Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Köszi lányok!

Ex
Tényleg neked meg elfelejtettem írni,h jó az új színed,jól áll neked!
Az új szavatok épp Zalán beceneve!! :lol: :lol: :lol:
[quote]H írta:allod, amilyen kis kerek pofija volt Zalánnak, most olyan kis keskeny...vagy a kép csal?

Ezt nem értem teljesen.Hogy érted azt,h keskeny?

Marcy
Úgy látszik a baba nagyon jól érzi bent magát! :lol:
Bár nem engem kérdeztél,de a suli hétfőn szept 1-én kezdődik
Őszíntén szólva én már alig várom.
Már unják magukat itthon ezért egész nap marják egymást.Én meg már azt unom.

Reni
A nyakkendős kép a keresztelőn készült 1 éve.
A hajam valóban hasonló mint Vieráé.Épp írtam is neki,h olyan csak nekem nincs frufrum.Igaz én már épp változtatni szeretnék mert nekem már régóta ilyen és uncsi! :roll:

Hát lányok nem tudom,h Zalánnak meg lesz e tartva itton a szülinapja
Igazából ott megtartottuk,tehát neki nem hiányzik.Csak azt gondoltam,h itthon a családnak is kellene.
DE!
Mostanában elég feszült a hangulat a férjem családjában.
Mármint a férjem és a nővére pasija között.
Ill nálunk mindíg van valami feszültség a szülinapokon v családi összejöveteleken.Én meg nem szeretek jópofizni!Ráadásul nem hiszem,h a gyerekek szülinapján kell problémázni.

Na tehát ma is volt egy jó nagy üvöltözés az udvaron.Ez már sok apró szarból jött össze!Az utolsó előtti csepp az volt amikor a múlthéten nyitva hagyták a kaput! úgy,h tárva!!!!
Erre a férjem már szólt nekik,h tán nem kellene.Ma pedig valami hülyeségen robbant!!!

Ráadásul anyósom szólt,h ő hétvégén nem lesz itthon,anyámék jövőhéten meg azután sem.Utána meg már mi a francnak tartsam meg???
Vendég
 


Sziasztok!

Lehet, hogy már nagyon futtából olvasok, de valami nem tiszta.

Eni:
Akkor lehet már tudni, hogy mi lesz a Picurka neve?

Alziza:
Nekem viszont még egy hetes a frizum és imádooooooom!
Egyelőre még tudok vele bánni, utána pedig majd a barinőm megoldja a helyzetet, ha már növeszteni szeretnék. De érdekes, hogy még mindig a fülem mögé teszem az oldalsó hosszú tincseket. Pedig ennek a frizunak épp ez adja meg a stílusát.

Ex:
Tényleg nagyon jól áll neked az új haj. Én csak arra emlékszem, a tavalyi októberi-novemberi babatalira. Most ahhoz képest meg sem ismertelek! Naggyon jóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kimike!
Neked írtam privit!

Gabella!
Neked is!

Na, csőváz!
Hávájjjjj van! Zorci keresztszülőknél alszik, viszont cserébe nekem ma volt egy halom gyerekem. Noémi már alszik.
Szal sziasztok! Jó éjt!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Bocs, de valahogy nagyon időhiányom van!

Era! Privit nem kaptam, csak msn-üzenetet! Bocs, hogy nem válaszoltam! Figyu, küld el nyugodtan a képeket, én meg küldöm vissza kicsiben! A címem: dbgabella@gmail.com

Légyszi, ne haragudjatok, de tényleg semmi időm, megyek is, kihasználom, még alszanak az apróságok!

Ezer pusz mindenkinek!

Eni! Extra drukk! Örülök, hogy ilyen modern gondolkodásmód van felétek a szülészeten! Én is szombatra voltam kiírva, de hétfőn már be kellett feküdnöm, és túl voltam eddigre két hüvelyi vizsgálaton... Hát, elég depi közeli hangulatban voltam már eleve attól, hogy kórházban voltam, Lackókám meg otthon sírt értem...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Jóó,reggelt lányok! Itt van az ősz itt van újra!!!Csipős a reggel, délben meg ujjatlanban kell járni.Kezdődik a sok ruhás szaladgálás. És néhány nap múlva már nem kávézgathatok itt a gép előtt nyugodtan. :cry:

Alziza!
Nagyon jó ez a fotósorozat! Hihetetlen, hogy mennyire nem változott az arca a kisbabáshoz képest! Nagyon felismerhető,és nagyon cukker!!!!!
És jó a hajad!
Jujj, a fókashow---mi is,mi is!!!!De jó lenne még az ősszel feljutni!!!!!

Preni! Köszi az Elmoscimeket!
ÚÚ,sajnálom a mandulagyuszkót, de hát ha többen is betegek a csoportból, akkor nincs mit tenni, nem lehetett megelőzni.Sajnálom, mert újra kezdődik mjad bizonyos szempontból a beszokás, :cry: lelkileg értem. No, néhány hét múlva jövünk mi is,még jó,hogy 6 hét szabim van.
Verőlegény nem növény? Ha érted a burkolt szójátékot. :shock:

Ex! Szia Te vörös démon! Nekem ez jobb mint a szőke. :lol: Azurad mit szólt?
Éljen a dudu szóóóó!!!!!!Beindul ez!!!!
Naná,hogy nem hiányolja a Tv-t este. Nem tesz ám annyira jót egy gyerek idegrendszerének, ha minden este elalváskor zümmög neki a tv. :? Max.megszokta. Még a végén a nyugis tv nélküli pihenésen indul be a beszélőkéje,amikor végre pihenhet az idegrendszere, koncentrálhat saját magára. :P Szerintem-ha kibirod-próbáld ki 1 hónapig, hogy elalváshoz kikapcsolod a tv-t. Tudom nagy áldozat, de érdemes kipróbálni.
Mi megfogadtuk(mert kicsit elszálltunk a nyáron), hogy sulikezdéstől nincs itthon,hétköznap este tv-zés. Még hiradó sem, hiszen akkor van a közös vacsi,fürcsi, altatás-egy csomó beszélgetés befojtódik a tv figyelemelterelésétől. Na, ezt apának kell inkább megállnia, úúúútálom, hogy fürdetek, dumálunk, játszunk a kádban ő meg bámuja azt a k. hiradót, aminek mellesleg van esti kiadása, meg a net is itt van. Igazam van csajok?

Suli. Szep.t 1.hétfő,teljes menetfelszerelésben!!!!!!!!!!
Nekünk annyira jó tanitóink vannak, leveleztek nyáron a csemetékkel,küldtek a gyerkők rajzot,pár sort a nyaralásról, ők meg most visszairtak személyre szólóan,kinek milyen jó volt a nyaralás, majd miről sámolon be részletesen a suliban,mit vigyen első nap,és hogy ők már diszitik a termet. Olyan édesek. Mekkora örömet tud okozni nekik a postaládában egy nekik szóló levél. :lol:

Preni, 47 ezer megélni nem sok,de mi sokszor csináltuk ennyiből. Háát vajas lekváros kenyér,meg krumplileves-de egy ideig kibirható. Csak azurad mit szól,kajailag ő elég nagyevő,emlékszem. Sok sikert a melóhoz. :lol: :P
Az az igazság, hogy nálunk aki feketén kozmetikus otthon,vagy aki takaritani jár-sokkal többet keres ,mint hivatalosan mi. Nem sajnálom tőlük,csak furi ez a világ na.
:?
Aziza! Szerintem akkor ne erőltesd a szülinapozást. A családi feszkó annyira rossz, nálunk is ez volt 3 napig anyóséknál. Ki is jött tegnap a gyerekeken. Egyszerűen fagyos a hangulat,mindenki veszekszik,káromkodik,morog-szörnyűűűű-büntetés nekem ott lenni.Ráadásul el kellett mennem vásárolni,és anyós volt a gyerekekkel, elhúzódott 1 órásra, és Beni sirt nagyon és sokat, és egyszerűen nem tudott vele mit kezdeni. Na, tegnap csak bementek a bölcsiben az átadóba, úgy rohant utánam az udvarról üvöltve,mintha elvesztene örökre. Majd megszakadt a szivem és nagyon,de nagyon mérges voltam!!!!!!!!Hát legalább nem kell azon gondolkoznom mikor megyünk újra.Ha rajtam múlik soha napján kiskedden.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Tele vagyok indulattal,ami nem jó.Ki kell relaxálnom,átalakitanom szeretetté.Művészet.

Marcy! Én is tartottam a 2 gyerek egy szobától. Azt eleve eldöntöttük(bár apa lustaságból a hálóban elhelyezett kiságyra szavazott, de mára elismerte így volt jó ahogy csináltuk),hogy első naptólkülön alszik Beni,igaz fáradságosabb átmenni,felkelni,áthozni stb.De sokkal fáradságosabb 4 évesen is még altatni a babát.
Szóval én inkább attól féltem a nagyot felébreszti a pici.De a védőnő azt mondta tutira, hogy 3 nap alatt megszokja, és már fel sem ébred a sirásra. Valóban így volt, észre sem vette hogy szoptatok,pelenkázok éjszaka. Viszont imádnak együtt egy szobában aludni. Sőt Blani osztálytársáéknak most lett 2 gyerekszobájuk, de a gyerekek visszaköltöztek egy szobába. 3 éves a kicsi 8 a nagy. Nekünk bejött a közös szoba. Ugyanakkor ismerőseim az első 6 hónapban hálószobában elhelyezett kiságyra esküdtek,és be is jött nekik,6 hósan simán átszokott a gyerekszobába a kicsi.Azóta külön alszik. Családja válogatja,meg amiben hiszel, az a jó a gyereknek is. A bizonytalanságot megérzi.

Képzeljétek Beni mesél. Mahmi(Marci)elvette ada(autó) homojú vót(szomorú volt.)
Azt nem tudom melyikőjük volt szomorú,de olyan érzelmi átéléssel mesélte most míg reggelizett én meg kávéztam, hogy kicsodult a szivem.
Előtte meg cicizett,én még félig aludtam:”Anya elég,akajok enni,deje anya.”És elindult a konyhába. Megzabálom!!!!
Öltözés közben meg rálépett a vonatára,és kis cica hangon,olyan kiengesztelőn lehajolt a vonathoz:hemmi baj onat,hemmi baj!( Semmi baj vonat)
Megzabááálom!!!!!
Ja és mondja az altatót:”dunna alatt aszik jét”
Ha megállok benne folytatja,de persze nem tudja egyben végig, csak azt mi következik!
Húú,ha lesz időn teszekképőet is, adós vagyok még a Pannis nyaralással :? is.

benianya
ákosbenianya
 
 


Marcy!

Fantasztikusan jól nézel ki!!! :wink:

Mellettünk van bölcsőben, majd átköltöztetjük, ha egy kicsit nagyobb lesz. Napirend: reggel Kata kb. fél nyolckor bootol, Kinga nyolckor. Utána Kata egy-másfél óráig még ébren van, a végén nyűglődik. Akkor utána elalszik, gyorsan letusolok, és kimegyünk. Ebédre haza. Alvás mindhármunknak, vagy én blogolok, és takarítok. Többre nincs energiám. Aztán kb. négykor kelés, készülődés, ismét játszó, vagy város. Este hétkor jön Kofa. Fél nyolc vacsi, 9-re ágyban mindenki, én már fél kilenctől gyakorlatilag állva alszom. :twisted: Kata vagy elalszik, vagy küzdünk vele. Aztán szunya. Hajnalban négy tájban több-kevesebb harc Katával, visszaájulás, és reggel előlről kezdünk. Tegnap pl. belefért egy tortasütés, viszont este akkora hisztit csapott Kinga, hogy nem mentünk sehova, azaz a lépcsőház elől fordultunk vissza. 3/4 óra után. Kinga amúgy is keményen művelte a hisztit, de most már durva. A szomszéd tök normális nő csak pislogott. Hála égnek nem akart nevelni stb. csak annyit mondott, hogy minden elismerése. Kofával is hisztizik. Múltkor előbb eljöttem a játszóról Katával kajálni, mire fél óra múlva hallom fél órán keresztül Kingát. Az egész út (150 m) egy órás volt. Kofa ekkor közölte, hogy kapja bé Gordon bácsi, meg Tracy Hogg is. Ugyanis értő figyelemmel közelített, birka türelemmel, de Kinga sokkal tovább bírja, mint gondolnánk. Konkrétan egy egész órát végig üvöltött, és még itthon is duzzogott. Kaja és minden nélkül ment aludni, nem lehetett közelíteni hozzá. Ez még egy felnőttnek is becsületére válna... :shock: Ja és, hogy min hisztizik? 2 perc múlva baromira nem érdekes. Tegnap pl. azon, hogy a 45 fokban nem vehette fel a plüss melegítőfelsőjét. :twisted:

Egyébként konkrétan csak a blogra van, vagy arra sincs időm.

tjuca
 
 


Sziasztok Csajok,

Juca: nem semmi akkor nálatok sem a helyzet. Már csak az is, hogy Kofa 7 körül ér haza este, persze tudom, hogy Pesten ennél elöbb nem igazán lehet :( .
Minden elismerésem a tiéd. Én a téltől is parázok, az öltöztetéstől, hogy mire felöltöztetem a 2 gyerkőcöt, addig én leizzadok. Már látom előre a sorsomat...

Köszi a dicséretet mindenkitől, de azért rendesen jönnek fel a kilók. Remélem ugyanilyen iramban szabadulok is majd tőlük és nem ragaszkodnak :roll: .
NST rendben volt, babóka szépen mozgolódott. Nőci meg is dicsért, hogy nekem mindig olyan szép a görbém :lol: !

Viera: név már megvan, de meglepi :lol: . Mondjuk mint minden, ez is ízlés dolga lesz :lol: ! Nekünk nagyon tetszik, bár Marcinál elvetettük :) . Szóval egy kis türelmet kérek, amíg megszületik babóka, legalább ennyi meglepi legyen nektek :wink: !

Alziza: bár nálunk nincs harakiri a családon belül, de én is mindig úgy érzem az ilyen összejöveteleken, hogy nem egészen úgy sikerülnek, ahogy én szeretném és ahogy elképzelem. Mondjuk ez abból is adódik, hogy ha sokan összejövünk, akkor ugye azt sütés, főzés előzi meg, egy csomó mosatlan edény, idegesítő körülmények, ami már megadja az alaphangulatot. Amire oda kerül a sor, hogy ünneplés, addig ki vagyunk purcanva...

Most a papám került kórházba, mert ő is kiszáradt, de ahogy kapta az infúziót, úgy tért egyre inkább magához. Az utóbbi napokban már azt sem igazán lehetett érteni, hogy mit beszél.

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk! Nyaralásból hazaérkeztünk. Fantasztikus volt. Nagyon sokat fürödtünk, kirándultunk. Isteni volt. Kornél igazi vizi brekkencs volt! Annyit ugrált a medencébe, hogy még én is csak ámultam.
Most épp anyuval meg húgommal ment sétálni. Én meg kihasználtam az időt, gyorsan megfőztem és még egy süti is belefért! :wink:
Most a házimunkában próbálom magam útólérni. Még a vasalás van vissza.

Marcy: visszanézegettem, és nagyon csini vagy! Én már olyan nehezen alszom el, hogy hihetetlen számomra. Kornélnál nem volt ilyen. Nehezen kapok levegőt. Mintha kiasszony felfele mászna bennem :cry:

Alig jöttünk meg a nyaralásból már mennem is kellett dokihoz. Minden rendben van. Még fejvégű a fekvése, így aztán 1 hónap múlva az UH-n kiderül, hogy megy-e simán vagy esetleg újra császár. Az injekciókat újra kapom, biztos, ami biztos de ez már a legkevesebb.

Juca: le a kalappal előtted és minden két- és 3 gyermekes anya előtt. Sajnos a férjem nálunk is este fog hazajönni, így szinte végig egyedül leszek majd velük, de kibírjuk! Bár egy kicsit félek tőle. Kornél ugyan ennyire nem hisztis, bár van benne, ugyanakkor nagyon féltékeny. Szerintem nálunk ez okozza majd a problémát.

Reni: mandulagyulladást sajnálom! Elhiszem, hogy idegesít a várakozás, és igazából nem is értem. Mármint, hogy miért tartanak felvételt, ha utána jegelik? De én nagyon naív vagyok. Az viszont nagyon jó, hogy Peti így el van a bölcsiben.

A jövő héten megyek beiratkozni a következő félévre. Aztán majd valahogy megyek vizsgázni! Ez még egy érdekes menet lesz nálunk!

Bocs, hogy másra nem reagáltam.

A képeket majd felrakom a nyaralásról, bár nekem ahhoz nem sok energiám van, de előbb-utóbb meglesz! :)

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok

Benianya
A gáz az,h mi egy udvarban lakunk! :evil:
A fókashow nyíregyházán volt nem itt pesten!

Marcy
Sajnálom a papádat!


A vita úgylátszik fólytatódik!
Ma az anyósom huga mondta a gyerekeknek,h ő tudja,h a gyerekek utálják anyósomat,meg hülyének nézik :shock: :evil:
Persze ezt sunyiban.
Amikr a férjem rákérdezett akkor letagadta!
Komolyan mondom hülyékkel vagyok körülvéve! :roll:

Juca
A hiszti miatt nem irigyellek!


Hétfőtől nálunk is kezdődik a hajtás!!De most nem bánom mert már jó,h mennek suliba.Igaz így egész nap megyek majd,de ez van!
Tőlünk messze van a suli és csak gyalog tudok menni.
Eddig ugye lazábbak voltak a napok,mert nem kellett korán kelni,meg kint lehettek a kertben.De most majd szoros időbeosztásom lesz következő júniusig :roll:

Marcy és Wawel
Azért belelehet ebbe jönni! :wink: :lol:
Vendég
 


Gab!

Még nem reagáltam.
Tökéletesen értem, és megértem, amit írtál. Az elmélet könnyű. A múltkor pl. a nőklapjában nyilatkozott egy maca, hogy a nők többsége nem akarja megoldani a problémáit, csak nyávog. Tudtam volna ... inkább nem fejtem ki az agressziómat. Nyilatkozta ezt annak okán, hogy a Mamacentrum szervezésében végigcsinált nyolcad magával egy tanfolyamot. Kemény 9 ember!!! Akiknek biztosítottak gyerekbölcsit, hogy önismeretet meg egyéb lózungot hallgasson, és ezért az Uniótól egy valag pénzt nyúljanak (tudom mert egy csomó ilyen pályázatot kezeltünk, és mindről tudtuk, hogy smafu, és a legtöbb esetben a pályázó zsebelte be a pénzt, pár munkanélküli nőből hasznot húzva -> női program Phare 0402)

Az a nagy igazság, hogy baromi könnyű az embernek önhibáján kívül, vagy egy-két félrecsúszott döntése után zsákutcába jutni. A fenti nyilatkozatokat dobálóknak meg azt mondanám, hogy cseréljetek, oldd meg, aztán elkezdhetünk érdemben tárgyalni.

A bölcsis meg ovis vergődéseim is kicsit murisan hatnak annak, aki nincs benne. Hála Istennek azért itt mindenkinek van bölcsi, aki akarta, így tényleg nehéz elképzelni, hogy ma is egy négyéves csajszi anyjával beszéltük, hogy a Pannát nem vették be négy!!! évesen oviba. Most éppen ott tartunk, hogy Kinga nem fog bekerülni jövőre a 100 fős magánoviba. Biztosan mi csanáljuk rosszul, mert azért bőven van itt is akinek sikerül, de bőven akad, akinek nem jön össze.

A világ végén, mondjuk Záhonyban, meg Gádoroson nem pattoghat az ember, de ha jobban belegondolok nekem is nagy szívás lesz itt Dunakeszin. Előbb a gyerekeket elhylezni, aztán nekem elmenni dolgozni... Nyolc órában két órás bejárással, vagy hat órában kevés pénzért.

És akkor jön az a megalázó HR-es banda, akik tényleg szétszivatják az embert a semmiért. Ha virág lennél, milyen virág lennél? vááá kapja be

Igen Kofa hétre ér haza, reggel megy nyolckor.
Bele sem merek gondolni hogyan lesz, ha mindketten ezt fogjuk csinálni.

Szóval nem tudok okosat mondani, csak azt, hogy nem vagy egyedül :-( Kitartás

tjuca
 
 


Sziasztok!

Megőrülök! Peti most aludt el! :evil: Mindegy mikor kel reggel, újabban harcok mennek ebéd után. Pedig magától megy aludni, bevackolja magát és mondja, hogy Peti csucsul. Olvasunk mesét, választhat egy kisautót az elalváshoz. Aztán kijönnék, de sír. Bent maradok és felélénkül. Ma ezt játszottuk 1-től fél 3-ig. Akkor már rákiabáltam: Beteg vagy aludnod kell, mert különben kikapsz!!!! Kijöttem. Gondoltam 15 percet kap, ha nem alszik, akkor feladom, legfeljebb már 7-kor zümzüm lesz. Na, végül elaludt!
A bölcsibe is eljátszotta egyszer, hogy nem aludt el, de ott legalább csendben volt! Lehet, hogy csökkent az alvás igénye? De összességében éjjel is kevesebbet alszik!

Benianya!
Jól beindult Beni beszélőkéje. Majd meglátod a bölcsiben még jobban be fog indulni.
Nálunk a legújabb, hogy dícséri magát, ha valamit jól csinál: Peti ügyes. Viszont én Buta voltam, mert rosszul raktam fel a hintáját. Amikor megigazítottam, akkor mondta, hogy Reni ügyes-okos! :lol:
Szeintem a növénynek nincs már nője, akit verhetne! Ha érted!

Marcy!
Kitartást!

Juca!
Minden elismerésem a tiétek a hiszti miatt! Egy idő után én nem bírom és ordítok a gyerekkel! :oops: Pedig tudom, hogy ez a legrosszabb, amit teszek vele!

Alziza!
Sajnálom a családi viszályt! De hidd el minden családban van valami!

Nancsa!
Örülök, hogy ízlett a boci süti. A másik túrós is nagyon fini lett és az még egyszerűbb. Majd beírom a főzős topicba!

Ex!
Már én is akartam írni, hogy tetszik az új hajszined! ÉS jó sokat fogytál! Csini vagy!

Reni
Kép
prenata
 
 


Beírtam a sütit!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Lányok,

Pancsi még alszik, most próbálok gyorsan írni.

Ex,
már ezer éve akartam én is írni, hogy nagyon jó lett a hajad.
Én most visszafestettem költségtakarékossági okokból barnára, de nem bántam meg!

Reni,
gyógyulást. Már előre rettegek, hogy elkezdődik a bölcsi, akkor mennyit lesz beteg Pancsi. Bár a 17e-es prevenált beadattuk, de gondolom a sima náthát elkapja majd folyamatosan.

Juca,
örülök, hogy írtál és persze minden tiszteletem a Tied (és minden más kétgyerekes anyáé). Hiszti kérdést pedig különösen át tudom érezni. Nálunk is most önállósodási folyamatok zajlanak és ezzel párhuzamosan persze hiszti ezerrel, ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné. Panninál általában, a ahalk hangon meggyőzés használ, sajnos nálunk a sírjál a macinak ő meghallgat nem vált be. Azért néha előfordul, hogy kikattanok és ordítok, mint sakál.

Az a helyzet, hogy én már várom, hogy bölcsis legyen, a játszótértől már herótom van, viszont, hogy lefoglaljam őnagyságát mozgásban kell lennünk állandóan. Tegnap ezért egy ismerős házát mentünk megnézni, ma lakberendezési boltok, meg kávézás egy osztálytársammal.

HR-kérdésben néha én is torkát harapnám át egy-kettőnek.
Tegnap hívott vissza nagy kegyesen a bankból a csaj, közölte, hogy hat órásban nincs hely, jövő hét szerdán megyek be tárgyalni, hogy akkor most végkielégítés vagy mi a fityfiritty. Ehhez képest ma beszéltem a volt kolleganőmmel (az egyetlennel, aki még a bank színeit képviseli), hogy az ő osztályukra pont keresnek embert-> jó lehet, hogy nem 6 órásban, de megbeszélhető a dolog.
Ennyit akkor talán a HR-esről:(
Holnap jön haza a volt fönökcsajszim is a nyaralásból, majd hívom, mert lehet, hogy ő is tud valamit az ő cégüknél.....bár szívem szerint én még mindig valami lakberendezéshez kapcsolódót szeretnék, de ahova eddig küldtem levelet még semmi.

De lányok még így is verhetem a senekem a földhöz, hiszen van két másik lehetőség, amit remélem ki tudok használni. (vagy ~ 6 havi végkielégítés a bankból, ha ott minden kötél szakad)

Benianyu,
neked sikerült valami normális fizetésben megállapodnod a céggel?

LÁNYOS ANYUKÁK, (Gab, Viera, Colett, Katus van még valaki?)
a ruhák senkit nem érdekelnek? küldök mail-t szívesen!

meteor
 
 


Meteor!

Nekünk nagyobb rucik kellenének, Kingának. Főleg most télire. Van két C&A-s utalványom, abból neki fogok venni ruhát, mert Katának több mázsányi van.

Panninál valszeg rátesz egy lapáttal a Ti helyzetetek.

Nálunk ugye a hiszti nem újkeletű móka
http://kovacs-telekes.org/en/juca/blog/ ... sszepassze
http://kovacs-telekes.org/en/comment/reply/321
http://kovacs-telekes.org/en/juca/blog/ ... oszueluenk
itt konkrétan a hisztiről írtam, de volt olyan sok, ahol csak érintettem a témát.

Tegnap találtam egy könyvet Berg Judit Hisztimesék. Ha valakinek megvan lécci referáljon.

Hisztinél sosem üvöltök, csak várok, max. kérem, hogy mondja el mi baja, vagy "bíztatom", hogy pihenjen.
Legutóbb akkor üvölotöttem, mikor meglódult a motorral az úttest mellett, és röhögve száguldozott, mikor elkaptam, ha nem üvöltve adom ki a dühöm, talán túl nagyot csapok...

Hisztit leszámítva viszont elég könnyű a dolgom, de tényleg, ez meg valszeg akkor is lenne, ha nem lenne Kata, lásd fentebb beidézett blogjegyzetek. :evil:

Egy reggeli kép. Kinga Elmo fogmosási technikáját bambulja, Kata pedig egy hósan izmozik. :wink: Na azért az ilyen jelenetek hála az égnek gyakoribbak. :lol:

Kép

Kicsit megcsúsztunk, úgyhogy most megyünk ki másodjára. 8)

tjuca
 
 


Rita! Bocsi, azért nem szóltam, mert sajna csóróság van, így most a jövő nyári ruhákra még nem is gondolok! :(

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ruha kérdésben no problemo, úgy néz ki a barátnőm nálam hagyja majd őket, remélhetőleg jövő nyárig eladom.

meteor
 
 


Egyébként ilyenkor jövök rá, hogy mennyivel több a fiús anya a topikban és mennyivel több fiús ismerősünk van a játszón is:)

Na mentem, mert a Kisasszony fürdik és hajat is mosunk. Az mostanában (lekopogom) egész jól megy, a kifésülésnél van egy kis haccacáré.
Hétvégéig nem leszek: most van a Berlines lányos hétvégénk és bár szinte semmi pénzem, de gondoltam, hogyha már a repjegyet, meg a Madonna koncertjegyet megvettem júniusban, juszt is kimegyek még ha kenyéren és vízen kell élnem az elkövetkező egy-két hónapban.

Most már csak Pancsi miatt izgulok, de remélem bírni fogja anyuméknál a 3 napot. (csütörtök reggel indulunk, így már szerda este kivisszük), de ha bármi van Guszti ki tud hozzá menni, meg tesómék is ott lesznek, szóval remélem nem lesz gond....jajjajaj, de nehéz.
Közben Guszti ezekben a napokban költözködik-> furi lesz nagyon....
Asszem ha hazajövök lakásátrendezéssel kezdem-> az ilyen nekem minden helyzetben segít.

meteor
 
 


Sziasztok Csajócák!

Gabi: Neked mindjárt küldöm a képeket.
Ari vagy, hogy megszerkeszted nekem. A vonalzó maradhat, majd azt egyszer én megszerkesztem, a képeket meg elmentem és akkor hátha meg tudom én is csinálni!

Pocakosok! Hajrá!
Itt a vége a nagy pocaknak, és végre jönnek a pocaklakók! Nagyon kivi vagyok már!!

Most nagy elhatározásom van és szeretném, ha segítenétek. Nem komoly dolog. Eladnám a PegPerego Piumotta babakocsimat. Újszerű, megkímélt állapotban van, minden hozzávalóval együtt (babakocsipólya, lábzsák, babakocsitáska, stb.), ráadásul ez egy kétfunkciós babakocsi. Tehát először használtuk a mózesrészét, ami félig feldönthető, ha már kicsit nézelődne a picurka. Amikor meg már stabilan tud ülni, akkor lekaptuk a mózeskosarat, ami egyébként autóba is beköthető, belül is biztonsági öv és kivül is, / utána rátettük a sportrészt és kész.
Én nagyon sajnálom egyébként, mert tényleg újszerű, persze egy-két kis karcolást leszámítva, amit picikorukban tettek bele, de tényleg újszerű állapotban van. Anno 140 ezerért vettük, most én olyan 60-70re gondoltam. Onnan aztán lehet egyezkedni.
Tudom, ennyiért már lehet újat is kapni, de akkor nem kell plusz még egy új sportbabakocsi is, ha már ül a pici.
Na, nem rábeszélés.
Ha valakit érdekel, írjon már priviben, rengeteg fotót készítettem róla, akkor felteszem. Mármint, hogyha kapok privit.
Ha Nektek pedig nincs szükségetek rá, akkor próbáljátok már ajánlani.
Felteszem a Teszveszre is.

Többieknek puszi, de most gyorsban elkezdem kicsinyíteni a képeket, hátha valaki rákapna.

Sziasztok!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

jesszus mennyit irtok,alig birom elolvasni is!

Benianya:
[quote]N írta:a, ezt apának kell inkább megállnia, úúúútálom, hogy fürdetek, dumálunk, játszunk a kádban ő meg bámuja azt a k. hiradót, aminek mellesleg van esti kiadása, meg a net is itt van. Igazam van csajok?

jajj de még mennyire!Az én férjem csak egy vmit tud egyszerre csinálni(tipikus pasi),és ezt úúúúgy utálom én is,hogy nézi a tv-t ,Ami meg már 5-ször szól neki ,és még csak rá se néz.Persze én meg folyton emiatt cseszegetem.
Ja köszi az infót,én kérdeztem,akkor Amit hivatalosan is szoba és ágytisztának nyilvánitom

Tjuca:hú de jól megfogalmaztad gabellának!
[quote] írta:Nyolc órában két órás bejárással, vagy hat órában kevés pénzért.
Ez vár rám is :( :(

[quote]B írta:ele sem merek gondolni hogyan lesz, ha mindketten ezt fogjuk csinálni.

Én sem gondolok erre,mert sirva fakadok már most.
Nem azért akartam családot,hogy aztán majd mikor visszamegyek dolgozni,hazaérjek a fürdetésre,és egy jóéjtpuszival lezárjuk a napot.ÁÁÁÁÁÁ,szar az egész.
Én is töröm a fejem hogy mit kellene majd csinálni,de semmihez se értek.Nyelvet nem tusok,és az az egy amit már nem is kezdek el tanulni.Mást még megtanulok,de mit?

Napirendetek nem gyenge,én a napi két játszózástól megkattanék,de ezt nézzétek el nekem,én nem tudom milyen játszóterezni,mert van udvarunk.De mindennek van előnye hátránya,egy családi ház ,igy hogy mi épitettük főleg,sosincs teljesen kész,és sokkal többet kell rá költeni mint egy nem családira.Ugyanakkor ki tudok bmikor menni egy kinyúlt gatyában teszem azt,vagy csak kiülök a terazsra enni,vagy homokozni kimegy Ami ,és ha kell vmi akkor meg beszaladok a házban érte.Úgyhogy ennyivel nekem könnyebb.Arról nem is beszélve hogy Ami mennyire nem egy kinti gyerek.Szinte úgy kell kivontatni Őt.

Hiszti:hát még mindig ezerrel.Én birom,férjem kevésbé,persze legtöbbször estére zakkan meg jobban a lány,mikor már peti is hazaér.Igazából ugyanaz mint Jucáéknál,totál hülye dolgok miatt.
Vagy ha nem hisztizik akkor meg visit.visitva kér mindent,ha vmi nem úgy van ahogy neki tetszik,vergődika földön.most már jobb ötlet híján megvárom amig kinövi.

Viszont azt meguntam hogy este fél10-10 ig itt mászkál,nyűglődik,álmos de nem akar aludni,még egy mese,stb,úgyhogy szigor jött,7-kor fürdés,kakaó,két mese és alvás.Múlt hét hétfőn kezdtük és fél 9re azóta alvás van.

Rita!JÓÓ szórakozást Nektek4Azért isérezd jól MAgad!

Viera:próbáld meg vaterán is,vagy irhatsz hirdetést olyan topikba itt a babaneten ahol még friss kismamák vannak,vagy még ide is:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9025595
Egy peg peregot ha jó állapotban van tuti el tudsz adni .

Marcy:??????semmi?


Akartam pár körkérdést,most egy se jut persze eszembe.

Ami medvét etet
Kép


Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv.

Alziza, úgy értettem, hogy az első képeken kis kerek arca van Zalánnak, az utolsón meg inkább olyan háromszög alakú, mintha lefogyott volna.
Hát nem tudom, a többiek hogy vélekednek, de én nem tartanék második ünnepet...

Nancsa, szerintem nem gáz, mivel az van rajta (gondolom, az oltási rend, mindkét oltóanyagnál hasonló), hogy 4-12. héttel az első után kell beadni.

Marcy, nem, a pajzsmirigyemmel nincs gond!
Hát attól függ, mit nevezünk versenysúlynak, nekem olyan sosem volt. :) Most a 60 a cél, de nem hiszem, hogy lemegyek addig, igyekszem ezt tartani, ahol most vagyok.

Viera, köszi. Pedig voltam már vörös, cirka 1,5 évvel ezelőtt.

Bénianyu, hát jól megnézett az uram, tetszik neki minden ilyen, neki már az is ünnep (lenne), ha néhanapján kicsit kikenném a pofimat. :D
A tévézéssel az a baj, hogy egy szobában vagyunk...mondjuk most éppen valami beszélgetős műsor megy a háttérben, a gyerek szerencséjére marhára kivagyok a durrogós filmektől, na meg általában nagyon halkan megy a tévé, mert engem zavar, ha "hangos".
Hát én ilyenen nem nagyon akadok ki, hogy közös ez-az. Nálunk sosem volt divat, mi nem is nagyon igényeltük. Ez attól függ, hogy mihez szoksz hozzá, mit adsz át. Mert ugye nálatok ez van, úgy gondolom, hogy a gyerekek hiányolnák, és meg is sínylenék, ha erről "leszoknátok". Én pl. sosem voltam az a lelkizős típus, ha olyan volt, elmondtam, ha olyan volt, nem...

Marcy, nagyon várom már az SMS-t!!!
Papádnak javulás!

Juca, én ezt nem értem...nagyon gáz akkor nálatok a helyzet ovi terén (is).
Ez a kép nagyon édes. Kata eszméletlenül ügyes, hogy "izmozik".

Preni, na én ugyanezt játszottam enyim gyerekkel szombaton, az istennek se akart elaludni, lövésem sincs, hogy a bölcsiben hogy lesz. Jó, mondjuk ugye nem itthon voltunk, mert itthon elalszik, de a bölcsis időrendhez képest későn...

Meteor, költségtakarékosság. :D Én itthon festem mindig, mindig egyszínű. Így csak a festékre kell költenem.
Igen, a bölcsivel és úgy általában a közösséggel az a baj, hogy leginkább a nátha terjed, ugye van egy rakat mutálódott hapcivírus, és amíg nem szerzi meg a védettségket, addig gáz van. Mondjuk ha csak egy sima nátha, az még nem gáz, legalábbis nálunk az van, hogyha már lázas meg csúnya trunya jön az orrából, akkor kell hazavinni.
Hajmosásért irigy, nekem még mindig nem sikerült a gyerek és számomra is legmegfelelőbb módszert kifejlesztenem, viszont egyfolytában hajat szárítana a kölök, ha lehetne...ki érti ezt? :?

Pil, jók a fotók, Peti már nem is annyira Amis, inkább a férjedre hasonlít...legalábbis ezen a képen...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok,

nagyon gyors kérdés: az Államkincstártól az igénylés után ti mennyi idővel kaptatok választ a GYES kapcsán?
mit küldtek? vagy csak a pénzt utalták? most olvasom, hogy szept 1től lesz kismama bérlet a BKV-nál, jó volna tudni, hogy mit kell hozzá bemutatnom.
http://www.bkv.hu/home/kisgyermekesberlet.html

én már vagy júniusban elküldtem ajánlva a MÁK-nak az igénylést, de még semmit nem kaptam vissza.

meteor
 
 


Rita!

Én személyesen voltam a Mákba. Rá kb. 2-3 hétre kaptam hivatalos értesítést, hogy Gyest fogok kapni és időben meg is kaptam a gyest!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hát, ez a MÁK egy mocsok! Én direkt időben elküldtem, 1 hónappal Mesi második szülinapja előtt, és a drágák ültek rajta 1 hónapot, mikor kaptam egy levelet, hogy ó, hát elfelejtettem ráírni valamilyen számomat, és pótoljam már. Na még innen volt két hét, hogy kaptam határozatot, hogy GYES-t fogok kapni, de június elején már a félhavit meg is kaptam. Ja, a két TAJ kártyán meg a Mesi születési anyakönyvi kivonatán is ültek 6 hetet, de a határozattal nem is küldték, csak miután rájuk telefonáltam, hogy az hol marad, akkor küldték. Ja, és volt vagy 3 nap, mire fel tudtam őket hívni, mert folyamatosan foglalt volt, negyed óránként próbálkoztam 2 teljes nap reggel 9-től délig, aztán a harmadik nap végre tudtam beszélni valakivel.

Szóval egy félelmetes cég, legalábbis a békés megyei az biztos!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Nyugi Gabi, a pestiekeet sem lehet elérni.
Lehet, hogy akkor jövő héten megpróbálok bemenni.
Én júni 26án küldtem el, ajánlva, még semmi.
Ismerős anyuka szintén júniusban, szintén semmi, de az ő fia májusi, szóval csodálom a türelmét.

meteor
 
 


Sziasztok!

Jó sokat kell reagálnom és még meg szeretném osztani veletek a bölcsis élményeket is.Előre is bocs.
:(
Juca, nagyon erős ez a lány! :lol: Valóban izmozik,ahogyan irod.
Háát valóban hálás vagyok az életnek,hogy adott munkahelyet és bölcsis helyet is. Ez tényleg nagy dolog, vagyis nagy lehet, sőt óriási a hiánya,ha nincs. :cry:
Sajnálom, hogy ilyen rossz viszonyok vannak nálatok.Pedig fejlődő város, tessék nyitni még egy ovit!!!!!A bölcsiről nem is beszélve!!!!
Kinga ilyen kis anyskodó,hpgy vigyázza a hugit? Nagyon édes.háát a hisziért együttérzésem,szivemből szólt Kofa a fenébe a szakikkal,főleg hogy nálam hamarabb elszakad a cérna és biza néha kajabálok! Tudom én h mit kéne tenni,de felrobbanok néha.

Fúú,ilyenkor (Kofa fél 8 ra ér haza rész)mindig rájövök,még ha olykor skizofréngyanús, orditós, lealázós, csúnyán beszélő is,de sokat van itthon azuram, rengeteget tud gyerekezni, jó a munka beosztása-bár ezért olykor éjszaka kell nélkülözni.Nem is tudom hogy birod estig egyedül,nagyon hosszú ám a nap, főleg hogy emlékszem ebben a korban még egymást érték a szoptatások, főzés kizárva.Volt hogy du.2 kor tudtam csak lezuhizni,pedig nekem Blani azért segitett,szóval nem kellett őt is pelusozni,etetni,enni adni,inni adni stb. Evett,ivott, öltözött,rajzolgatott,odabújt,énekeltünk stb.
Minden elismerésem a 2 gyermekes kiskorkülönbséges anyáké(GAB,COLEETT,PIL,JUCA,MARCY,WAWEL,Alziza 3!)

Juca, e a melóból hazajárás 2 óra nagyon gáz, én ezért jöttem elpestről, szerencsére volt lehetőségem azuram meg jött velem,jóó fej volt-így sokat vagyunk együtt,ketten megyünk a gyerekekért és ez olyaan jóóóó.Háát lemondással járt,de a szivem ezt diktálta,még apaelégedetlenségek(meló,fizu) árán is.

Pil!!!Nagyon édesek a kölkök! Peti is milyen szép!!!!A medvéknek adtak mézet fakanállal a látogatónak?DEEE jóóó!

Wawel várjuk a képeket!!!!!
Nekem sajna nincs most időm kicsinyitgetni,még bölcsiben vagyok, vagy a környékén ólálkodom.Jövőhéten talán.

Meteor! Nem még nem ültünk le, de azt tudom h okt 6 ig van szabim, de jövő pénteken már dolgozom, ugyanis a szabi megszakitható,így heti 1-2 nap be kell mennem, vagyis én vállaltam. Ja és még 8 nap van idénre. Drukkoljatok,mert ezen múlik a zsiros kenyér vagy felvágott is rá kérdés!
Húú,de jólesz kiruccanni,Madonna, hmmm,jóóó!Ne aggódj,ha jólelvolt a sziget alatt apjával akkor most sem lesz gond!!!!Tényleg azt nem is irtad hogy volt el Panni!!!!!!!

Aziza!
ÓÓ,Nyiregyháza!!!Értem. Húú1 udvar az gááááz. Hogy alakult ez így?
Az időbeosztás valóban szoros lesz,de én ettől várom a fogyást!!!!!

Preni! Szerintem Peti csak felpörgött, dolgozza a kis agya az új élményeket.Nem csikorgatja éjjel a fogát?
Jobban van már?

Ex! Én a helyedben sminkelnék egy sóhajtásnyit hétköznap is,csak egy kis zöld festék a hajadhoz és spirál,szájfény. 1 perc!!!Jól állna. :wink:
Nem értem a” Hát én ilyenen nem nagyon akadok ki, hogy közös ez-az. Nálunk sosem volt divat, mi nem is nagyon igényeltük. Ez attól függ, hogy mihez szoksz hozzá, mit adsz át. Mert ugye nálatok ez van, úgy gondolom, hogy a gyerekek hiányolnák, és meg is sínylenék, ha erről "leszoknátok". Én pl. sosem voltam az a lelkizős típus, ha olyan volt, elmondtam, ha olyan volt, nem...” rész hogy mire vonatkozik. Bocs.
Ja, egyébként h kell idézni,most másoltam. :shock:

Meteor! Szerintem autómatikusan utalják,nem kapsz semmit, vagy majd egyszer!!!!

Államkincstár nálunk jó,13 ig volt ügyfélfogi, a végére ,mentem,mert máskor sok a feka, addigra már csak a legyek jelezték ottlétüket. A nőci beszedett mindent ,kiderült hogy a magánnyugdijpénztáras papirom,meg az anyakönyvi hiányzik(elbénáztam), adott ott helyben hiánypótló lapot,másnap beküldtem a másolatokat és intézik.Kérdeztem mennyi idő, erre gyorsan előrébb rakta. Jóófej volt nagyon,pedig nem is ismertem, bár ő engem lehet-de lehet h csak örült végre egy fehér embernek,aki még azt is megkérdezte h birja ezt a meleget.
:wink:

Beszámoló a bölcsi 2.3. napjáról.

Tegnap el kellett mennem negyedórára,de előbb be kellett menni papirozni-na akkor már hozták utánam a kölköt.Amikor meg elszaladtam az ignőhöz további papirokkal(őrület ez a bürokrácia,3. napja csak aláirok,kitöltök!!!), akkor úgy orditott hogy majd befulladt!!!
Kiderült, hogy az egyik kisfiú elvette a motorját,erre Beni odament az anyukájához(ő is beszokós,és zseni a fiam,hogy azonnal azonositotta a párokat :P ),és mondta hogy mohmó(motor.) Erre az anyuka mondta, hogy anya elment pisilni(szegény nem tudta mit akar a fiam, ugye az ő agya is az elváláson, vigasztaláson járt).Na erre lett nagy ,iszonyú nagy bőőgés!!!!!!Alig tudtam megvigasztalni!!!!!Haza is kellett jönnniiii!!!
Pedig előtte elbúcsúztam,és megbeszéltem mindenkivel hogy egyet mondjunk most is, a boltos kiruccanások alatt majd a valós alatt is:anya elment dolgozni,mindjárt jön, vagy ebéd után, vagy alvás után jön. Lényeg hogy mindig dolgozni mentem.Erre jött a pisilni duma, mikor eszébe sem jutottam!!!
Na erre ma olyan ideges voltam, hogy nem is mertem egyből elmenni.3x mentem el,5percre a fal mögé és visszamentem, mindannyiszor puszival elköszöntem stb.Röhögött,vidám volt,majd megzabáltam.Na fél 11 kor közölte a gondozónéni,hogy viszlát,negyed 12 kor találkozunk (jajj jajj,az majd 1 óra!!)és bemegyünk együtt ebédelni.
Elsétáltam a sarokig,és egyszer csak kiszólt az ablakon egy ismerős anyuka,akinek oda jár a gyereke,ott volt könyvelőirodájuk,látta hogy be vagyok szarva,behivott, mondta nyugi, nem lesz gond. Megláttam az asztalon a cigit, rágyújtottam olyan para voltam, pedig nem is dohányzom! Na, gyorsan eldumáltuk az időt,vagyis én hallgattam- de jó volt.
Visszamentem, rohanok a kerités mellett(az ő udvaruk van a legtávolabb a bokrok mögött a keritéstől)és ezt hallom kiabálva
„Ott jön ana,mingyá vihhajön, hujjáááá!!!!”

Kiszúrt a kis édes olyan messziről, pedig csak a nyakamtól látott,sasszeme van és a homokozóban felemelt kézzel hurrázott (olimpia tanulvány).
Bementünk cipőt váltani,peluscsere. Semmi gond, semmi nem engedem,mint a kisangyal hagyta magát(csoda),de még a kukija is csupa homok volt. :shock: Kezet mosott,odatettük a jeléhez a törcsijét, nagyon élvezte hogy minden olyan nagyfiús. No, ekkor tolták gurulós kocsin felénk az ebédet.
„Hujjá,enni,menni enni, hujjááááá!!!!!”
:oops: :lol: :shock: :P Míg a gondozónéni teritett ,s míg a többiek játszottak, pl. teritették a babaasztalt, etették a babákat,addig Beni a kocsiba csimpaszkodva kiabált a nagy tál főzelékért!!!!!!
Erre nagy nehezen sikerült elcsalogatnom a játékokhoz, megteritettek, erre odasúgja a g.néni,hogy kiszedte a kaját,de tűzforró!!!!!
Mint az őrült rohantam fújni, míg a kis krampusz nem figyelt,de csak odaült és zabálni kezdett. „HMMMMM, HIMON!!!!!!!”(finom)és felemet fejjel csukott szemmel élvezte az izeket. Háát csajok a szomszéd szoba gondozónénije kezében megállt a szedőkanál és úgy bámulta s nevetett. Majd megzabáltam a fiam.. Mondanom sem kell dupla annyit evett mint a 3 évesek.
Közben ágyaztak,majd Beni elindult,és”Beni alud” felkiáltással lefeküdt maszatosan. Szóltak h kezet kell mosni, kivittem és képzejétek magától tudta a csapot nyitni, és egyedül ment oda a jeléhez,na hol a törcsid, hol a jeled kérdésre. Majd visszament lefeküdni. Annyira tudtam h így lesz, de ugye nem alhatott ott,mondtam neki h otthon van a nyunyud, most nem tudunk itt aludni,de nemsokára itt alhatsz,ha ügyes okos nagyfiú leszel.
Jajj,annyira féltem a mai naptól a tegnapi miatt,de olyan +++volt!!!
Holnap apa viszi 10-re és már
csak ebéd után adják ki. Drukkoljatok!
Egyébként valóban többet és jobban beszél!!!!Mint a sivacs szivja magába. Este(apa éjszakára ment és ilyenkor nagyobb a nyugi, nem morog, nem hiradózik csend van), népdalok dallamára énekeltem nekik mindent,hogy milyen okosak,ügyesek,hogy mit csináltak ma,ami jött ...és képzeljétek mindent mondott utánam,még olyat is amit eddig nem is hallott. Énekeltem Blaninak, hogy szépem gyönyörűm,tündérem,kincsem ,drágám,virágszálam(féltékenység ellei kampány, visszaidézem a csecsemőkorát is,mesélek róla stb) és mondta a kis tökös is!!!!!!

Katus! Nyomom Blaninak az 1 kupak aloét, Beninek a felet,de e mellett még adot 500-1000 C vitamint és Blaninak az ezreshez másnaponta egy felnőtt multit.Beszámolok,hogy megúszták-e.
Ja,Blaniék az első 2 hétben reggel fél 8 tól úsznak 2 órát, tesióra gyanánt 2 héten át minden nap,van tanuszodája a sulinak!!!

Csaóóóóó

benianya
ákosbenianya
 
 


Üdv.

Bénianyu, arra értettem, hogy nálatok szertartásszerű az, hogy megbeszéltek mindent, közösen, pl. vacsi közben. Nálunk ez sosem volt divat, és nem is nagyon hiányzott.
Ja, akinek az egész arca kifestése max. öt perc lehet, könnyen beszél. 8) Nekem, amit leírtál az örök élet és hat nap. Na meg valahogy nem is érzem magam nőcisnek úgy alapból...evvan.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hajrá Benianyu!

Látod, megy ez a beszokás. Édes lehetett Beni, ahogy ebédelt! Ilyen téren az én fiammal sincs gond! Múlt pénteken mondta is a dadus, hogy reméli nem lesz beteg! Ugyan megevett mindent, de nem repetázott, mint máskor!
Én most egy kicsit a kihagyás utáni visszaszokástól félek. Tegnap arra bicikliztünk s az udvaron összvisz 3 bölcsis játszott! :shock: Jó sok kis beteg van.
Peti még nagyon rondán köhög, rekedt. Végül is más gond nincs. Szerencsére nem lázas.
Aloét végül is hol vetted? rossmanban?

Bocsi, csajok! Megyek főzni! Majd jövök.

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!
Csak próbálok valamit, azért jelentkeztem be.
Később azért visszaolvasok, megint le vagyok maradva. Sok sulielőkészület van!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok

Benianya

ügyesek vagytok mindketen.
Nekem egyik sem járt bölcsibe,úgyhogy csak sejtem,h nagyon nehéz lehet ez!!
[quote]A írta:z időbeosztás valóban szoros lesz,de én ettől várom a fogyást!!!!!


Na ettől ne várd! :? Én nagyon sokat gyalogolok ilyenkor amikor suli van.Tőlünkelég messze van a suli.Jó 30-35 perc séta + vissza ugyanennyi,közben vásárolok,játszótér stb.Ez uyge van mikor napi kétszer! :roll: Hát eddig még egyik évben sem fogytam le tőle!
Sőt!Amikor Zina még ovis volt akkor két irányba mentem ennyit,de akkor sem történt semmi!(bár akkor még nem szültem 3 gyereket így jó volt úgyis!)

Ma megvettem a tankönyveket!30.000 Ft :shock:
Vendég
 


Helló!

Frankó az a szobatisztaság, Noi aludt 1 órát, aztán kiabált, hogy pisilni kell! Böli ügy: Ma telefonáltam, szept. közepén újra teszem, lehet talán onnan mi jövünk. Persze azt kamuztam jövő héttől dolgozok. De 3 hónap múlva tényleg, csak addig tanulok egy isiben, és gyakorlatra betesznek irádába, aztán ha jó, maradok. Szuper ez a suli, ügyes voltam, hogy megtaláltam.

Meteor: Gyes nekem is csúszott, de kb. másfél hó múlva jött. Kitartás! Nem mondod, mi is megyünk tesómmal Madonnára! Én spec. kamaszkoromtól imádom, jöhet akármilyen korszak hű maradok!

Ex: Menj már, tényleg 1 perc a smink! Nekm annyi, és már itt vannak az ajtóba rajtra készen, amíg cípő felvétel, sikítás...addig én felkenem magam. (spirál, pici szürke szemcerka). Kaja közbeni megbeszélés, hja....nálunk lenne, ha nem kiabálnának túl a gyerkők....marad a dumálás a gyerek alvás utánra....

Alziza: Máté se járt bölcsibe, de én már tényleg kezdek kattani, be kell vallanom, elég volt az itthon létből. Meg a pénz, na, sokkal így se lesz több, de fő a remény!

Juca: Noi mai hisztijét így konstatáltam, nyugi! Épp egy szívószálat vettem el, amit a földről vett fel, és rágni akart! Érdekes, onnan már semmi se volt jó....Csak a kutya akit megsimmizhetett....Kofa, hogy bírja, mennyit kattogtat? Csak mert pályát tévesztett fotós az urad!

Marcy, Wawel? Hol van az új bábi? Marcy, izgi, hogy nem tudjuk a nevet!

Mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Most jöttem meg a bölcsis szülőiről. Egy csöppet elkeseredtem!
Tudtam, hogy végül 2 bölcsis csoport lesz, de nem gondoltam, hogy akik eddig együtt szoktak be, azokat szétválasztják! Sőt, a két óvónőt is szétválasztották. Mindkettő nagyon aranyos (bár az egyik egy hajszállal szimpibb, mert árad belőle a nyugalom!). A régi óvónők mellé vettek fel 1-1 újat. Az összes ismerős kis pajtása Petinek átkerült a másik csoportba. A Peti csoportjába pedig lesz két (tudom nem szabad ilyet mondani gyerekekről) unszimpi hisztérika kiscsaj. Korábban volt egy olyan szitu a játszón, hogy a kislány, akit akkor láttunk először nekifutott Petinek, feldöntötte és ugrálni is akart volna Petin, ha a nagyanyja nem vonszolja el. Azóta többször láttuk az utcán, hogy ez a kislány a kishúgát is terrorizálja. És az az érdekes, hogy a majdnem 3 éves kislány és 11 hónapos kishúga egy csoportba kerül a bölcsibe!

Colett!
Most milyen suliba mész? Irodavezetői?


Rita!
Jó bulizást hétvégére!

Benianya!
Mi volt ma????????

Ma már a férjem is kiakadt. Most ért el a tudatáig, hogy elvileg hétfőtől dolgoznék, de mégsem! Azért is bosszantó, mert aug. 1-től lett volna egy 4 órás banki állás, sőt aug 15.-től egy gazdasági vezetői állás az általános iskolában, ahonnan személyesen kerestek meg. Végül egy ismerösömet ajánlottam be, akit fel is vettek. Én meg lehet hogy munka nélkül maradok? Legalább a 4 órást elvállalhattam volna, de nem tudtam még akkor, hogy ez lesz!
Mindenesetre jövő héten felkeresem az illetékeseket és ragaszkodom, hogy mondjanak egy konkrét időpontot!

Reni
Kép
prenata
 
 


Preni! Fúú,ez valóban nagyon bosszantó!!!Főleg a sulisálláslett volna jó, tudomnem annyira mint a zöld vállap,de azért mégis.Bár lehet h a bank meg még annál is jobb.

Sajnálom!Drukkolok nagyon.Megérthetik,hogy nem lehetsz a levegőben egy kisgyermekkel!!!

Bölcsi:Nagyon szupi volt,apa vitte, hozta,ebéd után adták ki, teljesen oké volt minden.Este azért a kádban mondta,hogy géti evette(Gréti elvette), szóval volt harc tuti, viszont azt mondta Zsombi nem sirt, holott tudom, hogy igen, nagyon.
Lényeg hogy szereti,még,de lehet -ahogy a gondnénik mondják, hogy majd a 3. héten ordit,mert rájön,hogy ez akkor mindig igy lesz. :cry: Ja és annyi itt s zúnyog, h ruhán át is összemarták!!!!!

Preni azonnal kérd át Petit a másik csoportba,a játszótéri terrorra hivatkozva!!!!!!!Át kell tenniük!!!!!!

Colett!Nagyon ügyes Noi a pisivel!!!!!!!Én is birnám már a szobatisztaságot!!!!!

Milyen suli ez, hogy gyakorlat aztán maradhatsz?Gyakszi alatt isn lóvé?
Ügyi vagy nagyooon!!!!

Al! Ne keserits fogyi ügyben. :cry: Akaroook!
Meteor,Ex,
Preni,meló ügyben küldtem privit!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Nagy ma a pangás!

Benianya!
Küldtem privit!
Azért ciki Petit átkérnem a másik csoportba, mert a vezető óvónő, aki ennek a csoportnak is az óvónője szegről végről rokon és szerintem ő azáltal akart kedveskedni nekünk, hogy magánál tarja Petit. Nem tudom mit tegyek! Viszont a szomszéd kisfiú is csoporttársa lesz Petinek. Ez viszont jó! Az is lehet, hogy nem lesz semmi gond, csak engem frusztrál ez a helyzet!

Aki tud valamit Macyról, írja meg!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok

Preni
Hát ezt a bölcsis dolgot nem nagyon értem.Akkor mire volt jó a beszoktatás?Az nem azért van,h megszokja a körülötte lévőket? :shock:

Nálunk ma megint idegbajvan!!!!

Alex eltörte a laptopot!!! :evil: :evil:
Ahogy csukódik le a zsanér felett a műanyag tört szét.Így most nem lehet lecsukni!
Állítólag lehet cserélni!A férjem majd holnap bemegy egy szervízbe megkérdezni,h lehet e és mennyiért?

Marcyról én is szívesen hallanék!! :lol:
Vendég
 


Reni!

Kinga is hisztiláda, de hála az égenk most már nem önpusztító, mással meg sosem kezdett, lehet a kis súlya miatt, vagy ki tudja. A FÁJ-t érti és be is tartja, egyedül az apjával ha birkózik, akkor egy idő után átkattan, na ott nem érzi mennyi fér bele, és mikortól durva, de ezt gyerekekkel nem csinálja.
Ha ő kap, akkor úgy néz, hogy ölni tudna, meg duzzog, de ennyi, sosem csap vissza. Kicsit félek mikor szakad a cérna, és ken vissza egyet. Annak viszont örülök, hogy sosem kezdeményez. Hülyeségeket csinál (múltkor pocsolyából ivott, majd a többi is utána) hogy a hajam égnek mered, de testi durvulás nincs.

Szerintem egyébként nem lesz gond. Azt vettem észre, hogy a bölcsi, vagy idegen hely, más szabályokkal fegyelmezi a gyerekeket, tehát amit otthon lazán megcsinál, azt a bölcsiben nem. Reméljük, hogy így lesz a csajnál is.

tjuca
 
 


Marcy SMS-e:

"Sziasztok! Ma hajnali 5 órakor megszületett Zsikla Olivér, anya, apa és Marci legnagyobb örömére 4380 grammal és 54 cm-mel."

GRATULÁLUNK!!!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Én is gratulálok!!!

Mekkora súly, dagi Oli :twisted:

gyors összeszokást kívánok, és mielőbbi felépülést Marcynak!

tjuca
 
 


Jupiiiiiiiii!!!!!

ENI!!!!!

Gratulálunk!!!!!!!TE jó ég,és mindezt alul sikerült megoldani?
Mi is könnyű és gyors összeszokást,sok bújós, örömteli pillanatok,sok tejcsit, jó alvókát kivánunk!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Gratulálunk!!!!!
Kép

Isten hozott "kicsi" Olivér!


nancsa
 
 


Sziasztok

Marcy

Kép

Jó nagy baba!!! :shock: :shock: :shock:
Szép neve van!

Remélem minden "simán" ment!!!

Várjuk a képeket!!!
Vendég
 


Eni! Sok szeretettel gratulálunk mi is kis (nagy) Olivér születése alkalmából!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Eni, nagyon sok szeretettel gratulálunk Olivérhez! Nagyon szép nevet választottatok. :-)
Vendég
 


[size=18]Sok szeretettel gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok Eniéknek![/size]

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Marcy: gratulálunk a kis Olivér megszületéséhez! Majd kérünk képeket most azonban először is élvezzétek ki az édes pillanatokat!
Anita, Peti, Kornél

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!


Marcy:NAGY GRATULA OLIVÉR BABÁHOZ!!!

NA Nekik mégis bejött a nagy súly után a még nagyobb!! :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Marcy: Nagyon Nagy Gratula Olivér babához!!! Szép nagy baba, biztosan gyönyörü, erös !!! Kép

Mi közben ,mióta nem irtam ide, nyaraltunk , apai dédiztünk Hodászon, megvettük a festéket, kiegészitöket (még vesszük),alakul a lakás, nemsokára költözünk,kezdödik a sulim, a jogsi, Fanninak az angol, sokat vagyunk anyósnál Erdökertesen, Fanni folyamatosan beszél, barátkozik, sok cimbije van, megy majd heti 2 napon magánbölcsi / ovi /gyerekmegörzö / játszóházba , úgyhogy zajlik az élet nálunk is.

A szülinaposkoknak igy utólag :oops: nagyon Boldog Szülinapot, a bölcsis beszokóknak sok sikert ,a sulis anyukáknak kitartást, a kicsiknek pedig sok egészséget kivánunk!
Vendég
 


Sziasztok!

MARCY: Szívből gratulálok kisfiad születéséhez!!!
Sok örömöt, és jó egészséget kívánunk!!

Milán, Gergő, Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Milyen jó hírre jöttem haza! :)

Nagyon boldog, szép életet kívánunk Olivérnek, és sok örömet, jó egészséget az egész családnak!

Két hét után újra itthon vagyunk, nálunk is zajlik az élet, vasárnap volt Hannus keresztelője, és ami nagy hír, Julcsika már csak alváshoz használ pelust! :lol: Pár nap alatt szobatiszta lett, a kaki még kicsit nehezen megy, de a pisivel semmi gond, a játszóra is ma már pelus nélkül mentünk.
Hancsi is szépen fejlődik, 5 hónaposan 6800 g volt, sokat mozog, játszik, és sajna egyre kevesebbet alszik napközben, konkrétan ma semmit. :shock: Még mindig csak szopizik, majd ha betölti a 6 hónapot, akkor kezdem a hozzátápit. Nagyon élénk baba, mindig játszik valamivel, forog, hasizmozik, emeli a fejét, már nagyon ülne fel, emellett kiegyensúlyozott, nyugis gyerek, és sokat mosolyog.
Julcsi rengeteget dumál, be se áll a szája, állandóan pörög, és rém büszke magára, hpgy wc-be tud pisilni. :)

Szokjuk az itthon létet, képeket is teszek majd fel, csak a nagy gépen vannak, a férjem meg épp játszik rajta.

Remélem mindenki jól van! Most már többnyire itthon leszünk, vége a nyári szezonnak, próbálok bekapcsolódni.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Ma megint nem írtattok sokat!
Mi ma voltunk vissza a dokihoz. Peti még nem mehet bölcsibe. Kedden kell visszavinni. Még mindig nagyon reked és az orrából is jön a trutyi, ha szívom. Kaptunk plusszba Fenistil cseppet. Amúgy Peti egy hétördög. A legújabb heppje, hogy ugrál. Háát, ez sem tesz jót a gyógyulásnak.
Ma este itt voltak öcsémék, Peti állandóan rajta lógott. Az öcsém pedig tanította neki a hülyeségeket. Pl., hogy a lányoknak úgy köszönjön, hogy helló bébi! Peti elég fogékonynak bizonyul.
Pizzát sütöttem estére és boroztunk. Mostmár apa-fia alszik, nekem pedig még elő kellene készítenem a holnapi ebédet: pipit feldarabolni, zöldséget megpuccolni. Húsleves lesz, rántott hús, krumplipüré. Kaptam egy nagy tál szedret, abból pedig lekvárt akarok főzni! Jó lenne fel kelni 6-kor, hogy 10-re kaja legyen és tudjunk menni levegőzni!
Peti egyre töbet beszél tőmondatokban. Ma apukám közölte velünk, hogy elmegy cefre gyümölcsért Gizikéhez (Peti óvónénije). Erre Peti legugolt az út szélére és közölte velem, hogy Peti gugol. Papa visszjön gyümöccsel dzidzike néni! :lol: Ha pl. Rajzolni akar, akkor mondja, hogy anya segít Peti rajzol! Édes nagyon, hogy nem ragoz.

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, mert ma még egy utcsót elutazunk, ui. tegnap megvolt a tanévnyitó, így 2 baráti családdal és 4 csemetéjével még talizunk egy utcsót. Jóó sűrű volt e nyár-nagyon ötülök neki!!!!! :lol: :P

Méz!Éljen Julcsi! Nappalra szobatiszta!!!Egyre többen vannak,aki ráér és ért hozzá csinálhatna egy táblázatot életkorral erednénnyel. :)
Beni még csak nem is jelzi a pisit, a kakit most kezdi csak utólag megmondani. De inkább még letagadja. :cry:
No jó,ha a kádban pisil azt konstatálja. De hisz még csak 2 éves, majd fél év múlva újra törpölök ezen.

Viszont a beszélőkéje!!:
Ma reggeli termés:”jó jegget anya,jót alúd Beni.”
„ Uhú-beszél bagój”
Ez galamb kisfiam.
„Balanb uhú(majd mikor elhallgatott): "balang uhú vége,töndbe majadt!”(csöndbe maradt a galamb-na ez tuti már bölcsis hozomány)
E pillanatban épp a reggeli cici,majd 1 tál műzli-tejjel menüje utáni joghurtját fogyasztja, de nem ám az etetőszékben,vagy a kisasztalnál-ááá a nagy asztalnál,mert közölte Berni ide ül anya mellé.
Megzabálom! Annyira édes, csak még mindig nem szoktam meg hogy szemfelpattamástól minden átmenet nélkül annyira pörög, olyan nagyon gyerek. Vagy nagyon megy, nagyon eszik, nagyon olvas, nagyon elfoglalva rajzol, vagy nagyon alszik.
Most pl.nagyon és nagyon hangosan beszél,be nem áll a szája.Nekem még ugye csúszik lefelé akávé ,ébredési folyamat van,(apa, Blani még alszanak, ha nem kiabálna) bámulatos hogy náluk a szemkinyitással megnyomtak egy kapcsolót és szemlecsukásig nagy lángon égés van. Mindez panasznak tűnhet,holott rendkívül örülök hogy ez lett a 6 hósan még ökölbe szoritott kézzel csak hanyatt fekvő csecsemőből!!! :P :lol: :P

Preni! Sajnálom, h Peti lassan gyógyul-hiába no új bacik.Én törpölök nagyon h beadatom a pneumósoltást,ugye már csak 5 ezer!!!!Pont ilyen taknyos trutyis bacisokra van.
Édes Peti dumája, szerintem jól elbeszélgetnének Benivel kb ugyanaz a ragozás nélküli tőmondatszórás a tudományuk.

Menyasszny-édesek a váltakozó képek. Mi van veletekés a többiek?-Wawel,Csandy, Pi,Viera,Tandika,Kimike,Ex-képek, Vicky,beszédek-Julcsi idézeteket és léccciiii Méz.

Madonna koncertrőliskérünk beszámolót-Meteor, Colett!!!!!!

De jó, de jó, van egy Katánk és egy Olivérünk és hamarosan érkezik még egy topikbaba.Hajrá Wawel!!!!

Szép hétvégét,én ezennel kihasználtam az utcsó reggeli kávézásos netezéses lehetőségemet, hétfőtől indul a suli-bölcsi szezon, azt hiszem fél 6 kor kell kelnem,de majd csak megszokom. Az tuti nem lesz 10 ig filmnézés,olvasás, 8 kor dőlök én is be az ágyba mint a zsák.

JA, ésmég egy, beugrottunk a könyvtárba és kivettünk Blaninak még 8 könyvet, abból 2 napalatt behabzsolt 6-ot. No jó volt közte 4 aranyfa sorozatos sok képes nagy betűs rövidke,de volt 2 db 100 oldalas egeres is. Jeronimó vagy mi. Igy össz. a nyári 1 könyv elvárás helyett a nyár eleji 2 meg most 6=8 könyvet olvasott a drága tündér!!!!!!!Nagyon büszke vagyok rá.!! :lol:

benianya
ákosbenianya
 
 


Üdv.

Bénianyu, én szívesen csinálnék táblit, de nincs időm.
Egyébként mi ott tartunk, hogy Peti napközben általában a WC-be pisil (habár öcsémnél rafinált a drága...), a délutáni alvásnál nincs pelus, és még egyszer sem pisilt be eddig. A kakinál jelez, de egyelőre utólag. 8)

Na teszek három képet...

Állatetetés:
Kép

Toljuk el! :) ---> dübörgött a zene belőle, nehogy azt higgyétek, hogy zavarta.
Kép

Peti kidőlt:
Kép

Na és egy "grátisz", azért felismerhető, ugye? :wink:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?