cép napot mindenkinek!
hát mi majdnem kibújtunk keddre virradóra
legalábbis olyan érzésem volt
egyfolytában keményedtem, sétáltam hajnalban, és lélegeztem, mint a vajúdás alatt, közben a könnyem csorgott, hogy még neeeeeeeeeee
aztán a keddi nap az szörnyű volt, én nem tudom mit csinált a gyerek, elaludtam fél 11kor, és háromnegyed háromkor keltem...ő ott szuszogott mellettem, de hogymikortól, és addig micsi..azt nem tom
tegnap voltunk dokinál...azt mondja nem én voltam ez egyetlen hasonló tünetekkel...izzott a telója...biztos volt vmi a levegőben, de minden rendben, egyben zárva...még nem akar kijönni
ja és a mosogató tesztem is pozitív volt...azaz a hasam elfér-e felette...nem tehát lejjebb jött a gyerek...kicsit betojtam
aztán elmentünk a sotéra, megismizni a szülésznőt...ő nagyon kedves rendes, de a protokoll az iszonyú, olyan mint egy hadseregben! kivi leszek, mit tartanak be a rakat előírásból, amit most nekem elmondott
és..........
mindent be kell vinni!!!!!!!! az utolsó pelusig!
eddig a liberó támogatta őket, most má nem!
anyukának se adnak már betétet
el is feljtettem megkérdezni, hogy enni kapunk-e
Mami
isteni ötlet ez a kocsi! te hol szülsz?
babagyártóknak drukkhegyek!
Vicuska
Csuri holnapra, gyerek a hírekkel!
Alkeszok...én is, én is...megettem egy konyakos meggyet a párom kapta ajándékba kedden, de romlott volt...fujj, elment a kedvem a csokitól is...ez nem baj
Tünci
akkor haladsz má te is! nekem most teljesen máshogy kell pakolni...3 külön cucc, 1 a szülőszoba, 1 a szoba, 1 a baba...őrület, erre nem készültem fel...még jó, hogy kiharcoltam, hogy szeretnék megismizni a szülésznővel, mi lett volna, ha ott derül ki, hogy ezt meg azt se hotam, és amit hoztam nagy pakk, azt meg be se vihetem,...jaj
hát nem tom, hogy a második, vagy az első gyerek a jobb, az elsőnél tudatlan az ember, a msáodiknál meg túlparázza....
no sebaj majd alakulunk...csak maradjunk még egyben 5 hétig!