Sziasztok Lányok!
Gabi,
Lacika szépen fejlődik az a lényeg!
Mircikém,
biztos, h. Bálint baba kivárja a sorát, hisz tök jó neki ott bent. Te viszont pihizz sokat, és nagyon vigyázz magadra!
Tanács elfogadva, és szerintem komolyan is veszem a dolgot, ezért is voltam tegnap elszánt bulldog, h. igenis "tessék engem fogadni".
Szóval, szerencsére tudott fogadni este 8-kor (soron kívül, időpont nélkül, abszolút hátrányban az időpontos betegekkel szemben)...
A lényeg, h. bejutottam, és a doki gyors kikérdezés után megvizsgált...Rögtön szembesült a helyzettel, h. bizony az antibiotikumok rendesen tönkretették a ph-értékemet, és a gomba...Szóval ecsetelés-égett, csípett- és felírt egy dermyc nevű kapszulát, kúpot, aplikátort, és a monuralt. Szóval lesz elfoglaltságom esténként
Rákszűrést végzett, az 2 hét múlva lesz meg, és megvizsgálta a melleimet is.
Szerencsére azokkal nem volt baj.
Azt mondta, h. most rendbe kell tenni, és addig a babaprojectet szüneteltessük- mondjuk a hátam közepére sem kívánom azóta...-
szegény Férjuram...
Azt is mondta a doki, h. rengeteg folyadék, és kevés szénhidrátot egyek, gondolom a gomba miatt. Csajok, nekem még nem volt gombám, ez szörnyűűűű! De annak viszont nagyon-nagyon örülök, h. fogadott, kedves volt, rettentő alapos! viszont Férjecskének beadva a derekam, sajnos be kell, h. lássam, iszonyú messze van. Legalább másfél óra volt, mire odaértünk a rendelőjébe. A kórház is legalább 1 órára van, úgyh. keresnem kell egy közelebbi dokit, amikor babára kerül sor.
Sajnálni fogom nagyon, de szükség törvényt bont.