszolút személyiség-függő, ebből olyan nagyon nem lehet általánosítani. No, nem gondolom,h ezt nem tudod, szóval sztem Te most csak szórakoztál egy jót :wink: :lol: :wink:

ÉLjenek a viszketősek :lol: : 2 éve éjt-nappallá téve egyedül nevelem a gyerkőket és így is bevállnék mééééég, mert babázni minden gyötrelem ellenére jóóóóó, és kell a gyereknek a testvér,mert van, amit senki más nem adhat meg neki.


Macs,
aki a 33.hetet taposod, hogy vagy? MÉg mindig minden tökéletes, ugye? Melót is jól bírod???

Curse,
kisöcsihez egyszer már egy hosszú hsz-emben gratuláltam, csak lefagyott a gépem, így nem jutott el Hozzád a szívből jövő grtaulíren :lol:

MÁst is akartam, de most romeltakarítok... :cry: :roll:

Kép
Kép
szelloke
 
 


Deni,
:mrgreen: megrúglak :mrgreen: A látszólagos nyugalom és a kiegyensúlyozottság titka: a jóisten, ki adta nékünk az billentyűzetet, határtalan bölcsességében teremtett rá DEL-gombot is :wink:

Szellőke,
én tudathasadásban élek: egyrészt alig várom, hogy M. is akkora legyen, mint Dóci, mert akkor már nem kell állandóan rátapadni (haha), és azt tervezgetem, hogy 4 év múlva - ha sikerül összegyűjteni sok-sok pénzt - akár el is mehetnénk a londoni olimpiára, ugyanakkor meg szeretnék még egy icipici szuszogó babát. hogy kezdődjön előlről minden. őrület :wink:
kisün
 
 


Sziasztok csajok!

na végre, kicsit felpezsdült az élet :)

Ríd! Az álomnyaralásra még gyűlik a pénz, bár már kicsit lassabban, mint az elején, de az óvikezdés lehet erre is pezsdőtíleg fog hatni, úgyhogy még egy piros pont az óvinak :)

Ez a klassz hely Mallorca, de sajna nem allinclusive, úgyhoyg Nuk igyatok helyettünk is :) mert én is megérdemlem :)

Zsan! Még a végén tényleg magadba beszéled azt a negyedik gyereket :) Drukkoljak?
Mikor megyünk egy jót kapuccsínózni az Ikeába? Megünnepelni az óvikezdést? Valaki még csatlakozik?

Macs! Azta, te mindgyárt szülsz :) Még mindig fijjú?

Ma minikiránduláson voltunk, elmentünk libegőzni meg felmentünk a kilátóhoz :)



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita
 
 


Részemről kapuccsínó jövő héttől okés. 8)

Vera,
banyek...ha én állandóan használnám a del gombot, nem lenne mit írnom... :lol:

Londoni olimpia meg giga rulez!
egyébként nálam is tudathasadás, egyrészt milyen jó lenne, ha már mind3at egyszerre át tudnák ruházni legalább egy rövidhétvégére a nagyszülőknek, másrészt meg rohadtul szarul esik nekem, h a gyerekeim mocsok módon, sunyiban felnőnek... Borisz a legdurvább ez ügyben, rá se bagózik, h én mennyire szenvedek attól, hogy képes a tejfogaitól is megszabadulni.
Na jó, azért kicsit sajnál...kb 1 hónapja kezdett el mozogni az első foga, és még mindig nem esett ki...UGye nem én vagyok az, aki miatt tudat alatt nem képes elengedni a fogát???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


imádom a kisbabákat, a szuszogó kis csomagokat, akik nem szemtelenek, nincs szabad akaratuk (vicc) :twisted: és finomak, és puhák, és már akkor is olyan bölcsek, hogy az ember szíve szétdurran örömében.


na jó, msot már lelövöm magam

tényleg nincs szándékomban magamba beszélni még egy gyereket, amig nem találok neki egy gazdag apát...
mer' én ugye dolgozni... :roll: (erről mindig az a markos-nádas kabaré jut eszembe, mikor a riporter azt mondja: Erzsike, egy malomban őrlünk. Erzsike: Én nem dolgozom!)

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Sziasztok!

Csak átfutottam először az elmúlt heteket,de jobbnak láttam alaposabban átolvasni :shock:

Először is:

Johi:
gratulálok a pocakhoz :D

Curse:
Neked pedig az Öcsköshöz :D

Macs:
Rátok rengeteget gondoltam és gondolok :D

A szüli ill.névnaposokat az isten éltesse,így utólag is :lol:

Zsan:
ugyan kislányruháim nincsenek már :wink: ,de esküszöm,hogy meszerzek Neked jópárat :lol:

Az vitához kicsit késöbb szólok,elöbb felszívom magam :mrgreen:

Addig is az én kicsi energiavámpírom :wink:
Kép
A body szövege elég beszédes :lol:

Na és egy ritka pillanat :roll:
Kép

Na még egy ízelítő a csajaimról 8) :
Kép

petergabi
 
 


Szia PGabi!! :D
Ugye Monisával és Denizsával ellentétben te kivetted a felső hsz.emből, h sztem te NEM rinyálsz, pedig lenne mire, ennyi pereputtyal? :D
Lányaid hatalmasak, a fijú pedig nagy csibész (lesz?) !

Mi van a body-n? Nálam homályba vész.
És Orsi hány éves is?

neet
neet
 
 


Sziasztok,

köszönöm kedves soraitokat és irántunk való érdeklődéseteket :)

Elsőként betennék két képet:

Kép A kis ünnepeltem :D

Kép Amiért küzdöttem, de így sem lett tökéletes :(, a lényeg, az ünnepelt örült neki :):):) ööööö, felismerhető???? :roll:

Visszatérvén korábbi témára:
Hát elég érdekes és vegyes érzéseim vannak így nyár végén. Valahol tökéletesen meg tudom érteni azokat, akiknek most megy óviba gyermekük előszőr. Én már most szomorúan gondolok arra, hogy ripsz-ropsz eltelik még ez az egy év és én is óviszsákot, meg jeleket fogok hímezgetni, varrni, vasalni, mikor, hogy. Én úúúúgy nem akarom, hogy fel/megnőjön :oops: . Kis szeretet bombócom :P 8) Már most hiányzik, amikor még egy éve alig tudott járni és csetlett-botlott és nem szólt egy szót sem. Most meg már simán kommunikál, mondatokban beszél, mondókákat mormol játék közben és poénokat gyárt. Mármint ez utóbbit nem kész akarattal, de olyan jó ízűen tud Ő is nevetni, amikor látja, hogy derültséget okozott. És itt most nem a kinevetésre gondolok, hanem az együtt nevetésre. Ugyanis már most érzi/érti, ki nevet vele és ki rajta. Ennek tegnap adta ékes tanubizonyságát.

Aztán meg, itt az ősz. Imádok eltenni mindenfélét télire, mint például barackot, céklát, babot, tököt, kaprot, petrezselymet, zellert, leveszöldség csomagokat, paradicsomlevet, ám mindez visszavonhatatlanul jelzi, hogy vége a nyárnak és szó szerint hűvös szelek járnak. Ezzel együtt nekem is nagy bánatom van. :wink: Visszasírom a langymeleg estéket, a forró napokat. Viszont idén életemben előszőr láttam utazáshoz gyülekező fecske madarakat, ennyit egy helyen, egy dróton, a levegőben, egy rakáson ......
Az eltevés egyébként nagyrészt saját terményből adódott, úgyhogy nagyon boldog vagyok :):):)

Most nem olvastam vissza részletesen, csak a képeket nézegettem, amik gyönyörűek.
Csak amit most láttam: nagyon szép Gabi nagylánya, nem különben a kicsi is. A kis gazfickóról már nem is beszélek :)

Azt hiszem, most ennyit tudtam. Bocsi, ha cseppet csapongóak a soraim, mostanság ennyikre telik tőlem ;)

Vica

Kép
Kép
vica94
 
 


Gabi,
nagyon nyálas, ha azt mondom, gyönyörűek a gyerekeid????
Álomszép mind a három!!!!

Vica,
sztem nagyon klassz lett a torta!!!!!!!!!! ELsőrendű! És az ünnepelt is csodaszép!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancikant 2008.09.01 13:43-kor.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Zsan,
DEL
csak hogy könnyebb legyen a leakadás: :) nem írtam azt (vagy legalábbis nem akartam, nem emlékszem, h tettem volna ilyet) hogy bármit is szarul csinálnál, meg hogy elcseszted az életed (??????) meg hogy bármit is szarul csinálsz, hékás! DEL Egyedül a rengeteg rinya akasztott ki, de most már tiszta, h inkább tartottam volna meg magamnak a véleményem, és akkor nem jutunk el idáig, és nem írsz ennyi önostorló (zó?) dolgot. Azt se írtam, h Lindi rinyál, mert ő meg már tényleg idegesítően rózsaszínben látja, éli meg a dolgokat, leginkább a gyerekei nélkül! DEL
Az a két, szinte egymás után érkező hsz-otok hozott ki a sodromból, h mindketten azt írtátok, h hajrá óvi, húzzon el a kölök, mert már nem bírok vele, végre hogy megszabadulok től/-e /-ük.
Tudom, nem tudhatom, milyen érzés ez, mert nincs n+1 gyerekem, "csak" egy (aki persze sose tud kiakasztani... :lol: ), de ha több is lenne, még magamnak se merném bevallani, h nem bírok velük, nemhogy babanetre dobni.

Összegezve: ellenszenves nekem az, ha valaki így beszél a gyerekéről, a vele való kapcsolatáról, még ha csak mérgében, fáradtságában, idegességében mondja, akkor is. És felhoztam pár példát többgyerekesekről, akiktől asszem sose hallom, h a húzzon a messzi óviba (bárhova), mert ... de ezt is sokan félreértették, még az idézett főszereplők is, sajnálom.

Ennyi, és semmi több, ha mégis valami másnak tűnt, elnézést, átolvasom majd még újra, h írtam-e bántót vagy félreérthetőt, de remélem, nem.

Holnap szept egy, beszólós neet ritkábban fog ráérni, hálistennek, de ezt nem akartam lezáratlanul hagyni, és tüskéket se szeretnék, magamban és másban sem.
Uff.
neet
neet
 
 


(Átolvastam, nem találtam bántást, remélem, lezárhatjuk. :D )

Minden holnap kezdő óvis nagyfiúnak és nagylánynak (pláne a szüleinek) hatalmas erőt az elszakadáshoz!!!
Iskolába menni sokkal szarabb lesz. Pláne tanárként... ;) :lol:

("Kisfiam, tudom, h utálod ezt a sulit, nem bírnak a gyerkek, pikkelnek rád a tanárok, de muszáj bemenned, te vagy az igazgató!")

neet
neet
 
 


Kérdés: ti mit adtok gyerköcöknek immunerösitésre?
Echinacea bogyót hogyan is kell adagolni?
Köszi :)

KépKép
fibi
 
 


Fibi,
én echin.bogyót még nem adagoltam, de Béres cseppet adtam már E-nek kiritikus időben+cebion cseppet.

Kép
Kép
szelloke
 
 


Kisün,
tudathasadás nálam is erős:én igazából két gyerkőt szeretnék még, pár év múlva, újra kis korkülönbséggel. Csak nem biztos,hogy képes leszek rá újra végigcsinálni :shock: :lol: :cry:
Na de egy még tutti :wink:
Azt hiszem ez az egész talán azon is múlik,h kinek hogy s mint voltak testvérei...Nekem 2 van és jóóó így.

Éééés a nővérem pozitívat tesztelt :)

Kép
Kép
szelloke
 
 


Neet,
bocsánatot kérek, ez a tegnapi már nagyon nagy faszság volt a részemről, és bárcsak használtam volna a del gombot! :lol:

mindenki más ugorgya, mert tényleg marhaság.

töröltessük Apával.

idézeted nagyon tetszett.

Fibi,
echinaceát megnézem.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Zsan,
túltárgyaltuk. :)

Vica,
tomaszos torta hihetetlen jó! Szülinapos meg hihetetlen naaagy! :D

Fibi,
immunerősítés, a'la neeték: Esztert mi mezítláb futattjuk a hóban, de az most (még) nem aktuális, valamint active balance-ot eszik a kutyatálból, jéghideg vízben tusol, és asszem ennyi. Kizárólag bkv-zás és teszkózás után mosatom hisztérikusan tisztára a kezeit, ott asszem bármit elkaphat...

Óvibeszokások alakulgatnak? +++
neet
neet
 
 


minden félévben van egy olyan vita, hogy kinek nagyobb a problémája, azán tüskék maradnak, pedig fölösleges. pár hónapja így maradt el egy-két ember...

valójában a megoldás az, hogyha a problémával rendelkező ember jön rá előbb utóbb, hogy ennél nagyobb dolgok is vannak, hagyjuk már a fenébe. de addig, amíg ez nem történik meg, addig mindenkinek a maga baja a legnagyobb és arra szeretne orvosságot, meg meghallgatást, megértést és én ebben mindig partner vagyok, lehet a vállamon sírni ;-).

Zsanci hszén pedig jót röhögtem, ez amolyan "üvöltsünk a rendezőpályaudvaron egyet" kirohanás volt, amit nem is csodálok, hiszen jól ismerem a három gyerekét, meg a többgyerekes anyalétet. persze lehet, hogy jobb lett volna, ha inkább szóban mondja el, így most nem kell szégyellnie visszamenőleg a sorokat. :)

Zsan! (és többi mama)
nincs kedved szerdán talizni az Ikeában? :)) mesélhetnél még ezekről a forró éjszakákról :))), meg innánk egy kávét, meg én akarok vásálni pár apróságot. egy gyerekem lesz éppen, úgyhogy egészen mobilis leszek. délelőtt érkeznék.
ancsipancsi
 
 


és most magunkról:
Adrika lassan 5 hós lesz, s hétvégén kibújt az első foga. (Lencsének ez 7,5 hósan bújt ki) már pár kanál gyümölcsöt kapott. 5x eszik, ebből 3x tejet, 2x tápit. lecsökkent sajna 4 hónap után a tejem.
fényképek az alant található címen megtekinthetők. :)

Lencse nem megy oviba, mert nem vették fel. csak két dolog miatt zavar, 1. hiányzik neki a társaság, meg félek, hogy anyámasszony katonája is lesz, ha későn kezdi, 2. vizsgaidőszakban a gatyám is rá fog menni valami bébicsőszre. :(
ancsipancsi
 
 


Ancsi,
szerda nekem jó, mikor nekem kb f11 fele jó.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


éééééééééééééés:
Isten megteremté a klaviatúrát, rajta a delete gombot, Apa pedig megteremté a Babanetet, és kezünkbe adá a szerkeszt gombot.

Így szerkesztettem is kicsit... :wink:


első nap az óvódában:

Bvel semmi gond. IGi hisztizik, reggel pedig nagyon sírt, amikor otthagytuk.
zsancikant
 
 


írtam sokat, aztán véletlenül bezártam a böngészőt :twisted:

csak röviden annyit, hogy szvsz az a lényeg, hogy ha együtt vagyunk, azt is élvezzük, ha épp külön, azt is, a legfontosabb, hogy annak tudjunk örülni, amink épp van :)

Isti ugyan nem megy óviba és még egy teljes évet itthon kell szórakoztatnom másodmagával, de azért néha megdöbbenek, hogy már lassan a mellkasomig ér a feje és hamarosan egy fejjel nagyobb lesz nálam :)

PGabit irigylem egy kicsit, mert úgy képzelem, ő talán kiegyensúlyozottabb lehet ilyen növekedési "problémákban", hiszen van komoly nagykamasz, kisgyerkőc és pindúrka is a családban :)
Botondnak hihetetlenül huncut szeme van ám! a csajok pedig igazi királylányok :) nagyon szép kis család, gratulálok :)

még vmi, ami csak úgy privátim eszembe jutott, mert nemrég anyukámmal ezen vitáztunk, hogy ő közölte velem, hogy nem is érti, mi bajom van, amikor annyi segítségem van, és mindig vigyáz valaki a gyerekeimre.
Amikor ő volt kisgyerekes, az összes család több100km-re lakott vidéken, ő vszínű ezért érezte nehéznek, hogy egy percre sem foglalkozhat magával, még annyi szabadideje sincs, hogy a házimunkával előrébb jusson, nem hogy egy könyvet elolvasson.
De ugyan miért ne lehetnék én fáradt, kimerült, torkig stb. attól még, hogy egy héten fél napot a nagyapónál vannak a gyerekek, amig én magammal foglalkozom, ügyet intézek vagy csak bevásárolok. Lehet, hogy az én idegeim sokkal rosszabbak... vagy egész más gyerekeim vannak... vagy én épp dolgozni próbálok a két gyerek mellett, egyre rosszabb hatásfokkal :P
a lényeg, hogy nem vehetünk senkit se magunkkal egy kalap alá, mert nincs két azonos élethelyzet, két azonos ember. értitek? :wink:

épp ezt akartam beszúrni Neetnek, mikor elszálltam:
Kép
csók minden családnak! majd számoljatok be a nagy óvis/bölcsis kalandokról! :)

ps, Monisa, meg tudnád nézni nekem a bilis könyv címét? gondoltam beszerzem, mert mi semmit sem haladtunk egész nyáron, viszont Istit kondicionálni meg nem bírom (igazából nem is akarom, jobb szeretném ha magától jönne rá/érne meg rá), de mostanában egész érdeklődő a könyvek iránt, sokszor elismétli, amiket látott, hátha ez megbarátkoztatná a bilizéssel is :)

votiv 8)
votiv
 
 


BILIS KÖNYVET IDE IS LÉCCI!!!!!!!!!!!!!
Már mindeféle mesével, jutalommal, felhívjuk apát dologgal próbálkoztam, és nagyon ingadozó :( pedig nagyon el kéne passzintani Ábelt oviba - nem, nem megszabadulni akarok tőle, csak a dolgaim miatt sokat jövök-megyek és most anyu vigyáz rá és nagyon lestrapálja, így inkább ovi kéne, no meg ugye gyerektársaság stb. ;)

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


És gyönyörűek, Gabi, a gyerekeid. Ez milyen ruha? Visegrádi Palotajátékok vagy milyen alkalom? Botondnak meg ez a szemöldök és tekintet :lol: csúcs

alvó Liliróza és ünnepelt Máté is gyönyörű, innen is millió csók nekik :D

Ancsi, te képeidig még nem jutottam, de megnézem,
tej miatt ne aggódj, már tök nagy csaj Adri :D

és rólunk:
átvettük a lakást :D hepinesz (Helikopter lakópark, ahun Fíbiék laknak, úgyhogy abszolút tök közel leszünk egymáshoz :D)
még nem költöztünk be, egyelőre bútorok stb
remélem, azért majd csiszolódunk, most sok a változás, a konfliktus is több kicsit köztünk, de már jó úton haladunk :D

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Szrek,
csak biztonságos legyen a zár,mert Fibiékhez betörtek ilyenkor.

SOKGYEREKES LÉTRŐL férjem mondta találóan,h igen lehetne nulla,v egy gyerekünk,ha csak magunkra gondolunk.persze milyen kényelmes is lenne, ohne konfliktus,sok szabadidő, miegymás. de ha 80 éves vén trotliként azon sírnánk,h senki nem nyitja ránk az ajtót,h nem tudunk csak magunkról szóló élményeket felmutatni,h nincs népes család, akkor megbánnánk. mindezt azért,mert volt egy időszak,mikor istenítettem az egy gyerekes (meg a nulla gyerekes) létet. de ismerek számtalan olyan figurát,akit tök nem érdekli,h van-e gyereke, abszolút az anyára hagy mindent.(mondván: te akartad) Vera szépen leírta a lényeget.

ancsipancsi
 
 


Szelloke, Neet,
köszi a tippeket :) :lol:

Zsan,
köszi, közben megtaláltam az uj kiadásu Boiron könyvben (patikábol hozta szomszédasszony, CD is van hozzá :))
1 hétig napi 1x5 bogyesz.
Szerinted adhatok Á-nak 2, B-nak 3-at?

Ancsi,
hozzánk a burkoló tört be (ill. jött be a teraszajton), miután kirugták aznap, és azt hitte a mi panaszaink miatt. ergo bosszu volt.

Deni,
elsö nap hogy telt, ti is végig ott voltatok Bálinttal?
(mélre válaszolok, ha alszanak)

többit késöbb, ki akarnak menni...

KépKép
fibi
 
 


Bilis könyv:
Alona Frankel: Bilikönyv Pagony kiadó
És Marci hatalmas kedvence!!!! (De Peti is mindig végigizgulja! Mert izgalmas ám!! 8) ) És nem utolsósorban nekem is segítség volt, mert vannak témák, amikben talán nem vagyok annyira felszabadult és kreatív, mint a gyerekek.
A Pagonyban egyébként még van egy másik sorozat, amit én kinéztem: Halálkönyv és hasonlók (szintén van a bili-wc témában is). De magát a könyveket még meg se néztem, csak olvastam róluk. Ha megnézem, és esetleg megveszem majd megírom, hogy tetszett a srácoknak. Ha esetleg vki ismeri őket írhatna róluk.

Neet,
Direkt futtatjátok E-t a hóban?? Nekem nagyon tetszik az ötlet, a hideg vizes fürdés és zuhanyozás nálunk is bejön, bár főleg P-nél. Marcinak esze ágába sincs immunerősíteni a kerti kút 10 fokos csapja alatt (maximálisan megértem)! Szóval hogy csináljátok télen? Ti is mezítláb? És kb. mennyi ideig? (Lehet hogy P. imádná... Már ha tudomásul veszi, hogy az ajtóból drukkolok M-val.)

Szrek,
Biztos már írtam, de P-nél nem sok minden mutatott arra, hogy 1-2 hón belül kvázi szobatiszta lesz.

Móni
Kép
Kép
monisa
 
 


Fibi!
ezt nem is tudtam!!! betojok!
be is igazolódott, lebukott a figura? helyes!
ancsipancsi
 
 


Fibi,
én úgy adnám, ahogy írod. Ábelnek 2 Bálintnak 3 bogyó.
Asszem én is elkezdem hamarost, mert mindjárt itt az ősz, sok kedves kis betegségével.
Oviban voltatok már? Hogy tetszett Bálintnak?

Ancsi,
akkor holnap? Zuzinak szólsz? én szólnék, csak nincs telefonomon egység.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Monisa,
hát amikor leesik az első hó, vagy szilveszter van és buliiii, vagy ha leesik a második hó, ilyenkor. :lol: És igen, én is ott topogok mellette, de sokáig azért nem bírjuk. Már nem tudom, kinek az ötlete volt (tán apa?) és nem is az immunrsz miatt, hanem poénból (én a mai napig megmosodom az első hóban, valszín ezért vagyok ennyire szééép :mrgreen:) Ha meg fürdőbe megyünk (pl Széchenyi, ahol még sosem láttam buzikat, pedig nagyon lesem őket ;) ), oda alapból télen megyünk, ha nagy a hó, és egyik mediből a másikba papucs nélkül, a le nem takarított (ergo havas) részen futunk át. Na, az még vicces, utána perzsel a víz. :D

Ma nagyon örülve meséltem a kollegáknak az első nap pozitív élményeit, pl senki sem gyújtott rá vagy nyitott ki sört órán, erre azt mondták, eléggé alulról közelítem meg a dolgokat... :lol:

Votiv,
Vizííííííííííííííííííí!!! Hogy tud ölelniiiiiiii! I LOVE VIZI! :D :D :D
neet
neet
 
 


Sziasztok,
Átolvastam az előző pár oldalt, nem szólok hozzá mindent elmondtatok :)

Nálunk a bölcs :( :( :(
3. hete nem tudjuk otthagyni a kölket mert visít mint egy kismalac és ezt a lágy szívünk nem bírja. :D
Viszont Apát megpróbálták befűzni óvónéninek :lol: mert az összes köc fürtökben lóg rajta a nénik meg kiperformálják a lelküket, hogy rájuk figyeljenek a srácok :lol: :lol: Valamiért a mi Apjukonkat bírják a gyerekek nagyon, pedig nem tesz érte semmi extrát :roll: :D
Szóval kezdi magát egyre kínosabban érezni így aztán lassan de biztosan otthagyogatjuk majd Ákos fiút kis időkre. (mondjuk összesen 3 óra!) amit el kellene tölteni a bölcsiben :?
Tegnap meg jól átrágtuk egy pohár borocska mellett este, hogy mit izéltünk el - tulképp mindent :lol: de sebaj, mert mindketten így csinálnák legközelebb is ergo van egy büdös elkényeztetett hozzánknőtt gyerek aki nem hajlandó megpróbálni sem másra ránézni mint ránk (beleértve a nagymamákat és mindenkit :wink: ).
Mi így nagyon jól érezzük magunkat, viszont világos, hogy a köcnek nem ez az "érdeke" úgyhogy eltökéltük, hogy tovább próbáljuk a bölcsit. (persze ha ott vagyunk _ és igen, akkor minden ok, szuper kis játszótér ám, ahol még énekelnek is, csak egyedül ne maradjon 1 percre sem)

Hálás lennék, ha valaki aki túl van ezen vagy kísértetiesen hasonló szitun elmondaná, hogy ilyenkor mi a fene van :? :? kösziiii :)

Képeken az összes gyerek nagyon édes, nekem most Józsi viszi a pálmát. Ollllyan gyönyörű! (őő Józsi még Votív? :) :) )

Szrek,
máris költöztök? mármint mintha tegnap lett volna, hogy hova meg ilyenek.....

Kép
akata
 
 


Kata,
miért adjátok bölcsibe? És nem volt világos, most folytatjátok a beszoktatást, mert az a gyerek érdekes vagy abbahagyjátok? Apa menne vissza dolgozni?
Én elkezdtem most kicsit több, mint fél állásban tanítani, anyu vigyáz Ábelre és nem kell sokat, de akkor is nehezen viseli Ábel, úgyhogy abszolút azt gondolom, hogy amíg lehet, a gyerkőnek otthon a legjobb anyával vagy apával, mert persze kell a gyerektársaság, de úgy, hogy anya vagy apa is ott van. Nálatok mi a szitu?
Lakás - hát az egyik helyen átvágtak, másik lakásokat meg elvittek az orrunk elől, úgyhogy erre lecsaptunk és már kész is lett, szerintem jó döntés volt :D

Ancsi,
még nem költözünk, mert még semmi sincs ott meg nekem az évkezdés, új suli stb miatt a hétvégéig még kicsit másfele jár az eszem, szerintem 2-3 hét. 6 lakásos társasház, a 6lakásból 2-be tegnap már "beköltöztek" - egyelőre csak ott aludtak, mert még a kazán se működik, úgyhogy nagy költözésről meg belakásról még ne lehet beszélni az ő esetükben sem :)

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Ancsi,
igen, beigazolodott hogy ö volt :) a tetü szerencsére csak a laptopot nyulta le (többi cucc bedobozolva, leragasztva), amit simán tudott Zs cége potolni.

Zuziékkal mi ujság, melozik már?

Zsan,
köszi :)
ovit jövö héttöl kezdjük, mert szombat óta dögrováson vagyunk (2 kölök meg én). emiatt is immunerösitünk hirtelen :) bár tudom h nem ezen mulik, mert nem véletlen most jött a betegség, igy kissé csuszik az ovi, és a leszakadás anyucitol... 8) :lol:

Kata,
én nem tudok okosat, de küldök sok++++-t!


Még a panasz témához akartam, hogy én tökre megértem Zsancit, mert ha nekem "becsuszna" mostanában egy 3. gyerek, lehet hogy kicsit rámennék idegileg :oops: szégyen ide vagy oda, nekem elég most 2 gyerek, és ha rajtam mulik, igy maradunk négyesben. max. akkor lenne hármaska, ha megengedhetjük magunknak a takinénit meg a bébicsöszt, aki elhozza köcöket az oviból, és én csak a picurral kell foglalkozzak :P és persze találnék egy marha jo 4 orás állást, amit csak hobbibol kellene müvelnem késöbb, vagy netán csak suliba járnék, amikor már a legkisebb is ovis lesz :) na szoval kb akkor :lol:
Az tényleg nem szépen hangzik, hogy huzzon a büdös kölke oviba, de panaszkodni, kirohanni mindenkinek joga van, utána biztos könnyebb a lelke kicsit. Nekem sem mindig tetszik mindenki hsz-e, de olyankor vagy átugrom, vagy megbeszélem mással, vagy elgondolkozok h miért nem tetszik... Ha meg nincs idöm-energiám lereagálni a dolgokat, akkor meg mindenki nyert a dologgal :)

és az összes gyerekkép annyira szép meg minden, csak már nem akarok ennél jobban csöpögni.
fibi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?