Új privát üzeneted érkezett!

Ezt nem fogjátok elhinni!

Kb. 2 órája írom a levelet... erre valahogy kiléptetett közben és elszállt az egész. Én beszélek a ctrl+c bill-ről... azt hiszem nem írom újra.
Ildi: Üdv. köztünk! Mesélj magadról, milyen a kislányod és hogy telnek a napjaitok?
Menyasszon: igen, közben megtaláltam a veresi oldalon a tornát. Én szerintem vagy szombat reggel vagy kedden este próbálom ki, ha tetszik akkor járni fogok
Gabi: örülök hogy találkoztunk. Bocs, ha fura voltam, de alig vártam már, hogy haza érjünk és egyek és leüljek
Kora: remélem jól vagytok... ennyi vendéglátást... :) jól bírod
Na, Kopi már hisztizik
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Megpróbálom újra, pedig nagyon sok volt. :cry: Nem tudom hogy fog menni, mert márelfáradtam. Ja, lehet egyben lesz pár szó, ragad a space, sokszor nem megy arébb.

A mai napom amúgy is egy katasztrófa eddig. Reggel 9 előtt elindultunk: posta, fénymásoló, közért, kozmetikushoz krémért. Közben ugye szökőkút meg zenélő kút. A szökőkútnál volt egy kisebb hiszti, mert nem akart eljönni, de én már nagyon, mert már kezdtem rosszul lenni az éhségtől és a melegtől. Úgyhogy kész megváltás volt haza érni. Bár Koppány széttépett pár dolgot meg szétszedett, stb... úgyhogy volt egy kisebb kiabálás vele, de nem sokat ért. Most meg tiszta büdi a pelus és nem engedi átcserélni. Hisztizik és rúgkapál. Szombaton vagy vasárnap elindultunk a Medveparkba. Mire odaértünk bicajjal, Koppány elaludt hátul, így nem mentünk be. Elmentünk inkább bicajozni a környéken meg beugrottunk egy játszóra (vagy már írtam volna???). Imádta. Nem voltunk el sokat, kb. 4-5 órát. Tesómékhoz is beugrottunk Ivacsra, megbeszéltük a szept. közepi 1 hetes odaköltözésünk, majd haza jöttünk. Úgy várom már egyik barátnőm hívását, hogy mondja már végre, hogy van üresedés, menjek be megbeszélni a dolgokat és kezdhetek, de ha lehet csak okt. elején, hogy mikor megyünk tesómhoz 1 hétre még ne kelljen. Jajjjj, már úgy várom, jelentkezzen már!!!!! :) A távmunkát nem kaptam meg, gondolom az angol miatt. Nem mondanám, hogy bánom, mert legalább nem kell kiváltanom a vállalkozóit, így megmarad a gyedem is. Anyuéknál gubanc van. Amikor 2 éve megvették az őrbottyáni házat, a tulajdoni lapon és az adás-vételi szerződésben is az volt, hogy 661 nm-es a telek. Most lenne egy vevő a házukra, már intézik a hitelt, kikérték a tulajdoni lapot amin az van, hogy 619 nm a telek. Mondanom sem kell, anyu majdnem felrobbant. Nem tudom ki és hol és mit rontott el, de ha emiatt nem tudják eladni a házat akkor nagyon nagy gondok lesznek. Holnap megy be az Önkormányzathoz, majd Vácra a Földhivatalba és utána jár,hogy mit rontottak el. Holnap reggel viszem Koppányt Őrbottyánba bölcsibe, majd vissza Veresre a turiba 8-ra. Majd leteszem a ruhákat és megyek vissza Őrbottyánba Koppányért. :)
Tényleg, 26-án babaruha börze a Műv. Házban 9-12-ig. Tudom, hogy már írtam, de hátha érdekel valakit és nem akar keresgélni.

Kora: Cuci jobban van? Nincs sok kakája? Iszikeleget? Nagyon édes ahogy bögyörészik. :D Koppány is csinál ilyet már egy ideje. Aztán huzogatja meg tépi ide-oda ésközben vigyorog. Kis felfedezők. :) De úgy látom ezalól a lányoksem kivételek. :)
Az 1 km-es távok a fogak között, valószínűleg hogy eltűnnek vagy nagy mértékben csökkennek. Koppánynak is akkorák voltak, de most már sokkal kisebb tér van a fogai közt. Ha meg mégis megmarad a táv, legalább nem kell fogselymet használnia és könnyebb lesz fogat mosnia. ;) Hogy áhítozik már az anya egy jó kis pihenésre. :) Nem is tudom mikor aludtam ki magam utoljára. Az meg köztudott, hogy régebben ha nem buliztam, akkor döglöttem az ágyban. Volt hogy délben meg utána keltem fel... de szép idők is voltak azok (pihenés)... :) Ha Cuci olyan mint Koppány, akkor még hosszú időre felejtsd el az alvást. ;) Bár reméljük nálatok más lesz a helyzet és idővel többet fog aludni.

Linda: állítólag van valami körhintás játszó (talán Margaréta utca)? Tudsz róla valamit? Merre van? Milyen (rendezett, szép, sok játék,sok gyerek)? Kedden megyünk át Őrbottyánba tanácsadásra (kap szurit), majd rákérdek hogy mitől lehet ez a fájdalmasfelsírás,stb... kiváncsi leszek mit mond a dokinő. Nagyon szép haja van Natinak, szép leányzó. :) Gondolom már van udvarlója. Koppánynak eddig kb. 3 feleségjelöltje van. Szerintem amíg ilyen jó húsban van Nati, nem kell aggódni, hogy nem eszik sokat. Koppány mégennyit sem eszik és így sem vékonyka. A táp helyett lehet neki próbálgatni a gyümi levet, kakaót, gyümi teát, vizet. Kopi is utálta az elején, csak az anyatej kellett neki, de aztán egy idő után megitta ezeket is. Most meg már mindent iszik. Étel terén elég válogatós, na itt aztán szoktam szenvedni mire megeszik valamit. Nekünk az utolsó 4 kivételével kint vannak a fogak. Koppánynak is késik a fognövekedés kb. 1 hónapot. De amúgy szerintem ez is totál gyerek függő. Van amelyik babának 4 hónapos kora óta nő a foga, valakinek csak 1 éves kora óta. Van amelyik már 1 évesen beszél, van amelyik csak 3. Van amelyik már 10 hónaposan jár, van amelyik csak 18. Úgyhogy ettől se nem több, se nem kevesebb egy gyerek, pusztán ilyen a szervezete. Majd kinő az összes. :) Voltak fogak amik fájdalommentesen kibújtak, voltak amikkel nagyon megszenvedtünk. Nálatok hogy megy a fogzás?


Gabi: örülök, hogy összefutottunk. Mi volt a védőnőnél? Megtudtál valami okosat? Vérnyomásod rendben? Tök jó, hogy anyós-após Balcsin lakik, mázli. :) Szerintem nagyon ügyes vagy, hogy tudtál érvényesülni külföldön, nem egyszerű idegennek lenni egy országban, az tuti. A másik fele meg az, hogy tényleg csak azok tudnak normálisan beszélni a nyelvükön, akik oda születtek bele. Főleg, hogy gondolom ott is vannak tájegységek szerinti eltérések mind kiejtésben és mind jelentésben. Ez szerintem minden országban adott. Legalább egy jó kis tapasztalattal gazdagabb lettél és ez még jól jöhet a jövőben is bármikor. :) Először arra gondoltam, hogy lehet ki kéne próbálnod a szülőszéket, de ahogy tovább olvastam rájöttem, hogy tényleg nem lehet valami kényelmes. Lehet aztán állni fogsz az ággyal szemben vagy bármi, ez úgyis akkor derül ki ha már ott vagy. Párod is bent lesz?


Menyasszon: tök jó, hogy van ilyen közel is torna. Remélem fog tetszeni. Mennyibe kerül egy óra? Hívtam a lányt aki tartja, de ki van kapcsolva. Ha tetszik, akkor fogok járni hetente legalább 1x. Viszont én csak az este 7-kor kezdődőre, mert addig Gyula lefürdeti és megvacsiztatja Koppányt, mire haza érek, nekem csak szopiztatnom kell és altatnom. Remélem már jobban vagy. Jól összeszedted azt a fránya bacit. Tényleg nagy szerencse, hogy a gyerek nem kapta el, hát igen, nekik még jobb a szervezetük. :) Érezzétek magatokat jól Gyulán. Édes Fanni ahogy ping-pongozik. Szokott nyerni is? Aranyosan együtt a lányok. Milyen állatok voltak még? Nekünk itt a szomszédba vannak kecskék (simogatja, fűvel eteti), tehenek (nézi), lovak (répával eteti és simogatja), kis malacok (bűvöli) és tyúkok (kergeti). Az biztos, hogy a gyerekekben még benne van az állat iránti szeretet és tisztelet, kár hogy ahogy nő a gyerek, sokakból sajnos kiveszik. :( Milyen a kertesi játszó? Hol van? Messze van az állomástól? Egyáltalán voltatok kint? Mik vannak rajta?


Ildi: üdv. köztünk! Mesélj magatokról. Hogy hívják a kislányod? Mióta éltek Veresen? Hogy tetszik az a rész? Ti mi jót csináltatok tegnap? Látta lányod a tüzijátékot? Tetszett neki? Koppány már aludt akkor.

Tuti kihagytam csomó dolgot, de már elfáradt az agyam, fáj a szemem ettől a sok monitornézéstől... így megyek.

Koppány már követeli, hogy ő locsolhasson:
Kép

Kora: elvileg ennél a játszónál laktok? Szombaton(?) voltunk arra... de lehet vasárnap, márnem tudom....

Kép
Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Ildi, üdv. köztünk! :) Mi a neve a kislányodnak? Milyen a leányzó? Hogy telnek napjaitok?

Linda, nagyon édes, szép kislány Nati :) Jópofa, ahogyan a fiókban gubbaszt :D Néztétek a tüzijátékokt?Vagy már aludt Nati olyankor?

Szilvi, én is tök örülök, hogy így összefutottunk :) dehogy voltál fura :D érthető, hogy már lógott a nyelvetek, mire hazaértetek a körutatokból. Én is hasonlóan voltam visszafele a védőnőtő :D
Minden okés volt a védőnőnél, vérnyomásom 105/60, szóval nem csoda ha néha kóválygok meg álmos vagyok :D Nézett most még vizeletet, hogy nincs-e fehérje benne, de ez is rendben volt. Megbeszéltünk 2 hét múlva azért még egy időpontot, bár ő is mondta,hogy mondjuk minden rendben meg nincs panaszom, de azért ha addig nem szülök meg akkor menjek. Hát remélem megszülünk addig, mert nincs kedvem megint majd odakaptatni :?
Szüléssel meg vajúdással kapcsolatban én is úgy gondolom, hogy leginkább majd a helyzet fogja adni magát, hogy mit tartok akkor majd kényelmesnek. Kíváncsi vagyok.
Igen, Szabolcsom is bent lesz :) már nagyon készül szerintem rá lélekben :) Háát, én is :D Mondjuk jövő hét végével/vége felé már kiegyeznék, ha akkor szülnénk :) Remélem túlórázni meg nem akar bent Andor :D de hát ez majd kiderül.
Nagyon aranyos a kis kertész Koppány, az uccsó képen meg tuti vagány :lol:

Most megyek...
Puszi,
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 

 
 

Koppány nagyon vagány! Ahogy így elnézem jó húsban van, nem látszik rajta, hogy nehezen eszik.
Biztos hogy nem az a játszótér. Itt nincs körbekerítve, kisebb és földút van. Van 2 hinta meg vmi mászós. Enyhén szólva nem nagy durranás, de több mint a semmi.

Szóval találkoztatok, hogy ismertétek meg egymást? Gabi ahogy írtad, hogy voltál ma tanácsadáson azon gondolkozom láthattuk-e egymást, mert mi is voltunk Leventével.

Sok jó hírt nem kaptam. De ezdem a tegnap estével: kimentünk az udvarra megnézni hátha látunk vmit a tüzijátékból. A magasakat láttuk is. Eleinte Cuci nézte kétszer megjegyezte, hogy hmm, de a végén amikor sok és hangos durranások voltak, az már nem tetszett neki, belefúrta magát a nyakamba. Én meg jó szülőként nem vittem be hanem befogtam a fülét mert vele ellentétben én meg akartam nézni. :oops: :wink:
Azután meg aludtam 3 órát, egyszer egyet, majd sikerült még kettőt. Kegyelmes úrnak vmi kínja volt, hisztizett, nem volt jó semmi sem. Nagyon-nagyon mérges voltam, majd' felrobbantam! :twisted: Persze amikor már kelnem kellet, mert mentem ki anyu elé, akkor bezzeg el tudott gyönyörűen aludni! :roll:
Hazaértünk, megmostam a hajam, útra keltünk ismét. Irány a tanácsadás, közben apa boltba, ott talizunk.
A dokinőnél mérés, ott világít a szemem előtt a gyermekem súlya, mint egy vészvillogó: 7650g!!! :shock: El kell mondanom, hogy 1 hónapja 7400g volt, szóval egyenesen nevetséges a hízott mennyiség! :cry: Mondom mi volt vasárnap, rá lett kenve a hasmenésre az egész. Mondom azóta úgy jön ki alul a kaja, ahogy felül bement. Mármint nagyjából olyan állagú, színű stb. Normaflore kúrát kell tartani nála, mert nem állt helyre az emésztése. Azért jön ki úgy a kaja, mert nem igazán sikerul hasznosítania beleőle bármit is. Szóval jól vagyunk. :wink:
Azt mondja a doki: húú, már 6(!?) foga van! Hát én nem tudom, de akárhogy meresztgetem a szemem én nem látok többet 4nél. Na jó úgy néz ki 1 nemsokára ki fog bújni (persze relatív, lehet az 1 hónap is), na de a hatodik!? Ha megveszek sem látom.

Gabi te hánykor voltál a védőnőnél? Lemaradt a számküldésem, majd holnap, persze ha nem gáz. Mármint ha elküldöm.

Ildi szia mesélj, mesélj, mesélj!

Ez a manó még mindig sikeresen küzd apánál az álommanó ellen. :roll:
Nyugodtabb éjszakát mint a mieink!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok! Köszi a kedves fogadtatást. 3 éve élünk Veresegyházon és nagyon tetszik itt. Pestről költöztünk ki, de vidéken nőttünk fel a férjemmel, így nagyon szeretünk itt lakni.
Gabi: A kislányomat Nórinak hívják és 1 éves múlt 1 héttel. A leányzó nagyon aranyos, máskor meg hihetetlenül hisztis. De azt gondolom, ez a viselkedés nem egyedi, az ilyen korú babáknál:))
Hogy bírod ezt a nagy meleget, nagy pocakkal?
Bogyó: A tüzijátékot nem látta Nóri, mert már aludt akkor, ahogy Koppány is. Persze 2 óra múlva már felébredt:(
Koppány nagyon vagány kisfiú. Ti merre laktok?

Ildi
ildi1976
 
 


Nahát mostmár jobban magamnál vagyok, feltehetőleg most nem csak panaszkodni fogok. :wink:

Szilvi ilyenor mi van ha kisebb szám szerepel a tulajdoni lapon? A vevő kötözködik? Gondolom hitelere akarják megvenni. A bank kötözködik inkább? Halvány fogalamam nincs ilyenekről.

Koppány megint jól elvolt a bölcsiben?
Nem tudom mit fogok csinálni én is amikor munkábaállásra kerül a sor. Ez a legrosszabb, amikor csak vársz, hogy mi lesz már, mikor lehet menni!

Gabi ma is kánikula lesz, csak óvatosan! Hűsölj és igyál sokat! Persze a többiek is! Kitartás!

Ildi: Nórinak utólag boldog szülinapot! 3 éve laktok itt? az már elég jó idő! Mi is Pestről költöztünk, de vidékről származunk, igaz mi csak karácsony óta lakunk itt. Mindjárt 1 éve! Mennyi minden történt azóta, hihetetlen! 2 éve ilyenkor még teljesen más életet éltünk! Gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
Te beadod bölcsibe Nórit? Vagy van lehetőséged, hogy oviig otthon legyél vele? Ha igen irigyellek!
A nevednél a szám a születési éved? Akkor egyidősek vagyunk!

KépKép
kora
 
 


Most csak pár sort, mert megyek Koppányért a bölcsibe és el kell érnem a vonatot...
Anyu bent volt az őrbottyáni Önkormányzatnál. Ott azt mondták neki, hogy nem tudják miért tünt el 42 nm a telkéből. Csináltak egy digitális földmérést még télen, ami már jogerőre is emelkedett. Nem értesítettek egyenként ki senkit, mert azt nem tehetik, de kifüggesztették a hírdetményt a hivatalban. Szóval most anyu Vác felé tart, irány a Földhivatal, már a vonaton ül, talán most száll le. Kiváncsi leszek mit mondanak neki.
Ez azért gáz, mert megvennék a házat. A vevő nem kötekszik, annyit kértek anyutól, hogy nézzen utána, de ettől függetlenül 99%, hogy megveszik. Nem tudom mi lesz, lehet perre megy anyu. Csak kit perel? Mivel amikor megvette, akkor a tulajdoni lapon és az adás-vételi szerződésben is 661 nm volt és idén tűnt el a 42 nm. Úgyhogy fogalmam sincs kit tud perelni, de reméljük a Földhivatalban megoldódik a problémája és nem kerül sor perre. Huh, tök ideg vagyok én is. :(

Koppány rögtön ment volna be a bölcsibe, de mondtam neki, hogy át kell előtte öltöznie. Átöltözés után bement, leült az asztalhoz és csak nézett ki a fejéből. Majd ha visszajöttünk és lesz időm, akkor beszámolok hogy mi volt.

Sziasztok

Őrbottyánba nyílik egy újabb magánbölcsi. Ugyanez a bölcsi csak még egy intézménnyel, Nyíresen, közvetlen az állomásnál lesz az is. Elvileg 2 hét ha jól tudom. :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Kora, köszi a szülinapi köszöntést Nóri nevében is. Igen, egyidősek vagyunk. Ti merre laktok Veresen? Még nem tudom, hogy itthon maradok-e az oviig Nórival. Minden esetre jelentkeztünk már a bölcsibe. Persze, hogy fel is veszik-e, még a jövő titka. Ha oviig nem is,2 éves koráig mindenképp itthon maradok vele.
Te mikor tervezed a munkába való visszatérést?
ildi1976
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek tegnap d.u. óta valahogy olyan fura hangulatom volt, este sem aludtam valami jól, többször felébredtem, hogy mitha enyhén fájt volna a pocim - mint mensi elött szokott- de csak nagyon picit. Sőt volt, hogy nem tudtam,hogy most álmodtam vagy tényleg éreztem :?
Szóval elég nyomottul keltem, mára elugrottak hozzánk apósék és mivel nálunk nincs kocsi (Szabolcsom szabin így céges verda sem lehetett) elmentünk a auchanba bevásárolni, mert kiettük magunkat mindenből. Háát elég volt rendesen a kis séta.
Jah, és anyósom szerint lejjebb ment a pocim, ő azt mondta még pár nap. Mondtam neki, hogy én is nézegettem,hogy lejjebb ment-e vagy csak úgy gondolom,mert valahogy úgy éreztem. Hát aztán, hogy szülés ebből attól mikor lesz... Tudjátok 26.-a előtt nem lehet, mert onnantól van itthon a dokinőm :D

Kora, én néha "sasszem" vagyok, így egy bizonyos távolságra hunyorgatnom kell, hogy megbizonyosodjak néha emberek arcáról. Ahogy mentem a védőnőhöz láttam Szilvit jönni Koppánnyal és mivel a kis Koppányról több képet láttam így rá fókuszáltam :D de először nem voltam benne biztos,hogy ők azok. MEg fura úgy rámeredni valakire :D aztán elhaladtunk egymás mellett, majd mindketten visszafordultunk és Szilvi rámnézett, hogy "Gabi?" :) szóval így ismertük fel egymást.
10.30ra kellett mennem a védőnőhöz, talán 35re értem oda és 11kor jöttem ki. Elég sok kisbaba volt most ott, így nem is stíröltem végig mindenkit. Figyeltem,hogy a pocakommal ne kaszáljak el senkit és egyensúlyban maradjak :)
Biztos számít Levi súlyánál, hogy most kakizós volt. Miért hány kilónak "kellene" lennie a doki szerint? Én még nem vagyok annyira képben a súlygyarapodás mértékeivel. Gondolom majd folyamatosan megtanulom ezeket, ahogy már meg lesz Andor.

Szilvi, elég kellemetlen ez a földhivatalos ügy a házzal. Remélem megoldódik gyorsan az ügy. Úúúútálom az ilyen hülye idegtépő ügyintézéseket.
Koppánynak hogy tetszett most a bölcsi? :)

Most megyek...
Pusza,
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabi nem akarlak elkeseríteni, de ha így haladsz lehet, hogy Andor nem várja meg a dokinőt... :wink: Maximum pár nap szerintem, legalábbis ha magamból indulok ki. Írtam privibe a számom.
Nekünk is 10.30ra kellett menni. Nem te voltál az a barna felsős kismama? Neked mondtam szerintem, hogy be lehet menni, mert már többször kinéztek odaértél-e már. Akkor jó magas vagy! (hozzám képest legalábbis :) )A pocakod is tök nagy! Őszintén szólva az arcodra egyáltalán nem emlékszem.
Levinek mennyinek kellene lenni? Nincs ez így meghatározva, de általános elvárás, hogy féléves korra meg kellene duplázni a születési súlyt. Cuci 4020gmal látta meg a napvilágot, most meg 7650g. Eltelt közben 7 hónap, duplázás sehol. :roll: :?

Ildi, mi a tavaknál lakunk. 2 éves korában szeretném én is bölcsibe adni Cucit. Milyen kislány Nóri? Hisztis, nyugodt? Mesélj róla!
Hármasban laktok? Albi vagy saját?

Szilvi remélem van kilátás a földhivatalos ügy rendezésére. Bár ez a bürokrácia...! Kép
Szóval Koppány ilyen kis ügyes a bölcsiben! Elég könnyen megy a dolog! Kép

Mostmár nagyon behisztizett anyu meg fürdik, úgyhogy jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok lányok!

Életjel! :) :oops: :oops: :oops:

Üdvözlet az újaknak!!!!!!! Jó hogy egyre többen vagyunk...

Nem vagytok ám elfelejtve, csak annyira nincs időm...tesómék is itthon vannak és így 3-4 gyereket koordinálunk egész nap, s csináljuk a programokat! Talán majd októbertől, ha Tüncsi oviba megy...
de családi pihire jutott idő...bár én fáradtabban jöttem haza...

Balcsis képek:

hinta-palinta
Kép

homokozás:
Kép
Kép

Sógornőm és Tüncsi
Kép

Timici
Kép

kis család
Kép

az utolsó nap átmentünk kehidára, mert nagyon rossz idő volt:
Kép
Kép
Kép
Tüncsi épp aludt, azért nem készült róla pancsis kép...

amúgy jól vagyunk, Timike iszonyatos gyorsasággal fejlődik...most múlt 7 hónapos, de már feláll és kapaszkodva megy...iszonyat...azt hittem még van erre egy kis időnk...és már tapsikol, úgy vigyorog közben...:)
Tüncsi is jól van...nemsokára 3 éves lesz és készülünk az oviba. Isznyatosan akaratos, és hisztis néha...


igyekszem visszaolvasni, aztán mjad jövök még...!

Sziasztok!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Kora, ez nagyon móóókás. Igen, én voltam a védőnőnél, akinek mondtad, hogy menjek be mert már keresett :D :D :D Ne haragudj, én sem emlékszem az arcodra, és nem nagyon bámészkodtam akkor körül,hogy ki is van ott, ahogyan oda beestem. :? Hát ez jó :)
Csjúúú, akkor szép kis súllyal született Levi. Pont időre született,vagy előbb. Császis volt? ?ár nem emlékszem,hogy olvastam-e anno, amikor bekapcsolódtam :oops:
Háát, ha Andor kihúzza nálunk a kiírt időpontig, ami ugye szept. 9.(vagy 8)akkor nekünk van esély,hogy 4 kiló körül legyen. Persze, ez mind csak feltételezés :) a nagy várakozásban, most már mindenféle dolog eszébe jut az embernek.

Prüntyi, nagyon szép a kis család együtt!Milyen szépen áll már Timike! :) Nagyon édesek a gyerkőcök. Gondolom élvezték a pancsizást :)

Ildi, mizujs véletek?

Szilvi, hogy telik a hétvége?

Kellemes szombatot mindenkinek! :)
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


köszi Gabolinó! :)

látom sok kismami van! melyik műv.házban lesz a bőrze? börzén kívül ...van sok babaruhám (újszülöttek) amik eladóak meg van hinta, járóka, kiskád, zenélő, komp...stb. amik szintén eladóak...csak azokat nem viszem ki a bőrzére. Ha valakit érdekel valami szóljon!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Gabi, majd legközelebb jobban figyelünk! :D
Levi keddi napon született, előtte pénteken 3500gra saccolta az uh. Szóval nem szentírás. :P Jó hogy ilyen nagynak született, mert én paráztam, hogy hogyan fogok megfogni egy olyan parányi kisbabát. Ő tudta ahhoz, hogy biztonsággal hozzá merjek nyúlni nagynak kell lennie! :wink: Tök erős volt. Persze most is az. Rendes szülésnek indult, de császár lett belőle legnagyobb bánatomra. :cry: Olyan jó lett volna átélni, hogy egyből odateszik a hasamra és elkezd szopizni... Kép Na mindegy.

Szia Prüntyi! nagyon szép családod van! Tüncsi igazi kishölgy már.
Timike milyen szépen áll!!! Ott a csúzdás képen csak nem lépeget? :shock:
Hűha! Melyik művhában lesz a börze? Én azt hittem csak egy van! :oops: :oops:

KépKép
kora
 
 


Kora, de...lépeget...
:roll: :roll:
igen veresen is egy van...de nem tudtam, hogy veresen, szadán, örbottyánban...vagy hol lesz...de akkor ezek szerint vereibe lesz...kell valami belpő? Vagy helyjegy?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok! Hétfőn reagálok, most gyorsan.
Kora: én is császárral szültem, 3850 grammal és 52 cm-rel.

Veresen lesz a börze 26-án kedden
Őrbottyánban is lesz börze 29-én pénteken

helyjegy biztos van, belépő szerintem nincs, fel kell hívni a Műv. Házat, ott biztire meg tudják mondani
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Hihetetlen milyen különbségek vannak hasonló korú gyerekek között! Levente eddig kúszik, kutyába dőlöngél (őrült módjára és közben ordít :P ), ha van kire vagy mire támazkodni feltérdel. Szerintem mondjuk nincs semmiről lemaradva. A tied Prüntyi mióta lépeget? Jó korán kezdte! :D Lehet utánna rohangálni!

Levi az éjjel hosszas kínlódás után elaludt éjfélkor, cserébe aludt a kiságyában 5ig, ami ugyebár nem mindennnapi. :D

További szép napot!

KépKép
kora
 
 


Hűha!!! 26.a kedden lesz! Apa délelőttös! A múltkor voltunk a művházban és azon a 2 lépcsőfokon sem bírtam egyedül felcibálni a babakocsit! Az ajtó méretéről nem is beszélve! :roll: Ma kipróbáljuk újra a kengugut. Hátha!

KépKép
kora
 
 


Kora, ne is mond! Én vagyok a legjobban meglepődve, hogy a két gyermekem fejlődése közt mekkora különbség van....Tüncsi is korán kezdett mindent az átlaghoz képest...de ő is csak 10 hónaposan állt fel...viszont utána ment is...de azt is hallottam, hogy a családban a 2.3. gyermekek jóval korábban csinálnak mindent, mert utánozzák a tesót...

Remélem ki tudok menni a bőrzére, van egy rakás rucim...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvégétek?
Mi túl vagyunk egy újabb éjszakán, még mindig egyben. Csak azért mondom ezt így, mert ugye anyós is mondta,hogy szerinte pár nap és szülünk, meg tegnap egy barátnő is itt járt, és szerinte meg meg volt duzzadva a szám, amit ugye szintén előjelnek vesznek. (persze, hogy ki mint mond az nem szentírás, tudom :)
Amúgy szerintem a szám ilyen, nincs megduzzadva, viszont az tény,hogy az utóbbi 3 napban olyan furán érzem magam, este megint ébredtem úgy, hogy Úr Isten, mindha fájdogálna a pocim. Most akkor kezdődik? Aztán elaludtam :D Néha tök nyugis vagyok, néha meg annyira rámtör a para :? Ti is voltatok így?Vagy csak én pörgetem néha túl magam? :oops:

Kora,
Lényeg,hogy minden rendben volt Levivel a szülésnél :) persze, tudom, hogy az ember szívesebben kerüli el a császit. Miért lett amúgy végül császár?Túl nagy volt Levi?
Én kicsit tartok ettől Andornál, hogy ha még sokáig időzik odabent, akkor esetleg túl nagy lesz a mérete egy normál szüléshez. Fene tudja, majd a dokinő megmondja.

Képzeljétek, meg akartuk tudakolni, hogy ha mentőt hívnánk majd, akkor az melyik kórházba vinne: mert a védőnő szerint oda, ahova Veres tartozik, vagyis a kistarcsaiba, a dokinőm szerint meg oda, amelyik kórház be van pecsételve a kiskönyvembe (vagyis az Istvánba).
Szóval miután nem voltam benne biztos, hogy most akkor melyik is van valójában, próbáltuk infóért felhívni a 104et. Csöngette, csöngette....semmi. OK.Majd akkor hívtuk a 112-t és itt is ugyanaz. Vagy 2 percig csöngettük és semmi nem történt, majd megelégeltük a várakozást :evil: azért röhelyes!Hogyha ez most élesbe ment volna, akkor gondolom az a várakozás még hosszadalmasabbnak tűnt volna. Azóta nem is próbáltam hívni őket.

Prüntyi,
Akkor kezdőthet a ronhangászás a kis tipegő Timi után :wink: Édes lehet, ahogy már próbálkozik.

Szép napot!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!
Eltűntem a hétvégén, de ha itthon van sz egész család, akkor be sem kapcsoljuk a gépet. Mindig akad valami program.
Gabi: nekem is nagy súlyra saccolták Nórit és végül a 41. héten 2850 g-mal született meg. Szóval szerintem a sújybecslésre nincs mit adni.
Prüntyi: nagyon ügyes a kislányod, hogy már feláll és lépeget. De igazad lehet abban, hogy ha nagyobb testvér van, akkor hamarabb csinálnak mindent, mert utánozzák.
Kora: Levi nem szereti a kengurut? Szerintem előbb-utobb meg fogja szokni, lehet az újdonság miatt nem érzi jól magát benne. Bár gondolom neked sem könnyű cipelni az ő 7 kg-ját. Nóri bár már 1 éves, 1 kg-mal nehezebb Levinél, de én már nem vállalkozom a kengurura.
ildi1976
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem igazán szokott itt lenni senki. Mindenki a családdal van elfoglalva, akkor nincs az apáknak meló.

Tegnap próbálgattuk a kengurut. Roli cipelgette benne itt, nála maradt is, tök jól elvolt, majd ma kipróbáljuk nálam is. Lehet, hogy már megtetszett neki.
Szegény megint elég nyugtalanul aludt! Gondolom lesz ez még így egy párszor! :?

Levi azért lett császár, mert 3 újjnyinál nem voltam képes tovább tágulni, de az ügyeletes doki szerint (ő is megvizsgált) laposan van a szeméremcsontom is. A méret egyébként nem egyenesen arányos a császárral. Sokan szülnek nagy babucit hagyományos módon. Szóval ettől szerintem Gabi ne parázz!
Én is előtte 1 héttel már készültem a szülésre, mert furán éreztem magam, de előtte való nap már tényleg kínlódtam, sehogy sem volt jó. Az utolsó időben már amúgysem tudtam aludni. Az igaz, hogy a hasam nekem nem ereszkedett lejjebb, mert nem is volt hova. A poci nagy volt én meg kicsi vagyok. :wink:
Nekem azt mondták, hogy Gödöllőre vinne a mentő. Ha van rá lehetőség szerintem próbáljátok elkerülni a mentőt. Mi is így tettünk pedig nekünk nincs kocsink egyáltalán.

Ha ma minden jól megy a kenguruval, akkor mi is megyünk a börzére (Cuci+én) Na majd kiderül!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Gabi: a száj duzzadtsága tényleg lehet jel, nekem Gyula szerint kicsit betorzult a fejem szülés előtt pár nappal. Sőt... a szám felett lett egy barna csík, megjegyezném, hogy a mai napig csak a fele tűnt el, úgyhogy nagyon szép. :D Drukkolok, hogy megvárja az időt. :) Hát igen, a császár nem egy olyan élmény ami a férfinak is jó lenne, hiszen nincs ott. Némelyik kórházban oda adják az anyának a babát míg varrják össze, de pl. nekem nem adták oda, csak ránézhettem és már vitték is el... Persze a császár is egy élmény, de a sima szülés az sokkal jobb. :) - gondolom én...
Császár esetén jól jön egy szívószál, az tuti. Tényleg nincs összefüggés a méretek között. Lehet kis babát is császározni és lehet nagyot is hüvelyesen szülni. Én pl. azért szültem császárral, mert Koppány nem indult meg lefelé még az oxitocyn hatására sem. Legalábbis állítólag emiatt, aztán ki tudja... Nálad sima szülés lesz, gyors és könnyű. ;) Hogy vagy? Koppány a bölcsiben állítólag sokat sírt. Még meg kell szoknia, hogy nem vagyok ott, nagyon anyás. Mondták, hogy nagyon aranyos Koppány, mert mindenkihez ment oda. Sírt, felvették és megnyugodott. Érdekes, mert amikor vittem akkor már ment be és elvolt... aztán feleszémélt, hogy nem vagyok ott és onnantól kezdve kész, kiborult a bili. Amikor mentem érte, akkor azt láttam, hogy az összes gyerek játszik, egyedül Koppány fekszik az egyik gondozó ölében. Na mondom, jó fej Koppány. :D Még a héten oda megyünk bölcsibe, aztán jövő héttől egy másik épületbe a nyíresi (Viczián) állomáshoz, mivel sok a gyerek, így bővültek és Koppány átkerült az újba. Muszáj megszoknia. Viszont a szopizással jól haladok. Már csak lefekvéskor szopizik meg felkeléskor. Napközben nem. Néha-néha van hiszti, de teával lecsillapítom gyorsan. Örülök neki, hogy így sikerült a napközbeni többszöri szopiról leszoktatni. :) Lehet te nem látod, hogy megduzzadt a szád, én sem láttam, hogy eltorzult a fejem. :) Csak más, kivülről... A mentős dolog nagyon durva... az ember meg is halhat tőlük... ha fel is veszik, mire elindulnak... na meg mire kiérnek a helyszínre... de nem lesz rá szükség, párod pont otthon lesz és bevisz autóval, a dokinőd meg már bent fog várni téged. :)

Kora: akkor fogalmam sincs melyik játszóról van szó. :) No mindegy, szept. közepén költözünk tesómék házába egy hétre, majd akkor felkutatom/felkutatjuk. :) Levi hogy van? Ezt mi is eljátszottuk KOppánnyal, csak ágyúval. Volt a hagyományörző nap itt Veresen kb. 1-1,5 hónapja. Kimentünk a Fő térre a megnyitóra és 6 ágyúlövés volt. Először én fényképeztem, addig Gyula vigyázott Koppányra, már az 1-nél elkezdett üvölteni. Aztán a 3-nál már én vigyáztam Koppányra és el kellett vinnem a tér végébe (a cukihoz), hogy megnyugodjon, de még ott is sírt a durranásoknál. Nem gondoltam volna, pedig így visszagondolva logikus, hogy megijed... Mondjuk egy ágyú hangosabb, mint egy tüzijáték, de úgy látszik ezek még nagyon szokatlan hangok nekik. :(
Szerintem - képek alapján - semmi baj Levi súlyával, nem csontos, nem sovány... Koppány fél év alatt kb. 20 dkg-t hízott, én is be voltam tojva, de végülis tényleg jó húsban van, azóta nem foglalkozom a súlyával nagyon. Egyik barátnőm fiának is ez a baja. Ő 2,5 éves és nála is ez van. Rájön pár naponta a hasmenés. Voltak ANTSZ-nél, kivizsgálásokon és megállapították, hogy még nem állt be az emésztése. Elvileg még mennek 1-2 helyre, de eddig semmi konkrétat nem mondtak neki, hogy mit tanácsolnak, szedjen-e valamit, stb... Úgyhogy nem lehet egyszerű sem a szülőnek, sem a gyereknek... Remélem hamarosan rendbe jön Levi is. Fogalmam sincs mi van ilyenkor. Beszéltem pár jogásszal, meg fórumokon, stb... hát továbbítom anyunak amit mondtak és ő meg csinál amit akar. Ügyvéd nélkül bele sem szabad kezdeni a terület visszaszerzésébe és nem is biztos, hogy érdemes. Gondolom, hogy hány tulajdonos mond le a területéről, mert nem akar évekig szenvedni a per miatt, és emiatt az Önkormányzatnak vagy ki tudja kinek ingyen szereztek földet... undorító. A legrosszabb, hogy ilyen pancser cégeket, embereket, hogy így összekutyulják a területeket... Én megtettem amit tudtam, a többi anyu döntése és feladata, mert ő a tulaj. Igen, valahogy így ismertük meg egymást Gabival. Jött szembe és én néztem, hogy nagy a hasa, onnan jön, kb. akkora a haja, mint itt a kis képen... aztán ment el mellettem és néztem, hogy néz-e. :D Ha néz akkor azért néz, mert hülyének néz, hogy mit nézem vagy azért, mert ő Gabi és felismert? :D Aztán láttam, hogy néz ő is és így rákérdeztem... Hány cm vagy? Mert mindig azt írod, hogy alacsony, stb... Akkor végülis már Ti is találkoztatok Gabival. :) Meg ki tudja innen ki találkozott már kivel. :D Tudtál aludni? Ha akarsz menni turiba, akkor segítek a babakocsival, ha kenguruval nem megy. Én 8-ra oda szoktam menni, mert hamar elkapkodják a jó ruhákat. Jövő hét pénteken lesz.

Ildi: Pesten merre laktatok? Mi a Csokonaiban lakunk, a régi malom közelében. Március óta lakunk itt, albérletben, bár szeretnénk megvenni ezt a házat jövőre, majd kiderül, hogy a tulaj mit szeretne. :) Egyelőre tetszik, bár kicsit zajos az utcánk a sok autótól, de majd kap egy jó kis szigetelést. Közel van a játszó, a posta, a közért, a vasútállomás. Koppányt 2008.szept-2009. febr. között valamikor elkezdem rendszeresen járatni Őrbottyánba a magánbölcsibe, mivel az államiba itt Veresen csak 2009. szept-től veszik fel. Jó lesz minden hajnalban átvonatozni az 5.47-sel. Szegény gyereket sajnálom a legjobban. Merre szoktatok mászkálni? Szoktatok játszózni? Hogy telik egy napotok?

Prüntyi: nagyon szépek a balcsis képek. :) Tüncsi igazi nagylány már. Timi meg nagyon ügyes. :) Gratulálok neki. :) Idő elött kell majd rohangálnod már Timi után is. Most jön majd csak a nehéz korszak, nem? 2 gyerkőc után rohangálni... hogy bírjátok 3-4 gyerekkel? Van hajtépés? Csintalanok? :)

Menyasszon: hogy telik a gyulai út? :) Beiratkoztam a jogsira, 13-án kezdek. Fizukor meg elnézek a tornára. Hogy vagytok? Lábad helyre jött?

Többiek: ???? Eltűntetek... ki hogy van?

Jujjjjj, mennem kell, 1 óra múlva indulunk át Őrbottyánba, megyünk szurit kapni tanácsadásra. Majd jövünk... és még reggelizni kell meg fürödni... hogy elszaladt az idő, pedig már 1,5 órája fent vagyunk...

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Látom érdekes tapasztalatok vannak a babák súlyának megsaccolásával kapcsolatban :) nah, kíváncsi vagyok nálunk akkor mi lesz.

Kora, hogy van Levi? Sikerült eljutni a börzére?Kenguru bevállt?

Szilvi, biztos szépen beleszokik Koppány a bölcsizésbe. Hisz ahogyan először eljátszott ott, nyílván tetszett neki, csak hát igen, aztán később észlelik, hogy hoppá, hová lett anyuci? Jó, hogy ilyen szépen haladsz a szopizással. Mármint a leszoktatással.
Duuurva, amit a házzal kapcsolatban írsz. :( Nem is tudok igazából mit mondani, mert ez totál döbbenet. És tényleg hány ilyen lehet!
Köszi a pozitív gondolatokat a szüleésemhez :)

Ma jobban vagyok, jobban is aludtam. Tegnap elég sokszot keményedtem, de szépen gyakoroltam közben a légzést, szóval nem volt vészes. Nem görcsök voltak,csak keményedés. Lehet ez a hétvégi furcsaság tényleg megint a hideg front eredménye volt, nem tudom. De eddig minden hideg frontnál kicsit rosszabbul voltam. MIndenesetre mától már van dokinőm, szóval most totál megnyugodhatok :) :) :) Amúgy nem vagyok egy idegeskedős típus, de most azt hiszem kicsi drukk volt bennem, nehogy ugye meginduljon a szülés, míg nincs dokinő - de ezt már szerintem mondtam :wink:
Holnap este megyünk CTGre, egyéb esemény nagyon nincs most vélem :)
Szabolcsom most úgy intézi, hogy tudjon mindig hozni haza céges kocsit, szóval mi is persze e mellett vagyunk inkább, minthogy mentőt kelljen hívni.

Most megyek, ebédelek egyet. :)
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabi a végén Andor meggondolja magát és még marad egy kicsit. :D Az nagyon jó dolog, hogy a légzést gyakorolod, nayon jól fog jönni szüléskor! Ha már elkezdődik, de még otthon vagy -már írtam, de írom mégegyszer nehogy elfelejtsd- mindenképpen javaslok tusolást!!! Jó meleg vízzel a pocakot meg a derekad köenyékét fürdesd, csodákat tett nekem! Az meg külön jó ha a kórházban is meg tudod tenni! Húha! Ez a finis már izgi! Azután amikor meg már meglesz meglátod úgy rohan az idő, hogy el sem hiszed!

Szilvi nem semmi ez a kavar anyudnál! Hogy milyen ütődött emberek vannak! Biztos értett a melójához, nem?
Szóval Koppány sírt? A múltkor nem, ugye? Mintha azt írtad volna! Elmentél és onnan hogy észrevette végig sírt? Mennyi ideig is van a szoktatás? Már úgy értem, hogy mennyi ideig hagyod ott így az elején? 1-2 órára? Mi van ha nem szokja meg? Engem is érdekelnek ezek a dolgok, bár még nem most megy bölcsibe, de ugyebár hamar elszalad az idő!
Ha kiköltöztök Ivacsra majd összefutunk. 160 cm vagyok mindösszesen egyébként. Nem egy óriás termet, bár úgy vettem észre kisebb vagyok, mint amilyennek érzem magam... :wink: (a visszajezések ugyebár)

Cuci egyébként jobban van. Tegnapig napi 3-4 kaka volt, ami nála meglepő (sok), ma viszont egyáltalán nem volt! Kapja a normaflore-t. Most hogy jó ez a kakátlan nap vagy nem azt nem tudom. Hűű de jól tudok fogalmazni! Na mindegy! Egyébként általában a közérzete jó, persze mindennap hisztizik vmin :roll: . Kúszik ezerrel, ha rátámaszkoik vmire, akkor feltérdel, Ha nagyon akar vmit (tulajképpen a mi távirányítónkat) akkor fel is tud állni, persze támaszkodva, de ez nem igazi felállás. Mászni 4kézláb még mindig nem mászik. Viszont simán kikúszik utánnam a másik szobába vagy a konyhába. :roll: :D Igaz a lakás tök kicsi nincs határtalan távolság, de akkor is. :wink:

Ma elmantünk a börzére, ami inkább turinak volt mondható. Persze 10nél előbb nem tudtunk elindulni (Szilvi ez a bajom a péntekkel is!), mert a nagyságosúr reggelente órákig szopizik. :roll: Közbeiktat játékot. Abbahagyja fél órára játszik, fetrengünk az ágyban (amit annyira azért nem bánok), aztán folytatja a szopit. Igazi kéjenc! Szóval nagy nehezen elindultunk, kenguruval mivel tegnap du-án jól ment a dolog nálam is. Tök jól viselte, én nyúvadtam ki teljesen a lejtőn le lejtőn fel mászással, a derekam totál kikészült. Ott is jól viselte, a végefelé volt egy picit nyűgös, mert olyankor szokott szundizni, de ott gondolom sok volt neki az inger. Hazafelé elaludt rajtam. Összességében rendben ment a dolog. Viszont szerintem kevés igazán jó ruha volt, főleg, hogy én télre vásároltam volna. A következő szept. 23.-án lesz, ebben az időben, azért kinézek majd akkor is. Vettem egy alvós lábfej nélküli rugit télre, egy kapucnis pulcsit, meg egy átmeneti kabátkát amiről itthon kiderült, hogy nem is az. Roli azt mondja, hogy az angol válogatott melegítőfelsője ilyen. :? Jó mi? :wink: Mindegy én kabátkának fogom használni hűvösebb napokra. :)

Na most már megyek, holnap megint jön Roli egyik haverja, de nem tudjuk még hogy itt fog-e aludni.

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!

Vajon én miért hittem azt, hogy Koppány már csak éjszaka szopizik? Hányszor is szopizott nappal? Szerintem Levi is ilyen lesz!

KépKép
kora
 
 


Kép JÓ REGGELT!


Nem biztos, hogy tudok reagálni, illetve rendesen. Elnézést érte. Alig aludtam. Koppány szombaton kint volt a szélben hosszú gatyában meg polóban kb. 10 percet (míg Gyulával átszaladtak a szomszédba). Meg is fázott. Nem tűnt nagy megfázásnak, mert csak átlátszó trutyi folyt az orrából és az sem állandóan. Aztán vasárnap estére már szinte folyamatosan folyt. Hétfőn - míg a szülőin voltunk - hamar elaludt amin csodálkoztunk is, de betudtuk anyós ügyességének. Aztán tegnap reggeltől könnyezett a jobb szeme folyamatosan és állandóan csipásnak láttam. Megnézettem a tanácsadáson. Kiderült, hogy kötőhártya gyulladás kezd kialakulni a szemébe és a csipa nem is csipa, hanem gennyes váladék... Mivel én még sosem láttam ilyet, nem is gondoltam rá, hogy valami baja lehet. Úgyhogy elvágtam szülőségből, anyaságból magam. Hihetetlen, hogy hogy lehetek ilyen béna, hogy nem veszem észre hogy beteg a gyerekem. :( Úgyhogy most szívom az orrát aminél persze visít... meg szenvedek mire be tudom neki adni az orrcseppet és ma kiváltom a szemcseppet is meg kamillázom a szemét. Tegnap este 37,9-re felment a hőmérséklete, de szerencsére éjjel nem ment feljebb. Bár betegségre utaló tünetek (az orrfolyáson és most már tudom, hogy a szemfolyáson kívül) nemvoltak, tök jó a közérzete. Meglátja a porszívót, már menekül, pedig próbáltam vele játékosan megismertetni, sőt ha nincs bekapcsolva, akkor tolja az orrába az orrszívót. Valami tipp, trükk esetleg valakinek?

Kora: nappal min. 3x szopizott eddig. A bölcsis napok úgy néztek ki, hogy amikor bevittem, elvolt, aztán észrevette, hogy nem vagyok, akkor sírt, aztán megnyugtatták és ez így ment egész nap. Elvan, de ha ráeszmél, hogy még mindig (vagy már megint?) nem vagyok, akkor hiszti van, aztán nyugi és így felváltva. Én hosszasan szoktatom be. Hetente 1x viszem (kivéve a héten a szeme miatt), majd elvileg szeptembertől heti 2x (ahogy a pénz engedi) és ahogy megyek dolgozni, onnantól kezdve mindennap. Majd megszokja. Amúgy 3-4 órára szoktam beadni, 7-10-ig vagy 11-ig, ahogy elérem a vonatot ami ugye óránként jár. Ha lesz pénzünk rá, akkor veszünk egy másik vázat (női vázat) a bicajomra és akkor azzal is át tudom vinni meg el tudom hozni és nem kell a vonatra várni. Mivel a férfi váznál hátra felé szállok le ahol a gyerekülés van, az meg úgy nem megy.

Úgy néz ki, hogy anyuék jövő héten szerződnek a vevőkkel, így kb. 1,5 hónap és költözhetnek, mivel kb. akkorra kapják meg a pénzt a banktól. Bár így lenne, legalább az a gond is le lenne tudva. Mert ugye azt is én intézem (kapcsolattartás az ing. közvetítővel, eddig én mutattam meg a házat is Őrbottyánban, de aztán átpasszoltam apunak, én nézem az új lakást, ott is én intézek mindent, anyunak csak meg kell majd néznie és szerződnie). Nem tűnik soknak, csak amikor van az embernek elég problémája, akkor még anyuék is zaklatnak állandóan a házzal, pedig a családból csak én segítek nekik, tesóm semmit. No mindegy. Jó lenne már az új lakásban lennének. Mennek vissza Újpestre egy 1,5 szobás panelba!!!! Ők tudják.

Én meg már minden nap úgy várom barátnőm értesítését, hogy mehetek be a bíróságra megbeszélni, hogy mikor tudok munkába állni, mint a messiást... aminél azért lesz bukta, mert minél jobban várom annál kevésbé fog megérkezni. :) Sebaj, előbb-utóbb bejutok, legfeljebb addig elmegyek máshová melózni. :)

Úgy félek a jogsitól lányok, hogy az csak na!!!!! Az ábrás feladatokhoz, mikor kinek van elsőbbsége meg hasonlók, tök hülye vagyok és hiába magyarázta el Gyula is, nem értem a gyakorlatban. Amikor bicajozunk vagy sétálunk mindig kérdem, hogy akkor most ennek van elsőbbsége? Mindig mondja, hogy nem. :D Úgyhogy nem tudom hogy fogom letenni a jogsit. Főleg, hogy még bicajjal sem merek kimenni kocsik közé, nem hogy autóval. :D B.szari vagyok...

Kora: én meg 164 cm vagyok, úgyhogy majdnem egy cipőben járunk. :) Azért - akár gonoszság, akár nem - kicsit örülök, hogy nem vagyok egyedüli pici a topikban. ;) Koppánynak is van, hogy nincs egy vagy max. két napig kakája, de utána bepótolja rendesen. Én nem voltam börzén. Pedig a neten is úgy volt meghírdetve, hogy börze. Gondolja az ember, hogy a börze ugye az az amikor kiviszik emberek a motyóikat, a többiek meg vásárolnak vagy cserélnek. A turi meg ugye az, amikor van egy rakás ruha meg miegymás és turkálsz benne és kapkodod el a számodra jó rucikat. Lehet későn mentél és azért nem volt már sok jó cucc. Én mint írtam, 8-ra szoktam oda menni, akkor még találok jó ruhákat. Őrbottyánban is turi lesz pénteken, tegnap láttam a plakátot, de ott turkálónak is van meghírdetve. Na, oda sem megyünk, mert Koppányt nem viszem át ilyen betegen. Nem lehet egyszerű Levivel, ezt én is megéltem Koppánnyal. Elég sok hasonlóság van bennük így a leírtak alapján, bár lehet ez általános fiú viselkedés. :)

Gabi: egyben vagy még? Hogy érzed magad? Persze, hogy megnyugvás, hogy már elérhető a dokid. Azért szerintem akárhogy is nézzük, a kismamának ez nagy megkönnyebbülés, mert ugye vele vezette le a terhességet. Az én dokim is szombat reggel 7.30 körül megvizsgált, utána elment az angol tanfolyamára, majd olyan 11 körül jöhetett is vissza hozzám. :) Ja, ezt úgy, hogy ügyeletben volt péntek éjjel meg dolgozott pénteken egész nap. Úgyhogy nem semmi volt,bár lehet, hogy ügyeletben lehet aludni, passz.

majd foly, megyünk orrot szívni, jön a visítás... meg készülődök, mert megyünk ide a védőnénihez (meg postára csekketmeg levelet feladni, meg papír boltba meg gyógyszertárba) bemutatni, hogy tegnap megkapta a 18 hós kötelező szuriját meg viszem neki a névváltoztatásról szóló papírt is. Mivel amikor Gyula megcsinálta az apaságit (mivel nem vagyunk házasok, ilyenkor ugye kell), akkor ragaszkodtam, hogy az én családnevem viselje, mert 1. gyermek és az is fiú és a családnevem nemesi (hú, ez nagyon csúnyán hangzik így utólag, szegény Gyula). Aztán belegondoltam, hogy szemétség, illetve beláttam, meg hogy Gyulának jól esne, ha tényleg az ő nevét viselné (meg hát ugye úgy is illik), így megváltoztattuk az ő családi nevére.

Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Szilvi milyen tesód van? Fiú, lány, idősebb, fiatalabb?
Hát igen biztos fura volt szegény Gyulának, hogy apasági és mégsem az ő nevét kapja a gyerkőc... Nálunk is kellett apaságit tenni, mi sem vagyunk házasok. Gondoltam rá, hogy be kellene menni az önkormányzathoz hivatalossá tenni az együttélésünket. Ugyebár már az élettársanak is olyan jogai vannak, mint a házastársnak és ne adj isten bármikor történhet valamelyikünkel vmi. :?
Igazából nekem kicsit furcsa, hogy anyud jóformán semmit nem csinál a házzal kapcsolatban. Leszámítva ezt a telekméret gubancot. Végülis az ő érdeke, nem? Ő tudja milyen lakás felelne meg neki. Vagy úgy vannak vele, hogy te ráérsz, mert otthon vagy?

Szegény Koppány! Remélem hamar meggyógyul. Sajna semmi tapasztalat nincs az orrszívás terén, nem tudok segíteni, sajnálom. Szerintem nem vagy rossz anya! Ha nem gondoltál volna rá, hogy esetleg vmi baja van Koppánynak, akkor nem nézetted volna meg! Nehogy ezen rágódj mert egyre rosszabbul fogod érezni magad és ez át fog ragadni a gyerekre is! Szóval nyudodj meg és ápold mint eddig!

Kifejezetten turi volt nem börze, teljesen mindegy végülis. Lehet, hogy későn mentem. Nagyon kevesen voltak egyébként.

Mi most nyugiban vagyunk, semmi különös, már egész jól kezd helyrejönni cuci emésztése is. Hízni még nem hízott. Tényleg vannak apró hurkái, de derékban kifejezetten nádszál, a csontjai azért nem látszódnak ki. Akkor Koppány sem szakad meg a hízásban! A képek alapján kifejezetten jó húsban van!

Megyek, el kellene kezdeni főzni végre!
Kellemes napot mindenkinek!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Kora, örülök, hogy Cuci jobban van már :) Aranyos lehet, ahogyan próbálkozik a felállással.
Hát, igen, lehet Andor még elszórakozik odabent :) Bár megint fura éjszakám volt, nem tudtam eldönteni, hogy a pocim fáj,mint tompa fájás, vagy esetleg csak a beleim. Aztán végül mindig visszaaludtam. Este 19.30ra megyünk ctg-re, majd kiderül van-e valami változás. Mindenesetre Szabolcsom azt mondta, hogy szerinte menjünk már bepakolva, mert egyik kolléga is így járt, hogy mentek ctg-re és bent marasztalták a kismamát, hogy akkor most már nem megy sehová :) Hát...nem tudom...én is gondoltam rá, majd meglátjuk. :)
Szerintem is nagyon jó hatása van a meleg víznek, ezért majd szeretném is vajúdásnál alkalmazni - akár itthon, akár a kórházban. Azt mondta a dokinőm, hogy lehet kérni, hogy a zuhanyzóba betegyenek széket és akkor ott is lehet vajúdni.

Szilvi, sajnálom szegény kis Koppányt :( Gyógyuljon meg gyorsan. De szerencse, hogy a hangulata az legalább nem rossz. Azt meg felejtsd el, hogy rossz anya vagy!Ez butaság. Szerintem jó anya vagy! :)
Szurkolok a meló ügyében! A vezetés miatt meg ne aggódj, menni fog. Szépen nyugodtan majd belejössz és át fogod látni szerintem a szituációkat :)
Jó sok minden zajlik most nálatok. Hát igen, biztos örül most Gyula, hogy Koppány végül az ő vezetéknevét kapja. :)

Kellemes délutánt mindenkinek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk ,tegnap koraeste :)
Nagyon jó volt Gyulán,nagyon jól éreztük magunkat, a szálláson a földröl lehetett volna enni teljes nyugalommal, olyan tiszta és rendezett volt (magán ,céges), a központ közepén, rengeteg szökőkút,gyönyörű terek 1 percre kismotorral-Fanni motorozott szinte mindenhová, este vittünk csak babakocsit is, mert rengeteg biciklis is volt, külön bicikliúttal de persze mindenki ott ment ahol tudott éppen ,mivel csak a térkő szinezete jelölte a sávokat.
Se a várba se a fürdöbe nem mentünk, de mentünk kisvonattal városnézni,strandot nézni,anyóssal angolturizni ,mig Fanni aludt,apa punnyadt,nagyokat sétáltunk, a várkertet bejártuk,stb :)
Fanni ugyan úgy kelt-feküdt ahogy itthon, semmi gond nem volt ezzel,reggel elmotoroztunk reggeliért,fagyizni,nagyon klassz kis hely,sehol egy szemét, a bicikliket simán kint hagyják a MINDEN bolt,stb elött lévö biciklitárolóvasnál.

Gab: Látom, még egyben :) Gondoltam Rátok :) Szerintem is vihetitek a kismamapakkot, max.hazahozzátok.Söt, akár a kocsiban is maradhat ,habár az elsö gyerekkel azért nem kell rohanni,de persze ezt is gyereke válogatja :)

Szilvi: Irok privit! Jogsitól ne félj, bele lehet jönni :) A papiros rész a legrosszabb ,a KRESZ sima magolás, a többi meg jön magától.
És dehogy vagy rossz anya!!! Az orszivás nálunk vidáman megy,utána simogatja a porszivót, de volt anno 1-2 hisztisebb is, akkor én úgy szivtam, hogy leültem nyújtott lábbal az ágyra, gyerek megegyezöen lefektetve, feje a lábam között, kezei a lábam alatt és fél mp alatt kész,alapos és nem azon megy a harc ,h vergödik, igy ideje sincs megutálni.Fanni már magának tartja az orrszívót.Rájött,h igy is úgy is ez a vége,meg,hogy utána kap levegöt.

Kora: Levi remélem már jól van!

Prüntyi: Nagyon klasszak a képek!!!!Gyönyörüek a gyerköcök!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Kora: nővérem van, 7 évvel idősebb. Ő Ivacson lakik az élettársával. Hozzájuk megyünk 2 hét múlva 1 hétre amíg ők Horvátországba mennek. Nem tudom, én úgy vagyok vele, ha már bemennék az Önkormányzathoz hogy hivatalosan is élettársak legyünk akkor már semmi nem választ el attól, hogy házasok legyünk. Te nem így vagy ezzel? Mivel a házasságkötés is ingyenes, csak két tanu kell hozzá és kb. 1 hónap várakozás.
Bár én a házassággal sem állok valami jól. Egy házaspár nincs a közelemben akik hűek a házassághoz. Vagy hazudoznak egymásnak vagy egyik csalja a másikat vagy gondolatban, vagy tettben is, stb... Nem érzek késztetést, hogy megházasodjak.
Igen, anyu érdeke lenne, de anyu egy külön stílust képvisel. Mondani mondja, de tenni érte nem tesz - röviden. Ő "elvárja", hogy más oldjon meg helyette mindent vagy ha nem, akkor olyanokat mond, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen, hogy nem oldod meg helyette... de akkor is az anyám, így kötelességem segíteni neki, bárki mármit is mond. Nézegetem a lakásokat, de olyan árban amit ők akarnak és amennyi marad, nincs normális lakás, ami van az tök lepukkant.
Igen, ahogy írod: én itthon vagyok, ráérek, "csak" gyereket nevelek. De ezzel tesóm is így van meg Gyula is, stb... aztán amikor vázolom a helyzetet, akkor jönnek, hogy OK, tudjuk-tudjuk milyen nehéz és nem egyszerű ennyi mindent csinálni, stb... de a lényeg akkor is az marad, hogy én nem dolgozok, nekem van időm, mert itthon vagyok. Ennyi... Tesóméknak nincs gyerekük, így ők nem tudják milyen, Gyula nem sokat van velünk a meló miatt, így ő sem tudja. Ez van. Nem mondom, hogy nagyon könnyű, de azt sem, hogy nagyon nehéz a gyereknevelés és tényleg van szabadidőm, de arra az időre mindenki mindent be akar zsúfolni nekem. Ezt meg utálom. Gyula szerint keményebbnek kellene lennem és nem foglalkozni csak a családommal és mindenki mást elhajtani... de most őszintén. pl. anyud hogy hajtsam el, hogy keressen magának lakást? Egyáltalán hol keressen? Bocs, ha már megint sokat pofázok. :)

Az orrszívást megoldottam tegnap. :) Odaadtam neki az orrszívót, hogy fogja ő és irányítsa ő. Szóval ő dugja bele a nózijába, így nem sír. Aztán amikor elvenné, de látom, hogy még kell, akkor megfogom és ott tartom neki aztán amikor látom, hogy kezdene sírni, elveszem és megint odaadom neki. Úgyhogy probléma megoldva. :) Este kapott egy szemcseppet, ott a fele mellément, mert ficánkolt. Az orrcseppezés sem egyszerű, nem hajlandó hátra hajtani a fejét. A szemét kamillázom, úgy látszik elmúlik a könnyezés is. Meg teáztatom és szopiztatom éjjel is meg nappal is amíg ilyen beteg. Bár lehet utóbbit nem kellene. Viszont lebetegedtem. :D Fáj a mellkasom, a fejem és a torkom (utóbbi nagyon). Nyelni és beszélni is alig tudok. Szédülök és hányingerem is van. Úgyhogy elvagyok. Mint akit összevertek. Nem voltam annyit beteg soha, mint amennyit Koppány születése óta.
Felhívtam a bölcsit, hogy nem tudom így vinni Koppányt, így a turiba sem megyek holnap Őrbottyánba. Sebaj, a lényeg, hogy gyógyuljon meg Koppánykám.
Ha így halad, akkor ő is hamarosan feláll. Nem tudom írtam-e már, de azzal nincs gond, ha 1-2 napig nincs kakája, Koppánynak sem volt pl. tegnap sem. Eddig ma sem, pedig ilyenkorra már szokott produkálni.

Gabi: egyben? Mi volt a CTG-n? Ahogy Menyasszon is írta, vidd a cumót, max. haza hozzátok. A kocsiban elfér és ha kell, kéznél van. :) Tök jó, hogy van olyan lehetőség, hogy zuhanyozd magad vajúdás közben. :) Én nem tudom milyen hatása van a meleg víznek, már nem emlékszem rá, hogy volt-e valami különösebb...
Ugye párod majd dob fel képeket ide az újszülöttről? Vagy meg kell várnunk míg haza jöttök? Ha mms-t küldtök akkor fel tudom rakni én is. :)

Menyasszon: örülök, hogy ennyire jól éreztétek magatokat. :) Szépek a képek is. Akkor elég mozgalmas volt. Tök jó. :) Jaja, most úgy vagyok vele, hogy előbb-utóbb úgyis meglesz a jogsi... ha elvágódom a Kreszen vagy forgalmin, akkor majd legközelebb sikerül. Fanninak hogy tetszett Gyula? Nem bánta, hogy haza kell mennetek? Figyu... torna: te felhívtad előtte a nőt aki tartja vagy simán besétáltál? Próbáltam hívni, de mindig ki volt kapcsolva... Besétálni meg nem akarom, mert nem tudom be lehet-e. Már úgyis csak jövő héten jutok el. Mit kell vinni? Kell valami sport cipő vagy elég a zokni is? Bár a zokni csúszik. Egyáltalán milyen gyakorlatokat csináltatok?

Többiek: Ildi, Szigi, Tappancs, stb?


Na megyek, megpróbálok lepihenni... meg kéne csinálnom pár weblapot, de nincs erőm elkezdeni a grafikáját sem... sosem leszek kész... szerencse nem határidős.

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


huh, bocsánat, tele vagyok helyesírási hibákkal...

Kora: nem anyud, hanem anyum:D meg nem mármit,hanem bármit, ésatöbbi :D
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Menyasszon Ildi, nagyon szépek a képek! Jó kis élményekben lehetett részetek a leírtak alapján :) Örülök, hogy ilyen jól sikerült! Igen, jó ötlet, hogy vigyük a cuccokat magunkkal, de végül tegnap nem így tettük. Végül azért nem vittük, mert ahogy lezuhanyoztam indulás előtt, olyan jót tett a meleg víz, hogy teljesen jól éreztem magam, semmi jelét nem éreztem a pocakfájásnak :) Szóval, mondtam, ahh még ne vigyük :)

Szilvi, örülök, hogy sikeredett megoldani az orrszívást. Ügyi vagy! :) Sajnálom,hogy lebetegedtél :( kúráld ki magad.
CTGn most jó sokan voltak, várni is kellett fél órát. Hááát, most szépen alukált Andor drágánk, picit mozgattam, akkor rúgott egyet-egyet, de nem ébredt fel. Közben nem jött a szülésznő, szóval nem tudtam megkérdezni, hogy most mi legyen :) de végül u.úgy elfogadta. Minden ok volt, méhösszehúzódásos görbén most max. 40% volt, viszont sokkal csúcsosabbak voltak a kiugrások. Erre mondta azt legutóbb a védőnő, hogy a csúcsosok a jóslófájások, a többi még nem az.
Mivel még szabin van a dokinőm (bár már szerencsére Pesten) így megbeszélte a szülésznővel, hogy vizsgáljon meg. Még mindig vaskosan 1 ujjnyira vagyok nyitva, szóval nem változott semmi. Kérdezte a szülésznő, hogy vannak-e kis nyilalásaim esetleg, mondtam, hogy igen, ugye alhasi tájékon. Meg mondtam neki, hogy vannak néha fura érzéseim...majd kiderül mi lesz. Mondta, hogy vasárnap este menjek újra, ha addig nem szülünk meg :)
Viszont figyelmeztetett, hogy most vizsgálat után lehet lesz egy kis barnás/véres váladék, erre rákérdeztem, hogy esetleg az már a nyákdugó lesz?Mondta, hogy igen. Volt is ilyen, szóval, hogy most csak a vizsgálat által ment el a dugó (vagy egy része) vagy amúgy is lement volna, nem tudom.

Csjúú, majd folytatom, csak most jön egy kolléganőm ebédre hozzánk :)

Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!
Menyasszony üdv újra itthon! Nagyon szépek a képek, nem tudtam, hogy ilyen szép Gyula! Szóval Fanni is élvezte. Gondolom főleg a motorozást! :D Vittétek anyukádat is ezek szerint? Sikerült kipihenned magad vagy még fáradtabb vagy?

Gabi milyen furcsa, hogy vasárnap este kell menned! Nekem soha nem kellett hétvégén! Szerintem mostmár tényleg csak pihenj, hogy a szülés ne holtfáradtan induljon! Már elég közel lehetsz!
A nyákdugó nekem aznap ment el amikor bementünk a kórházba.Gondolom ez mindenkinél másképp van.

Szilvi: A házasságnak én sem érzem szükségét, de az élettársi kapcsolat hivatalossá tétele az én szememben nem az. Nem kell hozzá hacacáré, ami nekem nagyon fontos! Házasság nálunk nem lenne megoldható össz-vissz 2 tanuval ha nem akarnánk egy csomó rokont meg ismerőst örökre magunkra haragítani. Úgy érzem nem bírnék ki egy lagzit. Bemenni az önkormányzathoz, gondolom ki kell tölteni vmi papírt (bár fogalmamsincs hogy működik a dolog, de nagy felhajtás nem lehet) nem vmi ijesztő. A körülöttem lévő házasságokról én sem tudnék csodás példákat mondani.
Jól lebetegedtél te is akkor! Koppány azért már jobban van? Próbáld kikúrálni magatokat. Ügyes voltál az orrszívással! Gondolom mennyire nem lehet egyszerű a cseppekkel sem!

Levi is jókat szörcsögött hajnalban, nem is mertem aludni mert féltem hogy nem kap levegőt. Próbáltam tisztogatni neki. Nem akartam a porszívót beindítani, mert félig aludt. Van ilyen kis kézi orrszívónk. Na az nem ér vmi sokat! Most meg egész jó, csak nagyon ritkán hallok szörcsögést. Nem tudom mi ez. Kivárok egyenlőre, nem megyünk ma dokihoz. Holnap pestre megyünk, viszem őt is kenguruban, apa meg jön később a melóból. Nőgyogyóhoz megyek + mebegyünk a munkahelyemre is.

A széklete miatt már nem aggódom, amikor legelőször nem volt 3 napig akkor paráztam, de a védőnő megnyugtatott.

Dobok pár képet, egy jódarabig nem lesz.
Így feltérdel és ebből ki is tudja a lábát egyenesre nyomni, de a törzse bedöntve marad. Eszébe sem jut, hogy kiegyenesedve fel lehet állni! :) Na majd idővel!
Kép

Aztán meg ilyen szépen tud alukálni:
Kép

A fő elfoglaltság a kedvencekkel: felfújható liba, madzag
Kép
Kép

És itt vagyunk kettecskén! Kép

Bocs, hogy ilyen sok, de nem tudtam választani. Így sem raktam fel 2 nagy kedvencet!

Az újabb topikolók jól eltűntek!
Kellemes napot mindenkinek!

KépKép
kora
 
 


mebegyünk= bemegyünk, pestre=Pestre
bocsi

KépKép
kora
 
 


most hívott az ing. közvetítő, hogy nem veszik meg a házat...
a nő aki megvette volna, beadta a hiteligénylést, kint volt az értékbecslő, az értékbecslés jó lett, megkapják a hitelt, csak a maradék papírokat kellett beadniuk. Azaz kellett volna holnap. Erre a kezese, a saját bátyja kiszállt, visszalépett a kezességből. Jó fej, mi? Egyrészt anyuékat felültette, másrészt a saját testvérét becsapta. Nem tudom miért nem lehetett előtte gondolkodni? Miért kellett mindenkit hülyére venni, hogy akkor lép vissza amikor már minden rendben van? Úgy volt, hogy jövő héten írják meg az adás-vételit. Grrrrrrrrr!!! !Most nagyon mérges vagyok!
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Szilvi, naggyon sajnálom, ami a házzal kapcsolatban történt! :( rohadt bosszantó lehet, teljesen megértelek és egyetértek veled. Elég szemét húzás volt ez a testvértől mindenki felé nézve. Remélem sikerül hamar új vevőre akadni.
Már mondtam Szabolcsomnak, hogy amíg én még kórházban leszek, addig megoszthatna veletek képeket :) szóval szerintem fog majd feltenni.
Jó a link, amit feltettél :) sok érdekes foglalkozás van.

Kora, naggyon édes Levi a képeken! :) Milyen kis huncut azzal a madzaggal :D Jó, hogy az anyucijáról is van kép, mert így legközelebb könnyebb lesz egymást megismerni :wink:
bár az én kis képemből sem lehet gondolom sokat kivenni, ami fent van :D

Nálunk semmi változás. Van nap, amikor jobban fáj a derekam,hátam, pl. tegnap és van, amikor jobb - mint ma :) Néha van,hogy érzek tompa mensi szerű pocifájást, de semmi rendszeresség. És ez a nyákdugó dolog is szerintem csak azért volt, mert megvizsgált a szülésznő és hát ugye ilyenkor ott minden érzékenyebb. Szóval lehet ez még nem az egész,rendes nyákdugó volt. Vagy ha igen, akkor nálam nem másnap indul a szülés tőle :D
Igen, érdekes, hogy hétvégén kell menni, de gondolom azért is, mert ilyenkor már sűrűsödnek a ctgk és most este dolgozik a szülésznő. Rákérdeztem kíváncsiságból, hogy van-e oka, hogy este kell menni és mondta, hogy csupán az,hogy ekkor dolgozik, de mehetek akár reggel fél 6-ra is :D Szóval akkor inkább este :)

Szép napot Nektek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


http://fargo.boltaneten.hu/kinalat/10/

Jó cipők, olcsón és van ami ingyen... Fóton...
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Tudom, hogy hétvégén nem nagyon vagytok, azért én majd írok.
Voltunk ma Pesten, tegnap meg Cucival dokinál. Folyik az orra mint az állat.
Holnap bővebben, majd olvassátok.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Jelentem, Koppánynak már csak az orra folyik, azt rendszeresen szívjuk. Nekem meg már csak az "összevert" állapotom áll fenn. :)
Egy jóóóó nagy alvás hiányzik. :) Tudom, azt még egy ideig elfelejthetem...

Kora: nagyon jók a képek és ahogy Gabi is írja, így legalább már tudjuk, hogy ha szembe jössz velünk, akkor felismerünk. :) Ideje volt már. :P :D
Ebben igazad van, nem kell hozzá hacacáré és nem lesz sértődés sem a családban. Én régebben két féle esküvőről álmodoztam. Egy hatalmasról és egy nagyon szűk, szolídról. Köztesről soha. Vagy Dobogókőn szerettem volna az esküvőt (ahol összeér az ég és a föld), hatalmas ősi szertartással, táltos dobolással,stb... vagy pedig 2 tanú jelenlétével az Önkormányzatnál és senki ne tudja meg, senkit nem hívunk meg. :D
Szerintem írj egy e-mailt az Önkormányzatnak, napokon belül válaszolnak és legalább tisztábban látsz és nem mentek be feleslegesen, ha már végleg döntöttetek. :)
A kézi orrszívó nálunk sem ért semmit... sőt... vettünk még anno fülhőmérőt (Samsung - ezt csak azért írom, mert a márka nem minden)... az is egy rakás ....! Össze-vissza mért még új elemmel is, vagy 3-4x meg kellett egymás után mérni mire kiadta a megfelelő értéket. Úgyhogy maradtunk a hónaljban lévő digitálisnál meg régen a popsiba. Úgyhogy majdhogynem feleslegesen kidobtunk több ezer Ft-ot az ablakon...
Hol melózol? Messze van tőletek? Az én melóhelyem időközben megszűnt, így nézhetek újat. A Bíróságról már gondolatban lemondtam. Barátnőm nem hív, szerintem el is felejtette, én meg nem szólok, nem akarok rámenős lenni. Majd találok valami melót... valami normálisat ami nekem megfelelő (hétvégén nincs munka, hétköznap meg 8-16-ig vagy 9-17-ig). :) Szép álom, mi? :)
Nagyon ügyes Cuci ahogy térdel. Hamarosan feláll, utána meg elkezd menni. :) Aztán rohangálhatsz utána és jön a "nem szabad levenni, ne nyúlj hozzá", stb... időszak.
Képek alapján jó súlyban van. :) Nagyon aranyos! :)
Szegény Cuci, elkapta ezt a nyavalyát? Sokan betegek mostanában, babák és szülők is. Ez a takony kór. Remélem hamar kigyógyul belőle. Azt már akartam írni, hogy remélem nem vetted/veszed sértésnek amikor írom, hogy mit tanácsolok, hogy ilyenkor adj neki, stb... mert nem azét írom, mert feltételezem, hogy nem tudod és nem csinálod, hanem azért, mert megosztom még akkor is, ha ugyanazt csinálod, mert hátha tudunk egymásnak újat mondani... huh, remélem értesz.Ugyanez vonatkozik mindenkire. :) De nyugodtan szóljatok rám, bármiben... OK? :)

Gabi: sajnos én a nyákdugóhoz nem tudok hozzá szólni. Nem emlékszem, hogy nekem elment volna-e. :S De már csak 9 nap. Ha azt nézzük, hogy fiú lesz, akkor kivárja a 9 napot. :) Ha az állapotod, akkor nem várja ki. "Idegtépő" a várakozás? Nekem volt egy időszak amikor már akartam szülni és minden nap úgy keltem, hogy most lesz az a nap? Aztán ez eltűnt, mármint ez az érzés. Na, akkor marasztaltak bent szombaton vizsgálatkor... Bár - mint írtam - nekem rájátszott az amniocentézis (asszem így hívják amikor hüvelyen át megszúrnak). Bocs, ha nem így hívják a hüvelyi utón lévőt is... Milyen volt az ebéd a kolléganőddel? Én tervezem, hogy megyek a megnyitóra (amit feltettem linket), aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle. :) Messze van még a jövő hét vége. Szombaton a Medveparkba szeretnék menni, de ez is a jövő zenéje. :)
Kezdek jobban izgulni, mint Te. :D Jajjj... még egy dolog. Állítólag nagyon jó, ha van valami hasleszorító szülés utánra. Nekem nem volt... a nővérke hozott valami anyagot (lehet lepedő volt, passz) és azt tekerte körbe a hasamon és tényleg jobb érzés volt. Bár lehet ezt csak császárosoknak adták, legalábbis úgy emlékszem, hogy sima szülésnél nem tekertek oda nekik semmit... ettől függetlenül már több helyen olvastam, hogy akárhogy szülsz, nagyon jót tesz és hamarabb vissza is megy a has.

Ma délelőtt még vagyok. Anyós dolgozik, Gyula suliban. Elvileg kiugrunk a piacra, bár sok kedvem nincs, meg beugrunk a lottozóba. 3. hete lesz, hogy lottozunk, múlt héten a 6-oson volt egy 4-esünk. :) Sosem hittem a szerencsejátékban, de most heti 400 Ft nem ver a földhöz, az amúgy is elmenne édességre, így legalább nem eszek annyi édességet. :D

Remélem mindenkinek jól fog telni a hétvége. :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Gabi: tesóméknak kerestem valamit és találtam egy ilyet:
Veres Taxi: kiállási díj nélkül 06-30/206-27-17
Szerintem írd le, hátha pont nem lesz céges kocsi (bár legyen!!!) és mentő helyett a taxi biztosabb. Csak egy elővigyázatosság!

Megyek, reggelizünk aztán kiblattyogunk a piacra... bár sok kedvem nincs hozzá...
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Oooo, Kora, remélem Cuci rendbe jön hamar. Szegényke :(

Biztos ettől a hülye időtől vannak a megfázások. Egyszer dög meleg, majd hideg front, este meg ugye elég hűvös van...

Szilvi, Ti is gyógyuljatok meg hamar.
Hasleszorítóról én is azt hallottam, hogy jó. Akartam is venni, de végül egy barátnőm felajánlotta, hogy kölcsönadja az övét.
Ebéd jó volt a kolléganőmmel/kolléganőnkkel pontosabban, mert egy helyen dolgozunk Szabolccsal :D Ettünk, dumcsiztunk egy jót. Kaptunk tőle tök aranyos pici babáknak való csörgős zörgős plüss állatokat. Nagyon cukik :)

Háát, igen nehéz ez a várakozás. Jól is érzem magam, ok, vannak keményedéseim, meg néha alhasi méh nyilalásaim, de amúgy semmi extra. Szabolcsom most felporszízott én meg még el is kezdtem felmosni. Hátam,derekam hol fáj hol nem...
Vannak napok, amikor úgy vagyok, hogy na most már szüljönk meg, aztán van,hogy "nem gondolok rá". Értitek, hogy értem. Persze azért benne van a fejemben, de nem olyen "idegtépően", ahogy Szilvi mondta :) Már a héten először úgy voltam, hogy szerdán majd hogy pénteken szülünk. Most meg sehogy :D

Köszi Szilvi a taxi telcsi számot! :) fel is írtam. Hááát igen ...céges autó. A Drágám megbeszélte a kollégákkal, hogy akkor ha lehet most kb. 2 hétig eléggé igényt tartanánk az autóra, mert hát ugye nem lehet tudni mikor szülünk. Mondták ok. Erre tegnap úgy felhúzott mindket az egyik tirpák kolléga (szerencsére a többiek jó fejek,csak ez nem). Csütörtökön elvitte az autót, és mondta Szabolcsomnak, hogy csak 2 órára kell neki és majd meló végére viszi neki. Erre Szabolcs, hogy akkor már ezért ne menjen vissza, megoldja, kér esetleg másikat. Ok, így is lett. Erre péntek d.e. megy a Drágám oda az emberhez, hogy akkor oda tudná adni a kocsit (papírok, kulcs meg ilyenek) mert ugye kellene nekünk, vasárnap ctgre is kell menni stb. csávóka sunnyog és mondja "ok". De semmi nem történik. Majd d.u. odamegy Szabolcshoz és mondja neki, hogy neki kellene a kocsi hétvégére, mert már megszervezett programja van. :shock: :evil: :evil: :shock: Ezt d.e. még nem tudta, amikor ok-t mondott arra, hogy ugye nekünk kellene hétvégén??? Szabolcs mondja, hogy de nekünk vasárnap mindenképp kell, mert hogy megyünk be a kórházba?csávó: majd ő kihozza a kocsit délben - és akkor majd Szabolcs utána őt hazafuvarozza. Forrt a drágám feje, de mivel ugye nem a mi autónk, ez csak az emberek jóindulatán, meg megértésén múlik, hogy most nekünk adják, mert igencsak szükségünk van rá, ezért beleegyezett. És akkor a hab a tortán:
melő után hozza haza a srác Szabolcsot, persze halálnak volt kedve dumálni vele ezek után a kocsiban, na de azért Szabolcsom rákérdezett, nah és mi a hétvégi program? Erre a csávó, hogy haverokkal akarnak valamerre kirándulni és ezért kellene nekik 2 autó :shock: Szabolcs erre: hát reméljük mi meg nem pont most fogunk szülni (bár már nagyon szeretnénk).
ekkora egy tapintatlan, sunyi tuskót :evil: :evil:

Nah, most jól kipanaszkodtam magam, de ez annyira felhúzot minket tegnap. Ez van...

Kinézek kicsit a kertbe a levegőre, míg nincs dög meleg :)

Mosolygós napot Nektek!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Helló-helló!

Gabi jó bunkó az a munkatárs! Neki van barátnője, gyereke? Biztos majd visszakapja ezt az élettől, tudom benneteket ez most nem vigasztal.Nem is értem hogy viselkedhet valaki ilyen érzéketlenül! Nem csoda hogy kiakadtatok! Pont ez hiányzik most neked, az idegeskedés! A veresi taxi száma nekem is megvolt, lehetett volna annyi eszem, hogy megadom! :? :oops: :? Amikor én hívtam (olyan 3 hónapja) akkor ő volt egyedül, úgy értem egy szem taxi egy szem sofőrrel, én előtte felhívtam, hogy másnapra megrendeljem. Lehet már felfejlődött és már többen vannak! Csak azért írom lehet érdemes érdeklődni hogy dolgozik, mikor hívható stb. Kitartás!!!

Koppánynak gratula, már egész jól áll akkor a kórral! Meg te is. Nem kezdett el köhögni? Levi igen, de nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, úgyhogy egyenlőre nem csinálok semmit. :? :(
Szóval csütörtökön csak elvittem a dokihoz délután, megnézte, azt mondta lehet a foga miatt van :shock: , mert vannak olyan gyerekek akiknek fozáskor elered az orruk. Mivel a torka is piros, azt mondta határeset. Kapott gyógyszertári orrcseppet meg calcimuscot. Volt egy kis hőemelkedése is. Nekünk 3 féle hőmérőnk van: homlora tevős, ami pontos értéket nem mutat, digitális, ami össze-vissza mér meg a hagyományos higanyos. Mire megmértük a hőmérsékletét mondanom sem kell, hogy mindet előszedtük :wink: . Nagyon gondolkoztan lemondjam-e a nőgyógyászt, végül nekivágtunk az útnak. Nagyon jól viselte, az orrát is alig kellet törölni (inkább már csak hazafelé), nem volt egy hangja sem. :) A dokinak is nagyon tetszett, meg a munkahelyemen a többieknek (BP, belváros, bajcsy-zs. út). A doki azt mondta, hogy lehet azért szokott még fájni a császárom környéke, mert összenövések alakultak ki (jó, nem?), ha nem javul 1 hónapon belül, akkor kérjek beutalót belgyógyászatra, mert ha igaz, akkor meg kell műteni. Nem tudom hogy alakulhatott volna ki összenövés amikor igaz, hogy alig bírtam, de folyamatosan mozogtam! Szép kilátások! :roll: Na mindegy, aztán hazajöttünk, ki akartam porszívózni az orrát, erre nem eltörtem az orrszívót? HOgy lehetek ilyen béna!!! Ma kénytelen voltam vele elmenni venni egy másikat, mert ezt a kézit képtelen vagyok használni! Egész éjjel szörcsögött már megint, reggelre pedig elég rendesen el is kezdett köhögni szegénykém. :cry: Pedig eddig hogy örültem, hogy nem volt beteg, a szuriknál sem lázasodott be. Szerencsére elég jól viseli. Tegnap elkezdett nagyon óvatosan négykézláb mászni. Persze ez még kísérleti stádiumban van, ha gyorsan akar vhova eljutni, még mindig kúszik. :D Persze arra is van energiája, hogy megtalálja a rég elfeledett mécseseket és a szájából kelljen kiszednem. Mindezt addig, amíg kiszaladtam a konyhába inni. Fél perc kb.
Roli ma dolgozik, beszéltem vele, azt mondja fáj a torka és lázas! :? :(
Szóval Koppánynak meg Szilvinek örüljünk (azért Gyulára vigyázzatok, ne kapja el még ő is)! Kellemes hétvégét!
Gabi, figyelj nehogy most a finisben kapj el vmi nyavaját!!!!

KépKép
kora
 
 


SZIASZTOK!

Kora: Jobbulást Levinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sterimart használtok? Mi orrszivás elött azt használjuk,meg télen, sose kellett gyógyszer, max. orrcsepp és 2 nap alatt kiment belöle mindig.

Szilvi: Remélem Koppány is jobban van!

Gab: Olvasni is idegesitö volt, nemhogy átélni ilyet várandósan ! Kolléga majd visszakapja, ebben biztos vagyok,ettöl ne félj, és ha mennetek kell, egy smst ha gondolod irj, mert elég sokat vagyunk Kertesen, hátha ott vagyunk épp,és akkor a párom elvisz Titeket szivesen.11 éve van jogsija, és nagyon jól vezet ;)

Mi épp új autósülést nézegetünk Fanninak, ugyan még nem nötte ki teljesen a régit, de egy nagyobb kategóriájú már talán okésabb lenne neki, nem is tudom, még csak elmegyünk megnézni a Brendonba, meg összehsaonlitani. A mostani 25 kilóig jó, dönthetö,belsö 5 pontos övfeszitős,fejpárnás, és a döntést szoktam is használni ha elalszik benne hosszabb úton, de viszont menet közben igazából ebben a kategóriában már nem ajánlott nagyon használni, mert fékezésnél lefelé mozdul a gyerek ha döntve van,a másik viszont már a kocsi saját övét vezeti , ami még olyna fura lenne, na de majd kiderül,nem fárasztalak ezzel titeket!

Voltunk délelött az Újpesti Napokon, nagyon jó volt, igaz Fanni párszor eljátszotta az ördögűzőből azt a megfeszülős, magábólkikelös jelenetet, de a vonaton (megy ingyenes kisvonat, konkrétan a Veresi) és az ugrálóvárban elvolt fél-fél órát :) Du. is megyünk de már az apjával 3-an, este pedig lesz szinházi elöadás, egy vigjáték 2 részben, amire apával megyünk ketten.

http://ugyih.hu/actuality/uvn.htm

Jobbulást a kicsiknek mégegyszer!!!!
Vendég
 


Most csak gyorsan:

Gabi: nagy szemét a munkatársatok. Semmi tolerancia, ráadásul még bunkó is. Lehet antiszociális vagyok, de utálom az ilyen embereket. Mert akkor vigye el csak az egyik autót, de ne mind a kettőt. Pfúj! Reméljük nem lesz gond. Jó ötlet amit Kora írt, hogy hívd fel a taxist, kérdezz rá, stb...

Kora: CAM kenguruval voltál ma? Egyáltalán voltál a piacnál? A gyógyszertári oldalon? Napszemüvegben? Elviharzottam babakocsival és utólag kezdtem el gondolkodni, hogy lehet Te voltál. :) Ha igen, akkor ennyit a kép alapján felismerlek dologról és bocsi... Ha pedig nem, akkor legalább nem csináltam volna magamból hülyét, ha leállítom az illetőt és nem Te vagy. :) nem köhög Koppány, szerencsére. Volt anno amikor köhögött pár napot, akkor is Cebiont és Calciumot szedett és ennyi. Szept-okt környékén elviszem ide Veresre a magándokinőhöz (ő a dokinő Őrbottyánban) és kivizsgáltatom Koppányt, hátha vitaminhiányos vagy valami. Mert 10 hónap alatt már 3-ra vagy 4-re ilyen taknyos pár napra. Először 8,5 hónaposan lett náthás, azóta már volt még 2x vagy 3x. :( Nem tudom, hogy most én rontok el valamit vagy a hasonló korú gyerekeknél ez van...

Csináltam kinder tejszelet szerű sütit. Igaz, tejszín ízű puding helyett tejszínhab port raktam bele, meg raktam bele mézet is (amit a repect nem ír), de nagyon finom lett!!!!!!!!!!! Nem is hittem, hogy így fog izleni. :) Nem lett olyan állagú a krém, mint a tejszeleté, hanem habosabb lett, de nem baj, nagyon finom!!!! Ha kell valakinek a recept, szívesen leírom.

Most megyek, további szép napot

Ildi: jó mulatást! :) A privid azóta sem jött. :P

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok lányok!

Jobbulást a kis betegeknek, remélem, mire émn írok, már meg is gyógyultak! :)

én is voltam kedden,, de valóban vásár volt és nem börze, pedig vittem a kis eladnivalóimat...:( mindegy, így jártam...elmentünk jászóba utána...egyébként vásától függetlenül , Gödöllőn van egy nagyon jó kis használt ruhás bababolt...és bizományi is...
sok jó cucc van és olcsón...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Szilvi : Fanni 1 éves koráig nem volt beteg, utána elkezdtük az angolt (zártabb közösség) és egyböl elkezdte. Úgyhogy szerintem semmi baj nincs Koppánnyal, ösztöl sokan elkezdenek immunerősitös dolgokat adni, akár homeopátia, akár cseppek, szirup, van sokféle.És azok akkor télre hatnak kb.Lehet, h mi is fogunk, mert megy vissza angolra, meg úgy néz ki heti 2* családi napközi / ovibölcsi / gyermekmegörzöbe is.

Évente 8-10 megfázás szerüség belefér, de itt kifejtik bövebben :

http://209.85.135.104/search?q=cache:Oy ... cd=3&gl=hu

Most indulunk a Pákozd-Sukorói Arborétumba kirándulni :)

Szép napot Nektek!
Vendég
 


Halihó!

Nah, újabb reggel egyben :D Megúsztuk a kocsi nélkülis akciót, most már elvileg nemsoká hozza az "kedves" kolléga nekünk az autót.

Menyasszon, nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a fuvart ha kell. Köszi szépen!!! :) De hát Andorunk nem mutat jelet, hogy már elő akarna bújni :( ohhh
Tök jó az a slide show szerű képsor,amit feltettél Fanniról! :) Édes a képeken.
Csjúúú, jó kirándulást Nektek az arborétumba. :)

Én már elég nehezen bírom, hogy "nem mehetek" sehova. Mármint ugye mehetnék,csak nem bírok. És most olyan kirándulhatnékom,sétálhatnékom van....

Kora, köszi az ötletet a taxihoz! :) Végül nem hívtam fel, mert abszolúte nem éreztem, hogy esetleg most este indulna be a szülés (persze tudom csalóka lehet ilyet feltételezni), így gondoltam, meg van a számuk, aztán ha mégis lenne valami, majd hívom őket.
Duuurva, amit írsz, hogy mondott neked a doki a császár utáni összenövésről. Én nem is hallottam ilyet! :shock: :oops: Van ilyen, hogy császi után összenőhetnek szervek??? Nekem ez fura. Nagyon remélem, hogy nem ez a helyzet áll fenn nálad. Levi jól van már?

Szilvi, Ti hogy vagytok? Koppány, Te?

Szép napot!
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Kora: Az elöbb lemaradt pedig akartam irni: Drukk, h ne kelljen müteni!!! Nagyon fáj? Minél elöbbi javulást kivánok !!!!!!!!!

Gab: Örülök,h megoldódni látszik a kocsi dolog!!! Anno én is kirándulós voltam, szülés elött 1 héttel : Szalajka-völgy, Szilvásvárad, Fátyol-vízesés, mindezt visszafelé gyorsitott menetben mert elkezdett dörögni meg esni :lol: De valami hihetetlenül kivántam a friss, jó levegöt - nagyon jól esett a túra! De elötte kikérdeztem hozzáértöket persze,meg elötte aktivan sportoltam. És addigra untam meg a pihit az amúgy elég korántól nyilt méhszáj és keményedések miatt.
/Már akartam kérdezni, milyen babakocsitok lesz?/

Fanni amúgy is csak azután volt hajandó megszületni, h sikerült megtalálnom a legmegfelelöbb második nevét,illetve elég csinos voltam a fogadására :) Péntek kozmetikus, szombaton megvolt a név ,vasárnap déli egykor pedig Fanni :D

Nagyon jót kirándultunk, gyönyörű az az arborétum,a kilátás a Velencei tóra a kilátóból nagyon szép-Fanni végig gyalogolt,futott,önállóan fment fel a kilátóba,lefelé meg nem akart 20 perc után se jönni, úgy tetszett neki :) Teszteltük alvás közben is a tegnap koraeste hosszan és sikeresen kiválasztott új autósülést, délután Városliget, játszótér, motor, rétenfutás :) Fél 8-tól alszik :)

Jobbulást a kicsiknek és Szép Idei Elsö Szeptemberi Hetet :)

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Menyasszon, júúúúj de szép lehetett a tegnapi kirándulásotok! :) Szépek a képek is! Örülök, hogy meg lett az autósülés, és ezek szerint jó is.
Hát, lehet nekem is ezt kellene tennem, és tényleg elmenni valahova kirándulni egyet. De ugyanakkor meg nem valami kényelmes már a gyaloglás az imbolygó pocak miatt. Viszont, most legalább már jó a levegő :)
Hogy milyen a babakocsink? ABC Design-3Tec. Ha ezt a linket bekopizod, akkor láthatod :) Nem csatoltam még rendesen linket, hogy innen is meg lehessen nyitni, majd legközelebb kisilabizálom ,hogy is van :)

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Nem a brendonban vettük,csak itt jól látható, hogy milyen. Ilyen cognac színű, mint a képen. Igazából ezeknek az ABC Design-oknak a váz adja meg a fő színt és nem a huzat :D A huzat lehetett volna még feket - amúgy jól nézett ki, na de azért mégsem akartunk feketét, meg talán volt vmi sötét kék, ami mondhatni szintén fekete volt.
Remélem jó választás volt. Nem tűnt olyan hú de batár nagynak, könnyen kanyarodik, könnyű is, jó terepre, meg könnyen összecsukható. Majd kiderült gyakorlatban, hogy gyerekkel is ilyen jó-e. :) De nagyon remélem.

A tegnap esti CTGnk megint csak jó lett. Szabolcsom már nagyon azt akarta volna, hogy nah, most majd azt mondják, hogy bent kell maradni, mert szülni fogunk. De én gondoltam, hogy ez nem így lesz, mivel semmi jelét nem éreztem ennek.
Voltak egyre nagyobb %-ú méhtevékenységek (50-60-80), amire rá is kérdezett a szülésznő, hogy éreztem-e őket. Sajna ezeket nem éreztem, szóval ezek amolyan jóslófájások voltak. Van, hogy éreztem pl. 50%osat, akkor mondjuk keményedtem, de az a görbén az 50%nál elég hosszan fent marad. A jóslóak meg csak amolyan tűhegy szerű felugrásokat mutattak. Nem tudom érthető voltam-e :D
Megkérdeztem mi van akkor, ha elérjük a kiírt időpontot - mert ugye van ahol olyankor befektetnek. A szülésznő azt mondta,hogy onnantól 2 naponta kell menni ctg-re meg UHozni. Szóval (számomra) szerencsére csak úgy nem fektetnek be, hogy ott várakozzak.

Szép szeptember elsejét mindenkinek! :)
Gabi

KépKép
KépKép
gabolino
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?