Sziasztok!
Mi is megvagyunk, csak taknyosan, nyűgösen
Kezdem én három napja, nem volt kedvem semmihez, fájt mindenem, köhögés, takony. Tegnap estére már Tominak is folyt az orra, alig aludt éjszaka, most meg nyűgös nagyon
asszem nekem is igazolva van a hiányzásom...
Ibolya!
Üdv itt, nagyon aranyosak a gyerkőceid, biztos nehéz lehetett az ikrekkel az elején, de most már nagyok legalább
A rémtörténeteket "imádom", mikor anno kiderült, h babánk lesz, kétféle sztorit hallottam csak: ki hogyan vetélt el, kinek milyen megalázó volt a szülés... be voltam sz*rva rendesen, de nekem csak pozitív élményeim vannak.
Betti!
Húúúú, de telik az idő, hogy már te is szülni fogsz lassan
képekre kíváncsi vagyok
Viki!
Telnek-múlnak a szorgos hétköznapok? Lackó napirendje beállt már?
Kriszti!
Mi a Kert közi oviba járunk. Nekünk bejött, a barátnőm nem akarta idehozni a gyerekét, mert ő rosszakat hallott az oviról. Sztem hülyeséget csinált, mindegy... itt pl csinálnak márciustól vagy hogy,( kiszokott plakátolva lenni) heti 1 délutáni ismerkedést, játszóházat, ahol meg lehet ismerkedni az ovival, az ovónénikkel, akikből választani lehet. Nem rossz kipróbálni,m még ha végül nem is ide akarjátok hozni, akkor is. ( a barátnőmék is hozzták, tetszett a gyereknek az ovi, csak valaki leadta a fülest, h sok barna gyerek lesz, ezért sem akarták... megjegyzem a mi csoportunkban kettő ha van, és nem az a cirkuszolós fajta) Nyitvatartás reggel 6*tól, ha jól tudom, de hétfőn megkérdezem kíváncsiságból. Az biztos, hogy délután 6-ig van ügyelet.
A Kereszt utcairól csak jókat lehet hallani, nagy a túljelentkezés, így azokat részesítik előnyben, akik arra laknak, vagy a szülők arra dolgoznak, esetleg a testvér már járt oda.
No, megyek, Tomi mégsem alszik, csak nyűglődik. Letettem mégegyszer, mert nagyon álmos, de úgy tűnik, ölbebaba lesz ma...
Zsuzsi