Új privát üzeneted érkezett!

Rékám: Betsyvel keversz egy picit. :wink: Mi reformátusok vagyunk, kisingnek nem volt se híre, se hamva. Gratula! :D

Sirki: Kengurum az nem volt, nem is lesz már, de annyi rémlik, hogy fontos, hogy jó minőségű legyen a kenguru. Én is a 2. napon tettem el a tejeket nem egyszer, nem romlott meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.25 13:57-kor.
jaimee1
 
 


Bíbi anyu: Én akkor is paráztam, amikor 7 és fél hónaposan felállt. Úgyhogy görbe láb ügyben nagyon nem tudok tanácsot adni. :lol: :lol: :lol: Legalábbis olyat, amiből nem süt a para. :lol: :lol: Add be Bíbinek írásban, hogy kérvényezed: még kéretik nem felállni! Hátha arra reagál. :wink:

Na léptem!
jaimee1
 
 


JAIMEE: Köszi a névnapi köszöntést! Ilyen kezes lábas mindenképp kell télire, vagy akár kétrészes. A quelle-nél pl. ilyenek vannak, 5 ezer Ft körüli áron.
Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép

A 300gr hízás meg tökéletes. Ilyenkor már lelassul a hízás, Bence pl. 7 és 8 hós kora között 180grammot hízott. Ő is sajtkukac lett, mióta felül, feláll, mászik. Fogacska még mindig sehol?
BIBI: Köszi. Csak ámulok, hogy miket tud már a kis Bibi. 3 hónaposan felül, feláll, lépeget? Bence ezeket 9 hónapos kora körül csinálta. Nem semmi kislányotok van! Szuper gyorsan készül a házikótok, és Bíborka ujjszopizós képe is nagyon édes. Nekem a nagyobb fiam szopizza az ujját mindig elalvás előtt (még a mai napig így alszik el). Te meg nagyon csini vagy, a kép láttán hirtelen egy mese jutott eszembe, Bibi Blocksberg a címe, és a kislány (Bibi) meg az anyukája is boszorkány. Nagyon jó kis mese..
NIKI: Örülök,hogy sikerült az ágyat kicserélni, tényleg piszokság tőlük, hogy semmilyen módon nem lehet elérni őket, csak személyesen. Majd képeket rakjál fel a 8 fogú kis futóbajnokról.
HENI:Boldog 10. hónapot Alexinek! Apuci holnap jön haza?
JUDY: Boldog féléves szülinapot Barbinak! Iskolakezdésre minden készen áll?
SIRKICI: Két napig elvileg eláll hűtőben a tej, így szerintem nem raksz el romlottat. A kengurus dolgot nem tudom, mi nem kenguruztunk soha, de ha vesztek, azon rajta van, hogy mennyi idős kortól lehet, illetve mennyi kilótól.
ARIKON: Gratula az újabb keresztszülőséghez. Én írtam, hogy nekünk vissza kellett adni a kisinget a végén.. meg is lepődtem rendesen. Mi is hasonló „felállásban” lakunk, mint Ti ;)
Vendég
 

 
 

Jaimee: én azért vettem overallt, mert a bundazsákban nem tudom bekötni a hordozóba Bálintot. Amúgy én is 68-ast választottam, remélem jó lesz tél végéig. Rakok fel képet róla meg vettem egy átmeneti szőröset is.

Kép Kép

ja és a rég elmaradt pocikép...... :oops:
Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


Hali!
Mirci, ilyen szőrőset vettem én is! Bár én csak 62-est. Lehet kicsi lesz....
Nagyon cuki pocid van!!!

Nóri, a kutyuk haláliak!!!!!!!!! :)


Bíbi, a ház gyönyörű!!!! És tök jó a kilátás! És te is nagyon jól nézel ki!

Csiribébi meg zabálni való!!!!!


Én ma megyek dokihoz. Már alig várom. Kiderül tényleg ilyen nagy e a bébi, mint amit 4d-n mértek.


Múlt héten voltam a HandM-be. Tök édi cuccok voltak. :)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Betsy: Köszi, ezek nagyon szépek! :P Te adsz rendes utcai cipőt Bencére, ha itt lesz az ősz?

Mirci: A mi zsákunkon volt lik a biztiövnek. Nagyon szép mindkettő! :D Nem lesz jó tavaszig, hiszen Réka nem is nagynövésű és december közepétől áprilisig kinőtte. De majd látod! Márkától is nagyon függ a méretezés. :roll: :roll:

A világosabb olyan termó anyagú?

A pocakod gyönyörű és ez a kismamiruha....meseszép! :P
jaimee1
 
 


JAIMEE:Tényleg volt egy lik :shock: ? Erre nem is gondoltam :oops: . Mert amúgy alapból nekem is szimpibb volt a bundazsák. Na mindegy most már ez van :? A világos olyan anyagú mint egy szőrös plüssállat bundája, belül ugyanúgy bélés van benne pamutból, és finom puha az egész.

Gabi: én szinte az összer ruhát H&M, és C&A ból szereztem be. Szépek is és az áruk is viszonylag baráti. Ja és még a nagy favorit a Tesco Cherokee.

Kép
Kép
mirci74
 
 


JAIMEE:Tényleg volt egy lik :shock: ? Erre nem is gondoltam :oops: . Mert amúgy alapból nekem is szimpibb volt a bundazsák. Na mindegy most már ez van :? A világos olyan anyagú mint egy szőrös plüssállat bundája, belül ugyanúgy bélés van benne pamutból, és finom puha az egész.

Gabi: én szinte az összer ruhát H&M, és C&A ból szereztem be. Szépek is és az áruk is viszonylag baráti. Ja és még a nagy favorit a Tesco Cherokee.

Kép
Kép
mirci74
 
 


MIRCI: Édesek a zsákocskák. Ami Bencének volt tavaly, az is 68-as, nekünk kitartott tél végéig. Bár ő 46 centivel született.. Az viszont olyan bundazsák, ami átalakítható overállá. Így babakocsiban zsákosan, hordozóban lábbal tudod használni. Ha jól emlékszem a Fenomen-ben vettük, és nem volt drága. Nagyon szép kismami vagy még mindig :)
GABI: Majd írd meg, mi volt a dokinál!
JAIMEE: Igen, adok majd cipőt Bencére, de csak sima puhatalpút, nem olyat, amiben majd járni fog.
Vendég
 


Mirci, hogy Te milyen szép vagy!!!

Arikon, gratula a keresztszülőséghez!

Betsy, édes ez a boszi mese, tetszik :lol:

Overál: most esik le, akkor nekünk is kéne, nem? Amúgy tök kész vagyok, keresem elő a melegebb holmikat, amiket anno hűvösebb napokra vettem, és semmi nem jó. Hatalmas ez a csaj! Kész vagyok! :twisted:

Meg magamtól is. Semmi nyári cuccom nem jött rám, s most nézem, így vagyok az őszi és a téli kollekciómmal is. Megőrülök! :evil: 10 kg jött le rólam, 8 rögtön szülés után, és 2 azaz kettő további idáig.

Sirkici, én azt olvastam, hogy 1 nap hűtés után kell mélyhűteni,( mármint az első adag szerinti 24 óra múlva)... ha meg megromlik, akkor felengedés után olyan darabos lesz.... de megkóstolod és tudod.

Gabi, várunk a hírekkel :lol:

Jaimee mami, olvastam a blogodat, jót mosolyogtam, nálunk épp fordítva van, apa a zord szülő, és én nem bírom elviselni, ha sír. Ha velem van, nem is sír...

:lol:
Vendég
 


Ja, meg egy kis reklám, megjelent egy kis részlet a könyvemből, http://www.napkut.hu/naput_2008/2008_04/tartalom.html asszem 500 Ft a kiadvány, már csak miattam is érdemes megvenni :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Agyalok ám ezen a bundazsák-overál dolgon. Ha nem 2-az1bent veszek, akkor nekünk jobb a bundazsák, addig sem kell cipő... Meg remélhetőleg Csiribébi nem fog még járni a télen. :lol: :lol: :lol: Ezt találtam vaterán.





Kép

Kép

Kép

Szerintetek? 2800 +pk. és 100x40 cm, ebben legalább elférne. :twisted:
Vendég
 


Bár az a galambpár nekem picit erőőőőős. :lol: :lol: :lol: Tisztára, mit a Magyar népmesék.....tüttütürürürütüttü...( bár a kedvenc mesém volt) Na, jó abbahagyom, túl jól szórakozom megen itt egymagam. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Meg van ilyen is, ez 1900+ pk, csak nem tudom, mekkora...

Kép

Viszont most nézem, ennek van ujja. Az azért kéne...
Vendég
 


Ez meg akciós a Brendonban, még a hülyének is megéri 14-ért.


Kép
Vendég
 


Bíbi anyu: Hát ja, ujja az azért legyen. :lol: :lol:

Ez a legutolsó ez mi is? :oops: Mózes?

Naaaaa, ne izélj már, hétvége előtt nem jutok olyan helyre, ahol meg tudnám venni ezt a kiadványt. Addig kilikad az oldalam. :lol: :lol:

[quote]H írta:a velem van, nem is sír...


Majd fog. Ne izgulj. :lol: :lol: Réka is így kezdte. :lol: :lol:

Betsy: Létezik kocsicipő kategóriában őszi cipő is?Ezt nem is tudtam.
jaimee1
 
 


BIBI: Az 1. vagy a 3.képen látható bundazsákhoz hasonló nincs a babakocsitokhoz? Az a kocsiba kell, hogy védje őt a hidegben alul felül, a középsőhöz hasonlót vegyél!
JAIMEE: De van. A rózsaszín brendonos, 5.690, a kék babyouthlet-es, 2.990 .-

Kép Kép


Réka ínye meg van duzzadva? Fogacska hegye még nem látszik?
Vendég
 


Jaimee, Betsy,
köszi a reagálásokat! Egyébként kengurút elhozta a barátnőm az övékét, hogy kipróbáljuk, hát mit mondjak, szerintem nagy még Nikinek, vagy nemtudom, de olyan hülyén ül benne, állandóan oldalra dől, meg nekem húzza a vállamat az egész kengurú, úgyhogy lehet, hogy én is úgy vagyok vele, hogy talán nem is kell az nekünk!

Bundazsák témához nem igazán tudok hozzászólni, inkább figyelek, és lelesem tőletek, hogy majd milyet kell vennem a télire...

Mirci,
nagyon csini vagy, semmit sem hiztál szinte, csak a pocidon látszik, gondolom máshova nem is rakodott!

Gabi,
mesélj, mi volt a dokinál?

Bibi,
nemtudom nekem a zöld tea segit-e, de én azt iszom újabban, minden nap egy csészével, és mióta hazajöttünk a kórházból ahhoz a súlyhoz képest már 7 kg-al vagyok kevesebb. Enni eszem mindent a szopizás miatt (egyszer próbáltam nem enni, de nem is volt tejem, igy muszály ennem). Esetleg ha gondolod próbáld ki te is a zöld teát!
Nálunk is ez van, hogy apa a keményebb, pedig mielőtt meglett Niki azt hittem forditva lesz, dehát akkor még nem tudtam, hogy mit is jelent anyának lenni! Bár néha (szerencsére tényleg ritkán van), amikor annyira hisztizik, és tudom is, hogy ez hiszti, mert semmi más baja nem lehet, akkor úgy vagyok vele, hogy ha nagyobb lenne, akkor kapna egyet a fenekére, az biztos!
sirkici
 
 


Helló Lányok!

Köszönöm az elismerő szavakat :oops: Amúgy most tartok +12 kilónál.

Bíbi: nekem a szőrös bundazsák tetszik, mondjuk az a galambpár tényleg nem kéne rá, a másik elég vékonynak tűnik, a Brendonos meg kissé drága.

Sirki: nem tudom nem nagyon értek hozzá, de a kenguru lényege szerintem az lenne, hogy jól tartsa a babát. Ha nyeklik-nyaklik benne az biztos nem jó.

Arikon, Nóri, Babszi merre vagytok?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Helló Mindenki!

Bíbi: nagyon klassz a házikó, de hogy a plussz kilóid hol vannak azt én nem látom!!!! :roll:

Mirci: Nagyon szép overálok, nagyon csini kismami és tényleg nagyon szép a ruhád.

Bundazsák kategóriában én is sasolok Sirkivel együtt...és tanulok!!!!

Lányok, kérdés: a kötelező védőoltások mellett melyek azok amiket jó beadatni????? Beni nem esik bele a "rizikó" kategóiába így a Pneumococcus oltást sem kapja a védőnéni szerint!!!! :roll: Nem értem...az amúgy sem kötelező oltás nem??? Olvatam, hogy 16eFt, akinem támogatja az OEP, annak 4800 Ft. Vagy hülye vagyok????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Szép reggelt Lányok! :)

Bocsi, h. tegnap nem jelentkeztem, de nem voltam net közelben.
Mircikém,
Nagyon-nagyon szép, csini kismami vagy!! Hogy érzed magadat? Éjszaka tudsz aludni a pocakodtól?

Betsy,
de jó, nem tudtam, h. Ti is így laktok! Nektek is bevált a szülőkkel való "együttélés"? :)

Bíbi,
tök aranyosak ezek a piros cuccok!! Olyan édes lesz benne Csiribébi!!
A kiadványt mindenképpen meg fogom venni!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Szép napot nektek!

babszika
 
 


Babszi babszi babszi heeeellllló!!!

Mizu veled????
Vendég
 


Köszke, minden ok..... majdnem.

Bálint papája hajnalban elaludt. Tudom, h a december óta tartó hossszú betegség után jobb neki, de imádtam őt és .....
Mindegy!
Tudom, most már biztosan, h lesz babánk, mert már ő is nagyon várta a déduncsit, úgyhogy biztosan segíteni fog nekünk fentről. :wink:

Levelem megkaptad?
Mert nem jött visszajelzés. :roll:

Amúgy-amúgy rendben vagyok. Bálintnak keresek kis Shar-peit, ha már azt nem tudom megcsináltatni a szülinapjára, amit szerettem volna. Hogy bővüljön a család :D

babszika
 
 


((())) sajnálom.... :cry:

nem kaptam semmit, még csodálkoztam is, mert pár embernek küldtem, de csak 2 válasz jött vissza...Bien sem válaszolt...lehet, hogy baj van a mail-rendszeremmel? :shock:
Mit szerettél volna neki?És mikor lesz a szülinapja?
Vendég
 


Már a tököm kivan az e-mailekkel. Mostanában nálam ez van. Sztem akkor Bien sem kapta meg, pedig írtam neki is. Vmi miatt elszállnak a leveleim.

Egyébként kaucsuk-arany karkötőt szerettem volna. De mind olyan hivalkodó és azt utálná. Finomabbat csak ezüstből találtam, de éppen azt akarom lecserélni neki aranyra. :?

11-én lesz nagyon kerek neki az évforduló. :)

babszika
 
 


Ha hazajössz, gyere Csabára Benedek Alízhoz.Profi ötvös, én nála vásárolok mindent.A jegygyűrűinket is ő csinálta saját kezűleg!A belvárosi uszodánál van.
Vendég
 


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Hallelujjaaaaaaaaaaaaaa!
Nórinak vonalzója van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D

Ja, mennék én haza, de tudod, a szabadnap...... az nagy kincs! :wink:

babszika
 
 


Ne tudd meg mióta próbálom...már a szerkesztőnek is írtam...valami nem akart összejönni...isten látja lelkem, próbáltam. :roll:
Arikon is örül mostmár! :wink:
Vendég
 


a lényeg, h sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

babszika
 
 


Babszi,
sajnálom Bálint papáját! :cry:
sirkici
 
 


Nórikám,
Na csak összejött az a fránya vonalzó!!! :twisted:

Sirki,
hogy álltok a keresztelő előkészületeivel?

Képzeljétek Csajok, még mindig érzem ha pipilek, h. szurkál a hasam!! :( Ezért fel is hívtam a nőgyógyit, h. kérjek időpontot jövő7re. Erre az aszisztens -szinte felröhögve- közölte velem, h. csak szept. 30-ra (!!!!) tud időpontot adni. Haaa, majd elájultam! No mindegy, gondoltam én, majd a magánban 10 rugóért megvizsgáltatom magam, de oda is csak szept 9-én tudnak időpontot adni. :evil: MEGŐŐŐŐRÜLÖK!!
Most arra várok, h. tudjak a dokimmal beszélni, h. sürgősség esetén, tudna e fogadni előbb. Szerintem ez az egész felháborító!! Mikor kell bejelentkezni 2 hónappal korábban????
Vendég
 


((((Babszi)))) Fentről biztosan segíteni fog a nagypapi.

Sirkici: jónak hangzik ez a zöld tea, ki is próbálom. Klassz az a 7 kiló, mondjuk nem lepődtem meg, látszik a képeken, hogy szinte semmi nem maradt rajtad.

Bundazsák: hát nekünk nem volt a babakocsihoz, ezek szerint kellett volna... A középsőt lemérettem, 75 cm, kicsi lesz az 3 hónap múlva.
Vendég
 


Arikon: én sima házidokihoz mentem anno, ott pisiltem, belemártott egy tesztcsíkot és felírt antibiotikumot.Szept., 9-ig bőven bele lehet pusztulni a fájdalomba. Te szegény!

No, hitetlenek! Nesze Nektek! :lol: :lol: :lol:

Kép

Jövő héttől megyek úszni meg baba-mama tornára.És nemsoká kaptok újabb képet kedvenc szoknyámról! :twisted:
Vendég
 


Ja, a legfontosabb. Mi lehet Csiribébivel? Milyen az a szájpenész? Vagy valami hólyag? Vagy jön a foga? :shock: A felső (!) ínyén középen két oldalt 1-1 csokorban sok-sok fehér pötty. Ha felkel, lefényképezem. Ha engedi...
Vendég
 


Bíbi anyu: Ne szórakozz, biztos Bíbi egyik szoknyáját húztad magadra, hogy minket megtévessz. Vagy az ált. iskolás ünneplődet. Valld csak be! Az alakod bomba és kész. 8) 8)

Réka bébi: Bíbi anyunak igaza van, engem is a sima házidoki tett helyre. Megnéztem neked, én mit szedtem: MONURAL. Ez antibio, egy tasak por és másnapra kutya bajod. Ha mégsem, akkor urológus tényleg. :? :? Fontos, hogy meggyógyulj, mert ez visszajárhat, a fene essen belé...Már bocsánat. :oops: :oops:

SIrki: Télleg, én is akartam kérdezni - keresztelő????

Gyabi: Most az a legújabb, hogy egy éven alul ingyé lesz a Pneumo mindenkinek. Eldönthetnék már, ez már a 4. verzió kb. :roll: :roll: :roll: Mi csak a kötelezőeket adattuk be Popinak, főleg mert még első baba, nincs tesó, aki hazahozza vírust, bacikat.....de egy éves korában mindenképpen beadatnánk a pneumot, mert akkor már csak 1+1 oltás kell és nem 2+1. :oops: :oops:

Nóri: Üdv a vonalzódnak!

Rólunk: Már 2. éjszaka megy az ordítás 9 és hajnali 1 között. Mármint nem mi ordítunk apával....az érdekes lenne...hanem Réka baba. Szerintetek a foga???????
jaimee1
 
 


Köszi Bíbi, Jamiee!! De a házidokin túl vagyok. Tudjátok Pécsen voltunk amikor jobban kijött ez az egész felfázás, és akkor telefonon táv-gyógyított a házidokim. Azt mondta, h. nem kell urológushoz mennem, mert az általa javasolt antibiotikumot, amit az Apósom fel is írt nekem (ő is orvos) kell beszednem és jobban is leszek. No szépen beszedtem, de amint letelt a kúra ideje, újra érzem wöcözés közben, h. nyilalgat a hasam. Nem vészes, meg nem is kell gyakran futkorásznom, de érzem, h. valami nincs rendben. Attól tartok, h. ez már nőgyógyászati eset. Nem akarom részletezni, de vannak még plussz kellemetlen tüneteim is... :oops:

Jaimee
háát, elképzelhető, h. jönnek a fogacskái... Nem nyálazik jobban v. dörzsölgeti az ínyét?

Bíbi,
Jaimee-vel egyetértve, szerintem is tök csinos vagy!!! Az a ruha biztos xxxs-es volt!! :D
A kiadványt hol lehet beszerezni?
Vendég
 


Bíbi anyu: A szájpenész az fehér pöttyökből áll, az igaz....Onnan ismered fel, hogy letörölhető. Boraxos ecsetelővel kell törölgetni, ha az. Ha meg fogak.....Akkor megeszem a kalapom. Itt szenvedünk a lassan 9 hónapos lyánnyal, Bíbi meg csak 3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ArikoN: Sipirc doki, akkor egy másik. Annyi van belőlük, hogy Tiszát lehet rekeszteni velük.

De, dörzsölgeti, nyáladzik is, de már 4. hónapja....azóta "jön a foga"... :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Arikon: Egy full pisi vizsgálat nem ártana neked. Vesefunkció és ezer izé....ilyen nem volt ugye?
jaimee1
 
 


Bibi egy ufo...nem szájpenész.

Napút: "Folyóiratunk a hírlapboltokon kívül kapható Budapesten az Osiris, a Pont, a Vince és a Kálvin téri Cartaphilus könyvesboltban, valamint az Írók Boltjában." És most nézem 650 HUF. De nagyon kicsike részlet ám. :lol:
Vendég
 


Jamieekém,
nem volt még ilyen vizsgálatom, de szerintem sem ártana... Remélem, h. a dokim is így fogja gondolni. De ha nem akkor keresek egy másikat!! :twisted:

Bíbi babának ha tényleg a fogacskái jönnek akkor én is megeszem a kalapom! :D
Vendég
 


Lányok!

Nincs valakinek szüksége egy Bébé Confort Kenguru Squaw II Night Blue kengurura?
vadonat új a Brendonban 14 990 Ft én 10.000 Ft-ért adom.
Újszülött kortól használható, mindkét irányból bele lehet tenni a babát.
Ha valakit érdekel írjon privit, tudok róla képet is küldeni.
Ez a fajta kenguru lenne..
Kép


Betsy rakok majd képet ígérem, mihelyst több időm lesz.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


No, végre sikerült beszélnem doktor szimpivel. Elmondtam egy 4-5 mondatba foglalva, h. mi a szitu, erre Ő mondta, h. telefonáljak a rendelőjébe 1/2 6-kor és megpróbálnak valahogy besuvasztani!! Úgy megörültem!! Nagyon rendi volt! Azt mondta még, h. ezt nem szabad halogatni...jahh, ha tudtam volna, h. már egy hete melózik, akkor nem "halogattam" volna a dolgot, de nekem azt mondta az utolsó "találkozásunkkor", h. szept-ig szabin lesz. Na mindegy, a lényeg, h. lehet már ma tud fogadni!! :D Ennyire még nem örültem nőgyógyi vizsgálatnak. :D
Vendég
 


Sziasztok Lánykák!

Arikon: jól vagyok, bár most már kissé fáradékonyan. Elég ha elmegyek vásárolni már attól kifulladok, alig várom, hogy hazaérjek. Pocimtól tudnék aludni, de egész éjjel izzadok mint egy ló (pedig megy a légkondi). Olyan vagyok mint egy klimaxos. Tényleg lányok nektek nem volt a vége felé ilyen tünetetek? Meg persze állandóan pisilni járok. Na nem akarok itt panaszkodni, ezektől eltekintve elég jól elvagyok. Tényleg a doki azt mondta, hogy már nagyon lent van a baba. Hááát én nem látom, hogy leszállt volna a hasam, és a bordáimnál ugyanúgy nyom a popikája. Azért remélem még legalább két hétig bent akar maradni, mert elég rendszeresen keményedek is.

Még Arikon annyit, hogy nekem anno urológus írt fel gyógyszer a hólyaghurutomra, mert kezdett már krónikussá válni a dolog. Ettől függetlenül a körzeti által felírt Monural nagyon bevált. Egyetértek Jaimeevel. Lórugás, de gyorsan hat, másnapra már általában semmi bajom nem volt. Azért egy vizelettenyésztést nem ártana csinálni nálad, és vedd komolyan a dolgot.

Anyukák kényes kérdések: Szülés után mikor szokták odaadni a pénzt a dokinak, és a szülésznőnek? Ti a védőnőnek adtok pénzt amikor kijön, és ha igen mennyit? Ugyanez a kérdésem a gyerekorvossal kapcsolatban is. Ha itt nem akartok válaszolni, megírjátok priviben?.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: dokinak varratszedéskor, mivel fogadott szülésznőm nem volt-de extra rendes volt-így neki a párom a szülés után az örzőben. Védőnéni meg örüljön, hogy megkínálom valamivel, mert állandóan itt van!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Hali!
Velünk minden rendben, kivéve a bacikat a pipiben, amire 3 napos canesten tabit kaptam.
Lacika már 1728gramm. Bpd:80mm.
Szerintem nagy, doki szerint normális. :)

Mirci, én is nehezen alszom. Valami mindig felkelt!!!! Vagy a meleg, vagy rossz oldal vagy pisilni kell.

BIBi, Csirbébi csodacsibe!

Babszi, sajnálom Bálintod papáját!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok Lányok!

Gabi,
Lacika szépen fejlődik az a lényeg! :)

Mircikém,
biztos, h. Bálint baba kivárja a sorát, hisz tök jó neki ott bent. Te viszont pihizz sokat, és nagyon vigyázz magadra!
Tanács elfogadva, és szerintem komolyan is veszem a dolgot, ezért is voltam tegnap elszánt bulldog, h. igenis "tessék engem fogadni". :D
Szóval, szerencsére tudott fogadni este 8-kor (soron kívül, időpont nélkül, abszolút hátrányban az időpontos betegekkel szemben)...
A lényeg, h. bejutottam, és a doki gyors kikérdezés után megvizsgált...Rögtön szembesült a helyzettel, h. bizony az antibiotikumok rendesen tönkretették a ph-értékemet, és a gomba...Szóval ecsetelés-égett, csípett- és felírt egy dermyc nevű kapszulát, kúpot, aplikátort, és a monuralt. Szóval lesz elfoglaltságom esténként :( :D
Rákszűrést végzett, az 2 hét múlva lesz meg, és megvizsgálta a melleimet is. :D Szerencsére azokkal nem volt baj.
Azt mondta, h. most rendbe kell tenni, és addig a babaprojectet szüneteltessük- mondjuk a hátam közepére sem kívánom azóta...- :oops: szegény Férjuram... :roll: :oops:
Azt is mondta a doki, h. rengeteg folyadék, és kevés szénhidrátot egyek, gondolom a gomba miatt. Csajok, nekem még nem volt gombám, ez szörnyűűűű! De annak viszont nagyon-nagyon örülök, h. fogadott, kedves volt, rettentő alapos! viszont Férjecskének beadva a derekam, sajnos be kell, h. lássam, iszonyú messze van. Legalább másfél óra volt, mire odaértünk a rendelőjébe. A kórház is legalább 1 órára van, úgyh. keresnem kell egy közelebbi dokit, amikor babára kerül sor. :roll: Sajnálni fogom nagyon, de szükség törvényt bont.
Vendég
 


Arikon, nekem a doki és a kórház minimum 1,5 órányira van. Ez nem mérvadó. A szülés minimum 3 óra. Vagyis oda fogunk érni. :) ( Remélem) :D

Bár drága uram azt mondá, ha oda kerül a sor, akkor ő 1 óra alatt is simán odaér. Néztünk egérutat is, ha dugó lenne( Ez Budapesten sajna gyakori)

Szóval ezér nem bizti, hogy kell másik doki. Főleg, ha bízol benne. Nekem ez a legfontosabb. :)

Kép
Kép
gabi82
 
 


Arikon,
hát ez tényleg felháboritó, én is mindig igy járok, és én is azt kérdeztem, hogy honnan fogom tudni, hogy éppen fel fogok fázni, hogy időben be tudjak jelentkezni? Szóval, sürgős esetekben nem kellene igy csinálniuk! Olvasom, hogy végül tudott fogadni a dokid, ez nagyon rendi volt tőle!
A keresztelő előkészületei jól haladnak, szerencsére nincs sok dolgunk, csak vasalás, meg hogy ne maradjon itthon semmi arról gondoskodni, de emigy a tortát is, a sósakat is, meg az aprósüteményeket is rendeltem, igy mi csak főzni fogunk, arra meg ott van anyu meg anyósom...

Bibi,
annyit nem is sok amit nem tudsz begombolni, azt gyorsan le tudod adni, de az biztos, hogy igy is nagyon jól nézel ki, nem is látszik rajtad, hogy szültél, úgyhogy nyudi, le fog menni az a pár kiló az úszással és a tornával gyorsan. Egyébként igaz, mostmár a terhesség elejéhez képest „csak” 4,5 kg van rajtam, de amit súlyfeleslegnek mondhatok összesen, az 10-12 kg. Sajnos, már a terhesség előtt is volt rajtam 6,5 kg plusz! De remélem szépen le fog menni, majd ha már nem fog szopizni, akkor jobban oda lehet figyelni a táplálkozásra!
Bibinek nemhiszem, hogy a fogacskái jönnek, a szájpenészre pedig már Jaimee leirta, hogy mit kell csinálni. Mondjuk nekem azt mondták, hogy legalább minden másnap tegyek rózsamézet (alias Borax Glicerin) a cumira, és azt adjam neki. Meg fürdetésnél egy tiszta zsebkendővel mossuk ki a száját (fogmosás helyett), és igy biztos nem lesz szájpenésze!

Jaimee,
mi lehet Rékacicával? Lehetséges a fog, nagyon is, nem vetted észre, hogy meg lenne dagadva az inye? Azt mondják, hogy onnan lehet biztosan tudni, hogy jön-e a foga?! Ha nincs megdagadva az inye, akkor még nem a fog, mert a nyáladzás, piszkálás, az hónapokkal előbb is jelentkezik általában, de ezt te is irtad, hogy már a 4. hónap óta nyáladzik Réka baba!

Gabi,
örülök, hogy Lacika szépen fejlődik! A bacikat meg jó, hogy észrevette, majd a Canesten szépen kikezeli!

Mirci,
nyugi, ezek mind normális tünetek, a kilencedik hónap már tényleg nehéz, de már nem sok van hátra, és a karodban tarthatod Bálintkát!
Ez a hasleszállás meg szerintem kamu, hisz nekem nagyon le volt szállva a hasam már a 34. héttől, ennek ellenére a baba feje pedig nagyon fent volt még szüléskor is, ezért volt elhúzódó, nehéz szülésem, pedig én is azt hittem előbb fogok szülni, mert a hasam lent, erre fel 1 héttel később... De persze ez forditva is igaz lehet, nálad, ha már lent van a baba feje vizsgálattal megállapitva, akkor az jó, attól a hasad lehet, hogy egyáltalán nem is fog leszállni. Hú, elég jól összezagyváltam, remélem értehető volt a lényeg...
sirkici
 
 


Hű, annyi minden volt, nem is tudom, hol kezdjem. Talán a végén. No, nekem is hosszú vajúdásom volt, de mikor bementünk, 36 órával korábban :lol: , azt mondta a doki, nagyon lent van a buksija...mondjuk éreztem is, nem is tudtam rendesen ülni, csak olyan féloldalasan.

Pénzt mi csak a dokinak adtunk, még a kórházban, mikor megnézte a gátsebet- nem volt varratszedés, felszívódóval öltöttek. Szülésznőm nem volt választott, de 3-mal is " dolgoztam" együtt, nem kapott senki. Orvosnak, védőnőnek eszembe se jutott, hogy kéne adni. :lol:

Készíthetitek a kalapotokat csajok, megnézte a védőnő, szerinte is a fogacskái bujkélgatnak, de nem tuti, hogy most rögtön teljes egészükben ki is bújnak...mindenesetre nyálzás hetek, fosás napok óta, ma meg hiperszuper nyügi napunk van, reggel óta 5-10 percekre tud csak elaludni, mindig hirtelen felsír álmából. Szegény drágám!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?