Sziasztok!
Jó sokat kell reagálnom és még meg szeretném osztani veletek a bölcsis élményeket is.Előre is bocs.
Juca, nagyon erős ez a lány!
Valóban izmozik,ahogyan irod.
Háát valóban hálás vagyok az életnek,hogy adott munkahelyet és bölcsis helyet is. Ez tényleg nagy dolog, vagyis nagy lehet, sőt óriási a hiánya,ha nincs.
Sajnálom, hogy ilyen rossz viszonyok vannak nálatok.Pedig fejlődő város, tessék nyitni még egy ovit!!!!!A bölcsiről nem is beszélve!!!!
Kinga ilyen kis anyskodó,hpgy vigyázza a hugit? Nagyon édes.háát a hisziért együttérzésem,szivemből szólt Kofa a fenébe a szakikkal,főleg hogy nálam hamarabb elszakad a cérna és biza néha kajabálok! Tudom én h mit kéne tenni,de felrobbanok néha.
Fúú,ilyenkor (Kofa fél 8 ra ér haza rész)mindig rájövök,még ha olykor skizofréngyanús, orditós, lealázós, csúnyán beszélő is,de sokat van itthon azuram, rengeteget tud gyerekezni, jó a munka beosztása-bár ezért olykor éjszaka kell nélkülözni.Nem is tudom hogy birod estig egyedül,nagyon hosszú ám a nap, főleg hogy emlékszem ebben a korban még egymást érték a szoptatások, főzés kizárva.Volt hogy du.2 kor tudtam csak lezuhizni,pedig nekem Blani azért segitett,szóval nem kellett őt is pelusozni,etetni,enni adni,inni adni stb. Evett,ivott, öltözött,rajzolgatott,odabújt,énekeltünk stb.
Minden elismerésem a 2 gyermekes kiskorkülönbséges anyáké(GAB,COLEETT,PIL,JUCA,MARCY,WAWEL,Alziza 3!)
Juca, e a melóból hazajárás 2 óra nagyon gáz, én ezért jöttem elpestről, szerencsére volt lehetőségem azuram meg jött velem,jóó fej volt-így sokat vagyunk együtt,ketten megyünk a gyerekekért és ez olyaan jóóóó.Háát lemondással járt,de a szivem ezt diktálta,még apaelégedetlenségek(meló,fizu) árán is.
Pil!!!Nagyon édesek a kölkök! Peti is milyen szép!!!!A medvéknek adtak mézet fakanállal a látogatónak?DEEE jóóó!
Wawel várjuk a képeket!!!!!
Nekem sajna nincs most időm kicsinyitgetni,még bölcsiben vagyok, vagy a környékén ólálkodom.Jövőhéten talán.
Meteor! Nem még nem ültünk le, de azt tudom h okt 6 ig van szabim, de jövő pénteken már dolgozom, ugyanis a szabi megszakitható,így heti 1-2 nap be kell mennem, vagyis én vállaltam. Ja és még 8 nap van idénre. Drukkoljatok,mert ezen múlik a zsiros kenyér vagy felvágott is rá kérdés!
Húú,de jólesz kiruccanni,Madonna, hmmm,jóóó!Ne aggódj,ha jólelvolt a sziget alatt apjával akkor most sem lesz gond!!!!Tényleg azt nem is irtad hogy volt el Panni!!!!!!!
Aziza!
ÓÓ,Nyiregyháza!!!Értem. Húú1 udvar az gááááz. Hogy alakult ez így?
Az időbeosztás valóban szoros lesz,de én ettől várom a fogyást!!!!!
Preni! Szerintem Peti csak felpörgött, dolgozza a kis agya az új élményeket.Nem csikorgatja éjjel a fogát?
Jobban van már?
Ex! Én a helyedben sminkelnék egy sóhajtásnyit hétköznap is,csak egy kis zöld festék a hajadhoz és spirál,szájfény. 1 perc!!!Jól állna.
Nem értem a”
Hát én ilyenen nem nagyon akadok ki, hogy közös ez-az. Nálunk sosem volt divat, mi nem is nagyon igényeltük. Ez attól függ, hogy mihez szoksz hozzá, mit adsz át. Mert ugye nálatok ez van, úgy gondolom, hogy a gyerekek hiányolnák, és meg is sínylenék, ha erről "leszoknátok". Én pl. sosem voltam az a lelkizős típus, ha olyan volt, elmondtam, ha olyan volt, nem...” rész hogy mire vonatkozik. Bocs.
Ja, egyébként h kell idézni,most másoltam.
Meteor! Szerintem autómatikusan utalják,nem kapsz semmit, vagy majd egyszer!!!!
Államkincstár nálunk jó,13 ig volt ügyfélfogi, a végére ,mentem,mert máskor sok a feka, addigra már csak a legyek jelezték ottlétüket. A nőci beszedett mindent ,kiderült hogy a magánnyugdijpénztáras papirom,meg az anyakönyvi hiányzik(elbénáztam), adott ott helyben hiánypótló lapot,másnap beküldtem a másolatokat és intézik.Kérdeztem mennyi idő, erre gyorsan előrébb rakta. Jóófej volt nagyon,pedig nem is ismertem, bár ő engem lehet-de lehet h csak örült végre egy fehér embernek,aki még azt is megkérdezte h birja ezt a meleget.
Beszámoló a bölcsi 2.3. napjáról.
Tegnap el kellett mennem negyedórára,de előbb be kellett menni papirozni-na akkor már hozták utánam a kölköt.Amikor meg elszaladtam az ignőhöz további papirokkal(őrület ez a bürokrácia,3. napja csak aláirok,kitöltök!!!), akkor úgy orditott hogy majd befulladt!!!
Kiderült, hogy az egyik kisfiú elvette a motorját,erre Beni odament az anyukájához(ő is beszokós,és zseni a fiam,hogy azonnal azonositotta a párokat
),és mondta hogy mohmó(motor.) Erre az anyuka mondta, hogy anya elment pisilni(szegény nem tudta mit akar a fiam, ugye az ő agya is az elváláson, vigasztaláson járt).Na erre lett nagy ,iszonyú nagy bőőgés!!!!!!Alig tudtam megvigasztalni!!!!!Haza is kellett jönnniiii!!!
Pedig előtte elbúcsúztam,és megbeszéltem mindenkivel hogy egyet mondjunk most is, a boltos kiruccanások alatt majd a valós alatt is:anya elment dolgozni,mindjárt jön, vagy ebéd után, vagy alvás után jön. Lényeg hogy mindig dolgozni mentem.Erre jött a pisilni duma, mikor eszébe sem jutottam!!!
Na erre ma olyan ideges voltam, hogy nem is mertem egyből elmenni.3x mentem el,5percre a fal mögé és visszamentem, mindannyiszor puszival elköszöntem stb.Röhögött,vidám volt,majd megzabáltam.Na fél 11 kor közölte a gondozónéni,hogy viszlát,negyed 12 kor találkozunk (jajj jajj,az majd 1 óra!!)és bemegyünk együtt ebédelni.
Elsétáltam a sarokig,és egyszer csak kiszólt az ablakon egy ismerős anyuka,akinek oda jár a gyereke,ott volt könyvelőirodájuk,látta hogy be vagyok szarva,behivott, mondta nyugi, nem lesz gond. Megláttam az asztalon a cigit, rágyújtottam olyan para voltam, pedig nem is dohányzom! Na, gyorsan eldumáltuk az időt,vagyis én hallgattam- de jó volt.
Visszamentem, rohanok a kerités mellett(az ő udvaruk van a legtávolabb a bokrok mögött a keritéstől)és ezt hallom kiabálva
„Ott jön ana,mingyá vihhajön, hujjáááá!!!!”
Kiszúrt a kis édes olyan messziről, pedig csak a nyakamtól látott,sasszeme van és a homokozóban felemelt kézzel hurrázott (olimpia tanulvány).
Bementünk cipőt váltani,peluscsere. Semmi gond, semmi nem engedem,mint a kisangyal hagyta magát(csoda),de még a kukija is csupa homok volt.
Kezet mosott,odatettük a jeléhez a törcsijét, nagyon élvezte hogy minden olyan nagyfiús. No, ekkor tolták gurulós kocsin felénk az ebédet.
„Hujjá,enni,menni enni, hujjááááá!!!!!”
Míg a gondozónéni teritett ,s míg a többiek játszottak, pl. teritették a babaasztalt, etették a babákat,addig Beni a kocsiba csimpaszkodva kiabált a nagy tál főzelékért!!!!!!
Erre nagy nehezen sikerült elcsalogatnom a játékokhoz, megteritettek, erre odasúgja a g.néni,hogy kiszedte a kaját,de tűzforró!!!!!
Mint az őrült rohantam fújni, míg a kis krampusz nem figyelt,de csak odaült és zabálni kezdett. „HMMMMM, HIMON!!!!!!!”(finom)és felemet fejjel csukott szemmel élvezte az izeket. Háát csajok a szomszéd szoba gondozónénije kezében megállt a szedőkanál és úgy bámulta s nevetett. Majd megzabáltam a fiam.. Mondanom sem kell dupla annyit evett mint a 3 évesek.
Közben ágyaztak,majd Beni elindult,és”Beni alud” felkiáltással lefeküdt maszatosan. Szóltak h kezet kell mosni, kivittem és képzejétek magától tudta a csapot nyitni, és egyedül ment oda a jeléhez,na hol a törcsid, hol a jeled kérdésre. Majd visszament lefeküdni. Annyira tudtam h így lesz, de ugye nem alhatott ott,mondtam neki h otthon van a nyunyud, most nem tudunk itt aludni,de nemsokára itt alhatsz,ha ügyes okos nagyfiú leszel.
Jajj,annyira féltem a mai naptól a tegnapi miatt,de olyan +++volt!!!
Holnap apa viszi 10-re és már
csak ebéd után adják ki. Drukkoljatok!
Egyébként valóban többet és jobban beszél!!!!Mint a sivacs szivja magába. Este(apa éjszakára ment és ilyenkor nagyobb a nyugi, nem morog, nem hiradózik csend van), népdalok dallamára énekeltem nekik mindent,hogy milyen okosak,ügyesek,hogy mit csináltak ma,ami jött ...és képzeljétek mindent mondott utánam,még olyat is amit eddig nem is hallott. Énekeltem Blaninak, hogy szépem gyönyörűm,tündérem,kincsem ,drágám,virágszálam(féltékenység ellei kampány, visszaidézem a csecsemőkorát is,mesélek róla stb) és mondta a kis tökös is!!!!!!
Katus! Nyomom Blaninak az 1 kupak aloét, Beninek a felet,de e mellett még adot 500-1000 C vitamint és Blaninak az ezreshez másnaponta egy felnőtt multit.Beszámolok,hogy megúszták-e.
Ja,Blaniék az első 2 hétben reggel fél 8 tól úsznak 2 órát, tesióra gyanánt 2 héten át minden nap,van tanuszodája a sulinak!!!
Csaóóóóó