sziasztok!
ELŐSZÖR IS NAGY NAGY GRATULA AZ ÚJDONSÜLT KÉTGYERMEKES CSALÁDNAK!
Köszönöm az aggódást! Semmi baj csak korábban kezdhettük a beszoktatást (lebetegedett az egyik kisfiú
) és nincs túl jó kedvem mostanság...
Tudom, h el kell engednem Leát de nem egyszerű
Egyenlőre 2 órákat töltünk a bölcsiben, ez gyakorlatilag udvari játékkal tellik el.Leának nagyon tetszik ami megnyugtató.Miután ő igencsak biztonsági játékos láthatóan először mindne reggel felméri a terepet,egyenként lecsekkolja ki van ott éppen, kihez lehet közelíteni, ki az akit érdemes kikerülni...
Többnyire egyedül játszik és néha ellenőrzi, h ott vagyok-e még...
A gondozónők szimpatikusak mindketten de Lea úgy tűnik ink a fiatalabb,mosolygósabbhoz húz vmiért...Nekünk pont a másik a személyes gondozónőnk,persze nincs elzavarva senkitől...
Holnap egy fél órára megpróbálok teljesen kikerülni a a látótérből nagyon kíváncsi vagyok hogy fogom bírni
Ma kiválasztotta a jelét: "aaalma" azaz alma
Itthon büszkén mesélte apának , h mi a jele
Mióta ki tudja mondani, h alma a kedvenc mondókája az "alma, alma, piros alma, bumm!"
Szóval így állunk bölcsi ügyileg.
Hétfőn voltam interjún a cégemnél, 15-ig kiderül visszavesznek-e
Persze emiatt sem vagyok nyugodt
Nem tudom mi lesz ha nem sikerül...
Dana
orvoslátogató vagyok/voltam
fiús-lányos szokások: Leából mostanában kezd előtörni a NŐ
ha elkövetem azt a hibát h felteszem a kérdést reggel "melyik pólót veszed fel?" rávágja h a "czíííca" és ha épp nem tiszta az adott póló csak nagy rábeszéléssel hajlandó mást felvenni...újabban nem kérdezem meg mit vesz fel...
öltözködik...kalapot le -fel, kirámol a fiókjából és hozza a pólót,trikót, zoknit (mikor mit talál) h vegyük fel...
anya pacskerjaiba próbál belebújni...
és a nagy kedvenc
A TÁSKÁK
alkarra akasztva flangál velük miközben a karja az égnek áll
(utcán,itthon mindenhol...)
Valamelyik nap kapott egyet neki való méretben mert az enyémek a bokáját verik...Íme
és az egyik új kedvencem
a "Lea mosolyogj!" felszóliításra
Ugyanakkor meg van őrülve a motorokért, tűzoltó autóért, traktorokért főleg ha azok lámpái esetleg égnek is...Az autó volánja mögül pedig alig lehet kikönyörögni
Timi
örülök, h jól érzed magad az új szituban!
Ditke
az oltással kapcsolatban még nem bizakodnék...a háziorvosunk szreint ők teljesen ellentmondó infókat kapnak az ingyenességgel kapcsolatban:twisted:
Leának ebben a korban csak 1 oltás kell majd.
azért egy fotót készíts légyszi az új fiadról!
csak h legyen összehasonlítási alapunk
Nanica
köszi a 'cicin elalvós " linket
megnyugodtam, h nem vagyunk ezzel egyedül és azokhoz képest tulképpen még jól is állunk hiszen éjszaka már nem kelle a cici a visszaalváshoz
Linus egyébként hányszor szopizik még? Hogy alszotok mostanában? Együtt? Külön?
És hogy valami happy and-el fejezzem be...uncsitesóméknál hétfőn megszületett a "pici" (3900g 54 cm) lány, akit az elején kicsit elnézett a doki és már úgy látta nem él...
Épen egészségesen, klassz frizivel köszönt be és már tök ügyesen szopizik!
Szép álmokat mindnekinek!