Zsu
Sokat gondolok Rád! Gondolom, már túl vagy a beavatkozáson. Most pihizz és csak magaddal törődj!! Ölelés!!
Vicus
Gratulálok a szép kis petezsákodhoz! Én nem látok másikat, de nem is vagyok szakember. Valszeg ők nem maradtak meg, felszívódtak. Ha haematomád van, akkor még lehet vérezgetés, barnázgatás. Nekem is volt. Ha lesz, ne ijedj meg, de azért menj el dokihoz. A biztonság kedvéért. Oksi?! Pussz!!!
Nem, nem. Pécsett vagyunk (Réka meg én), Apa meg Debiben még szept. végéig. Közben albérletet is kellene találnia, mert októbertől megy Bp-re. Mi majd csak Dóri kb. 6 hetes korában megyünk fel. Úhogy addig külön. Kivéve a szülés utáni 2 hetet, mert akkor itthon lesz velünk, hogy kicsit belerázódjunk a dolgokba.
Krisz
Köszi a jókívánságokat meg az ölelést! Aranyos vagy!! Na, nekem jó, ha 1,5 liter lecsúszik egy nap. És az akkor van, amikor rendesen iszom.
De azóta nem láttam, hogy dagadna a bokám.
Nati
Köszi!! Rajtam ne múljon!
Én még bírom 4 hétig, meg szerintem Dóri is. Csak a burok is bírja. Rékánál is csak annyi gond volt, hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz, ő még nem akart jönni.
Na, erről a barátról meg….
Én nem is értem az ilyen embereket!
Mami
Randiban benne vagyok, csak asszem átcsúszunk vele jövőre.
Uis én itt szülök Pécsett, és utána még kb. 6 hetet itt leszünk. Mire meg megyünk Bp-re, Te fogsz már babázni. De ami késik, nem múlik!!
Gratula a babakocsi választáshoz! Jó ötlet!! Irigy-irigy, hogy Apa ennyit otthon lesz Veletek!
Én is uonnan rendeltem anno a szopispárnát. Réka imádott „benne” aludni. Szopihoz nem használtam, csak még terhesen a hátam mögé meg alváshoz. Most meg nem találom a másik huzatát, és tök mérges vagyok, mert az jobban teccik, mint ami rajta van.
Vashiány nekem is van. De mindig is volt. Most 2 Maltofer Fol-t eszek egy nap. Esetleg próbálj kis aszalt szilvát enni (nem sokat!!), hátha az segít a nagydolgokban.
De mindenképp szedj vasat!! Rékánál nekem vért is akartak adni, annyira alacsony volt a haemoglobinom, de nem hagytam magam (Anyukám nem javasolta, meg alapból a doki sem szereti – ő csak kötelességből ajánlotta fel).
Igaz, utána két napig két lépés után már légszomjam volt, de gyorsan javultam. Ja, és feltétlen szedj mellé C vitamint, az segíti a felszívódást!
Sleepin
Köszike! Nem baj, ha raksz fel képet Bende babáról, mert nekem nem nagyon van időm máshol megnézni. Pedig megéri!
Nagyon cukker!! Jó husiban van!
Susy
Örülök, hogy minden OK! Én tegnap éjjel nem aludta semmit, mert fájt az egész hasam. De nem görcsölt, meg nem keményedett igazán, csak fájt. A fene se tudja mitől. Aztán hajnalban bekaptam Magne B6-ot és így tudtam aludni is vmennyit.
Várom a fotót a bútorról!!
Ticsi
Hú, ne ijesztgess!! Kedden én is besokalltam kicsit. Túl sokat gyalogoltam egy nap, így délutánra majd megpusztultam, úgy fájt az ágyékom, lábam stb. De délután sokat feküdtem (aludtam Rékával), és másnapra már jobb is lett. Lehet, hogy más is volt a levegőben?!?
Na, én is most fogok utána érdeklődni, mit kell vinni. Ez másik kórház, úgyhogy körbe kell kérdeznem. Mondjuk anno Rékánál is meg volt szabva, hogy adnak napi x pelenkát, popsitörlő nuku. Úhogy, utólag kellett bevitetnem pelust meg popsitörlőt. Most már készülök előre. Még mellszívót is viszek be.
Enni biztos adnak, csak kérdés, hogy mennyit és mit!
Emlékeim szerint nálunk nem éppen szoptatós anyáknak való étrend volt. Se mennyiségre, se összetételre.
Pár napja én is loptam Apáról 1 konyakos meggyet, de már alig volt benne alkesz.
Én egyben viszem a cuccomat. Mármint a szülőszobait meg a gyerekágyast. Te miért külön?? Babának, remélem, legalább ruhát adnak.
Neked mennyit mocorog Ádám? Mert Dóri, ahogy lefekszem, egyből beindul és nyomja ezerrel. Ahhoz képest, hogy azt olvastam, ilyenkor már kevés a hely, nem buliznak annyit. Hát, a kiscsaj nem olvassa a szakkönyveket.
Köszi a köszöntést! Semmi gond! A másik topikban sem nagyon jutott senki eszébe. De ahogy nézem, már kihaló félben van az egész. Alig ír vki.
Én nem főzök előre. Ha nem jön senki, majd rendelek vhonnan kaját. Ezt találtam ki most.
Vicky
Köszi!! El is felejtettem írni, hogy szép neve lesz a babónak!! Dóri a hólyagomat szereti pöckölgetni.
Tuti nem rugdossa, mert a feje van arrafelé.
Fenci
Köszi! Hát lassan, de haladnak. Mosás már megvan. Hétvégén vasalás. Meg már a kórházi cuccost is össze kéne pakolnom. Látom, nevek már megvannak. Tecc!!
Csipcsab
Köszi! Hát tényleg nem egy csonti baba Flóra!
Nagyon tündi-bündi! Így elnézve a képeket, már nagyon várom, hogy meglegyen Dóri. Annyira kíváncsi vagyok, milyen lesz. Meg azért jó lesz megint egy kis babát puszilgatni. Na, Rékát is szoktam ám! De ő már nagylány!