Jó reggelt!
Zsuzsu - hihetetlen, hogy milyen anyukák vannak
Nem is értem, komolyan, Nyugtonmalac sztorija is kemény, hogy lehet már ilyen kis korban így elnevelni egy gyereket???
A védőnővel már találkoztam 5X eddig, csak most jött fel először lakásra, eddig én mentem hozzá minden hónapban, csak most meg akarta nézni gondolom, hogy nincsenek-e üres sörösüvegek a sarokban
Párom kivan tőle, hogy minek ez a védőnő dolog, mondtam neki, hogy első 2 napban feljön majd, hát ő nagyon nem örül neki, de végülis nekem van vele kapcsolatom, tehát ő egy szót sem szólhat(na)!
Sensi - dehogy sértődünk meg, ha nem írsz személyesen mindenkinek, akkor írsz és úgy, ahogy tudsz, szerintem ezt mindenki megérti. Nekem is vannak napok, mikor nem igazán tudok reagálni mindenre, ráadásul csomó minden kiesik az agyamból pár perc alatt
A vashiányra nem igazán tudok mit mondani, nálunk a védőnő megnézte a két leletemet, a két nagyobb vérvétel eredményét és ő mondta, hogy szedjek vastablettát, így szedem már kb. 2-3 hónapja a Ferrocomp Forte-t, napi 1 db-ot, egy tabletta 10 mg vasat tartalmaz. A nőgyógyász nem mondta, hogy kéne szednem, de azért megveszem és szedem ugyanúgy, mint a folsavat is és a napi fél Elevitet. Bár azt lassan befejezem, mert ez még abból van, amit kezdetekkor megvettem, csak akkor hányingerem volt és megmaradt majdnem az egész doboz. Tényleg, valaki szed még valamilyen terhesvitamint??? Kell azt még szedni ennyi idősen szerintetek? Mármint ha elfogy az Elevitem, azért szerezzek be és szedjem a napi felet? Az nem sok, de több a semminél
Örülök, hogy bacit nem találtak a vizeletedben, igyál annyit, amennyit csak tudsz, hogy tisztuljon még, aminek ki kell jönnie!
Nyugtonmalac - hogy-hogy megkínzott a doktornéni?
Nekem most még 3 hetente kell mennem a dokihoz, majd legközelebb a 33. héten, utána a 36. héten. Azután már kéthetente kell vagy hetente, nem tudjátok?
Én is szoktam nézegetni a szeptemberi topikot
Tényleg megindultak a babák, de azért nekünk még van időnk felkészülni, még legalább jó 3-4 hétig ki kell tartanunk! De azért hihetetlen, hogy lassacskán anyuka leszek
Néha fel sem fogom!
Macianyu - nem én kérdeztem a légzésfigyelőt, hanem asszem Adri, amúgy úgy néz ki, hogy mi most nem veszünk, majd meglátjuk, hogy alakulunk anyagilag.
Marek - sajnos nem tudom, mekkorák a habszivacsok, tényleg nincs méret írva a honlapjukon. Esetleg próbáld meg felhívni őket, asszem van valami elérhetőségük, hátha tudnak segíteni.
Mi tegnap fél8-ra mentünk a kórházba, hatalmas nyüzsi volt, szerintem műszakváltás volt, rengeteg doki járkált össze-vissza, csomó kismama várt vérvételre, vizsgálatra, na mi is vártunk fél órát, mert a dokimhoz jöttek még előttem, én türelmes voltam, de a párom totál kivolt, nem is értettem, mondtam is neki, hogy basszus, engem fognak megvizsgálni és én itt ülök türelemmel, ő meg pattog
De aztán 8-kor bementünk az egyik vizsgálóba, a tenyésztést pikk-pakk megcsinálta, meg se éreztem, aztán felvette az adatokat gépbe, péntek du. kell hívnom az eredmény miatt.
Aztán tegnap elmentünk Dunakeszire a Kenguru Goldba, vettünk két hálózsákot, vékonyat, nagyon cukik, meg vettünk egy takarót még, mázlink volt, mert 2940-ről 1680-ra volt leárazva.
Aztán itthon pihi, én aludtam is du. vagy 1,5 órát, tisztára mint egy mamóka
Az a baj, hogy valahol kéne vennünk még valami szekrényt, mert már annyi ruhája van Lotti hercegnőnek, hogy nem tudom majd hová tenni. Hol érdemes szerintetek nézelődni? Ahol olcsó is, de azért nem gagyi?? Valami 3-4 fiókos kisszekrény kéne, semmi cicoma, csak egy egyszerű tároló a ruháknak.
Na megyek, írjatok, tényleg jól kihalt a topikunk tegnap, mi van a többiekkel??????? HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ildi