Sziasztok!
Azúr,
szerintem nem kerülhet adásba a szereplők hozzájárulása nélkül semmi egy ilyen felvételből, persze a TV2-sök mindíg alkotnak valamit
Zulu,
jönnék én gyakrabban is, csak most az egész napom egybefüggő orrszívó mosásban merül ki
Szegény Timi lassan megirígyli Zsebitől a kórságot, csakhogy vele is annyit foglalkozzak.
Férjed megúszott egy Halász Jutka CD másolást, mert én tuti nem jutok el kedden a talira
Disznóság itt a neten a pizzaillatot lengedeztetni, így most semmi kedvem nem lesz a krumplis tésztához
Különben is, mióta fogyózni akarok, állandó éhség üldöz, persze csak a leghízlalóbb kaják karmai közé
Barbi,
szörnyű, ami Kamilláékkal történt
Én ilyenkor napokig töprengek az élet folyásán, és végül összegezve az egyetlen kívánságom csak annyi, hogy lássam a gyerekeimet felnőni. A többi mind csak földi hívság, túl lehet lépni rajta
Heppi,
kiscsaj nagyon helyes, mégha átlátszó is a feje időnként
Tényleg már majd egy hónapja nyüglődünk, én is kezdek már kicsit elmeroggyant lenni tőle
Sebaj, majd a pszichiátrián kipihenem magam, ha sikerül kifacsarni a kezemből a porszívós orrszívót
Csucsuka,
tényleg, regéld már el nekünk két vizsga között, hogy kell ilyen klasszul fogyni. Én nem ettem nehéz kajákat, édességet az ünnepek alatt, mégis visszajött rám a ledolgozott kilók nagy része
Sofka,
mi újság a lelkiállapotoddal? Nagyon szorítok, hogy minden simán menjen
Psandi,
nálunk a betegség kavart be Zsebi alvásába, előtte egész jól volt dresszírozva (csak a Bálits el ne olvassa
). Viszont mióta trutymós az orra, meg van zakkanva, mert levegőt se kap és köhög egész éjjel
Ma odáig jutottunk, hogy az éjjeli hajcihő miatt az álmosságtól délben belekoppant a feje a kajástányérba
Persze napközben is csak végszükség esetén alszik el, mert az előbb felsorolt nyalánkságok nem csak éjjel zavarják a pihit.
De azt hiszem, ettől függetlenül is néha újra romlik az alváshelyzet, mert mi eddig is kb 2-3 hetes periódusokban éltünk, és amikor már kezdett csökkeni a lelkifurkám a sírnihagyás miatt, újra be kellett keményítenem
Toffi,
fejfájáson most már tessék túladni, nem kisajátítani magadnak!
Látom, Zsombi is legalább olyan találékony nyalánkságok beszerzésében, mint Zsebi
Engem meg a frász kerülget kislányom ízlése miatt
Igaz, nálunk nincs kipakolható szekrény és fiók, így kell valami elfoglaltság szegény csemetének
Kangi,
szóval a férjed nem akar holmi gyerekgyártásos babanet sorozat szereplője lenni?
Ki érti ezt...enyim férj már akkor csődöt mondott, amikor Timi legyártását előirányoztam intenzív kivitelezésben
Pedig addig mekkora volt az ő pici szája
Mellesleg az én párom mindíg kikérdez a babás talik előtt, hogy milyen szörnyűségeket panaszkodtam róla a neten, hogy egyáltalán oda merje-e dugni a képét
na megyek Timit szórakoztatni
pusssz
Momo
Ezt a bezártságot úúúúgy utálom