Megnéztem anno ilyenkori adatát Nikinek és ő 13 mm volt.
Pedig a doki az irnoknak 12- t mondott. Akkor az mi lehetett? A papiron semmi ilyen adat nincs.
Encike!
Nekem anno 5-6 hetesen volt 7mm-es adat, de arra már nem emlékszem hogy a baba vagy a petezsák mérete volt-e ez.
Ne aggódj! A köv. uh-n már csak a babát fogják mérni.
Lányok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogy kell beállítani a számítógépen (laptop) a vezeték nélküli hálózatot? Tegnap éjfélig ezzel tököltem, de végül feladtam...
Én is gratulálok a kismanódhoz, én még nem voltam kismama, de szerintem ilye korai terhességnél még nem olyan nagy probléma egy-két mm eltérés, meg az egyik baba ilyen a másik olyan, a lényeg, hogy egészséges legyen a kis lurkó, és persze a mamája is!
Móni!
Milyen vezeték nélküli neted van? Mert, ha vodás akkor tudok segíteni!
Én is gratulálok a kismanódhoz, én még nem voltam kismama, de szerintem ilye korai terhességnél még nem olyan nagy probléma egy-két mm eltérés, meg az egyik baba ilyen a másik olyan, a lényeg, hogy egészséges legyen a kis lurkó, és persze a mamája is!
Móni!
Milyen vezeték nélküli neted van? Mert, ha vodás akkor tudok segíteni!
Nem vodás, sajna.
Tegnap kötötték be a T-Home triplát (tv-internet-telefon). Működik a net kábellel, csak az a bajom hogy túl rövid a kábel , meghát a szoba közepén átlépkedni a kábelt nem valami jó .
Ezért gondoltam, hogy mivel a router tudja a wlant meg a laptopom is , megoldom így a kopcsolatot. De hát ehhez túl kicsi vagyok, nem megy...
Én vagyok!
Éppen ebédelek!
Igen, tényleg aranyos volt a férjem, ezek szerint nagyon szeretné a babát, pedig sokszor poénkodik, hogy majd, ha rosszalkodik lelógatja a galériáról, mert galériás a lakásunk, de persze csak viccel.
Móni!
Hogy van a legújabb családtag és az anyukája?
Ja, a legjobbat kifelejtettem, azt szokta mondani a férjem, ha majd nem akar aludni éjszaka a gyerek, megitatja mákgubó teával.
Szoktam neki mondani, ha meglátja majd, úgy el fog olvadni Tőle, szerintem jobban mint én. Nagyon szeretik a gyerekek. A szomszéd kislány, aki 3éves, a kis unokahugom, akiről a múltkor írtam, Ő két éves, mindketten teljesen oda vannak érte.
Köszi kérdésedet. Jól vannak mindketten. Tejci most kezd beindulni, az anyuka most már kezdi próbálgatni az ülést ( szegényke túlságosan berepedt, sok varrata van, a méhszájat is varrni kellett- túl gyorsan jött a baba, nem volt ideje normálisan tágulni)
Az tök jó hogy ilyen családcentrikus a párod.
Hál istennek nekem is ilyen férj jutott.
Amig még kicsi volt Atika, addig csak az ő feladata volt a fürdetés-böfiztetés-ringatás. Senkinek át nem adta. És ez a rajongás persze a mai napig megvan. Amit megérkezik a melóból apa, én megszűnök létezni a fiam számára. De ezt nem bánom, hisz így van rendjén...
Hát, azért azt megnézném, hogy az én férjem fürdet, böfiztet és pelenkál. De biztosan fog, csak most még nehéz elképzelni is.
Milyen jó lenne már kipróbálni!!!!!!
sziasztok!nekem van mentségem mért nem voltam a dokimiat hajkurásztam hogy megkapjam a pecsétet ami kell és sikerűlt is!
pénteken megyek vérvételre!!!!!!!!
Tary! Én nem ismerem a cicka ízét. Málnalevél teát ittam a múlt hónapban, de annak nem volt annyira rossz az íze. Most azért nem iszom, mivel a nyaralás alatt kezdődött az új ciklus, és elfelejtettem magammal vinni a teát. Majd pé után folytatom a palásttal..
Nita!
Honnan tudod, hogy 12?
Tényleg ennyi, mert az uh-s hapsi mondta ezt a számot, de a papiron csak a 9mm szerepel.
De várj bemásolom:
az uterus üregében egy szabályos petezsák látható.
Átlagos átmérője 9 mm, amely 6 hetes terhességnek felel meg.
Valo.
Mert kérdezte az utso menszit és az viszont tényleg 9.-e. De sebaj.
Egyébként ilyenkori adatok az elözöeknél 13 és 18 mm. Tehát a 12-t vélem valonak.
De sajna már egy csomóan várnak ránk az ajtó előtt!
Avass már be légyszi ezekbe a teákba, milyet és mikor érdemes inni?
Nem igazán vagyok képben, azt tudom, hogy a cickafark az bármilyen nőgyógyászati dologra jó.
A teákkal kapcsolatban annyira én sem vagyok ám képben. A múlt hónapban kezdtem csak el zsuzska infói alapján. Tehát a ciklus első felében (peteérésig) málnalevélteát ittam napi 2-szer 1 bögrét, pé után pedig palástfű teát szintén napi 2*1 bögrét.
De elfoglalt ma is mindenki!
Nálunk nagy reggeli hajtás után, elég "lapos" lett a forgalom, amit néha nem is bánok!
Bár, azért gyorsabban telik a nap, ha van mit csinálni.
Pont most aludt el.
Hát délelőtt lesétáltunk a boltban, hazafelé egy kicsit elidőztünk a játszótéren, majd itthon nekiálltam borsófőzeléket csinálni.
Kb. ennyi, most még el kéne mosogatnom de majd ha felkellt a fiam (nem akarok zörögni).
Ti terveztek valami programot a hétvégére?
Vagyok ám. Tegnap a legtöbb, amit el tudtam érni a Babneten, az a Belépés gomb volt
Igyekszem jönni, csak annyi gond adódott a tantárgyfelvételekkel, hogy azokat igyekszem elintézni, mielőtt elemgyünk nyaralni (őszölni). MEg össze hozni az órarendet a munkidővel, szabadságok, csúsztatások.... kész vagyok... igyekszem jönni amjd.
Nem semmi, elismerésem ahhoz, amit csinálsz. Nekem is be kellene iratkoznom a fősulira, jött megint a levél, de egyszerűen nem "visz rá a jó lélek"!
Pedig később biztosan hasznát venném annak a diplomának.
Csajok!
Most kezdem a 2. évemet informatikus könyvtáros szakona bajai főiskola pesti kihelyettjén. És van négy tárgyunk, képzeljétek, amik az órarndben benne vannak, de felvehető tatárgyak között nincsenek
Nita!
Részemről is megy a drukk! Jaj, péntek az holnap van! Akkor mégjobban megy a drukk!!!!
Mi szombaton kertiparty-ra megyünk, vasárnap pedig keresztelőbe, így elég zsúfolt lesz a hétvége, és persze megint gyorsan itt lesz a hétfő.( az utált napom )