Új privát üzeneted érkezett!

Nati
Nekem azt, hogy Márk 6 éves, és a vonalzó végén egy 7-es van.
gtünde
 
 


Tündiiii!!!!

Szijjjja!!!!!

Nekem is azt irja :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Jól vagytok??? Mesélj!!!
Vendég
 


Hát, sok mesélnivalóm nincs. Már félig kész a szobánk. Mosok, mint állat. Hétfőn volt Réka 2 éves, szombat-vasárnap ünnepeltük. Bejelentkeztünk az új dokinéninkhez. Egész szimpi. Meg a védőnéni is (úgy látszik, nekem szerencsém van velük). Ma járt is nálunk. Ő vette észre, hogy a dokim beírta a kiskönyvembe, hogy ödéma, meg hogy diétáznom kellene. Ehhez képest nekem semmit nem mondott (mármint a dokker). A lényeg, hogy tényleg én is úgy láttam tegnap, meg ma délelőtt, hogy kicsit dagad a lábam, de délutánra (fekvés, alvás, meg vízvedelés után) le is ment. Ja, és kedden még 88 kg körül voltam reggel, most délután meg 86. Úhogy valszeg lement a víz. Most majd megpróbálok többet inni, mert az nem az erősségem. Na, meg tegnap kicsit túlzásba vittem a sétafikát. Baromira fájt mindenem, de ma már jobb.
Apa eléggé hiányzik. Pénteken este jön. Jó lenne már megint egy család lenni, csak az még odébb van. :? Na, de majd kibírjuk vhogy.
Na, ennyi "röviden". Ja, és még próbálok 4 hetet kihúzni egyben. :)

Márknak meg jobbulást!!!

Megyek is, mert késő van, oszt alunni is kéne.
gtünde
 
 

 
 

Tündi
Réka Pannának is utólag boldog szülinapot!!! :D Neked pedig kitartás a még legalább négy héthez!!! :D Gondolom, hogy apa távolléte most már egyre kínzóbb...küldök ölelést!!!
Én is küzdök az ivással...tegnap sem volt 3 liter...de ittam sok gyógyteát...kis vizet, aloe juicet...na meg este a szomszédnál vörösboros kólát. :oops:

Nati
Nekem azt írja, hogy 6 éves 1 napos...azért van a végén 7 mivel a 7. évhez közelítesz, a vonalzó egy évet mér...úgy megy rajta a figura. :lol:

Reggeli hőm :37. Komolyan ha nem most lettem volna dokinál, azt mondanám terhes vagyok. :lol: Na de tegnap már ittam cickafarkot, meglátom mit tesz velem.
Az egyik kolleganőmnek rendszertelen és túl hosszú ciklusai voltak, 2 éve issza a cickafarkot, de mindig csak a ciklus kb 14 napjától, és az meghozza neki a menzit kb 2 hétre. :shock: Mondom olyat már hallottam, hogy vki megszakítás nélkül issza és az teszi rendbe a ciklusát, meg hogy valaki a ciklus első 14 napjában issza, hogy peteérést serkentsen. :shock: De neki meg ez vált be...ettől 32 naposak kb a ciklusai és ha elfelejti elkezdeni a kúrát...mondjuk csak a 21. napon kezdi, akkor arra két hét múlva jön meg.Ki érti ezt???

Zsófi
Akkor nagyon nagyon sok sikert a lombikhoz!!! Az endos szuri meg monnyon le!!!Jól megszenvesztett a semmiért. :( Hajrá hajrá lombik!!!! :D
vizkriszisback
 
 


Reggelt lányok!!!

Réka Pannának:

Kép

Tündi kitartás!!!!!!

Krisz!
Azt tudtam miért van a hetes a végén :lol: :lol: :lol: :lol: Csak azt nem hogy Fenci miért azt látja amit mi nem :P :P :P :P :P

Csajok tegnap fordult egyet velem a világ!!!! :( :( :( :( :(
A férjem állitólagos legjobb barátja (10 éves barátságról van szó) ráadásul munkatársak is, azért nem jött el a gyerek szülinapjára tegnap mert megsértődött a férjemre,azért hogy hamarabb eljött a munkahelyéről 2 órával. Ennyi jár a gyereknek is a születésnapján, hogy az apja nem akkor jön haza amikor már szinte alszik. A főnöke elengedte ennyi. Erre ma már nem is köszönt neki.
Csajok mi lett az emberekkel???????????????
Vendég
 


Tündi nem jót küldtem!!!!

Bocsi!!! Na még egyszer:

Réka Pannának:

Kép

Nekem egymás mellett van a kettő! Ezer bocsi mégegyszer :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Jóóó reggelt! :)

Nati! nekem Márk 6 éves és egy napos :lol: ahogy azt kell és így utólag is boldog boldog szülinapot!!!! :lol:

Tündi!

szijjjaa....de jó hogy haladtál valamit :) boldog szülinapot Rékának, ha jöttök Pestre az Örs környékére, akkor az Ikejában feltétlen találkozzunk az olyan kismami randi hely, most hogy napközben is járok rá kellett döbbennem 8)

A dokkero végül is alegrosszabb helyzetet vázolta fel az égvilágon semmi nem utal rá hogy mostanában jönének hálistennek, csak jelezte hogy LEGALÁBB addig húzzuk ki.... :wink: de én nagyon röültem neki, mert a dárga uram így vgre komolyna veszi, hogy nem vakargatjuk a hátsónkat bébiügyben hanem rohannunk mert nem fogom bírni a végét.... :lol: (egyébként egy isteni szorgalmas ember, csak az én fészekrakó lázam nem találkozott eddig az ő részéről partnersággal ezért ölni tudtam vóna 8) )

de most összekapta maghát tegnap rengeteg mindent ki is választottunk...babakocsi két EGYSZEMÉLYES tök eccerű picikére összecsukható pierre cardin lesz a fantasztikus, csodálatos ikerkapoccsal összekapcsolva...igy ha ketten sétálunk (az esetek kilencven százalékában) akkor két külön kocsiban toljuk őket és BÁRHOVÁ be tudunk menni, nem kell egy batárral kinlódni....ha meg nagy néha egyedül akkor kibírom hogy nem megyek terepre velük, csak itt a békés környéken nyunyulunk... :lol:


a babakocsi tök eccerű, tök olcsó, tök pici szupeeeerrr

Kép


CSok mindenkinek csajszikák ma reggel ennyire futotta :wink:
Vendég
 


Jó reggelt! :lol:

Kép

Nati!
én is azt látom amit látni kell 8)
a férjed kollégája monnyon le! :twisted:

Fenci kismami!
tényleg, hova tetted a szemed? :roll: :lol:
tök jó, hogy nincs hányingered, lehet meg is úszod? :roll: :D
hogyhogy már megvannak a neveitek? :shock: (Laura az egyik keresztjányom is :P )

Tünde!
ti most akkor már Pesten vagytok? :roll: sajnálom, meddig fog mégtartani ez a különlét? :roll:

Krisz!
ti is a szomszédba alkoholizáltatok tegnap este? :wink:
hajrá cicka 8)
Mastodynon cseppek?

Mamika!
szupi a járgány! 8) és milyen színűek?
és a kiságy hogyan lesz?
állatokat hogy különíted el?hmmmmmmmm.....ezer meg egy kérdésem lenne még :shock: :D

Gyugyi!
imádom a Sangriát! 8) olyan szűkszavú vagy.... :?

Babácska!
ez nagyon durva....ilyet én még sosem hallottam :shock: hogy vagy? :roll:

én tegnap este csak egy fél pohár pezsivel koccintottam(ezt is csak Nati egészsége miatt :oops: )

egész éjjel nem aludtam, majd megpusztultam, úgy fájt a jobb fülem meg a jobb torkom :evil:
most se sokkal jobb :( :( :( (és nem vehettem be semmi fájdcsill-t, mert nem szabad állítólag az első 3 hónapban? :roll: )....
Vendég
 


Azért nem értettem én sem Fenci beírását, mert Márknál nekem is 6 év volt kiírva... :D Amúgypedig amit írsz, hogy 5 év, 11 hónap stb stb. A 6 év nem egyenlő az 5 év 12 hónappal, hisz' nem ugyanakkor vagy 1 hónapos és 4 hetes. Érted? :lol: :lol: :lol: (És amúgy is Szabit írtál :P ) Na jó, nem kötöszködöm Veled, mert még a végén megkeresel! :wink:

Mami! Tök praktikus!!! Nem is hallottam még ilyenről, csak mindig látom, hogy szegény Anyukák szenvednek az ikerkocsival... Ügyik vagytok! Múltkor írtad az ikerszopispárnát, dobj már egy képet róla, kíváncsi vagyk, miylen! :D

Tündi! Utólag boldog szülinapot Rékának! Csak így tovább a pakolással!!! :)

Krisz! A cickát nem azért mondják, hogy aki terhesség miatt issza, az hagyja abba pé után, mert kül. meghozza a mensit.

Nati! Én már meg sem lepődök az embereken, állítólagos barátaink között van olyan aki a 7,5 hónap alatt egyetlenegyszer sem látogatott meg minket. Persze mert nem ér rá szegény, nem pedig mert nem érdekeljük... persze... Az ilyen jobb ha el is tűnik...

Teszek pár nyaralásos képet, de tényleg csak 2-3-t a többit nézzétek meg blogban, mert nem akarok itt mindent elárasztani vele, ott nem szégyellem... :D

Kép Kép

Kép Kép

Na így is 4 lett... :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Fenci :)


Feladtam nemrég a Duphastont :) holnapra megkapod :P
Vendég
 


Sleepin!!!

Nagyon édes Bende baba! Engem nem zavarnak a képek, szeretem őket!
Ezzel a baráttal az a gond, hogy a férjemmel szinte össze voltak nőve, nyáron s sokat voltunk hétvégeken együtt, főztünk buliztunk, és tudod ilyenkor meg áll az ember értetlenül, hogy akkor most mi van, Ilyen hülyeségen felkapni a vizet.


Mami!!
Te nagyon praktikusan gondolkodsz ám! Jó választás!

Vicuska!

Uhu mikor lesz má????????????????
Vendég
 


Sleepin!
nagyon édes Bende :lol:

Nati!
holnap :wink: :wink: :wink:
ma is csináltam tesztet, de nem lett erősebb mint a 2 nappal ezelőtti! :roll: :evil:
az baj? :shock:
Vendég
 


Köszi Nati, amúgy én is imádom nézegetni a képeket (másokét), csak valahogy az ember mindig úgy gondolja, hogy nehogy sok legyen. Persze nekem semmi sem sok Belőle, de hát ez mégiscsak egy fórum vagy mifene... :roll: :lol:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok Banyák!

Kicsit eltüntem,mert magammal voltam elfoglalva. Hétfötöl beköszöntöttek a haskeményedések és tegnap délután már elég sürü volt, ami nem jó! :cry: Szóval doki, vizsgálat... Minden oké, méhszáj zárt, méhnyak hosszú, minimanó is jól van! :lol: :lol:
Büszkén mutogatta a fütykösét tegnap! :oops: :lol: (majd felrakom a képet)
Szóval reméljük elmúlnak a keményedések, eszek sok magnéziumot, meg kapok kompressziós harisnyát, ami segíti a keringést. A doki azt mondta, lehet, hogy mikor alacsony a vérnyomim így próbál vért pumpálni a méhem! :roll: :roll: Remélem ez a verzió áll fennt!

Vicuska!
Szerintem tök erös a teszted, lehet már ennél nem lehet erösebb ! :lol: Nyugi! Drukk holnapra, remélem már látszik valami!!! :wink: :wink:

Mami!
Klassz a kocsi és praktikus!
Nálunk is hasonló a szitu, én bevagyok zsongva, párom meg szegény kénytelen jópofit vágni hozzá... :P :P Bár aranyos, mert ha megyünk bababoltba, jön velem lelkesen. Sok választása nincs! 8)

Nati!
Utólag is is Isten éltesse Márk fiadat! :P :P

Fenci!
Ùgy látom lesz már Duphastonod! :wink:
Akkor nincsenek tipikus babás tüneteid? Nálam a hányinger 8. hét körül jött!

Zsófi!
Látom eksön van, végre eljött a te idöd is!!!! Millió drukk, hogy elsöre sikerrel járjatok! :wink: :wink: :wink:


Ja és megvan a bababútor! :lol: :lol: Ebay-en sikerült lecsapnunk rá, teljesen új. Majd dobok róla fotót, ha érdekel titeket!


Ditke hol vagy?????????????

Csók Mindenkinek!
susy75
 
 


Szeva csajok :)

no kérem az ikres szopipárna z tök ugyanolyan mint a normál csak szélesebb és hosszabb...nem csak ikrekhez ajánlják hanem nagyobb gyerköcökhöz ha még szopnak, illetve khmm nagyobb kerületű anyukáknak :wink: én innen rendeltem 5000ért és nem 10 ért mint a bótban nagyon szép és jó ( www.szopiparna.hu )

Az ikerkapcsot egy boltban ajánlották eddig mindeki mélyen hallgatott róla, :shock: bár kétségtelen hogy olyan anyukának aki nap mint nap maga sétál egyedül az ikrekkel nem a legjobb mert egyrészt szélességében nagyobb mint egy nomrál ikres kocsi így, másrészt azért iciripicirit nehezebb tolni....de nálunk az uram heti 2 napot van csak távol egyébként otthon dogozik igy jobb nekünk a két kocsi.

Susyka!

Tuti semmi gond csak gyakoorl a méhed!! azért soksoksok pihi és soksoksok magnézium....

Vicus!

elég a tesztelésből :wink: Holnap Uh ugye??????????????nagyon várooooommmmm......!!!

Fenci!!!

elküldtem a duphit most már reméljük tényleg elég lesz :lol:

Sleepin!

ó de csodás béééébi :) megnézem a blogodat is 8)

hja képzeljétek írtó vashiányom lett és nagyon kéne szednem vastablettát de annyira sajnálom magam....egyszerűen gyűlőlők szenvedni a klotyón....de ha nem akakrok problémákat a műtőasztalon és persze nem akakrok akkor muszáj lesz felturboznom....egyenlőre béres vas pezsitabit iszom, hát mint halottnak a csók az adagja de hátha segít picit....
Vendég
 


Lányok, talán valaki még emlékszik rám...
Én úgy örülök, hogy a tavaly ilyenkori csapat nagy részének már a pocakjában várakozik a picurja!
Nekem sikerült tavaly októberben, de sajnos karácsony előtt, december 22-én el kellett váljunk, mert ödémás volt a kicsi egész teste. Azóta újra csak a próbálkozás, és a reménykedés.
DE TI ADTOK BŐVEN REMÉNYT, MERT MMIINNDDEENNKKIINNEEKK SIKERÜLT!!!!!!!!
bangla
 
 


Lányok, talán valaki még emlékszik rám...
Én úgy örülök, hogy a tavaly ilyenkori csapat nagy részének már a pocakjában várakozik a picurja!
Nekem sikerült tavaly októberben, de sajnos karácsony előtt, december 22-én el kellett váljunk, mert ödémás volt a kicsi egész teste. Azóta újra csak a próbálkozás, és a reménykedés.
DE TI ADTOK BŐVEN REMÉNYT, MERT MMIINNDDEENNKKIINNEEKK SIKERÜLT!!!!!!!!
bangla
 
 


Mamika!
Nem vagyok épp a nyugalom szobra, de igyekszem! :lol: :lol:
A dokinéni nekem azt mondta, hogy ne feküdjek állandóan ,mert azt se tesz jót a keringésnek. :roll: :roll: Tény, hogy tegnap fél napot feküdtem, aztán mégis besürüsödtek a keményedések! Passz!
Ma már jobb volt!!! :wink: :wink:

Te is sok magnéziumot szedsz ugye? Attól nincs hasmarsod?? Csak azért, mert akkor a vas hatását kiegyenlítené!

Bangla!
Sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
susy75
 
 


cép napot mindenkinek!

hát mi majdnem kibújtunk keddre virradóra

legalábbis olyan érzésem volt

egyfolytában keményedtem, sétáltam hajnalban, és lélegeztem, mint a vajúdás alatt, közben a könnyem csorgott, hogy még neeeeeeeeeee

aztán a keddi nap az szörnyű volt, én nem tudom mit csinált a gyerek, elaludtam fél 11kor, és háromnegyed háromkor keltem...ő ott szuszogott mellettem, de hogymikortól, és addig micsi..azt nem tom

tegnap voltunk dokinál...azt mondja nem én voltam ez egyetlen hasonló tünetekkel...izzott a telója...biztos volt vmi a levegőben, de minden rendben, egyben zárva...még nem akar kijönni

ja és a mosogató tesztem is pozitív volt...azaz a hasam elfér-e felette...nem tehát lejjebb jött a gyerek...kicsit betojtam

aztán elmentünk a sotéra, megismizni a szülésznőt...ő nagyon kedves rendes, de a protokoll az iszonyú, olyan mint egy hadseregben! kivi leszek, mit tartanak be a rakat előírásból, amit most nekem elmondott

és..........

mindent be kell vinni!!!!!!!! az utolsó pelusig!
eddig a liberó támogatta őket, most má nem!
anyukának se adnak már betétet

el is feljtettem megkérdezni, hogy enni kapunk-e

Mami :D

isteni ötlet ez a kocsi! te hol szülsz?

babagyártóknak drukkhegyek!

Vicuska :D

Csuri holnapra, gyerek a hírekkel!

Alkeszok...én is, én is...megettem egy konyakos meggyet a párom kapta ajándékba kedden, de romlott volt...fujj, elment a kedvem a csokitól is...ez nem baj

Tünci :D

akkor haladsz má te is! nekem most teljesen máshogy kell pakolni...3 külön cucc, 1 a szülőszoba, 1 a szoba, 1 a baba...őrület, erre nem készültem fel...még jó, hogy kiharcoltam, hogy szeretnék megismizni a szülésznővel, mi lett volna, ha ott derül ki, hogy ezt meg azt se hotam, és amit hoztam nagy pakk, azt meg be se vihetem,...jaj

hát nem tom, hogy a második, vagy az első gyerek a jobb, az elsőnél tudatlan az ember, a msáodiknál meg túlparázza....

no sebaj majd alakulunk...csak maradjunk még egyben 5 hétig!

Kép
ticsimû
 
 


suzy

nekem is ez a rémséges keményedés adott okot izgulni

én is eszem a magnéziumot, mint a drazsét, de nme tom használ-e...te mit szedsz?

vagy van vki aki esk vmire?

én magne b6párti vok, de kipróbálnék mást, ha vkinek bevált

Kép
ticsimû
 
 


napi 1 pohár vörösbor + magne b6 marékszámra. tesóm mikor keménsezni kezdett a 34 hét környékén ezt ajánlotta a doki, azt mondta, ha nem múlik el, akkor menjen csak korházba, mert ott is csak alkoholos infúziót kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


[quote]B írta:abácska Very Happy Ez az ivós dolog ez durva. Én így nem is mernék inni.... Embarassed Embarassed csak óvatosan!!!! Wink


Fenci

na ezért voltam én eddig abszolut anti alkoholista :lol: :lol: :lol: , de mostanában olyan jól esik egy pohár borocska :oops: , így nem sajnálom magamtól, max leküldök utána egy kálciumot :lol: :lol: :lol:
Csak túlzásba nem szabad vinnem, mert akár meg is halhatok :shock:
dúrva, de van ilyen, én se tudtam, míg egyszer be nem rugtam nagyon, és utána 5 napig olyan beteg voltam, hogy kálcium inekciót kaptam, és a doki mondta hogy ha többet iszok, kámpencc, szóval ha én öngyi akarok lenni, akkor csak jól le kell magam innom :roll: :lol: :lol:

[quote]B írta:abácska!
ez nagyon durva....ilyet én még sosem hallottam Shocked hogy vagy? Rolling Eyes


Vicus

nyugi én se hallottam róla, míg nem tapasztaltam előbb apukámon, majd magamon, mert amúgy apumtól örököltem :shock: :lol: :lol: :lol: Amúgy jól vagyok, köszi! :wink:
Drukk holnap uhuhoz! :wink:
babácska08
 
 


Ticsi, Gizi!
Èn is magneziumot szedek, napi 800-1000 mg-ot. De nem mondhatnám,hogy éreztem volna eddig a hatását. Ha keményedni akar a hasam akkor keményedik! :? :?

Vörösbort én is ittam tegnap elött, na de nem ihatok minden nap!!!
Meg azért az se mindegy, hogy a 34. héten hozza rám a frászt, vagy már a 24. héten! :x :x
susy75
 
 


sziasztok,

csak gyors bekukk, a héten melózom, estére meg hulla vagyok :? (utoljára :lol: )

Fenci, gratula a növekvő kis Manóhoz!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mami, szuper a kocsi, tényleg könnyűnek tűnik! Ezt lehet újszülött kortól használni, vagy úgyis csak tavasszal viszitek majd ki őket?

Márknak és Réka Pannának nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!

Zsófi, sajnálom a b*zi cisztákat! Hajrá lombik, nagyon jó, hogy mindjárt indultok, dokker meg hagy dolgozzon meg a pénzéért, miközben felkutatja a petikéket :D

Susy, sajnálom a keméynedést, pihenj sokat! Nekem ma du-este fájogat a pocim, csak vízszintbe jó, lehet a sok ülőmunka ártott meg :?

Ticsi, pár hétig még tartsatok ki! Utána már jöhet a bébike!!!!!! :D

Babácska, Nati, alkesz banda, ejnyebejnye :evil: :lol:

Vicuska, nagy drukk holnapra, hogy kiderüljön a létszám!!!!!!!!!

Zsu, nagyon sokat gondolok Rád holnap!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszantás mindenkinek, megyek vissza vízszintbe, Manó a rekeszizmommal szórakozik :? :lol:

Kép
vickybabe
 
 


Zsu!
holnap ott leszünk veled lelkileg :cry:
kitartás!!!!!!
Vendég
 


éjt!

paradicsombefőzök, amíg a sütőben csírátlanodnak idecsüccs

hmmm nyami ez a legális vörösbor jól hangzik!

köszi giz! engedélyezem magamnak

glugggggy....

Tünci!

Én bumburnyák! BOLDOG SZÜLINAPOT RÉKÁNAK! :lol:

Nati!

MÁRKNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT ITT IS! :wink:

Zsu!

Holnapra ezer meg ezer ölelés, vigyél magaddal minket a lelkedben, mind ott leszünk veletek...

Vicky
Rekeszizom? hmmm az epédet még nem vette célba? no azis isteni...én elverem a popsiját már most, amikor bedugja...:D

Kép
ticsimû
 
 


Szervusztok drágám! :D

Csak gyorsan írok, mert már hulla vagyok, voltunk anyóséknál és most értünk haza.... :shock:

Gyugyi drága :D Nagyon szépen köszönöm a dufit, megérkezett ma! :wink: Ezer csók érte! :P

Haga, Mami :D Nagyon-nagyon köszönöm, hogy elküldtétek! :D

Lányok, annyira édesek vagytok, komolyan! Most már tuti kitart és megnyugodhatok! :D :wink: Nagy-nagy cupp Nektek! :wink:

Zsu :D Gondolok Rád holnap!!! :cry: :cry:

Vicus :D Rád is, várunk a hírekkel, meg egy szép számmal! :wink: Nevünk már vagy 1 éve van, csak nem vót kit anyakönyvezni.... :lol: :lol:

Mami :D Szuperül néz ki ez a kocsi, még én sem hallottam az összeakasztós verzióról! Szerintem nagyon jól választottatok! :wink:

Susy :D Vigyázz magadra, remélem elmúlik ez a keményedés... :roll: :oops: Várjuk a képet a bútorról! :P

Vicky :D Ne dógozzál sokat és vigyázz magatokra! :wink:

Nati :D Hát nemtom mi volt tegnap a levegőben, de ma már 6+1 napos Márk! :lol: :lol:

Tücsi :D Jaj, ne ijeszgess!!! :shock: :oops: Bírja még ki a manód odabent egy pár hétig!! Feküdj amennyit csak tudsz. Anyós nem gyütt még???? :roll:

Tündi :D Ügyi vagy hogy haladnak a dolgok! Remélem hamar eltelik a külön töltött idő és mihamarabb összeáll a kis családod! :wink: Boldog szülinapot Rékának! :wink:

Babácska :shock: hihetetlen, csak óvatosan!! :wink:

Dike :D Fene egye pirit, de most legalább lesz vérvétel és kivizsgálások! :wink:

Sleepin :D Nagyon édik a fotók! :wink: Holnap este egyedül leszek, mert apa megy a barátjának segíteni, akkor majd elmerülök a blogban. :D

Krisz :D Nem semmi magas a hőd! :wink: Drukkolok, hogy szépen elinduljon minden odabent! :wink:

Kukac :D Te csinálsz most vmi hókuszpókot felkészülésként? :roll: :wink: :D

Megyek alukálni, mert leragadnak a szemeim... :oops: Jóéjt mindenkinek! :wink:
fenci
 
 


szia fenci

te is éjjeli bagoly?

anyós nem jön...házat vakol...épp most találta ki...sebaj, majd megoldjuk, az ember lyánya végülis ne az anyósra, hanem anyukájára számítson, de elsősorban magára!


és én számítok rátok is...segítetek nekem lélekben vasalni, ablakot mosni, bútort átalakítani?

előre főzni?

gyugyi te szakértője vagy az óriás adagoknak...:D

na megyek én is , kész lett a paradocsom!

jóccakát!

Kép
ticsimû
 
 


Ticsi :D Nem szoktam bagolykodni, hamar kidőlök, de feltétlenül be akartam köszönni és megköszönni a bogyókat! :wink:

Naná, hogy segítünk! :D Csak mondd mindig mire kell koncentrálnunk! :wink:

Na most mááá tényleg vízszintbe rakom magam. :oops: :P

Csok
fenci
 
 


Pálinkásat :!:
Kép Kép
Duplakávé........ Kezdek egyre kómásabb lenni reggel.


Nem vagyok eltűnve, csak most egy kicsit röpolvasó üzemmódban vagyok. Húzós ez az éveleje! Még órarendem sincs. Szokásos őrület. :wink: :D
Beindul a gépezet, aktívabb leszek, becsszó! :D

Most nézem, valaki aláhúzza pirossal a helyesírási hibáimat! Kipróbálom: hibájimat .... Aláhúzta!! :lol: Nem tugggya, hogy direkt csinálom? :roll: :lol: :lol:
Nektek is javít a gép?

Na, szóval ....
Képben vagyok, csak időhiánnyal küszködök. :)

Rohanok is, ember faragok magamból..... Vagyis inkább nőt. :lol: :lol:

Jók legyetek! :D

Zsu :(
Gondolok Rád............

Kép
zapáné
 
 


Reggelt!


Zsu gondolok rád, kitartás!!!

Vicuska neked is szoritok, hogy ott legyenek az ikrek!!!

Gyugyi!
Nekem nem húzgál senki semmit!! :shock: :shock: :shock: Lehet helyesen írok :twisted: :twisted: :twisted: De ha nem akkor sem húzgálnak!

Lányok!
Mégegyszer köszi a szülinapi köszöntést!!!

Te Fenci!
Nem lehet hogy stikában velünk ittál és az zavart meg????
hihihihihi

Kép
Vendég
 


Zsunak még egy ilyet:

Kép
Vendég
 


Jó reggelt! :lol:

Zsu!
Sokat gondolok Rád!!!! Kitartás!!! +++++++++++ És nagy ölelés!!!

Vicuska!
Neked is szorítok! :lol:

Fenci!
Milyen hókusz-pókuszra gondolsz? Szedem a gravidát, és majd ha elkezdődik méhpempőt. Mást nem akarok. Próbálom a llkem felkészíteni. :roll:

Susy, Ticsimű!
Hess-hess keményedés! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Zsu!

NAgy erőt a mai naphoz!!

Vicuska!

Drukkok mennek!! Várunk a hírekkel.

Ticsi, Susy!

Vigyi nagyon Magatokra!! Nyugi biztos nem lesz semmi gond.

Márknak és Rékának is Boldog Szülinapot kívánok utólag is!!

Mami!

szupi nagyon a járgány.

Gyugyi!

Kitartás az év eleji őrülethez. Mit szóltak a teremhez a kollégák?

Zsófi!

Arra készítsd a kicsi lelked hogy nemsokára Te is pocakos leszel!!

Olvaslak ám egyébként Titeket csajok. Nem megy mindig de úgy ahogy képbe vagyok. Ha időm engedi benézek. :wink: De írni nem nagyon tudok. Nem azért mert a kis Katicabogaram(Nati :lol: ) nem hagy. Hanem csak Vele töltöm minden időmet és nagyon élvezem. Olyan áldott jó gyerek. Hihetetlen erős a korához képest. Tegnap a doki néni is megjegyezte. Azt mondta Rá hogy kis izom gombóc. :lol: Mosolyog állandóan meg beszélget. Megtudnám zabálni. Vettem neki a héten játszó szőnyeget is annak is csak úgy sikongatott. :D

Remélem nem gond hogy ennyit írtam magunkról. :?
HA nem baj mutizok egy két képet is.
csipcsab
 
 


Sleepin!

NAgyon helyes Bende!
csipcsab
 
 


Zsu!

Sok-sok erőt a mai naphoz!

Vicuska

Mennek a drukkok mára!

Sajnos csak nagyon ritkán tudok jönni, de gyakran olvaslak ám titeket!

Kép
katiee
 
 


Kép Ilyen husis vagyok. Kép Alaposan megnézem a játékaimat. Kép Na milyen erős vagyok?
csipcsab
 
 


Ja még ezt akartam.

Kép Jaj anya te mindig olyan jól elszórakoztatsz.

Bocsi ha sok voltam. :oops:
csipcsab
 
 


Csipcsab

nagyon édes Flóra! :D Kis zabálni való husi gombóc :D :D :D
Puszilgatsd meg helyettem is :wink: :wink: :wink:

Vicus

várunk a hírekkel :wink:

Fenci

azért napi egy pohár bort nem nevezném alkoholizálásnak :lol: :lol:
babácska08
 
 


Zsu

veled vagyunk! :(
babácska08
 
 


Zsu! :( Kitartás!!!!!!

Csipcsab! Nagyon édes Flóra baba, tényleg jó húsban van! :)

Gyugyi!!! Új firefoxod van? Abban van egy ilyen plusz "szolgáltatás", hogy aláhúzza a hibákat! :D :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Csipcsab!!!

Gyönyörű duci Katicabogarunk van ám nekünk :lol: :lol: :lol:
Ezt add át neki:
Kép

Katiee szijjja!
Tudod már a babó nemét, kivi vagyok??????
Vendég
 


Köszi csajok annyira arik vagytok. :D
csipcsab
 
 


Sziasztok! :lol:

van egy szép 7 mm-es petezsákom, benne szikhólyaggal! :P
ja, és méhen belül! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.29 18:39-kor.
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

van egy szép 7 mm-es petezsákom, benne szikhólyaggal! :P
ja, és méhen belül! :wink:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.29 18:38-kor.
Vendég
 


Sziasztok! :lol:

van egy szép 7 mm-es petezsákom, benne szikhólyaggal! :P
ja, és méhen belül! :wink:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.29 18:37-kor.
Vendég
 


óóóóóóóóóóóóóóóóó.......ezer bocsika :oops:
nem tom mér ment el 3x :shock:
lehet mégis 3-n vannak, azért? :roll:

szóval a középső a petezsák, a 2 másik amorf alak az bevérzés.
de azt mondta az nem baj, majd felszívódik.
de hova tűnt a másik 2 babácskám? :roll: :(

Zsu!
remélem már túl vagy rajta.... :cry:
sok erőt nektek!

Csipcsab!
gyönyörű Flóra baba :D

Ticsimű!
én lélekben nagyon támogatlak és vigyázz a keményedésekkel! 8)

Susy!
te is vigyázz magatokra!tesék pihizni :wink:

többieknek is millió pusz....iszonyú lassú a bnet nálam :evil:

megyek aludni egy kicsit :oops: :lol:
Vendég
 


Vicuska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Bár én titkon reméltem az ikreket! De sebaj, majd a következő uhun megtalálják a másik 2 babót is :lol: :lol: :lol: :lol:
Figyu, ha van haematomád akkor lehet fogsz vérezni? :roll: :roll: :roll: Nekem is felszivódott, bár egy párszor rámhozta a frászt!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Vicuska!!!!!!!!!!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!! Ügyik vagytok!!!!!!!!!!!! :D Gratuláció, és vigyázz magatokra!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Vicus!

Mostmár hangosan: GRATULA!!!!!!!!!!!!!!

Gondtalan és Boldog pocakosodást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?