Sziasztok!
Viki köszi az infokat!
Apa nagy gondolkozóba esett,variál,hogy mi is legyen,mert akármilyen szemét a fönőke sokszor,de 160-170.000et is megkeres nem 1 hónapban,ennyit meg máshol nem nagyon fog!
Mondtam neki ö döntsön,attól még nyugodtan menjen el interjúkra,azzal semmit nem veszít.
Anyósom meg,hogy meghallotta,hogy állást fog lehet váltani majd kicsattant az örömtől,hogy végre megjött a fiacskájának az esze!
Ja és persze rögtön mondta neki,hogy CORA-t is nézze meg,mert AUCHAN ben nincs pult,s nem érintkezne a vevőkkel.
Hát majd a párom eldönti szerintem!
Amúgy mióta hazajöttünk el se jöttek hozzánk,mert minek.
Tegnap apjuk fogászatra ment,mert ugye múltkor volt a dagadás. Hát eléggé be van gyulladva a foga és az okozhatta. Gyökérkezelni kell,de mivel nem volt időpontja ma kell felhívni a dokit azért,mert ugye ez a kezelés nem 1 óráig tart,hosszadalmas művelet.
Ma hívom én megint a MÁK-ot,mert már jó lenne valamit látni a Családi Pótlékból!
Hallotáttok a Kismamabérletet? Azért jól kicsinálták? Aki GYED-en van,annak minek mi?
Ma korán keltem,mert 8 órától ellenőrzik a házban a vízórákat,s a 7-10.emelettel kezdik.
Gabika még alszik,tegnap 22:20ig fent volt. Olyan volt,mint aki REDBULL-t ivott,csak pörgött!
Nika már jobban vagy?
Helga köszike az oltási infot. Valamit hallottam én is,csak nem nagyon figyeltem. Akkor most nem is kell senkinek igényelni,mert megkapja majd?
Viki hát nem semmi a dokinénink akkor tényleg!
Már annyiszor volt szabin? A régi doktornőre nem emlékszem,hogy ilyen sűrűn elment volna?!
Gabika is szereti az ALMA együttest!