Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina, és tiéd a laptetőőőő is!!! :lol: Szoktál fent lenni msnm-en?

Alle, te mikor vagy fent? Mindig kereslek, de sosem vagy bejelentkezve. Vagy rejtve kapcsolódsz?

skrisz72

Sziasztok!

Puha ölelés Zsunak!

Katica!
Ez nagyon jó! Akkor hajrá eszkimókok! :lol:

Krisz, Dezsina és Nyulasz!
Az október az jó hónap! Én már csak tudom! :roll:

IR: beszéltem az endokrinológusommal, kivizsgáljuk, természetesen, mert ha már bogarat ültettetek a fejembe, tudni akarom, mi van!

Szép napot nektek!

Kép
kisbuta

Kisbuta, szuper! Szerintem ez okos döntés.

Katica, te holnap mész újra UH-ra, ugye? ++++++++++++++

skrisz72

LAPTETŐ :lol: :lol: :lol:

Skrisz!
írtam pü-t.

Kisbuta!
csakhogy előkerültél... :?
dezsina

Puszi Lányok!

Zsu,
nagyölelés, és testi-lelki mihamarabbi felépülést Neked! :cry: :cry: :cry: (Lányok, aki nem érzi a mi szenvedésünket, azt hiszi, hogy ennyit ember nem is bír ki! És mi mindig felállunk!!!!! :oops: )

Katica,
itt is szurok Neked 100-rel!!!

Kisbutus,
ze a beszéd, nézesd meg!!!

(Nálunk: 3. lombik csúszik, tehát január! Addig IR diéta felturbózva, és IR + pajzs-gyógyi...De jövök addig is, és szurkolok! :wink: )

tillidian

Skrisz, én este és ritkán vagyok fenn a msn-n, inkább a hétvége esélyes :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

jelentem nem tüntünk el
kicsit náthásak vagyunk, de már a végén járunk, valószínű a klima volt az oka a bevásárlóközpontban
megvolt a hathetes kontroll is a múlthéten megy az idő nagyon, tegnap már hét hetes volt a drága tündérem
anyatejet már nem kap, sajnos ennyi volt, de én ennek is örültem, mert a doki azt mondta, hogy nem is biztos, hogy tejem, ahhoz képest hat hétig volt

mindenkinek mennek a drukkok

most hírtelen ennyi

hoztam pár képet is
még az első levegőzésemKép
unokaöcsémmelKép
nagymamám névnapjára megyünkKép
még 10naposanKép
szintén 10 naposan anyát bűvölömKép
első nagy kiruccanás előttKép
délutáni sziesztaKép
nagyobb unokatesóimmal (ma)Kép
imádják egymástKép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Heni! :D :lol: :D :lol:
sárgulok, nagyon nagyon sárgulok :!: :!: :!: :!: :lol:
Csodálatosan szép a kislányod! Gratulálok! Nagyon boldog lehetsz, és maradj is az :D Csoda csöppent az életedbe, remélem, az én extra drukkjaim is segítettek... :lol:
Gyere ahogy időd engedi, várunk mindig szeretettel és érdeklődéssel :!: :D
dezsina

Sziasztok!

Tegnap többször is nekiültem, hogy írok nektek, de mindig fel kellett állnom valami miatt a géptől. :twisted: :lol:

Szóval tegnap megvoltak a vizsgálatok. Sajnos az endom már vissza is nőtt a bal petefészkembe. Elég volt neki 1 hónap, pedig még nem is menstruálok. Doki szerint ez a lombikot nem azavrja, csak nehezebben találja meg majd a petécskéket. :roll: 4 hét múlva kell visszamennem, addig vár még, mert a petefészkeim még teljesen állnak. és addigra meglesznek a vizsgálat eredményei is. 4 hét múlva viszont már felírja a gyógyszereket, szóval gondolom indulunk. :lol: :lol: :lol:

Tilli!
Miért csúszik a 3. lombikotok?

Dezsi!
Látom bejelentkeztél! :wink:

Heni!
Gyönyörű a kislányotok! És az unokatesó is!!! :lol:

Kisbuta!
Remélem azért nem leszel Te is Ir-es. Drukk!

Katica!!
++++++++++++++++++++++Drukkhegyek!!!!++++++++++

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
sajnálom, hogy visszajött az endo :( viszont örülök, hogy Te is kezdessz az őszi csapatban!
Annyira drukkolok, hogy mindannyiunknak most sikerüljön!!!

Skrisz!
:)

Nyulasz!
már nem mersz jönni, mert már most teszteltél, ugye? :lol: :lol: :lol: :D :D
dezsina

Heni, jaj de szép baba! Felvidítottál! Gyere gyakrabban! :D A vonalzód is nagyon megható.

Zsófi, akkor neked dupla drukk jár majd a beülti után. Hüjjjje endo.... monnyon le!

Till, akkor neked mi már gömbölyű pocakkal szurkolunk! :wink: Bár az isten szólna belőlem! :lol:

Alle, akkor majd megpróbállak hétvégén, ha nem felejtem el. :wink: Szombaton Nyíregyházán vagyunk, de vasárnap már leszek.

Nyulasz, mit mutat a teszt? :wink: Jaj, de dögök vagyunk Dezsinával... :wink: :lol: :lol:

Katica!!!! Gyereeeeee!!++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Krisz!
Köszi! :lol: Úgy döntöttem nem foglalkozom a hülye endóval, csak a lombikra koncentrálok és hogy sikerüljön. :lol:
Majdnem egy napon mész konzultációra Dezsivel! :wink:

Dezsina!
Fog is! Mindenki babás lesz még az idén!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

sziasztok!

lányok: nagyon köszönöm a drukkokat. drágák vagytok :wink:

krisz: szép kutya :wink:

zsu: nagyon sajnálom :cry: nagy ölelést küldök neked.

dezsi: örülök, hogy bejelentkeztél konzira.

kisbuta: helyes, hogy kivizsgáltatod az ir-t.

heni: nagyon édes baba :lol:

zsófi: sajnálom, hogy visszanőtt az endód. :( hajrá lombik!

rólam:
holnap délután tüszőrepi, kedden lesz a nagy nap. jaj, nagyon parázok!

katica
katica30

Katica!
megagiga-drukkok keddre! :D Ez első őszi terhességet tessék produkálni :!: :D :lol: :lol: :lol: Hisz ez már szeptemberben lesz!
Babaeső indul!!!! :wink: :lol:
dezsina

Katica, ne parázz! Ez most nagyon jó időszak. Meglátod, milyen boldog leszel, ha kétcsíkos lesz a teszted! Már maga az is nagyszerű érzés lesz, mikor beköltöznek a kicsik. Melletted vagyunk és nagyon-nagyon szorítunk neked!

skrisz72

Sziasztok!

Katica!
Mennek a drukkok 1000-rel++++++++++++++.
Ne parázz minden rendben lesz.

Heni!
Most itt gratulálok és nagyon szép Tünde Baba.

Zsófi? Dezsi!
Csak előre a köv. lombikig és a zebrát mega drukkokat neketek is küldöm.

Rólam:
Ma voltam a cukorterheléses vizsgálaton hát nem egy kellemes élmény, de ki lehetett bírni.Eredményt nem tudok.A héten voltam fogorvosnál is most csak fogkő eltávolítás volt, de megyek még töméscserére.Nem túl kellemes dolgok ezek de inkább most mint azután szenvedjek a szülés után.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta!
Majd gyere az eredménnyel! várjuk :D :wink:

Skrisz!
a szívemből szóltál! :D
dezsina

Sziasztok!

hoztam még egy képet, ez két nappal a szülés előtt készült:
a lábamra külön felhívnám a figyelmeteket
Kép

a előző képek között természetesen Tündi az unokabátyjával van, hiszen ő a család legfiatalabb tagja (összesen 4-en vannak unokatestvérek

Dezsi:
köszönöm szépen a dicséretet
valóban nagyon boldog vagyok, azt nem is lehet elmondani mennyire
Tündi egy nagy csoda és nagy ajándék nekünk az életben, a lehető legnagyobb
és bizony nem sikerült volna, ha ti itt nem vagytok nekem és nem támogattok és drukkoltok és legfőképp a te extra drukkjaid segítettek hiszen te küldtél először extrákat
én is folyamatosan drukkolok neked, még nem is írom itt le, de mindig gondolok rátok

Zsófi, Krisz, Katica, Anita:
köszönöm nektek is a dicséretet

most egyenlőre ennyi, még jelentkezem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Katica!
Még több drukk! ++++++++++++++++++++++++++ és NO PARA, minden rendben lesz, mert mi drukkolunk neked!

Zsófi!
Ez az, csak a lényegre koncentrálni! Te akkor is megbabásodsz az ősszel, ha cigánygyerekek potyognak az égből, persze, hogy nem fog bekavarni az endó!!!

Till!
Az a lényeg, hogy mire kezdetek, rendben leszel. Ennyivel több lesz a baba esélye is! És addigra már mind csak neked drukkolunk!!!! (babásan, természetesen :) )

Nyulasz!
Ugye teszteltél és nem mersz jönni, mert pozitív lett? Csak azért kérdem, mert azt álmodtam, hogy nagyon megérdelmelnéd. És nem haragszunk, ha így van, azért még gyere nyugodtam... :D :D :D

Lányok!
Nagyon köszi, hogy vagytok! MINDENKI MEG FOG BABÁSODNI!

Kép
kisbuta

Skrisz, Kisbuta (és Mindenki)!
Naná, hogy babásak lesztek januárra!!! :wink:

Zsófikukac,
sajna pjzs alulműködés és inzulin rezisztencia miatt halasztjuk a babásodást januárra, így - rméljük - nagyobb lesz az esélye, ha addigra rendbejövök!
Puszi Mindenkinek!

tillidian

Sziasztok!
Van egy hírem,nem teszteltem :lol: :lol: :lol: ...egyrészt,a 22.napon vagyok,másrészt én fogigátlót szedek,így azért dupla csoda kellett volna.
Szóval nem hiszitek,hogy kibírrom a 13.napig :roll: ...még én sem,de megpróbálom :wink:
Ja,hétfőn,szeptember 1-én kezdem a stimut :D
Heni!
Nagyon szép a kiscsaj,én is nagyon irigy vagyok :D :D Nekem az az egyik kedvenc képem,ahol 10 naposan néz olyan drágán :D Tényleg gyönyörű kiscsaj,szívemből gratulálok! :wink: Lábad szőrnyű,de gondolom szülés után lement,nem?
Katica!
Hajrá,ma repi,és aztán költöznek a pöttömök.Mennyi van lefagyasztva?
Till!
Mi babásan is maradunk,és összedrukkoljuk a Csodacsibét :D
Vendég

Sziasztok,

Heni, kislányod tüneményes, nagyon szép baba. Bármikor elfogadnám :wink: Lábad eléggé ijesztő, de szülés után rendbe jött, ugye?

Nyulasz, ++++++++ szülinapomra egy + tesztet kérek tőled, oksa?

Katica, neked is mennek az extra drukkok!

allegrobarbaro

Nyulasz!
Akkor Katica után Te folytatod a babások sorát!!!!! :lol: :lol: :lol: Szept. 1 már csak pár nap! :wink:

Katica!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Till!
Értem! Remélem hamar meggyógyulsz!!! :wink:

Csajok!
Nekem ez lesz az első lombikom és olyan hülye érzéseim és gondolataim vannak. nem túl pozitívak. Ti hogy tudjátok ezeket elkergetni? :roll:

KépKép
zsófikukac

Alle!
Én nagyon szívesen csinálnék szülinapodra egy pozitív tesztet,de inkább csináljuk együtt!Kérünk tőled is egy pozitív tesztet :wink: ...ahogy nézem,együtt halad a ciklusunk,bár nekem a stimu bekavar,de majdnem egyszerre tesztelhetünk :D
Zsófi!
Mi a baj?Én úgy készültem az első lombikomra,úgy éreztem,ilyen közel még sosem voltam ahhoz,hogy babám legyen,és el sem tudtam képzelni,hogy ne sikerüljön.És ez az érzés megmaradt így az 5.lombikig.Úgy érzem,szerencsések vagyunk,hogy van lehetőségünk egy ilyen programban részt venni,és nem 20 évvel ezelött élünk,mert szerintem akkor szinte esélyünk se lenne.Legalábbis a mi eredményünkkel...

Dokibám tegnap nagyon aranyos volt,bő fél órát benn voltam nála,beszélgettünk nyaralásról,meg mindenféléről.Én még sosem találkoztam ilyen dokival,aki ennyire figyel az emberre,aki ennyire türelmes,ennyire kedves...mondtam is neki,hogy már nagyon hiányzott.
Vendég

Zsófi!

Semmi negatív gondolat igy kell nekiindulni az elsőnek.Néha nekem is voltak amikor nem volt semmi jel de az is jel.
Itt vagyok előtted h az elsőnek sikerülnie KELL. :wink:
Hihetetlen még most is h van aki belülről rugdos és 5 évet kellett rá várnom de megérte minden percet élvezek.Még fáradtan is boldogan gondolok rá. :D

Kép

Kép
bellanitta

Nyulasz, Ballanita!
Köszi! Nagyon aranyosak vagytok! :lol:
Hát olyan hülye gondoltaim vannak, hogy másnak is ritkán sikerül, ha egézséges is, én meg az endómmal jóval kisebb eséllyel indulok. Persze biztos csak beijedtem, hogy ilyen közel van. Alapvetően pedig nagyon optimista vagyok ám! :lol: Aszem újraolvasom a Titok című könyvet. És leírom ezerszer, hogy sikerül, lesz kisbabám. :lol:

KépKép
zsófikukac

Bellanita!
Remélem a hasonló vonalzó nekem is szerencsét hoz!!! Lmaminak is ilyen van! :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi!

Így van,nem szabad rosszra gondolni,sikerülni fog,és az a fránya endó meg jól kimúlik,mert nem lesz mensi hosszú-hosszú ideig :D
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
:D :D :D
mega-giga drukk hegyek :!: :P Most meg kell mutatnod! Blasztó-babáid kötelezően egészségesen akarom látni a karodban! Esküszöm, elmegyek meglátogatni a kórházba :D :D :D
(tetszik az új vonalzód)

Zsófi!
azonnal hesegesd el a negativ gondolataidat! :twisted: Az első lombiknak nagyon nagyon pozitiven kell nekirugaszkodni! Hát persze, hogy sikerüni fog! Olyan gondolataid ne is legyenek, hogy neked kevesebb esélyed van, mint annak, akinek nincs semmi baja! Nálunk minden OK és még sincs idáig semmi sem :evil: Épp ezért fogod most megmutatni hogy Neked így is sikerül! Semmi sem számít, csak az , hogy igenis jó esélyeid vannak, és igenis sikerülni fog! Depinek helye nincs :!: :!: :!:

Alle!
akkor Neked is drukkolok, hátha Te leszel a topic meglepetése :wink: :D

Kisbuta!
:)

Heni!
:D igen megrázó ez a elefántos láb project :D De ha ezzel jár, én ezt is vállalom :lol: :lol: :lol:
köszönöm a drukkokat :!:
dezsina

Nyulasz, én akkor a ciklusom elején leszek, szerintem (09.16), ha igaz, akkor 6-a körül kell megjöjjön. Most még nem szabadna + tesztelni, a műtét után még erősödnie kell a méhemnek a doki szerint.

Zsófi, én nagyon vártam az első lombikot, hogy történjen végre valami, lássam, hogy reagálok rá és mi történik...és biztos voltam benne, hogy sikerül. Sajna nem így lett...viszont helyretette sztem a hormonháztartásom, mert azóta rendeződött a ciklusom és pé is van, mert ugye májusban lett egy spontán babánk is...Az meg nem igaz, hogy úgyse sikerül elsőre, sokaknak igenis elsőre sikerül. Lanyané ikrei is első lombik eredményei, ha jól emlékszem.

allegrobarbaro

úristen, Katicát kihagytam :oops:

Katica!
gigadrukkok a tüszőrepesztő szurihoz :!: :!: :!:
dezsina

All!
Akkor méherősítőt küldök :D ,és a kövi ciklus meg élesben,ugye?
Dezsi!
Nem lesznek blasztó babáim...legalábbis ha nem sikerül sok-sok petikét összehozni,mert dokibácsimmal átbeszéltük a dolgokat.Elmondta,hogy ha van mondjuk 10 embrió,akkor azért érdemes elvinni őket addig,mert a legerősebbek bírják csak ki,így könnyebb eldönteni melyek kerüljenek vissza,és ezért van,hogy nagyobb az esély,hogy megtapadjon.De,az embrióknak a méhben van a legjobb helyük.Amikor elviszik őket az ötödik napig,az olyan,mintha fojtogatnák őket,lehet,hogy a 4.nap feladja,de ha 3.nap mondjuk visszakerül a méhbe,akkor terhesség lett volna belőle.Tehát szerinte nem érdemes 2-3 darabnál rizikózni...ez van.Persze remélem az akupunktúra segített annyit,hogy majd leesik az álla. :D
...a kórházban szívesen látlak :D :D :D persze itthon is :wink:
Vendég

Nyulasz!
nekem mindegy hogy hogyan kivitelezed a dolgot, de megyek látogatni :lol: :D :D Most nem hagyhatsz cserben! (azért 10 petike nem lenne rossz :roll: :wink: )
dezsina

Oké Dezsi,szavadon foglak!!! :D
Tessék csak jönni látogatni,meg hozni fincsi rákóczi túróst.Megveheted az osváthban,és onnan már nem is lakunk messze :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsófi, nyugi! Szerintem fogd fel az elsőt, úgy, hogy ilyen közel még sosem voltál a babásodáshoz. Bevallom én az elsőben nem hittem. Bár beszéltem a kicsikhez, és kaptak sok finom vitamint, kaját, ásványvizet, nem mertem elhinni, hogy elsőre sikerülhet. Úgy voltam vele, meglátjuk, hogy reagál a szervezetem. A másodikra meg úgy gondolok, mint egy pótvizsgára. Annak már sikerülnie kell!! :wink:

Nyulaszka, én répatortát viszek neked! :lol:

skrisz72

Sziasztok csajszikák,

Heni én is ilyen babát szeretnék, nagyon szép lánykád van :D

Skrisz ez a répatorta nagyon aranyos, és egyben találó is :wink: :lol: :lol:

Zsófi a lombikozással kapcsolatos témádhoz azt tudom hozzáfüzni, hogy a mikor ott tartotok, hogy a biológus megmutatja az embriókat, onnantól kezdve szerintem nincs olyan ember aki nem kezd el hinni a dologba. Drukkolok Neked, hogy elsőre sikerüljön a lombik.

Katica Neked mennek a drukkok++++++++++++

Kismamik, hogy megy az idő Petné, Bellanita már túlvagytok a félidön.

Bella feléd mi a helyzet?

Kiscsillag, Brumi Nagyon eltüntetek, mi zujs felétek?

Nyulasz, hajrá szeptember, milyen protokollt csinálsz?

Dezsi lassan Te is kezdesz :wink: . Jó volt tegnap, hogy találkoztunk, és hatásodra elkezdtem bizakodni :wink: .

Alle drukkolok a spontán babyhez+++++++

Kismamik?

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok csajszikák,

Heni én is ilyen babát szeretnék, nagyon szép lánykád van :D

Skrisz ez a répatorta nagyon aranyos, és egyben találó is :wink: :lol: :lol:

Zsófi a lombikozással kapcsolatos témádhoz azt tudom hozzáfüzni, hogy a mikor ott tartotok, hogy a biológus megmutatja az embriókat, onnantól kezdve szerintem nincs olyan ember aki nem kezd el hinni a dologba. Drukkolok Neked, hogy elsőre sikerüljön a lombik.

Katica Neked mennek a drukkok++++++++++++

Kismamik, hogy megy az idő Petné, Bellanita már túlvagytok a félidön.

Bella feléd mi a helyzet?

Kiscsillag, Brumi Nagyon eltüntetek, mi zujs felétek?

Nyulasz, hajrá szeptember, milyen protokollt csinálsz?

Dezsi lassan Te is kezdesz :wink: . Jó volt tegnap, hogy találkoztunk, és hatásodra elkezdtem bizakodni :wink: .

Alle drukkolok a spontán babyhez+++++++

Kismamik?

Kép

csibe
csibe32

na szép ritkán jövök, de akkor duplázok :oops:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
:D :D :D :D :D :D :D :D
örülök :D
Tessék is bizakodni!
drukkok ezerrel!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Csibe, veled most mi van????

skrisz72

Nyulasz!
Te kis hamis... :lol: Osváth cuki :?: :D
dezsina

Csibe!
Jó,hogy ide is benézel :D
Short protokoll lesz,a szokásos.Végül nem kérdeztem rá az antagonistára :oops: ...lehet hiba volt...
És mondd csak,ti így sutyiban randiztok Dezsivel??? :lol: :lol: :lol:
...hogy is van ez?
Krisz!
:lol: :lol: :lol: répatorta,ez tényleg aranyos :wink:
Dezsi!
Ne mond,hogy még sosem jártál ott :lol:
Vendég

Na,kié lesz a lapostetű???????
Vendég

Nyulasz!
Enyém lesz!

Osváth cuki.... = Somlói galuska.... nyami, nyami :P :P
dezsina

Hm LAPUSTETŰ most az enyém lesz :lol:

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz akár szervezhetnénk egy össztopik találkozót :wink:

Kép

csibe
csibe32

Statisztikailag már LAPTETŐNEK kéne jönni, na de nem akaródzik :roll:

Skrisz, tegnap megvolt életem első imszemje. Kicsit elkenődtem,mert nem repedt meg a tüsző. Azt mondta a doki, hogy az előfordul, hogy valakinél késöbb reped meg, de lehet, hogy a súlyom miatt nem repedt meg, de Ő úgy látta, hogy közeleg a repedés, estére megreped a tüsző. Nekem most ez a beavatkozás nagyon kellemetlen volt, pláne a vége, amikor fejreállitottak, és bennem hagyták a kacsát, és vagy 10 perc múlva vették ki, majdnem elbögtem magam, még hányingerem is volt az egésztől. Elegem van, hogy a súlyomra fognak minden negatív dolgot, például most azt, hogy azért nem repedt meg a tüsző mert kövér vagyok. Végülis közölte velem, hogy nem pcos, hanem túlélő tüsző szindrómám van. Neten következőt találtam erről:
Túlélő tüsző" szindróma

A valódi PCOS sokkal ritkább, mint azt feltételezik: a PCOS-t a nőgyógyász szakorvosok rendszeresen összetévesztik a meg nem repedt ("túlélő") tüsző szindrómával (folliculus persistens). Ebben az esetben a tüsző megérik, de nem reped meg, nem érlelődik a helyén sárgatesthormon. Ez az elváltozás féloldalas, és magukat a meg nem repedt tüszőket keverik össze a cisztákkal. Jellegzetes stresszbetegség. Elhízást, fokozott szőrnövekedést is okozhat, amely azonban sohasem olyan kifejezett, mint PCO esetén. Nem veleszületett, így a betegnek lehet gyermeke, nem úgy, mint PCO-val, melyet elsődleges meddőség kísér. Folliculus persistens esetében is ritkák lehetnek a vérzések, de jellemzően erősek, elhúzódóak, fájdalmasak, alvadékosak, bőrszerű foszlányokkal és nyákos folyással ürülnek. Mivel - mint az emlősállatok zöménél - a stressz (avagy szorongás) letiltja a szaporodást, emiatt az egyik (de csak az egyik) petefészek tele lesz meg nem repedt tüszőkkel, amelyek ciszta formájában "élnek tovább". Az emlők a menzesz közeledtével egyre érzékenyebbek. Míg a valódi PCO-t úgy kezelik, mint az időskori cukorbajt (hiszen a probléma ott is az inzulinreceptor-érzéketlenség), ez utóbbit megfelelő ovulációindukciós kezeléssel gyógyítják, mely nem nélkülözheti a kiváltó stressz eredetének felismerését és hatékony lelki gyógyítását. Az érintettnek el kell fogadnia, hogy nem beteg, és teherbe is fog esni, ha nem is azonnal: a betegségtudat feloldása nagy lépés a stresszoldásban és ezzel a gyógyulásban is.

Viszont azt is olvastam a neten, hogy ez a betegség csak az állatoknál van embereknél nincs ilyen, akkor viszont hol az igazság?

Kép

csibe
csibe32

Halihó lányok!

Micsoda hangulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudjátok, én azt vallom, hogy jókedvű kismami pocakjába szívesen bújik baba. Hát ez meg itt egy egész csapat jókedvű kismamijelölt (s persze kismama is aki már az). De jó így látni titeket!!!!!!!! NAGYON-NAGYON DRUKKOLUNK!!!!! Én mindkétszer ősszel lettem várandós........

Zsófi - nekem is sikerült az első, pedig mindkettőnknél van gond. Jókedvűen, optimistán, elszántan kell indulni. Mindig!!!!!!!! Biztos vagyok benne, hogy menni fog.

Millió puszi mindenkinek:Julika-uhszeműapuka-Janka Kép

Kép

Kép
julika79

Jaj lányok, köszönöm, annyira édesek vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:
Máris jobb a kedvem!

Van egy gobleinem, a párja már készen van, egy-egy kisfiút ábrázol. Ma elhatároztam, hogy befejezem a kivarrását és mindkettőt bekereteztetem, mire lesz a lombik. (Kb. 2 éve félben van.) Már amikor megvettem a gyerekszobába szántam. Ha kész lesz megmutatom Nektek. :lol: Míg varrom talán a lelkem is felkészül. :wink: :lol:

Julika! :lol:
Janka gyönyörűűűűűű!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Hát nem semmi mik vannak. Azért gondolom ha később is reped meg a tüsződ, a katonák még ott lesznek, nem?

Katica! :lol:
Nagyon szorítok, jelentkezz, ha tudsz!!++++++++++++++

Skrisz, Alle!
Köszi Nektek is!

Nem navalyogni akarok ám, csak muszáj valakinek elmondanom mit érzek és tudom, hogy Ti megértetek! :lol:

KépKép
zsófikukac

...egek, ez a Janka baba nevű cukorfalat, és a többi édike! Jó látni őket. :)

Katica!
Mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És Nyulasznak is, aki olyan gyors, mint a nyúl (nem is értem, hogyan :?: ), és beelőz minket!

Zsófi!
Csak fel a fejjel, az első ugyanolyan, mint az utolsó, vagy majdnem. Mindenesetre sikerülhet. Én nagyon optimista voltam, és most is az vagyok. Most egyszerűen muszáj sikerülnie. És a tiednek is, és akkor együtt fogjuk őket fagyiztatni Keszthelyen, mert az Szigligetről már csak egy ugrás, és fogok még ott járni.

... ha lesz rá időm, mert épp újabb földek vásárlásában vagyunk nyakig. Szőlő persze, mi más is lönne...

Csibe!
De az jó hír, nem, hogy akkor mégsem PCO? Én el tudom képzelni, hogy a stressz visszahat a ciklusra. Csak vidámság! Valamelyik lány mondta néhány napja, hogy egy gyerek se akar szomorú anyukát! Ne hagyd magad frusztrálni! (És a párom is azt szokta mondogatni, hogy higgyem el, ostobaság, amit a nők gondolnak, hogy miért tetszenek a pasiknak. A pasik azt nézik, hogy depressziós a csaj vagy nem, és az előbbit messze elkerülik. Még egy ok a vidámságra! :lol: - Janka babának nem lesznek gondjai, ahogy a képet elnézem :) )

Dezsina!
És a lapostetű szerencsét hoz? Mert itt a hangyák után már elviselek bármit, ha azon múlik... :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?