Új privát üzeneted érkezett!

http://logopedia.freeweb.hu/szulok/beszedfejlodes.html

Hirtelen ennyit találtam, rohannom kell, majd ha látok valamit küldöm.

Tikk
tikk

Sziasztok!

Menta! Köszi könyvcímet és az infót az adagolásról.

Heni! Igen, a Férfiak a marsról jöttek is egy nagyon jó könyv! Kép Mindketten olvastuk, így néha elég fejcsóválva lemarslakóznom Lacit, és már nevetünk is mindketten azon, amin régebben cudarul összevesztünk volna. Kép

Cory! Lacika is takarít, fel- és letöröl lelkesen. Karácsony (illetve a szülianpi buli) előtt tombolt a vendégváró nagytakarítás. Ezek után mikor megjöttek Anyósomék, a drága kisfiam naphosszat azzal égetett, hogy kicsóra a fürdőszobából a szivacsot, és mindent lelkesen megtörölgetett vele. Kép Gondolom, senki nem sejtette, hogy kampány-takarítás eredménye a viszonylagos (nem feltűnő Kép) rend és tisztaság. Kép Ha odapisil valahová, azt is feltörli ő is... az első keze ügyébe akardó ruhafélével...Kép

Márti! De kár, hogy nem beszéltünk hamarabb a filmekről! Az Igazából szerelem ment a soproni moziban, de nem tudtunk róla semmit (meg a többi műsoron lévő filmről se), és végül nem ültünk be rá.
A pasis-nős Kép könyből már ebben az egyben is elég sok volt a szájbarágós ismételgetés szerintem. Kicsit untam, mikor huszadszor magyarázta meg nekem, a térképekkel egyébként kitűnően boldoguló nőnek, hogy a nők nem és nem tudják a térképet felfogni. Kép Egyébként másban tényleg pocsék a térérzékem, pl. a fogorvosomhoz sokadszorra is térkép segítségével találok oda, és ha egy erdei kiránduláson egyszer csak magamra hagynának, tuti soha nem találnék haza. Kép A miért hazudik a férfi és miért sír a nőt meg se vetetm, mert annak a címében szereplő mindkét állítást mindketten kikértük magunknak. Kép Ebben legalább az igaznak tűnt, hogy Laci tényleg egyfelé tud csak figyelni egyszerre.

Laura! Hogy lenne már nevetséges?! A pezsgősdugóért Lacika is odavan. Szilveszter óta őrizte, és odahozta, amikro csomagoltam, hogy aztis tegyem csak el szépen! Kép Én azt hiszem, a filmek házibulijának hangulatát kerestem sokáig, ezért okozott olyan sok csalódást a szilveszter. Kép

Nini! Újabb zebra! Írígykedve gratulálok! Kép Az a dátum formátum tényleg elég jellegzetes... Kép

Bogancsi! Írtad a multkor, hogy elmentetek ahhoz az urológus doktorbácsihoz a Heim Pálba, akinél mi voltunk. Hogy csináltad, hogy pont hozzá kerüljetek? Megkérdezted telefonon, hogy mikor rendel ő, vagy mindig ő van ott? Lassan időszerű lenne újra elmennünk, mert mostmár elmúlt Lacika 2 éves, és a probléma sajna nem oldódott meg magától. Kép Illetve én úgy látom, hogy a letapadás megszünt, de neki van egy kis fitymaszűkülete (szerintem a gyerekorvosunk brutalizálása miatt Kép), és nem lehet a bőrt hátrahúzni.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Gratulálok a dupla csíkhoz!!!!KépKépKép
Szila, Linato! Nekem még ti lettetek volna a tippjeim. Kép De így marad BSzilvi! Mikor vallasz színt? Kép

Menta! Köszönöm, jólesik! Most éppen alszanak, igaz, nem 5 percig tartott az altatás...
Kruppos roham elég ijesztő lehet! Jobbulást Helenának!
Amikor Boldi jött, nem voltak vészesek a fájások, de tényleg nem tudtam elaludni én sem. Kép

Márti! Megkérdezem anyukámat a dadogásról. Esetleg próbáld nem észrevenni, javítgatni, hogy ne legyen zavarban. Durvaság: Barni ugyanez, és tényleg Spock is ezt írja: a gyűlölet és szeretet hullámzik bennük. Pl Barni nem üti meg sem Boldit, sem engem, de a nagyit, a vendégeket simán. És olyan nehéz elmagyarázni, hogy ez nem az ő személyüknek szól!
Hogy van a sógornőd?

Névnap: valóban ma van, köszönjük a köszöntéseket! Sajnálom szegényt, hogy így összesűrűsödnek az ünnepei. Van egy Baltazár-nap júniusban, lehet, hogy akkor fogjuk ünnepelni.

Ti leszedtétek már a karácsonyfát? Én már leszedném, de félek a reakciótól. Mondjuk segít a dolgon, hogy nem tudjuk bekapcsolni az égőket rajta, ugyanis elromlott a kazánunk. Képzeljétek el, a lehető leghülyébb időpontokban leállt teljesen, és kiderült, hogy áram alatt volt a gázcső!!! Még jó, hogy nem robbantunk! Szóval az a kör (beleértve a nappalit is) most áramtalanítva van, majd jönnek valamikor a villanyszerelők...

Ma voltunk kint hárman egy órát, csodás volt! KépCsak az öltözés-vetkőzés ne lenne...

Hmmm de mennék moziba én is. Viszont voltam tegnap fodrásznál, annyira feldobott!!! Képzeljétek, megy a srác 6 hétre Thaiföldre. Évek óta oda jár nyaralni.

Zafi! Bécsben, de mint kiderült, itthon is van a Csalogány utcában. És mi vettük a Shobert Norbiéknak is, de ezt csak utólag tudtuk meg! Kép Kicsit macerás a képfeltevés, mert nincs digit-gépünk, de Andris már nagyon vágyik egyre (a munkájához is kellene), lehet, hogy most beruház rá. Kép

Rebi! Mikor államvizsgázol? És mikor költöztök ki végleg? De izgi!

Puszi mindenkinek!
Heni
gesztenye

heni! köszi, ha megkérdeezed! persze, nem vesszük észre, nem javítgatjuk, megvárom, míg kimondja, vagy ha nagyon nem megy, felelek úgy is, hogy nem mondta végig. nagyon fura amúgy, én nem nagyon ismertem eddig senkit jobban, aki dadogott volna, de egyáltalán nem mindig az első szótagot ismétli! van, hogy közbülsőt, van, hogy az utolsót! vmennyit mi is tanultunk erről a fősulin, próbálok visszaemlékezni, meg kell, hogy legyen ilyesmi könyvem - csak nincs meg!

köszi a kérdést, a sógornőm jobban van! vagyis, állítólag olyan jól, hogy holnap hazaengedik, amit én nagyon-nagyon korainak tartok! mikor nekem volt méhen kívüli terhességem, én nem véreztem el majdnem előtte,sokkal jobb állapotban kerültem a műtőbe - neki 4 órás volt a műtéte! - és csak 8 nap múlva engedtek haza és 6 hétig alig tudtam még vmit csinálni. szóval, ezt nem értem, hogy hogy engedhetik haza 4 nap után? mert én wc-re alig tudtam kivánszorogni még itthon is egy ideig. szerencsére andrás anyukájának vizsgaidőszak van és nincs sok vizsganapja, úgyhogy fog tudni sokat segíteni neki! látogatni nem voltunk, mert csak anyukájával és a férjével akart találkozni, mert nagyon fárasztóak a látogatók, úgyhogy andrással csak telefonon beszélt. szegény, most jan-ban államvizsgázik - nem lesz könnyű! igaz, ágyban tanulni azáért tud majd talán, dolgoznia meg természeesen nem szabad egy ideig.

te mit tanulsz épp?

gorsi, rebi, borcsa! nmerre vagytok???

márti++
márti

Márti!
Egy csomó minden nincsen Finno.-ban vagy csak 3-4x-es áron, ilyen pl. a száraztészta (levestésztát, hosszúmetéltet, kockatésztát szoktam kivinni), dió, mák, majonéz, piros arany, mustár.
Jó, jó, mustár és majonéz van, de nagyon pocsék az ízeKép Szóval ilyeneket vettünk.

Az említett Phease-könyvet pedig félbehagytam, mert Finno.-ban olvasom. Azért arra emlékszem, hogy nagyon sok mindenben vagy nincs igaza, vagy mi vagyunk teljesen más típusúak a párommal. De komolyan. Őrá leginkább a női jellemzők, rám pedig a férfiak illettek. Azért jó, mi??

Dadogásról:
Én is és a férjem is igencsak dadogtunk. Mindkettőnket elvittek anno a szüleink logopédushoz, mindkettőnknél az élettani dadogás volt, kb. fél év alatt reneződött. És valóban arról van szó, hogy a beszédközpont fejlettebb mint a motorikus, magyarul gyorsabban gondolja ki valaki a mondandóját, mint ahogy azt ki tudná ejteni. Elég valószínű, nálatok is erről van szó.

Heni, Márti!
Húha, aggódva olvasom, hogy egy-egy kistestvér hogy megtudja változtatni a nagy viselkedését. Mi most szombaton megyünk vissza, és hirtelen csak én leszek kettőjükkel. Eddig is észrevettem, hogy néha bizony nehezen fogadta el Dodó, ha pl. szoptattam Petrát és ő valami olyasmit akart csinálni, amihez én is kellettem. Eddig mindig volt valaki, aki ilyenkor lefoglalta, de már előfordult, hogy próbálta ellökni Petrát a párnáról, tolta el a kezét és közben meg engem próbált elhúzni. Ütésig még nem jutottunk, de nem tartom kizártnak.
Mondjuk a nagyit a múltkor megharapta, meg belecsípett az arcába, pusztán azért, mert őurasága éppen mást akart csinálni, mint amit a nagyija. Hát nem egyszerű ilyenkor, bár szerintem ez nincs kapcsolatban a kistesóval, igaz?

Norci!
De jó, hogy minden rendben volt az uh-on, mikor lesz a következő? Szurkolok, hogy tényleg kislány legyenKép

Pussz, Nyuszimanó
nyuszimano

Nem olvastam m;g mindnekit, szaladok aludni, de ezt muszáj elújságolnom:
Vili elaludt cici nélkül Kép Kép Kép Engedtem előtte szopizni (majd később leírom miért), de előbb kiköpe mint bealudt volna, valószínűleg mert már nem jön semmi a ciciből. Nem is kérte a cicit, ja sírok örömömben, meg általában most mindenen sírok.

Norci
norci

tikk! köszi a linket!

nyuszimanó! megnyugodtam, hogy simán kinőhető!

márti
márti

Bocs, úgy látszik vannak ilyen napok Kép, hogy minden második üzenet tőlem származik Kép

Ármin és Vilka együtt csúsznak-másznak a padlón, Ármin mesél: "Elmegy a méhecske a boltba és vesz virágport. Vesz virágot is. A lányok szeretik a rózsát. Adsz Vilka babának egy rózsát, ő egy kislány. Most egy kerekvirág van Vilka babának. Vilka baba elmegy világot látni. Te kötözöl neki rózsát egy cérnával. Egy spárgával. Nagy ez a babuci, nagy és nehéz. Hová viszed ezt a babucit? Hozol egy szánkót és ráteszed a Vilka babát, vagy egy Toyota dzsipet hozol...a hátán megy egy autó, a mi autónk - megkaparintja a Vilka baba..."

élőben írtam KépKépKép De a megkaparintás után némi nyafi jött Kép, úgyhogy most külön játszanak Kép

(Árminnak még mindig én vagyok az én és ő a te)
márti

Sziasztok!
Nem tűntem el teljese, csak picit. Birtokba vettem Ricsi karácsonyi ajándékát, és lassan két hete azon dolgozom, hogy megakadályozzam a Titánok kiszabadítását az AlvilágbólKépKépKépKép.

A titok még mindig titok, a babonám lényege, hogy meg kell várni a 12. heti uh-t.
De a múltkor Réka mindettől függetlenül megjegyezte, hogy szüljek még néhány kistesótKép.

Kis karácsonyi beszámoló:
Ugyi a terv az volt, hogy ebéd anyuéknál, uzsgyi hamar haza, vacsi nálunk, meg itthon is jöhet az angyal.
Erre jöttek a nehezítések: 23-án még barnásoztam egyet, úgyhogy igencsak belassultak az előkészületek.
Ugyi anyuéknál rosszul lettem, lebukás nem volt, mert a) anyu nem gyanakvó típus, b)Réka is túlette magát. Úgyhogy a tervezett 4-5 helyett csak 8-ra értünk haza, senkinek nem volt étvágya - vacsi kilőve. Gyorsan kinyitottuk Dubit, "aki" már négy éve a karácsonyfánk, felöltöztettük együtt, aztán Apa átvitte a kisszobába a lányokat, és vártuk a Zangyalt, aki jött és csöngetett. Lucának nagyon tetszett a világító karácsonyfa, meg az éneklés, különösen a Kyrie, kyrie kisdedecske.

Aztán 25-26-án anyósoztunk. Az idei a gyomrok karácsomya volt nálunk, mert ott meg Luca ette tele magát a rosszullétig ananásszal.

Ezek után már csak a békés Age of Mitology-zás következett, aminek az eltünésem betudhatóKépKépKép.

Na, most annyit írtam rólunk, hogy szerintem már várjátok a következő eltünéstKép.

Mivel elseje óta nem olvastam, de ami eszembe jut, azt írom:

Cory! Nagyon boldog szülinapotKépKépKépKép!

Menta! Boldog évfordulót! Helenának rohammegelőző gyógyKépKépKépKépKépKéphegyek.

Dzsili! Az jutott eszembe, hogy talán segítene a gondjaitok egy részén, ha találnál vmi otthonról végezhető munkát. (Pl web-grafikákat csinálhatnál, olyan jók azok a képek, amiket beteszel ideKép)

És mindenkinek köszönöm az rdeklődést/hiányolástKép

Zafi! Mindenféle taliban benne vagyunk!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Tudtam, hogy kihagyok valami lényegit!

Kedves Zebra!

Nagy-nagy gratula!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Tudtam, hogy kihagyok valami lényegit!

Kedves Zebra!

Nagy-nagy gratula!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Nem tűntem el én sem teljesen, csak nem akarok ide ülni a gép elé, mert akkor itt ragadok, és nem haladok semmivel.

Boldizsárnak és Romolának nagyon Boldog Névnapot kívánunk Beával.KépKépKép

Kedves Zebra!
Ma vagy 4-szer kapcsoltam be a gépet, hogy megtudjam ki is vagy. Ez nem ér. Most engedélyeztem magamnak egy negyed órát, és gyorsan kikapcsolom a gépet. Még éjjel, lehet, hogy jövök, de nem biztos.

Minden kis ügyes babónak gratulálok, felületesen olvasgattalak Benneteket, de kicsit le vagyok maradva.Kép

Nem tudom, hogy mondtam-e már, hogy BUÉK, de ha nem akkor most mondtam.KépKép

Sziasztok!
Zsuzsa + Beababa

beababa

Sziasztok!
Nem tűntem el én sem teljesen, csak nem akarok ide ülni a gép elé, mert akkor itt ragadok, és nem haladok semmivel.

Boldizsárnak és Romolának nagyon Boldog Névnapot kívánunk Beával.KépKépKép

Kedves Zebra!
Ma vagy 4-szer kapcsoltam be a gépet, hogy megtudjam ki is vagy. Ez nem ér. Most engedélyeztem magamnak egy negyed órát, és gyorsan kikapcsolom a gépet. Még éjjel, lehet, hogy jövök, de nem biztos.

Minden kis ügyes babónak gratulálok, felületesen olvasgattalak Benneteket, de kicsit le vagyok maradva.Kép

Nem tudom, hogy mondtam-e már, hogy BUÉK, de ha nem akkor most mondtam.KépKép

Sziasztok!
Zsuzsa + Beababa

beababa

Nem néztem egész nap, de úgy látszik, még hallgatsz ZebrácskaKép

BMárti, Te is jó megfigyelő vagy ;-)

Beja+Bagázs
beja

Nem néztem egész nap, de úgy látszik, még hallgatsz ZebrácskaKép

BMárti, Te is jó megfigyelő vagy ;-)

Beja+Bagázs
beja

Sziasztok!

Heni! Boldinak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! Kép A karácsonyfát még nem szedtem le, majd a hétvégén. Töves, úgyhogy még nem is hullik nagyon. Viszont elvileg ma kell, ha jól tudom, hogy ma van vízkereszt. vagy amit akartok? Kép Ez a fűtés dolog szörnyen hangzik! Kép

Norci! Ez szuper! Kép

Márti! Érdekes, Lacika nem dadog... KépKépKép Mindig megdöbbenek, hogy Ármin micsoda szövegeket nyom már! Kép

Laura! Romola nap is most van? Akkor mi is boldog névnapot kívánunk Rominak! Kép

Beja! Á, dehogy vagyok jó megfigyelő! Csak amikor írtátok, hogy a dátum az árulkodó jel (nem az asztal Kép), akkor visszakerestem BSzilvi legutóbbi hozzászólását, és megnéztem a profil képet. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Heni! Boldinak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! Kép A karácsonyfát még nem szedtem le, majd a hétvégén. Töves, úgyhogy még nem is hullik nagyon. Viszont elvileg ma kell, ha jól tudom, hogy ma van vízkereszt. vagy amit akartok? Kép Ez a fűtés dolog szörnyen hangzik! Kép

Norci! Ez szuper! Kép

Márti! Érdekes, Lacika nem dadog... KépKépKép Mindig megdöbbenek, hogy Ármin micsoda szövegeket nyom már! Kép

Laura! Romola nap is most van? Akkor mi is boldog névnapot kívánunk Rominak! Kép

Beja! Á, dehogy vagyok jó megfigyelő! Csak amikor írtátok, hogy a dátum az árulkodó jel (nem az asztal Kép), akkor visszakerestem BSzilvi legutóbbi hozzászólását, és megnéztem a profil képet. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Először is bocsi, hogy csak most jelentkezem, de nem voltunk itthon!

Beja!
Hát veled és Sherlock Holmes-i képességeiddel nem számoltam, hamar lebuktam.

De sebaj, a lényeg a legkisebb Manókánk!Nagyon boldogok vagyunk!(ezért is nem figyeltem az árulkodó dátumra!)
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat!

BMárti!
Te pedig ne keseregj, nekünk is "csak" a 3. hónapban sikerült. Mindent bele!

Végre az olvasással nagyjából naprakész vagyok, de írni nem tudom mikor fogok hosszabban is!

Lenne még egy kérdésem. Hírdetnek a neten egy 9-36 kg-ig jó COSCO High Back Booster nevezetű gyerekülést. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával, érdemes megvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Sziasztok

Szilviék
bszilvi

Sziasztok!

Először is bocsi, hogy csak most jelentkezem, de nem voltunk itthon!

Beja!
Hát veled és Sherlock Holmes-i képességeiddel nem számoltam, hamar lebuktam.

De sebaj, a lényeg a legkisebb Manókánk!Nagyon boldogok vagyunk!(ezért is nem figyeltem az árulkodó dátumra!)
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat!

BMárti!
Te pedig ne keseregj, nekünk is "csak" a 3. hónapban sikerült. Mindent bele!

Végre az olvasással nagyjából naprakész vagyok, de írni nem tudom mikor fogok hosszabban is!

Lenne még egy kérdésem. Hírdetnek a neten egy 9-36 kg-ig jó COSCO High Back Booster nevezetű gyerekülést. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával, érdemes megvenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Sziasztok

Szilviék
bszilvi

Sziasztok!

BMárti: igen, telefonáltam előzőleg, aztán a bejelentkezésnél őhozzá kértem magunkat (hú, de nyakatekert lett Kép)

Heni: ez a kazánügy elég csúnyán hangzik, még jó, hogy tényleg nem lett semmi baj!!! A karácsonyfát a hétvégén fogjuk leszedni. Úgy volt, hogy szombaton vendégek jönnek, és majd utána, de lemondták. Így szabadon választott a leszedés időpontja Kép Boldinak boldog névnapot!!! Kép

Laura: Romolának is nagyon boldog névnapot kívánunk !!! Kép

Márti: dadogás: nálunk Dani dadog szörnyen úgy 2 éve, de a bátyám is dadogott anno. Most csak, ha izgul vagy ha franciául beszél. Szerintem ez most ebben a korban csak élettani dadogás, gyorsabban gondolkoznak, mint ahogy ki tudnák mondani. Szerintem ez el fog múlni. A bátyámnál konkrét esettel függ össze (vívás), Daninál pedig a kamaszkor...

Norci: gratulálunk Nektek szopiügyben!!! Én is sokszor sírtam a terhesség alatt.

Kedves Zebra: azért most már felfedhetnéd magad konkrétan!!!

Tomi már többször mondott mondatokat "én-"nel: én is megyek, én is iszom, én is adok stb. Ma vidáman ment be a bölcsibe, nem úgy mint tegnap Kép Így aztán én is vidáman mentem dógozni Kép

Kérdés: Ti végül adattok be influenza elleni oltást a gyerekeknek??? Mi csütörtökön megyünk a doktornénihez és ha Tomit teljesen egészségesnek találja, amit nagyon remélek, akkor megkapja a szurit. Szegény Kép De elég csúnya ez a mostani influenza és a bölcsiben bármikor megkaphatja...

Apa még mindig nincs itthon Kép valami gond volt bent a számítógéppel...
Jó éjt! bogancsiék (Tomi ma reggel ugyanabban a pózban ébredt, ahogy elaludt Kép )

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

BMárti: igen, telefonáltam előzőleg, aztán a bejelentkezésnél őhozzá kértem magunkat (hú, de nyakatekert lett Kép)

Heni: ez a kazánügy elég csúnyán hangzik, még jó, hogy tényleg nem lett semmi baj!!! A karácsonyfát a hétvégén fogjuk leszedni. Úgy volt, hogy szombaton vendégek jönnek, és majd utána, de lemondták. Így szabadon választott a leszedés időpontja Kép Boldinak boldog névnapot!!! Kép

Laura: Romolának is nagyon boldog névnapot kívánunk !!! Kép

Márti: dadogás: nálunk Dani dadog szörnyen úgy 2 éve, de a bátyám is dadogott anno. Most csak, ha izgul vagy ha franciául beszél. Szerintem ez most ebben a korban csak élettani dadogás, gyorsabban gondolkoznak, mint ahogy ki tudnák mondani. Szerintem ez el fog múlni. A bátyámnál konkrét esettel függ össze (vívás), Daninál pedig a kamaszkor...

Norci: gratulálunk Nektek szopiügyben!!! Én is sokszor sírtam a terhesség alatt.

Kedves Zebra: azért most már felfedhetnéd magad konkrétan!!!

Tomi már többször mondott mondatokat "én-"nel: én is megyek, én is iszom, én is adok stb. Ma vidáman ment be a bölcsibe, nem úgy mint tegnap Kép Így aztán én is vidáman mentem dógozni Kép

Kérdés: Ti végül adattok be influenza elleni oltást a gyerekeknek??? Mi csütörtökön megyünk a doktornénihez és ha Tomit teljesen egészségesnek találja, amit nagyon remélek, akkor megkapja a szurit. Szegény Kép De elég csúnya ez a mostani influenza és a bölcsiben bármikor megkaphatja...

Apa még mindig nincs itthon Kép valami gond volt bent a számítógéppel...
Jó éjt! bogancsiék (Tomi ma reggel ugyanabban a pózban ébredt, ahogy elaludt Kép )

bogancsi
bogancsi

Bszilvi: bocs, egyidőben írtunk Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Bszilvi: bocs, egyidőben írtunk Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

BSzilvi: használt az ülés? Mert olyat én nem merek venni Kép
De mi is most kutatunk ideális 9-36kg-igos ülést.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

BSzilvi: használt az ülés? Mert olyat én nem merek venni Kép
De mi is most kutatunk ideális 9-36kg-igos ülést.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

bogancsi: van ilyen kicsiknek adható oltás is?

Mi ma leszedtük a fánkat.

Boldinak boldog névnapot Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

bogancsi: van ilyen kicsiknek adható oltás is?

Mi ma leszedtük a fánkat.

Boldinak boldog névnapot Kép

cory

cory
Budapest

BSzilvi, akkor most már tényleg gratulaKép És kérlek, ne haragudj, hogy rögtön előtörtem a nyomozásommal és annak eredményévelKép, de nem tudtam magamban tartani, valahogy úúúgy örültemKép
És hogy vagy??? Tünetek? Hány napot késik? Szerinted mikor születik? Kép Mikor mész dokihoz? Hova? Na, elég... Kép

BMárti, pontosan ugyanezt csináltam én isKép Aki még nem zebrás és szeretne az lenni, megnéztem a profiljában lévő képet, hogy milyen dátum van odaírva, ha van... Hamar meglett az illetőKép
És tényleg ne keseregj, mert nekünk a 11. hónapban sikerültKép

BoldiiiKép nagyon boldog első névnapot kívánunk NekedKép

Bogancsi, olyan édes lehet Tomi, ahogy dumcsizikKép szerintem hasonlíthat Bácu "stílusára"Kép

Nekünk még megvan a fánk, holnap akartam leszedni, de Apa nem lesz itthon egész nap, így elmarad, mert egyedül nem vállalom be. Így marad csütörtökre bölcsiidőben...

Autósülés: Mi anno a Bébikerben néztünk ki egy Cosco-t Bálintnak, kb. 1 éve volt 20 ezer... Azóta az biztos nem lett drágább... Szimpi volt, klassz párnázattal, itt-ott állítható volt. Bele is ültettük, jól festett benne. Aztán végülis vettem egy használtat 9 ezerért, de nem bántam meg... Új huzat volt rajta. Viszont az csak 9-18 kg-ig szól... De egy ideig még biztos jó lesz, már ha Bálint súlynövekedését nézzükKép Magasságra is bőven belefér még...

Na megyek, jönnek az álommanók.

Pusza mindenkinek,
Beja+Bagázs
beja

BSzilvi, akkor most már tényleg gratulaKép És kérlek, ne haragudj, hogy rögtön előtörtem a nyomozásommal és annak eredményévelKép, de nem tudtam magamban tartani, valahogy úúúgy örültemKép
És hogy vagy??? Tünetek? Hány napot késik? Szerinted mikor születik? Kép Mikor mész dokihoz? Hova? Na, elég... Kép

BMárti, pontosan ugyanezt csináltam én isKép Aki még nem zebrás és szeretne az lenni, megnéztem a profiljában lévő képet, hogy milyen dátum van odaírva, ha van... Hamar meglett az illetőKép
És tényleg ne keseregj, mert nekünk a 11. hónapban sikerültKép

BoldiiiKép nagyon boldog első névnapot kívánunk NekedKép

Bogancsi, olyan édes lehet Tomi, ahogy dumcsizikKép szerintem hasonlíthat Bácu "stílusára"Kép

Nekünk még megvan a fánk, holnap akartam leszedni, de Apa nem lesz itthon egész nap, így elmarad, mert egyedül nem vállalom be. Így marad csütörtökre bölcsiidőben...

Autósülés: Mi anno a Bébikerben néztünk ki egy Cosco-t Bálintnak, kb. 1 éve volt 20 ezer... Azóta az biztos nem lett drágább... Szimpi volt, klassz párnázattal, itt-ott állítható volt. Bele is ültettük, jól festett benne. Aztán végülis vettem egy használtat 9 ezerért, de nem bántam meg... Új huzat volt rajta. Viszont az csak 9-18 kg-ig szól... De egy ideig még biztos jó lesz, már ha Bálint súlynövekedését nézzükKép Magasságra is bőven belefér még...

Na megyek, jönnek az álommanók.

Pusza mindenkinek,
Beja+Bagázs
beja

Sziasztok!

BSzilvi: szívből gratulálok a zebrasághoz!Kép Olyan jó, hogy mindenki tervezi, vagy már "el is készítette" a kistesót!Kép 1 év múlva mennyien leszünk egy talin!!!Kép Tényleg csak a Margit-szigeten fogunk elférniKép

Mi is, azaz csak Dorka el kezdtük szedni a Bérescseppet, kisasszonynak is érezhetően megnőtt az étvágya!

Képzeljétek ma varrtam egy bábot Dorkának, nagyon kis bénácska, de ennek ellenére olyan sikere lett, hogy több mint egy órát játszottunk vele. Dorka annyira élvezte, hogy Panni babával (bábbal) beszélgethet, megmutatta neki a Karácsonyfát, a díszeket, a szobáját, a játékait, aztán lefektette. Kép

Romolának boldog névnapot kívánunk!Kép

üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

BSzilvi: szívből gratulálok a zebrasághoz!Kép Olyan jó, hogy mindenki tervezi, vagy már "el is készítette" a kistesót!Kép 1 év múlva mennyien leszünk egy talin!!!Kép Tényleg csak a Margit-szigeten fogunk elférniKép

Mi is, azaz csak Dorka el kezdtük szedni a Bérescseppet, kisasszonynak is érezhetően megnőtt az étvágya!

Képzeljétek ma varrtam egy bábot Dorkának, nagyon kis bénácska, de ennek ellenére olyan sikere lett, hogy több mint egy órát játszottunk vele. Dorka annyira élvezte, hogy Panni babával (bábbal) beszélgethet, megmutatta neki a Karácsonyfát, a díszeket, a szobáját, a játékait, aztán lefektette. Kép

Romolának boldog névnapot kívánunk!Kép

üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Én annyira béna vagyok!Kép
Végre írtam egy hosszút, erre véletlenül bezártam az ablakot, és elveszett az egész....
És túl fáradt vagyok, hogy az egészet megírjam újra. Ez a mai egyébként sem az én napom.... Későn értem haza a munkából, aztán egész este tűleveleket takarítottam, mert ma leszedtem a karácsonyfát. Aztán fürdetés közben a férjem összetörte a tükröt a fürdőben, minden tiszta üvegszilánk lett, a lányok is....
Mire végre rend lett, és a lányok elaludtak, én is kipurcantam.

BSzilvi! Neked viszont mindenképpen gratulálok még egyszer a pocaklakóhoz!KépKép

Heni! Boldinak boldog névnapot!Kép A képre én is kíváncsi vagyok. Valamelyik nap (pl holnapKép) felhívlak, már régen hallottam a hangodat.

Dadogás: Régebben Luca is dadogott néha, amikor túl sok mindent akart egyszerre elmondani. De nem volt vészes, és néha ő is kinevette magát. Mostanában már nem csinálja.
Verekedés-ügyben: nálunk is előfordul, hogy csak gy rácsap másokra. Alapvetően nem verekedős, de Zsófitól kap eleget, és gondolom, így adja tovább... Őket (is) eléggé megviselte az utóbbi pár hónap, de talán lassan kezdünk mindannyian kicsit lenyugodni. Zsófi elég irigy és makacs lett, amit nem csodálok, nehéz időszak volt ez neki is. És sokszor Lucán tölti ki a mérgét, mert a kicsi elveszi, összegyűri, széttépi..., vagy csak úgy... De azért már nagyon sokszor játszanak aranyosan együtt, olyankor én csak messziről szoktam kukkolni.Kép

Na, tényleg megyek, még össze kell pakolnom holnapra...
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Én annyira béna vagyok!Kép
Végre írtam egy hosszút, erre véletlenül bezártam az ablakot, és elveszett az egész....
És túl fáradt vagyok, hogy az egészet megírjam újra. Ez a mai egyébként sem az én napom.... Későn értem haza a munkából, aztán egész este tűleveleket takarítottam, mert ma leszedtem a karácsonyfát. Aztán fürdetés közben a férjem összetörte a tükröt a fürdőben, minden tiszta üvegszilánk lett, a lányok is....
Mire végre rend lett, és a lányok elaludtak, én is kipurcantam.

BSzilvi! Neked viszont mindenképpen gratulálok még egyszer a pocaklakóhoz!KépKép

Heni! Boldinak boldog névnapot!Kép A képre én is kíváncsi vagyok. Valamelyik nap (pl holnapKép) felhívlak, már régen hallottam a hangodat.

Dadogás: Régebben Luca is dadogott néha, amikor túl sok mindent akart egyszerre elmondani. De nem volt vészes, és néha ő is kinevette magát. Mostanában már nem csinálja.
Verekedés-ügyben: nálunk is előfordul, hogy csak gy rácsap másokra. Alapvetően nem verekedős, de Zsófitól kap eleget, és gondolom, így adja tovább... Őket (is) eléggé megviselte az utóbbi pár hónap, de talán lassan kezdünk mindannyian kicsit lenyugodni. Zsófi elég irigy és makacs lett, amit nem csodálok, nehéz időszak volt ez neki is. És sokszor Lucán tölti ki a mérgét, mert a kicsi elveszi, összegyűri, széttépi..., vagy csak úgy... De azért már nagyon sokszor játszanak aranyosan együtt, olyankor én csak messziről szoktam kukkolni.Kép

Na, tényleg megyek, még össze kell pakolnom holnapra...
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt nekem néhány –vagy nem csak néhány sort- jól esett, igyekszem átgondolni, és hasznosítani!KépKépKépKép

Norci
De ó lehet hogy ti is csajos szülők lesztek ha jól látom!KépKépKép
Igen a problámék megfogalmazása jó jel csak kellene a „társam” hozzá aki meg is hallgat, de azért nagyon köszi!!!KépKépKépKép

Heni
Igazán kedves túled hogy a bokros teendőid közt még az én nyavajáimra is odafigyelsz! KépKépKép
Tudom én hogy vesztett helyzetből szép újrafel állni, de nagyon nehéz is nem biztos hogy képes vagyok rá. Az el múlt két év alatt annyi tüske rakódott le bennem hogy…de a biztatás azért el kél.
Nem kényelmetlenebb ebben a füredtő vödörben fürcsiztetni, csak mert keskenyebb nehezebb neked fogni nem?
[/b]</font>
Fenyőnk még áll és sz összes dísz is a szobákban és ablakokon illetve a teraszon kint, ma kellett volna leszednem de nem volt rá időm és hangulatom majd….
FűtésLLL
Mi is szánkóztunk ma kint vagy két órát majd lefagytam már de Napocst alig lehet berángatni.

Tegnap mire leesett ez a sok hó, apjuk is áthozta a szánkójukat, mire Napocska bölcseb megjegyezte hogy
- „Apa fogott szánkót!”
Este fekszik az ágyban mellettem másik oldalt odabújt hozzá a Márk ő meg nem akart aludni csak szövegelt ilyeneket:
„Ott a Téjapó az ablakba,Szia Téjapó! Hihihi, csak viccejt a baba!” / Ő a baba még mindig, pedig senki nem hívja így!/

Bogancsi
Nem tőlem kérdezted ugyan de a krupp többnyire egy éves kor után jelentkezik először /nálunk fél éves volt af iam, ennyit az átlagról/ és igazából olyan 6 éves korban szűnik meg .
A kor előrehaladtával a gyermek nővekedésével a légutak is tágabbak lesznek nehezebben szűkülnek be valamint az imunrendszerük is erősödik tehát a fertőzésekkel szemben is ellenállóbak így kevésbé gyakori.
Tominak nem volt és nem is lesz, csak pozitívan tudod!!!KépKépKépKép
Nem kapott Napocska oltást mert állítólag nincs ilyen kicsiknek ami használható, azért kíváncsi lennék milyen szurit javasolt Tominak a dokitok?????
Ezek az orvosok mindig ellentmondanak borzasztó!
Köszönöm a szavaidat bölcsek mint mindig majd igyekszem észben tartani!KépKép

Menta
Köszi az ötletet majd utána nézek ám a sok-sok könyv javaslatnak és olvasgatok cseppet hátha jutok valmaire, egyébként nálunk is meg van az az alap probléma mint nálatok ez szerintem tipikussan abból adódik hogy ő férfi én meg nő.
Helenának is volt most olvastam kruppos rohama nagyon rossz az biztos szerencsére ha időben észrevesszük nem lesz kórház belőle mint Mátémnál annak idején.

Bszilvi
Éljenek a csíkosok! KépKépKépKépKépKép

Szilvi
Még mindig drukkok, jóslófájások lehetnek hetekkel korábban is nekem is volt Napoccsal, érdekes a fiúkkel nem, de három ujjnyi volt a méhszáj mire a kórházba mentünk….úgy hogy reméljük a legjobbakat!!! KépKépKépKépKép

Márti
Ármin és a szövegeKépKépKépKép
Nekem mind akét fiam dadogott ők kicsit később kezdték olyan két és fél éves korukban és talán középsősek lehettek amikor kinődték. Nekem is mondták az ovónénik hogy nem is olyan ritka ez is természetes ahogyan írtad is ha jól emlékszem egyszerűen több mindent szertnének megosztani velünk, hamarabb jár a kis eszük mint a szájuk, vagyis amit képesek még kifejezni ezért van a dadogás. Meg kell várni amíg kimondja, nem kell észrevenni hogy nehezebben „jött ki a szó”. A fiúkat látta logopédus is az óvodában ő is mondta hogy semmi vész kinövik és úgy is lett.
András hugának így látatlanbanm is jobbulást!!!!

Laura
[/b]</font>
Szánkóztatok már?

Zsuzsi
Ügyi vagy hogy varrtál babát, ha nem is tökéletes Dórinak tutira a kedvence lesz! KépKépKép
Remélem már nem is vagy anniyra elszontyolodva így itt kishazánkban, sajna máshol sem jobb a helyzet de ettől még tényleg sokszor nagyon kiakasztó az emberi nemtörődömség és hanyagság!!!!!

Linató
Szabó felsorolás nagyon édi! KépKépKépKép

BMárti
Már csak két nap és játszák a filmet!!!!!
Miiiii is megyünk megnézni szeretem ezt a trilógiát tipikussan olyan filmek amik megvannak kazettán, CD-n amin lehet és többször is megnéztük már, mindegyőnknek mást mond.
„miért nem hagyod, hogy a fiaid kiutálják?”
Mert a családom része az álltal hogy a testvérem gyermeke és nekem fontos a család még ha sokszor nekik én úgy tűnik nem anyira, tudom hogy h..lyén hangzik de így van.
Nekem az olyan szilveszter is jó ahol néhány ember összejön iszogatnak beszélgetnek, társasoznak bármit és a gyerekek is ott lehetnek, de ne én legyek egyedüli felnőttként.
Nem semmi ahogyan Lacika pakol az üdcsiért! KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt nekem néhány –vagy nem csak néhány sort- jól esett, igyekszem átgondolni, és hasznosítani!KépKépKépKép

Norci
De ó lehet hogy ti is csajos szülők lesztek ha jól látom!KépKépKép
Igen a problámék megfogalmazása jó jel csak kellene a „társam” hozzá aki meg is hallgat, de azért nagyon köszi!!!KépKépKépKép

Heni
Igazán kedves túled hogy a bokros teendőid közt még az én nyavajáimra is odafigyelsz! KépKépKép
Tudom én hogy vesztett helyzetből szép újrafel állni, de nagyon nehéz is nem biztos hogy képes vagyok rá. Az el múlt két év alatt annyi tüske rakódott le bennem hogy…de a biztatás azért el kél.
Nem kényelmetlenebb ebben a füredtő vödörben fürcsiztetni, csak mert keskenyebb nehezebb neked fogni nem?
[/b]</font>
Fenyőnk még áll és sz összes dísz is a szobákban és ablakokon illetve a teraszon kint, ma kellett volna leszednem de nem volt rá időm és hangulatom majd….
FűtésLLL
Mi is szánkóztunk ma kint vagy két órát majd lefagytam már de Napocst alig lehet berángatni.

Tegnap mire leesett ez a sok hó, apjuk is áthozta a szánkójukat, mire Napocska bölcseb megjegyezte hogy
- „Apa fogott szánkót!”
Este fekszik az ágyban mellettem másik oldalt odabújt hozzá a Márk ő meg nem akart aludni csak szövegelt ilyeneket:
„Ott a Téjapó az ablakba,Szia Téjapó! Hihihi, csak viccejt a baba!” / Ő a baba még mindig, pedig senki nem hívja így!/

Bogancsi
Nem tőlem kérdezted ugyan de a krupp többnyire egy éves kor után jelentkezik először /nálunk fél éves volt af iam, ennyit az átlagról/ és igazából olyan 6 éves korban szűnik meg .
A kor előrehaladtával a gyermek nővekedésével a légutak is tágabbak lesznek nehezebben szűkülnek be valamint az imunrendszerük is erősödik tehát a fertőzésekkel szemben is ellenállóbak így kevésbé gyakori.
Tominak nem volt és nem is lesz, csak pozitívan tudod!!!KépKépKépKép
Nem kapott Napocska oltást mert állítólag nincs ilyen kicsiknek ami használható, azért kíváncsi lennék milyen szurit javasolt Tominak a dokitok?????
Ezek az orvosok mindig ellentmondanak borzasztó!
Köszönöm a szavaidat bölcsek mint mindig majd igyekszem észben tartani!KépKép

Menta
Köszi az ötletet majd utána nézek ám a sok-sok könyv javaslatnak és olvasgatok cseppet hátha jutok valmaire, egyébként nálunk is meg van az az alap probléma mint nálatok ez szerintem tipikussan abból adódik hogy ő férfi én meg nő.
Helenának is volt most olvastam kruppos rohama nagyon rossz az biztos szerencsére ha időben észrevesszük nem lesz kórház belőle mint Mátémnál annak idején.

Bszilvi
Éljenek a csíkosok! KépKépKépKépKépKép

Szilvi
Még mindig drukkok, jóslófájások lehetnek hetekkel korábban is nekem is volt Napoccsal, érdekes a fiúkkel nem, de három ujjnyi volt a méhszáj mire a kórházba mentünk….úgy hogy reméljük a legjobbakat!!! KépKépKépKépKép

Márti
Ármin és a szövegeKépKépKépKép
Nekem mind akét fiam dadogott ők kicsit később kezdték olyan két és fél éves korukban és talán középsősek lehettek amikor kinődték. Nekem is mondták az ovónénik hogy nem is olyan ritka ez is természetes ahogyan írtad is ha jól emlékszem egyszerűen több mindent szertnének megosztani velünk, hamarabb jár a kis eszük mint a szájuk, vagyis amit képesek még kifejezni ezért van a dadogás. Meg kell várni amíg kimondja, nem kell észrevenni hogy nehezebben „jött ki a szó”. A fiúkat látta logopédus is az óvodában ő is mondta hogy semmi vész kinövik és úgy is lett.
András hugának így látatlanbanm is jobbulást!!!!

Laura
[/b]</font>
Szánkóztatok már?

Zsuzsi
Ügyi vagy hogy varrtál babát, ha nem is tökéletes Dórinak tutira a kedvence lesz! KépKépKép
Remélem már nem is vagy anniyra elszontyolodva így itt kishazánkban, sajna máshol sem jobb a helyzet de ettől még tényleg sokszor nagyon kiakasztó az emberi nemtörődömség és hanyagság!!!!!

Linató
Szabó felsorolás nagyon édi! KépKépKépKép

BMárti
Már csak két nap és játszák a filmet!!!!!
Miiiii is megyünk megnézni szeretem ezt a trilógiát tipikussan olyan filmek amik megvannak kazettán, CD-n amin lehet és többször is megnéztük már, mindegyőnknek mást mond.
„miért nem hagyod, hogy a fiaid kiutálják?”
Mert a családom része az álltal hogy a testvérem gyermeke és nekem fontos a család még ha sokszor nekik én úgy tűnik nem anyira, tudom hogy h..lyén hangzik de így van.
Nekem az olyan szilveszter is jó ahol néhány ember összejön iszogatnak beszélgetnek, társasoznak bármit és a gyerekek is ott lehetnek, de ne én legyek egyedüli felnőttként.
Nem semmi ahogyan Lacika pakol az üdcsiért! KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

BSzilvi: nagy-nagy gratula nektek, nagyon jó egészséget kívánok!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Dokihoz mikor mész?

Szilvi: neked meg nagy drukkok mennek, kéretik ezentúl naponta bejelentkezni! Kép Kép Kép

Márti: Romi nemrég édesen átölelte, megpuszilgatta Toncsi babát, majd azonnal rá is ütött kétszer a fejére. Szerintem ott Romi azalatt az 5 másodperc alatt szavak nélkül kiválóan demonstrálta, hogy mennyire ambivalens érzések fűzik Toncsihoz.

Jaj, Márti, de jó, hogy írtad ezt az "én, te" dolgot Árminnál! Eddig nem tudtam róla, valahogy figyelmen kívül hagytam talán, hogy Árminnál is így van, de Romola is saját magára használja, hogy TE, de érdekes, én mindig csak Anya vagyok. Én soha. Kép Ja, és a birtokviszonyt is hasonlóan fejezi ki: ami a sajátja, azt úgy mondja, hogy tied, a többi pedig Anyáé, Apáé, Toncié, Mamáé.

Köszönjük mindenkinek a névnapi jókívánságokat, ígérem, elteszem júliusra, jó így?

Heni: Boldinak nagyon sok boldogságot kívánunk első névnapja alkalmából! Kép Kép Kép
A kazánunkról én is tudnék "jókat" írni. Dec. 27-én, tehát a két ünnep között egyszer csak nem volt melegvíz. Szerelőt olyankor szinte lehetetlen volt találni, igaz nem is kellett volna, mert Apa meg tudja bütykölni, de ő reggel rohant dolgozni. Meg is állapodtunk abban, hogy majd hazatelefonál, és "levezényli" a kazánszerelésemet. Igen ám, csak Anyukám keresztbeszervezett, szólt a szomszéd bácsinak, ő pedig egy ismerős Mekk Mester bácsinak... Aki úgy kezdte, hogy habár ő fűtésszerelő, ilyen típust még nem látott, tehát nem ért hozzá, de igazán nagyon segítőkész. Így hát néhány órán belül nemcsak melegvizük, fűtésünk sem volt. Kép Aztán este hazajött Apa, és minden megoldódott. Kép Pedig ő nem is fűtésszerelő. Kép Csak hát fagyoskodtunk egy sort...

DZsili: nálunk sajnos annyira kevés hó esett, hogy csak a játszótéren lepte be a játékokat, szánkózni nem lehet rajta. Kép Csak reménykedem, hogy Romi tudja még az idén használni a karácsonyi ajándék szánkóját.

Képzeljétek lányok, tegnap este Apával szülői mivoltunkban teljes csődöt jelentettünk. Kép
Szóval az úgy volt, hogy megpróbáltuk összeköltöztetni egy szobába a két gyereket, de nagyon nem jött össze. Kép Jól elrontottuk mindkettejük estéjét (a magunkét is), eredménytelenül.
Sokat gondolkoztam, hogy elmeséljem-e nektek milyen hibákat vétettünk. Pusztán azért tettem volna, hátha tanultok belőle, de arra jutottam, hogy ahány ház - annyi szokás, nem biztos, hogy hasznát tudnátok venni, így inkább nem reklámozom a butaságainkat. Kép
Pedig érdekes, hogy délután már minden olyan jól megy! Toncsi baba napi egyszeri (nem anyatejes) tápláléka Romola ebédjével egyidőben zajlik, tehát együtt ebédelnek, és szertartászerűen együtt mennek aludni. A két imádott babám egy szobában, egyszerre alszik délután!!! És olyan jól működik!
Mindegy, az estivel várunk még egy kicsit.

Megyek már aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

BSzilvi: nagy-nagy gratula nektek, nagyon jó egészséget kívánok!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Dokihoz mikor mész?

Szilvi: neked meg nagy drukkok mennek, kéretik ezentúl naponta bejelentkezni! Kép Kép Kép

Márti: Romi nemrég édesen átölelte, megpuszilgatta Toncsi babát, majd azonnal rá is ütött kétszer a fejére. Szerintem ott Romi azalatt az 5 másodperc alatt szavak nélkül kiválóan demonstrálta, hogy mennyire ambivalens érzések fűzik Toncsihoz.

Jaj, Márti, de jó, hogy írtad ezt az "én, te" dolgot Árminnál! Eddig nem tudtam róla, valahogy figyelmen kívül hagytam talán, hogy Árminnál is így van, de Romola is saját magára használja, hogy TE, de érdekes, én mindig csak Anya vagyok. Én soha. Kép Ja, és a birtokviszonyt is hasonlóan fejezi ki: ami a sajátja, azt úgy mondja, hogy tied, a többi pedig Anyáé, Apáé, Toncié, Mamáé.

Köszönjük mindenkinek a névnapi jókívánságokat, ígérem, elteszem júliusra, jó így?

Heni: Boldinak nagyon sok boldogságot kívánunk első névnapja alkalmából! Kép Kép Kép
A kazánunkról én is tudnék "jókat" írni. Dec. 27-én, tehát a két ünnep között egyszer csak nem volt melegvíz. Szerelőt olyankor szinte lehetetlen volt találni, igaz nem is kellett volna, mert Apa meg tudja bütykölni, de ő reggel rohant dolgozni. Meg is állapodtunk abban, hogy majd hazatelefonál, és "levezényli" a kazánszerelésemet. Igen ám, csak Anyukám keresztbeszervezett, szólt a szomszéd bácsinak, ő pedig egy ismerős Mekk Mester bácsinak... Aki úgy kezdte, hogy habár ő fűtésszerelő, ilyen típust még nem látott, tehát nem ért hozzá, de igazán nagyon segítőkész. Így hát néhány órán belül nemcsak melegvizük, fűtésünk sem volt. Kép Aztán este hazajött Apa, és minden megoldódott. Kép Pedig ő nem is fűtésszerelő. Kép Csak hát fagyoskodtunk egy sort...

DZsili: nálunk sajnos annyira kevés hó esett, hogy csak a játszótéren lepte be a játékokat, szánkózni nem lehet rajta. Kép Csak reménykedem, hogy Romi tudja még az idén használni a karácsonyi ajándék szánkóját.

Képzeljétek lányok, tegnap este Apával szülői mivoltunkban teljes csődöt jelentettünk. Kép
Szóval az úgy volt, hogy megpróbáltuk összeköltöztetni egy szobába a két gyereket, de nagyon nem jött össze. Kép Jól elrontottuk mindkettejük estéjét (a magunkét is), eredménytelenül.
Sokat gondolkoztam, hogy elmeséljem-e nektek milyen hibákat vétettünk. Pusztán azért tettem volna, hátha tanultok belőle, de arra jutottam, hogy ahány ház - annyi szokás, nem biztos, hogy hasznát tudnátok venni, így inkább nem reklámozom a butaságainkat. Kép
Pedig érdekes, hogy délután már minden olyan jól megy! Toncsi baba napi egyszeri (nem anyatejes) tápláléka Romola ebédjével egyidőben zajlik, tehát együtt ebédelnek, és szertartászerűen együtt mennek aludni. A két imádott babám egy szobában, egyszerre alszik délután!!! És olyan jól működik!
Mindegy, az estivel várunk még egy kicsit.

Megyek már aludni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok! Gondoltam én is próbára teszem nyomozói képességeteket. Ez nem lesz könnyű, garantálom! Beja nem ér, neki küldtem mailt magánban.
Bszilvi! Annyira örülök! Kép

Kép
Másik Zebra

Sziasztok! Gondoltam én is próbára teszem nyomozói képességeteket. Ez nem lesz könnyű, garantálom! Beja nem ér, neki küldtem mailt magánban.
Bszilvi! Annyira örülök! Kép

Kép
Másik Zebra

Jaj Bogancsi, ne haragudj, hogy nem válaszoltam a yahoos mailemre írt leveledreKép Nemigen nézem azt a boxomat már, max csak 1-2 hetente, most is csak azért tévedtem oda, mert Másik ZebrácskaKép írta, hogy írt nekem...
Hamarosan válaszolok!!!!!!!!
És még egyszer ne hari...

Pusza
Beja
beja

Jaj Bogancsi, ne haragudj, hogy nem válaszoltam a yahoos mailemre írt leveledreKép Nemigen nézem azt a boxomat már, max csak 1-2 hetente, most is csak azért tévedtem oda, mert Másik ZebrácskaKép írta, hogy írt nekem...
Hamarosan válaszolok!!!!!!!!
És még egyszer ne hari...

Pusza
Beja
beja

Gratulálok az összes Zebrának!Kép

Irigykedve várom a fejleményeket, vajon ki lehet? Sajnos most nem tudok belefolyni a nyomozásba, annyi dolgom van. Még mindig vendégeskedünkKép

Solya
solya

Gratulálok az összes Zebrának!Kép

Irigykedve várom a fejleményeket, vajon ki lehet? Sajnos most nem tudok belefolyni a nyomozásba, annyi dolgom van. Még mindig vendégeskedünkKép

Solya
solya

Sziasztok!

Kedves Másik Zebra! Gratulálok! Szerintem BMárti vagy, vagy esetleg Solya Kép Még esetleg Edit. De gyorsan rukkolj ki vele, kérlek!!! Hány szavazat kell???

Laura! Ez sem hangzik túl jól! Kép Miket rontottatok el? Én kíváncsi lennék rá, ha van egy kis időd Kép

Dzsili! Én is támogatom Borcsa munka-ötletét. Kép

Andi! Én is ezer éve akarlak hívni, csak az új telefonomban nincs meg a számod, a régi meg folyton kikapcsol Kép De ami késik...

Borcsa! Nagyon jó lehet az a játék! Én olyan rég nem játszottam, talán utoljára, amikor Barni volt Boldi-korú, pedig imádok! (Tomb Raider Kép, Baldur's Gate, Diablo...)

Zsuzsi! De ügyes vagy! Milyen anyagból csináltad?

Nyuszimanó! Mikor mentek haza, akarom mondani, vissza, Finno.-ba? És mikor jöttök legközelebb? Ugye azért az sem tökéletes ország? KépKépKép

Majd'elfelejtem: MÁRTI! Anyu ugyanezt mondta: élettani, ki fogja nőni, a lényeg, hogy nem szabad foglalkozni vele. De ezt a rokonokkal is meg kell értetni. Kép (Nálunk abból van zűr, hogy Barni nem akar puszit adni bizonyos személyeknek, és hiába beszéltem meg, hogy szóba se hozzák, mert nem nekik szól, hanem csupán dac, folyamatosan ez a téma: na dugd ide az arcod legalább, tudom hogy puszit nem kapok... stb. Elég kiakasztó)

Szilvi! Miújság?

BSzilvi! Énisénis kíváncsi vagyok a részletekre! Úgy szeptember környékére várható? Az nagyon klassz! Kép

Rohanok elfele.

Sziasztok,
Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Kedves Másik Zebra! Gratulálok! Szerintem BMárti vagy, vagy esetleg Solya Kép Még esetleg Edit. De gyorsan rukkolj ki vele, kérlek!!! Hány szavazat kell???

Laura! Ez sem hangzik túl jól! Kép Miket rontottatok el? Én kíváncsi lennék rá, ha van egy kis időd Kép

Dzsili! Én is támogatom Borcsa munka-ötletét. Kép

Andi! Én is ezer éve akarlak hívni, csak az új telefonomban nincs meg a számod, a régi meg folyton kikapcsol Kép De ami késik...

Borcsa! Nagyon jó lehet az a játék! Én olyan rég nem játszottam, talán utoljára, amikor Barni volt Boldi-korú, pedig imádok! (Tomb Raider Kép, Baldur's Gate, Diablo...)

Zsuzsi! De ügyes vagy! Milyen anyagból csináltad?

Nyuszimanó! Mikor mentek haza, akarom mondani, vissza, Finno.-ba? És mikor jöttök legközelebb? Ugye azért az sem tökéletes ország? KépKépKép

Majd'elfelejtem: MÁRTI! Anyu ugyanezt mondta: élettani, ki fogja nőni, a lényeg, hogy nem szabad foglalkozni vele. De ezt a rokonokkal is meg kell értetni. Kép (Nálunk abból van zűr, hogy Barni nem akar puszit adni bizonyos személyeknek, és hiába beszéltem meg, hogy szóba se hozzák, mert nem nekik szól, hanem csupán dac, folyamatosan ez a téma: na dugd ide az arcod legalább, tudom hogy puszit nem kapok... stb. Elég kiakasztó)

Szilvi! Miújság?

BSzilvi! Énisénis kíváncsi vagyok a részletekre! Úgy szeptember környékére várható? Az nagyon klassz! Kép

Rohanok elfele.

Sziasztok,
Heniék
gesztenye

Solya egyre gyanúsabb. Kép
gesztenye

Solya egyre gyanúsabb. Kép
gesztenye

Heni,
remélem, hogy Bmárti vagy Linato, vagy vki, aki már edzésben van!
Mert nem szeretnék tablettás babát.
pusszKép
solya

Heni,
remélem, hogy Bmárti vagy Linato, vagy vki, aki már edzésben van!
Mert nem szeretnék tablettás babát.
pusszKép
solya

Azt hittem, ez az elterelő hadművelet. Kép
Tényleg, Domóékról tudsz valamit? Nincs e-mailjük véletlenül?
gesztenye

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?