Sziasztok!
Edit
üdv itt téged is az elhavazottak táborában! NAgyon jó leánka Boró az éjjeli csökkenő keléseivel.
Nálunk se jön be sajna túlságosan, ha a párom kel Sárához, ő még csak ellenne a ringatással, de S. teljesen felébred a másfajta puhaságtól meg illattól.
Én sem gondoltam egy percig se, h éhség miatt ébredne egy éjjel 10x, de szomjas az mondjuk lehet (c.üveggel nem tud mit kezdeni). Végül úgy határoztam, h 1 éves kora után szép fokozatosan megpróbálnám lepattintani az éjjeli szopiról, akkor talán már valamicskét felfog abból ha magyarázok neki, meg jobban belejön a pohárból ivásba. Egyébként most még nem iszik semmit, annyira pár kanálnyi az amit elfogad a szilárdból, hogy nem vacakolok vízforralgatással.
Különben hasonló a napunk és a kajával kísérletezések rendje is (bár S. őnagysága nagggyon hektikus, ami a napközbeni alvásrendet illeti). Tegnap óta nem tudom, mi a szösz van vele, de pl. tegnap konkrétan nem töltött egy percet sem az ágyában alva, mert mire úgy gondoltam, hogy talán elaludt a karomban, addigra fel is ébredt... szóval este fél 7-re aztán úgy beájult, hogy meg se fürdettük, szegény úgy aludt ahogy volt - kenyér- és szilvamaszatosan, polár kisnadrágban - de persze innentől is óránként- 40 p-ként ébredt.
Hű, de szenilis vagyok... Valaki kérdezte, hogy mit kap a baba enni... Nos, nálunk az van, hogy minden étkezéskor odaül ő is az asztalunkhoz. Tehát elméletileg velünk reggelizik, ebédel, vacsorázik. Reggelinél kap a kezébe kenyérhéjat, ebédnél a saját kajáját, ami a mi ebédünk babaváltozata. Pl. ma gyümileves van és még ízesítetlenül kivettem belőle pár db. almát, körtét, szilvát, barackot, főztem hozzá krumplit, meg szoktam eltenni jégkockányi főtt-turmixolt husidarabokat és azt kevertem bele. De hétvégén a húslevesben főtt cuccokból ehetett volna mixet (ha akart volna
)Amikor Juli uzsizik akkor kap ő is gyümölcsöt, ált. kockákra vágva, mert egyébként nagy ambíciói vannak a darabos kajár nézve, de 2 db foggal nem igazán hatékony a dolog.
Szóval vicces, de villával kell etetni őt is, mint ahogy a nővére eszik. Vacsikor szintén kenyérhéjat rágcsál csak hogy ne üljön ott potyára.
Ezek mellett szopi abszolút változó lebontásban, ahogy ő kéri, de ált. napi összesítésben még mindig 12 fölött.
Na, asszem ez elég részletes volt.
Nálatok van vmi kiszámítható napközbeni alvásrend? Mert Sára e tekintetben sem az a rendmániás fajta. Van, hogy rövidet alszik de. van, hogy hosszút, van, hogy 3 nyuszifarknyit sikerül, valamikor pedig 2x 1 órányit.
Titti
remélem, azért Napsikád nem lesz olyan nótórius bagoly mint drága S. Sztem a felkelések oka leginkább a CSAKban keresendő, csak nekünk anyukáknak vhogy könnyebb elfogadni a ramazurit, ha vmivel megokolhatjuk.
Szilvi
Levi hogy van?
Na, megyek, leragasztom S. szemecskéit. Legalább is remélem...
Tényleg... Marcus Szilvije...? Hol vagy? CSak nem nyaraltok ti is?
KM