Új privát üzeneted érkezett!

Nati, Sleepin, Marietta!
köszi :lol:

megbuheráltam, és én még látni vélek 3 !!! :shock: másik babácskát is :oops: (azt hiszem, nem vagyok noooooooooormális) :D

Kép

ja, és most jöttem rá, hogy rajta van az uhu képen a nevem....na mindegy..ennyit az inkognitóról
:roll: :evil:
Vendég
 


Vicuska!!!

Juhéééjjjjj!!!! Én nagyon örülök az egy babácskának is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


jól elvagyok itt magammal :oops:

látjátok a sárga köröket? :lol:

Kép
Vendég
 

 
 

Én látom a köreidet, de azt nem tudom mik azok. Nekem mindig olyan kínaiak ezek a képek. :roll:

Iszom Rád sörikét, ok Vicus? :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukac!

Én meg bort!
Pezsi nincs itthon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Nati!
Nálunk van 2 üveggel! Gyere át! :lol: :lol: :lol:
Én a strandon söröztem, így inkább ezt folytatom. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Látom a köröket! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég
 


Kukac??? Strand????? Nem hítttál csajjjje!!!!!
Na minnyá ott vagyok, bontsd fel a pezsit!!!!
Vendég
 


Nati!
Én minden nap megyek strandra! :lol: Bármikor jöhetsz!!! :lol: És persze pezsgőre is! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


VICUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSS


jeeeah!!! nagyon szééép juhééj

én nem látom a többi babát de a menstésgemre legyen mondva én a sajátjaimat se látttam :wink: :lol: csak tiiii :lol:

a másik két babó még majd előbújik, vagy ha nem akkor ők nem kapaszkodtak meg...(ezt csak arra irom kérdezted mi lett velük..) de remélem még egy baba ott bujkál :lol: egy szintén Kaális barátnpmet ekengedték a hatodik héten hogy gratulálunk két baba és a 12. héten bukkant elő őfőméltósága harmadik baba :wink: :roll: Úgyhogy ő meg is tartotta mindhármat kemééééény 8) :shock:

Zsu drága!!!!

most mrá gondolom túl vagy rajta!!!!!!!!gyors felépülést és rengeteg energiát küldök! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Sziasztok csajok! :D

Lehet elkiabáltam... :oops: :oops: most hányingerem van..... :? :roll: :oops:

Vicuuuussss :D Óriási gratula Nektek! :wink: Kivi vagyok a köv uh-dra, hogy akkor hányat számoltok! :P

Csipcsab :D Nagyon édes Flóra baba! :wink:

Haga :D Megérkezett a posta, nagyon szépen köszönöm!! Puszi érte! :P :D :wink:

Jaj, ledőlök.... mindjárt kidobom a taccsot... :oops: :oops: nincs erőm... szarul vok... :?
fenci
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk.
Itthon vagyunk.
Túl rövid volt a pihenéshez. Inkább egy nagy rohanáshoz hasonlítanám.

Visszaolvasok.
Bár egy jó hír már rögtön szemet szúrt!

Vicusmami!

Hatalmas gratula a 7mm-es csodátokhoz!
Vigyázz magatokra!

Puszi!
kolibri28
 
 


Helló!

Csak Vicuskának jöttem gratulálni, én is drukkolok, hogy legközelebb megtalálják a kis bújócskázósokat is! Kép
athiz
 
 


Zsu
Sokat gondolok Rád! Gondolom, már túl vagy a beavatkozáson. Most pihizz és csak magaddal törődj!! Ölelés!!

Vicus
Gratulálok a szép kis petezsákodhoz! Én nem látok másikat, de nem is vagyok szakember. Valszeg ők nem maradtak meg, felszívódtak. Ha haematomád van, akkor még lehet vérezgetés, barnázgatás. Nekem is volt. Ha lesz, ne ijedj meg, de azért menj el dokihoz. A biztonság kedvéért. Oksi?! Pussz!!!
Nem, nem. Pécsett vagyunk (Réka meg én), Apa meg Debiben még szept. végéig. Közben albérletet is kellene találnia, mert októbertől megy Bp-re. Mi majd csak Dóri kb. 6 hetes korában megyünk fel. Úhogy addig külön. Kivéve a szülés utáni 2 hetet, mert akkor itthon lesz velünk, hogy kicsit belerázódjunk a dolgokba.

Krisz
Köszi a jókívánságokat meg az ölelést! Aranyos vagy!! Na, nekem jó, ha 1,5 liter lecsúszik egy nap. És az akkor van, amikor rendesen iszom. :oops: De azóta nem láttam, hogy dagadna a bokám.

Nati
Köszi!! Rajtam ne múljon! :) Én még bírom 4 hétig, meg szerintem Dóri is. Csak a burok is bírja. Rékánál is csak annyi gond volt, hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz, ő még nem akart jönni.
Na, erről a barátról meg…. :evil: :evil: Én nem is értem az ilyen embereket!

Mami
Randiban benne vagyok, csak asszem átcsúszunk vele jövőre. :) Uis én itt szülök Pécsett, és utána még kb. 6 hetet itt leszünk. Mire meg megyünk Bp-re, Te fogsz már babázni. De ami késik, nem múlik!! :)
Gratula a babakocsi választáshoz! Jó ötlet!! Irigy-irigy, hogy Apa ennyit otthon lesz Veletek!
Én is uonnan rendeltem anno a szopispárnát. Réka imádott „benne” aludni. Szopihoz nem használtam, csak még terhesen a hátam mögé meg alváshoz. Most meg nem találom a másik huzatát, és tök mérges vagyok, mert az jobban teccik, mint ami rajta van. :evil:
Vashiány nekem is van. De mindig is volt. Most 2 Maltofer Fol-t eszek egy nap. Esetleg próbálj kis aszalt szilvát enni (nem sokat!!), hátha az segít a nagydolgokban. :) De mindenképp szedj vasat!! Rékánál nekem vért is akartak adni, annyira alacsony volt a haemoglobinom, de nem hagytam magam (Anyukám nem javasolta, meg alapból a doki sem szereti – ő csak kötelességből ajánlotta fel). :) Igaz, utána két napig két lépés után már légszomjam volt, de gyorsan javultam. Ja, és feltétlen szedj mellé C vitamint, az segíti a felszívódást!

Sleepin
Köszike! Nem baj, ha raksz fel képet Bende babáról, mert nekem nem nagyon van időm máshol megnézni. Pedig megéri! :) Nagyon cukker!! Jó husiban van!

Susy
Örülök, hogy minden OK! Én tegnap éjjel nem aludta semmit, mert fájt az egész hasam. De nem görcsölt, meg nem keményedett igazán, csak fájt. A fene se tudja mitől. Aztán hajnalban bekaptam Magne B6-ot és így tudtam aludni is vmennyit. :?
Várom a fotót a bútorról!!

Ticsi
Hú, ne ijesztgess!! Kedden én is besokalltam kicsit. Túl sokat gyalogoltam egy nap, így délutánra majd megpusztultam, úgy fájt az ágyékom, lábam stb. De délután sokat feküdtem (aludtam Rékával), és másnapra már jobb is lett. Lehet, hogy más is volt a levegőben?!?
Na, én is most fogok utána érdeklődni, mit kell vinni. Ez másik kórház, úgyhogy körbe kell kérdeznem. Mondjuk anno Rékánál is meg volt szabva, hogy adnak napi x pelenkát, popsitörlő nuku. Úhogy, utólag kellett bevitetnem pelust meg popsitörlőt. Most már készülök előre. Még mellszívót is viszek be.
Enni biztos adnak, csak kérdés, hogy mennyit és mit! :D Emlékeim szerint nálunk nem éppen szoptatós anyáknak való étrend volt. Se mennyiségre, se összetételre. :?
Pár napja én is loptam Apáról 1 konyakos meggyet, de már alig volt benne alkesz. :? :)
Én egyben viszem a cuccomat. Mármint a szülőszobait meg a gyerekágyast. Te miért külön?? Babának, remélem, legalább ruhát adnak.
Neked mennyit mocorog Ádám? Mert Dóri, ahogy lefekszem, egyből beindul és nyomja ezerrel. Ahhoz képest, hogy azt olvastam, ilyenkor már kevés a hely, nem buliznak annyit. Hát, a kiscsaj nem olvassa a szakkönyveket. :)
Köszi a köszöntést! Semmi gond! A másik topikban sem nagyon jutott senki eszébe. De ahogy nézem, már kihaló félben van az egész. Alig ír vki. :(
Én nem főzök előre. Ha nem jön senki, majd rendelek vhonnan kaját. Ezt találtam ki most.

Vicky
Köszi!! El is felejtettem írni, hogy szép neve lesz a babónak!! Dóri a hólyagomat szereti pöckölgetni. :? Tuti nem rugdossa, mert a feje van arrafelé.

Fenci
Köszi! Hát lassan, de haladnak. Mosás már megvan. Hétvégén vasalás. Meg már a kórházi cuccost is össze kéne pakolnom. Látom, nevek már megvannak. Tecc!!

Csipcsab
Köszi! Hát tényleg nem egy csonti baba Flóra! :) Nagyon tündi-bündi! Így elnézve a képeket, már nagyon várom, hogy meglegyen Dóri. Annyira kíváncsi vagyok, milyen lesz. Meg azért jó lesz megint egy kis babát puszilgatni. Na, Rékát is szoktam ám! De ő már nagylány! :)
gtünde
 
 


Gröni
Ugye még egyben!!! Már a 28. hét jön!! Ügyik vagytok!!
gtünde
 
 


Zsu

Kép

Gratulálok! Boldog pocakosodást! :wink:
babácska08
 
 


Jézusom!

Mi van velem? Az előző hozzászólás Vicusnak szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajjjj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsi :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
babácska08
 
 


Jó reggelt csajok! :D

Na túléltem tegnap este, lefeküdtem gyorsan, becsuktam a szemem és mostanáig aludtam. Most már jól vok. Kőrözöttet ettem tegnap, lehet a hagymát nem bírta a gyomrom... :? mindig tanul az ember.... :wink:

Mindjárt öltözök és megkezdem a szombat reggeli kedvenc tevékenységem, megyek a piacra. :D Sok gyümölcs és zöldség, nyami-nyami, bespájzolok.. 8) :D
Főzni nem fogok, mert délután barátnőmékhez megyünk házavatóra. :lol:

Tündi :D Nem semmi ez az állandó költözködés nálatok, de lényeg hogy Dóri érkezése után apa veletek lesz 2 hétig! :wink: Ha majd már Pesten lesztek, összehozhatnánk vmiféle topiktalit, mááá tényleg olyan jó lenne! Főleg, hogy most megint mindenki visszatalált és pörög a topik! :D :wink:

Babácska :D Tegnap is ittál? 8) :oops: :lol: :lol: :lol:

Zsu drága :D Remélem minden rendben ment tegnap. Ha olvasol bennünket, tudd, hogy mindenki melletted áll és most pihenj sokat, vigyázz nagyon magadra. Nagyon várunk vissza!!!!!

Kukac :D Pont erre gondoltam, kis boszorkányos lelki rákészülésre. :wink: Ez a mindennapi strand... nagyon irigy vok!!! :lol: :lol: Mi idén még a nyaraláson sem strandoltunk, mert akkooo meg nem volt jó az idő.

Gyugyi :D Nekem sem húz alá semmit senki. :lol: Hétfőtől jön a gyereksereg? Mindig észrevehető, hogy szept 1-től dugó van az utcán, az összes iskolás kocsiba ül.... :evil: nem szeressem, sokkal előbb el kell indulnom melóba.... :evil: :roll:

Éhes lettem... Ja, minden nap mérem magam (ez régen is így volt) :lol: eddig 1 kg jött fel. De az szerintem a cickóim. Durva hogy mennyit nőtt az elmúlt 2 hétben. :oops: Pocakom estére nagyobb, reggelre visszamegy... :lol:

Na indulok a vásárba. 8) Csok, majd még jövök. :wink:
fenci
 
 


Kép

köszi mindenkinek a gratukat :lol:
mostantól végig az lesz bennem, hogy cak nehogy vmi baj legyen? :roll: :shock: ez őrület :lol:

Fenci!
hűha, szóval csak 8 hetes kor után kezdődnek a rosszullétek :roll:
kitartás :Pne felejtsd el jól megmosni a gyümiket+zöldeket 8)
te mikor mentél először védőnénihez? :roll:

Tünde!
akkor azrt együtt fogtok karácsonyozni :wink:

Babácska!
tiszta babás tüneteid vannak :D

Kukac!
de jó neked a sok strand miatt 8)

Kolibri!
hol voltatok?azért jó volt,mesélj :lol:

Mamika!
jajj, titkon én is erre gondolok, hogy majd később előbukkan aki még bújócskázik :wink:
Vendég
 


Fenci :)

Nagyon szívesen a posta :wink:
Rosszullétet sajnálom, de lehet, hogy tényleg csak a hagyma volt. Ha eddig nem volt semmi rókaféle, eztán sem lesz :wink:



Vicuska :)
Így ismeretlenül is nagy-nagy gratula, és problémamentes pocakosodást :) Már nagyon megérdemeltétek a sikert!

Ugye Te vagy az állatorvos? :oops:



Kismamik!
A másik topicba is tessék jönni :P
Vendég
 


Cép jó napot!
Van egy leheletnyi időm...
Tünci!

Enni biztos adnak, csak kérdés, hogy mennyit és mit! :D Emlékeim szerint nálunk nem éppen szoptatós anyáknak való étrend volt. Se mennyiségre, se összetételre. :?

Én egyben viszem a cuccomat. Mármint a szülőszobait meg a gyerekágyast. Te miért külön?? Babának, remélem, legalább ruhát adnak.
Neked mennyit mocorog Ádám? Mert Dóri, ahogy lefekszem, egyből beindul és nyomja ezerrel. Ahhoz képest, hogy azt olvastam, ilyenkor már kevés a hely, nem buliznak annyit. Hát, a kiscsaj nem olvassa a szakkönyveket. :)


Étrend? Én az előző kórházban semmit nem mertem megenni. A borsós tokány, és a lecsós szelet mellett a legjobb kaja a zöldségleves lett volna, ha láttam volna a zöldésgeket a borstól...aztán volt még koviubi krumplival, no ezt megettem, de ahús mellette felismerhetetlen része volt egy elég ismeretlen állatnak...azt nem mertem. Aztán volt még sült virsli...de baromfiból, azt NEM! És karfiol...sztem arra megy ki az egész, hogy mivel tudnak szerencsétlen újszülöttnek hasfájást okozni. HA most isilyen vacak lesz, megint szendón fogok élni. :D

Cucc miért külön...mert csak azt lehet bevinni a szülőszobára...hát ez van. pedig nem is kicsi a hely. A babának adnak kisinget...ennyi, de a peluson meg ezen kívül semmit, és én tudom, hogy Árpi mennyire fázott, pedig a schöpfiben volt pólya is...szóval én viszek be, napi két öltözettel számolva, hosszú ujjú bodyt, és a saját pólyámat...belehímzem a nevét ezekbe, és remélem, hogy senki nem lesz olyan kretén, hogy kivágja!

Pocak...most, hogy pánik volt szerdán a dokinál, megint súlymérés, és stb...hát a vicc, hogy 2 hét alatt egy dekát se híztam...a baba meg 20at. Én is kérdeztem a dokit, hogy nem kevés a hely, vagy a víz, de aszongya minden átlagos...mondom, mert nekem is úgy kalimpál, hogy azt hiszem más irányba akar kijönni...de nem. Mondtam is magamban, ha Árpi most ennyire ficánka, de a pociban nem vol tilyen, akkor remélem Ádám fordított lesz, mert nem tudok majd ennyi felé rohanni... :shock:

Kíváncsi lennék egy két szakkönyv íróra, hány gyereket neveltek fel, milyen neműek? Mert ahány könyv, annyi vélemény, és a sajátom meg mindenre rácáfol. Tegnapelőtt műtött...valamit a vakbelem környékén matatott, de szabályosan éreztem az ujjait...hát mondtam neki, talán nem kéne kivenni...:D

Na abbahahagyom...

Fenci

Rókát ne fogdd vissza, nekem anno azt javasolták, hogy inkább hányjak, de ha visszatartom csőstül jelenik meg, és sokkal jobban fogok szenvedni...Eccer kipróbáltam, igazuk lett, egész nap kínlódtam miatta...


Zsu

Hatalmas ölelés, ha tudsz , bírsz gyere!!!!

pill ezt gyors elküld..

Kép
ticsimû
 
 


Folyt köv...


Vicuska!!!!!!!!!!


Hurrrrrrrrrrrrrrááááá....én is látom a köröket, csak a problem, hogy én még tudnék rajzolni ide-oda...de sebaj, akit látunk ő tuti tökös, mert gyros vót...a többiek ráérős kiscsajok!

Majd a köv uhun...miko ris lesz?

Csipcsab!

Mekkora már Flóra, wow...nekem sose lesz ekkora a bébi...ösülök, ha a bordái nem láccanak ki...

A párom uncsitesójának kislánya 1 évvelk fiatalabb, és két kilóval nehezebb Árpinál... :oops: :oops: :oops:

Pedig becs szó nem éheztetjük...csonticsirkénk van... :oops: :oops:

Irigy lenni a strandolásért, barnuljatok helyettem is! :evil: :evil:

Köszi a lélekben segítést, nagyon rám fog férni. Ma páromnak mondtam mit hova toljon, hogy a fotel beférjen a szobába szoptatni, de nem megy, a gyerek egyből a fotelből az ablakban köt ki! Így nem lehet berendezni egy szobát,hogy se az ablakok előtt ne legyen mászható bútor, se a kiságy körül, se a komódnál....ááááááááááááá

Gyugyi

Mindjá küldök alaprajzot, oszt buherálj nekem egy értelmes szobát egy ksimajomhoz igazítva, nektek annyira tuti a kégli, legalábbis a képeken nagyon szupinak tűnik!

na cép napot

Kép
ticsimû
 
 


vagyok ismét... :wink:

Ma megint tök jól vagyok, szerintem tutkó a hagyma tett be tegnap. :evil:

Vicus :D Még nem voltam védőnőnél. Csüt mentem el az SZTK-ba hogy felkutassam mikor is rendel. Naná, hogy most ment el 2 hét szabira és NINCS a kerületben másik. :shock: :evil: Na ezt nem gondoltam volna... van helyettesítés a szomszéd kerületekben, valszeg oda megyek majd jövő héten ha lesz időm. :roll: :wink: Remélem téged is elkerül róka koma, ha már az elején megtetted amit megkövetelt a haza... 8) :lol:

Haga :D Én a fenti topikból teljesen kiestem (úgy értem nem is igazán kapcsolódtam be). Itt meg itt van akiket régóta ismerek. Remélem nem baj csajok ha maradok.... :oops: :oops: :roll:

Többiek? Mindenki süt főz, vagy a hasatokat napoztatjátok? Nagyon szép az idő.. 8)

Megyek hajat mosni és szépülni... :P

Pussszzzz
fenci
 
 


Sziasztok!

Jelentem ma nem strandoltunk, mert délelőtt igen felhős volt, így a horgászás mellett döntöttünk. :lol:

Mire leértünk a horgásztanyára kisütött a nap és jó meleg lett, még jó, hogy vittem fürdőrucit. :lol: Eredményesek is voltunk, én fogtam egy csomó keszeget, uram meg az én kishalammal egy balint! :wink: Tiszta jó napunk volt. Aztán az egyik hülye horgász elkapott eg hattyút és agyonverte. Én meg ronhantam ki zokogva az uram vállára, szegény azt se tudta mi bajom van. Úgy megsajnáltam szegényt, hülye állatkínzók. És annyi a magyarázat rá, hogy feleszik a kukoricát. Jól ki is osztottam őket. De a lelkemnek nem hiányzott... :cry:

Flóra!
hhihihhi, Csipcsab, látod már rögtön a kis Drága neve ugrik be! Szóval gyönyörűséges és nem baj, hogy kis dundi, legalább látszik, hogy jó az étágya!!! :lol:

Vicus!
Nem lesz semmi baj!!

Fenci!
A hagymát én se bírom, pedig nem vagyok terhes. :lol:

Ja ma este nálunk halászléparti lesz. Lassan mennem is kéne készülni.

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Vicuska :D
Gratulálok a kis petezsákocskához!!!!!!!!!!


Csipcsap :D
Flóra baba tényleg nagyon aranyos, olyan kis gyöntölnivaló.

Fenci :D
Jó hallani felőletek!

Katiee :D
Remélem minden rendben van veletek! Sokat gondolok rátok!

Gröni :D
Ugye jól vagy?

Sajnos csak ritkán tudok jönni. :(
Vendég
 


Ticsi
Nekem megengedték anno, hogy vigyem a nagy zsák cuccosom a szülőszobára. Remélem, most is így lesz, bár ez másik kórház, csak a doki uaz.
Na, ennyire rossz azért nem volt a kaja. A Klinikán (ahol most fogok szülni), meg már volt részem kajálásban, mikor bentfeküdtem. Egész ehető volt. Hát, majd meglássuk. Max. rendelek a családtól kaját. :)
Árpi súlya miatt ne aggódj. Réka sem az a szumóbirkózó típus. Olyan 11 kg körül mozog most a súlya. Én már azon is csodálkozom, hogy hízik. Uis mitől?? Mikor alig eszik.
Én ma meg sikeresen kivasaltam az összes gyerekcuccot! Jippi!!! Apáék elmentek Apa mamájához látogatóba Nagyszékelybe (Tolna megye), úhogy egyedül voltam, és tudtam tenni-venni. A szobát is már nagyjából berendeztük (ha kész lesz, lehet, h. dobok majd képet), porszívóztam is. Még van pár szerelnivaló, de elég jól állunk. Na, meg már össze kell lassan készítenem a cuccost a kórházba. Csak még azt nem tudom, hány bőröndbe fog beleférni. :? :D
Na, a múltkor én is a kiságy mellé tettem egy dobozt. Erre Réka fél perc múlva már mászott volna az ágyba. :)
Mi együtt fogunk 3an aludni egy szobában. Ha meg Apa is itt lesz, akkor 4en. Érdekes lesz. :)

Fenci
Taliban én is benne vagyok. Majd úgyis megdumcsizzuk itt, ha aktuális. Én azért még nem vennék mérget arra, hogy csak a hagymától volt az émely. De hátha szerencséd lesz!

Vicus
Karácsony - naná!! Sőt, Dórival nem játsszuk el azt, amit Rékával, hogy 3-4 napon keresztül ide-oda hurcoltuk a rokonságban. Most nem megyünk sehova, aki akar minket látni, majd szépen felutazik Bp-re. Ha már Debrecenbe senki nem jött (na nem karira, csak úgy egyáltalán látogatóba). :?
Ja, és mostantól ÉLETED VÉGÉIG benned lesz az aggódás!! Már nem úszod meg! :)

Zsófi
Ez azért nagyon durva!! Nem védett állat a hattyú?? De még ha nem is, szerintem ez akkor is büntetendő!
gtünde
 
 


Tünci!

Árpi is 11 kg körül van, ő is alig eszik, és azt is lemozogja. Ami szívesen lecsúszik az a gyümi, bármi, bármennyi. De ugye attó nem lehet hízni, vagy igen?

Mi is hárman leszünk egy szobában, apa már nem is férne mellénk :D

Szerencsére vasalással én is megvagyok, holnap pakolom a cuccomat, biztos, ami ziher alapon. Ma nagyon mozgalmas volt a nap, takarítottam, fent, lent, kint, bent, és még leszedtünk egy csomó paradicsomot is....azt még befőzöm, imádjuk, remélem kitart jövő évig...még megy egy mosásom, a kajából semmi nem maradt, sült husi, rumli, meggyszósz...holnapra találhatok ki vmi újat :evil: valszeg rántott patiszon lesz, de nem csinálok 150 szeletet az tutti! :D

Zsófi!

Ezek a halak istenien hangzanak! Apummal mi is nagyon szeretünk horgászni, ő nagyon szerencsés a nagy halakkal, én meg kb olyan tempóban fogom a kicsiket, min Luis de Funes a filmben...jó munkamegosztás, csak szerettem volna én is valaha nagyot fogni, de majd, ha a fiúk nagyok lesznek!!!!!!! Sajnos a páromnak nincs türelme.... :(

A hattyút agyonverő pasiról meg megvan a véleményem, sajnálom, hogy nem vetted fel kamerával ,sztem is be lehetne perelni állatkínzásért!

Többiek?

Élvezik a suli előtti hévtégét?

na jó éjt

Nekem is új lett a cucc, Gyugyi csatlakozok a pirossal aláhúzósok táborába, de leszarom!

Kép
ticsimû
 
 


Sziasztok!

A hőm 5.45 kor 36,7...mostanában ezt mérek..de nem is csoda, korábban mérem mint eddig...de mostmár ez lesz mert kezdődik a suli. Iszom a cickát, eszem a ginseng royal jellyt,vettem aloe teát...majdcsak meglesz a peteérés. :D

Nálunk most 3 napig motoros tali van a városban...ma mi is rsztvettünk a motoros felvonuláson, néztünk 1-2 bemutatót, de ennyi.

Kukac
De jó neked! :D Napozás, horgászás... :D

Vicus
Gratulálok a babó(k)hoz!!! :lol:

Puszi mindenkinek!!!További kellemes hétvégét!!! :lol:
vizkriszisback
 
 


Vicuska

Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Nati

Sajnos még nem tudni, hogy milyen nemű babánk lesz!

Csipcsap

Nagyon aranyos kislányod van!!!

Cherry

Velünk minden rendben, lassan kezdenek elmúlni a rosszullétek is!

Zsu

Hogy vagy?

Kép
katiee
 
 


sziasztok,

Katiee, olyan szűkszavú vagy - kisfiú vagy kislány? Nevek megvannak már? Lehet, hogy írtad és lemaradtam, inszemes vagy spontán baba?

Vicuska, nagy gratula a petezsákocskához!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök Nektek! Lehet legközelebbre előbújnak a tesóbabák is, de gondolom, ha egyke lesz (egyelőre), akkor sem fogtok szomorokodni! Azért sok előnye van annak is :wink: :lol:

Fenci, Tündi, Lmami! A taliból ki ne hagyjatok!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ticsi, Gyugyi, nekem nem húz alá semmit... :roll:

Krisz, jó lehetett a motoros tali! Párom ma egész nap túrázik :? én meg bosszúból shoppingolok majd délután :lol:

Fenci, Vicuska! a védőnő miatt ne aggódjatok, szerintem is bőven ráértek! A 12. heti uhura legyen meg a kiskönyv, de ha még akkor sincs, az sem baj :wink: :D

Haga, majd átnézek a másik topicba. Csak sajna én sem ismerek ott senkit... :roll:

Zsu, sokszor eszembe jutsz, ha van erőd, kedved, akkor várunk vissza!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
vickybabe
 
 


Nem babásan babával is lehet csatlakozni a talihoz??? :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja, Fenci, erős fűszerek, erős ízek okozhatnak hányingert. Én már megszültem, mikor bezabáltam lilahagymás zsírosdeszkából, hát éjszaka egyszerre fetrengtünk a gyerekkel... Kicsapta a biztosítékot mindekettőnknél...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Vicuska,
Gratulálok a petezsákodhoz :lol:

Zsófi,
Nem semmi emberek vannak :( Nem tudom, hogyan csinálhat valaki ilyet :evil:

Fenci,
Lehet, hogy a hagyma volt a bűnös. Mondjuk én nagyon hányós voltam, és nem is ettem ilyeneket, de az még akkor is bánthatja a pocakos gyomrot, ha amúgy teljesen jól viseled a terhességet.
Vendég
 


Pálinkásat :!:
Kép

Kezdődik. Délután megpróbálok jönni......

Vicuska :)
Kép

Lányok!
Van egy gimnazista lányom!!!!!!!! :shock: :shock:
Hihetetlen....... :D Letagadom! :lol: :lol:
Bár én még csak alsós vagyok!!!!!! :wink: :lol:

Kép
zapáné
 
 


Reggelt!

Nekem meg lesz egy bölcsis fiam!!!! :lol: :lol: :lol:
10.00-kor kezdjük a szokatást!!!!

Reggel meg volt a rohanás, egyik suli, másik ovi! Úgy néztünk ki mint, a málhás szamarak!!! Nem is értem miért kell az első nap mindent bevinni!! Gyugyi választ várok :twisted: :twisted: :twisted:
1 hét múlva megyek dógozni. 2 hét múlva reggel 3 felé szakadás!!!Suli-Ovi-Bölcsi!!!! Szerintem akkor nem lesz nehéz fogyni, délután ugyan ezt kell végig csinálni!!!

Zsu! Hogy vagy????????

Gröni jelentkezz!!!!!
Vendég
 


reggelt!


Írok smst a hiányzóknak!


jelentést kérek, így szept. 1-én!

jövök!

Kép
ticsimû
 
 


ajaj

elhoppoltam vki előle!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
ticsimû
 
 


Gröni jelentkezett!

Azt írja jól, vannak , és szígyelli magát, de mire válaszol a sok privire, már fáj a heg, nem tud ülni...

Megbocsátunk neki asszem, maradjon még egyben jó sokáig!

Majd utána reklamálunk, ha egy napig is nem jelentkezik!!!!!!!!!

Pusszantás Gröni!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
ticsimû
 
 


Jó reggelt! :lol:

Kép

nem bírom 1 hete meginni a kávét, és emiatt azóta ki vagyok purcanva :D :roll:

Ticsi!
örülök, hogy vannak híreid Gröniről és jól van! 8)
most akkor anyukád fog jönni segíteni? :roll:

Nati!
kitartás!!!!!!!!! :lol:
nem semmi lesz ez a 3 felé járkálás+ a meló! :shock:
ügyi légy! :wink:

Kukac!
én még soha az életben nem voltam
Kép
-ni :lol: :lol:
a hattyús gyilkost fel lehetett volna jelenteni! :D
van állatvédelmi törvény(elvileg :evil: )

Fenci!
ma nem hánytál ugyi? :roll: :P

Krisz!
ti is felvonultok a mocival? :roll:
8)

Tünde!
ez elég nagy bunkóság, hogy titeket senki nem látogat meg, csak ha mentek....nálunk is nagyjából ez van... :? :roll: (bár én néha nem bánom, hogy messze van a rokonság :wink: )

Gyugyi!
tegnap én is voltam évnyitón (az egyik keresztfiam most ment 2.ba), .... te is eszembe jutottál.....meg azon filóztam, ahogy elnéztem a sok csini anyukát(a fele már most fiatalabb mint én), hogy amikor mi megyünk szülőire, azt hiszik majd,. én vagyok a nagymama :(

ja, és a pösti taliban én is benne vagyok, sűrűn járok haza anyuhoz(Budakalász) :wink:

aki nem írt ezer éve, az írhatna :shock: :D
Vendég
 


cija Vicuska!

Anyukám jön, de nem most, hanem amikor mondja a doki, hogy elkezdtem kinyílni...és addig marad,amíg bírja...ez Árpinál a kórházból hazaérés után 1 hét volt...:D
Sztem most kevesebb lesz.

Én bevallom annak is örülök, ha addig itt lesz, amíg hazajövünk, az ha minden jól megy 4 nap, ha megint vacakul fog enni, akkor 5.

Nekiálltam ablakot puccen...most találom ki a módszert, létra nélkül!

Ha Gröni nem tud jönni, zargatom majd smsön, és írok! De remélem azé ide is fog néha írni pár szót!
:wink:

Kép
ticsimû
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem igaz, hogy folyton eltűnik amit írok!!! :evil:


Vicuska,
Ez nagyon jó hír, hogy minden rendben van! :D Gratulálok!

Nati,
Szegénykém, most aztán összekaphatod magad, azt se tudnám hol áll a fejem!

Kukac,
Sajnálom, hogy láttad ezt az esetet, engem is kikészített volna.
Milyen mocsok állatok vannak!!

Tüncsi,
Most mégnehezebb lehet távol a férjedtől. Pesten hamarosan együtt lesztek, ugye? Szörnyű, hogy a megélhetési nehézségek sokmindenre rákényszerítik az embert.
Örülök, hogy ide is írsz, így legalább tudom mi van veled. A másikat már egyáltalán nincs időm elolvasni. Szilcsivel is mi újság, jól van?

Ticsimű,
Csak óvatosan azzal az ablakmosással! Létrára tényleg ne állj.

Mindenkit elolvasok, csak sajnos írni nem nagyon van időm. Délután megyek az új dokihoz, holnap beszámolok mi volt. Pussz

Mit szóltok milyen jó kis görbém van? Holnap kell megjönnie.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 27200_.png

Kép
mofly
 
 


Zsu hírek!

Pénteken megvolt a műtét. Fizikailag túl van rajta, lelkileg nem...

Igyekszik összeszedni magát, egyelőre képtelen írni, asszem megértjük ugye?

Ha kicsit jobban lesznek, mindenképpen jön. Gondol mindenkire, és tudja, hogy mi is gondolunk rá, de most nem megy az élet szekere...

Pénteken megy dottoréhoz, reméli, hogy lesz vmi bíztató fordulat...szorítsunk nekik!!!!!!!!

Pusszantás...

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi!
csak óvatosan :lol:

Zsu!
veled vagyunk lélekben :)

Mofly!
gyönyörű a görbéd, még péd is volt szép! 8) lehet meg se fog jönni a baba miatt ami a pocidban van? :wink:
drukk a dokkerhez!

hol van ma mindenki? :roll:

én ma voltam kozmetikusnál :lol: arcmasszázs, pakolás, szempillafestés :wink: , pattanás nyomogatást nem kértem, csak kényeztetést, tök jó volt :D
Vendég
 


Sziasztok lányok! :D

Csak gyorsan ízibe.. :oops: fél órája jöttem meg a melóból. Túlóráztam egy órát, aztán meg 2 órán át tartott hazafelé az út... :evil: M0-n óóóóóriási dugó volt. :evil:

Mamiiii :D Megérkezett a duphi!!! :D Nagyon-nagyon szépen köszönöm! :wink: Ezer puszi érte! :D :P

Zsu :D Veled vagyunk és vigyázz magadra! :wink:

Mofly :D Ez gyönyörűűűűűűűűűűűű!!!! 8) :D Szuper görbe! Jaj, annyira örülök, hogy rendbejött a testecskéd! :wink:

Nati :D Húúú, ez nem lesz semmi, 3 felé szaladás napi 2x! :oops: :shock:

Gyugyi :D Milyen volt az első nap a suliban? :wink:

Vicus :D Még 1x sem hánytam... :oops: 8) :P Szépültél ma? :P

Ticsi :D Köszönjük a Zsu és Gröni híreket! :wink: Nagyon óvatos légy az ablakpucolással!!!! :oops: :wink:

Mögyök lepihenek.

Pussz mindenkinek! :wink:

Grönike :D Vigyi magatokra továbbra is! :wink:
fenci
 
 


sziasztok!

remélem nem gond ha néha ide is benézek de sajna a másik topik tényleg kihalóban van ahogy azt tüncsi is írta!!!

zsu!
gondolok rád lélekben!!!

vicuska!
szívből gratulálok és vigyázz magatokra!

fenci!
lehet hogy nekedmég nem gratuláltam akkor most megtesze: Gratula!
remélem azért nem marad nagyon sokáig rókakoma!!!

mami!
hogy vagytok???

ticsi!
látom nemsokára meglesz a kistesó!!!
gondolom várjátok már nagyon!!!

tündi!
a másikban is írtam írom itt is sok boldog szülinapot rékának így utólag is de annál nagyobb szeretettel!!!
hogy viselkedik a pocaklakód???

gröni!
remélem még sokáig a pocakodban marad a csöpség és kívánom hogy ne legyen semmi gond!!!

gyugyi!
akartam már írni hogy egy kész festőművész veszett el benned!!
hogy tetszett az osztálynaka terem????

mofly!
örülök hogy rendeződni látszik a dolog nálad is!!!!

susy!
hogy vagy kismami????

akinek nem írtam ezer bocsi és remélem nem baj hogy viszzajövök hozzátok de itt olyan jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szép álmokat!!
tündi23
 
 


éjt!

Ahhoz képest, hogy reggel úgy indult el mindenki, hogy munka után benéz, mindenki eltűnt!

Gyugyi tannéni...ennyire megterhelő volt a nap?

Vagy a gyerekek, azt mondták nem tecc a szín, és most fested vmi újra? :twisted: :lol:

Tündi

Láttam a másikba is invitáltál, de én itt ismerem a régieket, inkább itt maradok, amíg tűrnek! Gyere ide, sztem má nem oszt nem szoroz, lassan mindenki bebabásodik, akik meg nem akarnak többet, azok majd jönnek tanácsokat adni. :wink:
Igen már nagyon várjuk, főleg, hogy már most akkora mint Árpi születéskor, én má nagyon várom, kicsit félek a beígért plussz súlyú babától! De sztem még 5 hét van.

Fenci

Most má patikát is nyithatsz dupfiból! :lol:

Mofly

Én antigörbista vagyok, de láccik szépen a ciklus, fúúúúúú nagyon drukk, hogy mihamarabb babóca legyen...

Végre újra görbék!

A többiek nem vezetik?

Gyugyi

Neked hol van a fogyis görbéd? Kérünk helyzetjelentést....


Megpuccentem a gyerekszobai ablakokat, 3db, meg az erkélyajtót...kívű, belű...függönymostam, vasaltam, apjukot kértem szerelje vissza függönyöket, mert arra má nem futja...
leszakította a karnist!!!!!!!!!!!!!!!!!

miután megtörtént, persze közölte, majd holnap megcsinálja, mert most má 9 óra van...jó!

Elkezdtek a gyerekkel jácc az ágyon, dobálta ide oda, meg guriguri...erre a gyerek kihányta a komplett vacsit!!!!!!!!!!!!

Sztetek?

Ágyra padlóra, meg ahová fröccsent...én felkötöm magam!

Rövidesen megőrülök!

Holnap beszerzem a kismillió ezt azt a kórházba, a listáról...aztán pihizek...

remélem reggel pálinkásan nyit vki!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
ticsimû
 
 


Vicky
Dehogy hagyunk ki! Csak ki tudja, mikorra tudjuk megszervezni.
Megnéztem a táblimat:
Októberben szülnek: én, ticsi, babcsi
Novemberben: mami, gröni
December: susy
Január: te
Aztán egy kis szünet árpilisig. Lehet, hogy márciusban kellene megejteni. De ez csak egy ötlet.

Sleepin
Persze hogy!!

Nati
Hú, nem irigyellek!! Apa nem tud segíteni??

Ticsi
Köszi a Zsu és Gröni híreket!! Mindkettőjüket pusszantom!!
Hú, ma nagyon megszenvedett Réka a kakival. :( Már dél óta nyüglődött, és este 7-re sikerült kiküzdenie egy méretes keményet. Úgy sajnáltam szegényt! :( Most rákerestem homeos szerekre, hátha beválik. Mindenesetre este megevett 3 aszalt szilvát, remélem, ez majd segít. Csak hát mindennap kéne ennie, nem csak eccer-eccer.
Hú, szegény Árpi! Meg szegény Te!
Nekem már csak a homeos cuccok vannak vissza, csak még keresgélek, összevetek stb., hogy mi kellene. Ja, ez a kórházi csomagból. Amúgy még sterilizálnom kell, meg összepakolnom, meg az én cuccaimat is kivasalni. Meg még van egy polc, meg egy roló, meg.... :)

Vicus
Látod, nekem sem hiányoztak túlzottan a rokonok. :) De az a gáz, hogy amúgy normális a családom. Nagyjából. :) Mindegy. Evvan.
Hát, azért nem hinném, hogy nagymamiknak nézünk majd ki. Inkább szuperfiatalosak leszünk és irigykednek majd a huszonéves anyukák, hogy milyen menők vagyunk ennyi idősen is. :D
Hú, nekem meg gyorsan el kellene mennem fodrászhoz még szülés előtt. Rékánál is elmaradt, aztán hogy néztem ki… :?

Mofly
Hát, a nemsokára az jó esetben is november közepe. A másikba már nem is írok, mert totál pangás van. Múltkor is írtam egy jó hosszút, próbáltam mindenkinek írni, erre alig reagált vki. Fölöslegesen meg nem koptatom a billentyűzetet. Szilcsike, mikor legutóbb írt, jól volt. Amúgy iwiw-en írhatsz neki, biztos válaszol. Barbinak is ott írtam. Na, meg néhány napja Tizának. Úgy néz ki, megint kukis a pocaklakója. Csak most meg nekem kellene már válaszolni nekik. :oops:
Görbéd nagyon tecc. Remélem, most már tényleg helyreáll szépen a ciklusod, de tényleg az lenne a legjobb, ha meg sem jönne – de csakis pocaklakó miatt!! :)

Tündi
Köszi a köszöntést! Olvastam ott is, de annyira nincs már kedvem oda írni. Maradj Te is itt!
Hogy vagytok? Suli?
Dóribaba mocorog. Elég aktív a leányzó. Holnap már 35 hetesek leszünk. Azért bennem van a para, nehogy megint 36 hét legyen csak belőle. De optimista vagyok, meg szuggerálom, hogy maradjon meg vagy 3 hétig. :)
gtünde
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Ticsi :)
Igy gondoltad? :wink: :D
Fogyigörbém most inkább egyenes! Tartom az 56 kilót!:wink:

Tegnap nap jutottam be a bénetre...... Kiírta, hogy "kész", pedig csak egy üres oldal volt a monitoron.
Este meg ferrarit szereltünk. Tudjátok, azt, amit újsággal árulnak. Naggggyon komoly!!! :D

Nati :)
Nálam nem kell mindent becipelni első nap! :shock: Tegnapra a rajzcuccokat, tisztaságit kértem. meg üzenőt és tolltartót. Ma már órarend szerint megyünk.

Tüncsi :)
Lassan szülsz!!!!!!! Aszta!
A költözések miatt nem irigyellek..... Házacskátok hogy áll?

Tündi :)
A teremnek nagy sikere van! A festést inkább a felnőttek értékelik4 a kölköket a játékok érdeklek, amit becipeltem, mert itthon már csak a port fogták! :D

Fenci :)
Az első nap gyorsan elmegy! Házirend, balesetvédelem, tűzvédelem, órarend, tanárok bemutatása, stb...... Így is elfelejtettem pár dolgot! :roll:

Vicuska :)
A mi évnyitónk sem volt semmi!!!! Bevonult egy komplett romacsalád... Kispurdéstól, nagymamástól.... Beálltak az osztályok közé, a kordonon bévülre. A Himnusz alatt végig viháncoltak, hangoskodtak..... :( Nagyon kellemetlen volt. :oops: Az elsős kiscsajuk viszont nagyon aranyos!

Mofly :)
Megkukkoltam a görbéd! Tecc!!!!:D


Na, mi volt az előző oldalon????? :oops:
zapáné
 
 


Reggelt!

Gyugyi!
Nekünk viszont minden bent marad a suliban és csak azt hozzák haza megmutizni, amit aznap műveltek :lol: :lol: :lol:

Tündi!
Apa nem tud segiteni, mert ő reggel fél 7-kot indul, csütörtök-péntek fél 6, és este 6-nál hamarabb csak valami csoda folytán ér haza. Persze ha korábban végez akkor szokott hivni, hogy melyikért menjen :? :? :?

Gröni ügyes vagy csak igy tovább!!!

Szabinak tegnap nagyon tetszett a bölcsi, bár nem is számitottam másra hisz tegnap meg ma még ott lehetek vele, végül is olyan mintha kimentünk volna a játszira, majd a hét második felétől, küldenek el.
Vendég
 


Sziasztok!

Tündi!
Én örülök, ha írsz ide is. Lassan már itt is mindenki babás lesz. Remélem. :roll: Már csak páran maradtunk. :wink:

Tünde!
Nem irigyellek a Pest miatt, nem szívesen élnék ott. :roll: Pécs azért sokkal jobb hely. :roll:
Engem kihagytál a sorból, én júliusban fogok szülni! :wink: :lol: :wink:

Gyugyi!
Jó meleg napok jönnek, szegény kis iskolásokat nem irigylem. :roll:

Vicuska!
Hmm, ez jól hangzik. Én is ezer éve voltam kozmetikusnál. Régen tele voltam pattival, de mióta klimaxolok eltűntek. :lol: Így a kozmetikust is elhanyagoltam. Dokker bácsinkhoz mikor mész legközelebb?

Fenci!
Hülye M0. De ezt már megbeszéltük százszor. Néztem is tegnap este, hogy még biztos dolgozol, mert fent voltál msn-en. Én meg akkor értem haza a strandról. :oops:

Ticsi!
Már tényleg nincs sok hátra. Pedig hogy emlékszem mikor + lett a teszted. Mintha tegnap lett volna. :lol:

Ditkéről tudtok valamit????

KépKép
zsófikukac
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?