[quote] írta:n is azt szeretem ha hozzánk jönnek. főleg mióta van kolos, mert így nem szakítom ki az otthoni környezetből, bármikor lerakhatom alduni, míg ha mi megyünk nagyon ki kell számolni, mikor lesz álmos, mikor eszik, mikor tudunk menni.
nekem mazlim van ebben, mert mindket kolyok valahogy hamar igazodott a csalad napirendjehez, azaz ahhoz, h. mi delelott nem vagyunk tul hasznalhatoak a kedvesemmel, plane koran reggel, de mivel a reggelek keson kezdodnek, ezert a delelott is hamar elmegy, max egy piac vagy bolt fer bele, de nagy bevasarlas mar nem. ezert delelott sose programozunk, pl. alizt sose vittuk 10-11-es gyerekszinhazba vagy gyerekprogramra, pedig sok ilyen van.
szerintem ezert alakult ugy, hogy borsiz delelott (11/f12-1/f2) kozott lenyom 2 orat alvassal, mi azert is idealis, mert fozni/enni tudunk nyugiban), egyelore keson kezdi o is a napot szerencsere, viszont mivel delutan sokszor megyunk ide oda, ezert akkor csak rovidet alszik (ha megyunk, akkor csak fel orat, de itthon is max. 40-50 percet), de kiszamithato idoben, ezert ugy indulunk el babakocsival vagy autoval. pl. a paskal strandra gyalog tolunk 20-30 perc az ut.elindulunk, mikor borisz almos (f4-4 korul), ha hamar bealszik, akkor a strandon mar felebred, ha nem olyan hamar, akkor a strandon belul meg tologatom egy kicsit, mig aliz mar furodhet. tegnap meg a delelotti alvasa utan indultunk anyosekhoz, s ott maradtunk a delutani alvas idejeig, akkor be a kocsiba, hogy megyunk babazsurra, el is aludt, de mire odaertunk, addig nem ebredt fel, ezert mi kiszalltunk alizzal, felmentunk a babakhoz, apjuk meg ment meg egy kort borsoval, s 20 perc mulva ok is jottek.
szoval igy alkalmazkodunk oda-vissza:-)) ugy tunik, neki ez az alvas boven eleg, nekem meg annyi a lenyeg, h. 4-f5nel elobb ne ebredjen delutan, de f6nal tovabb se aludjon.)
ja elfelejtettem valamit! mindig mondom, hogy fogzasnak jele sincs borisznal. nem i volt, mivel alul nezegettem a fogait, erre tegnap latom, hogy mar van egy foga, de felul, s ott se a kozepso, ugyhogy nem vadallat a gyerek, hanem vampir:-)