Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt nekem néhány vagy nem csak néhány sort- jól esett, igyekszem átgondolni, és hasznosítani!
Norci
De ó lehet hogy ti is csajos szülők lesztek ha jól látom!
Igen a problámék megfogalmazása jó jel csak kellene a társam hozzá aki meg is hallgat, de azért nagyon köszi!!!
Heni
Igazán kedves túled hogy a bokros teendőid közt még az én nyavajáimra is odafigyelsz!
Tudom én hogy vesztett helyzetből szép újrafel állni, de nagyon nehéz is nem biztos hogy képes vagyok rá. Az el múlt két év alatt annyi tüske rakódott le bennem hogy
de a biztatás azért el kél.
Nem kényelmetlenebb ebben a füredtő vödörben fürcsiztetni, csak mert keskenyebb nehezebb neked fogni nem?
[/b]</font>
Fenyőnk még áll és sz összes dísz is a szobákban és ablakokon illetve a teraszon kint, ma kellett volna leszednem de nem volt rá időm és hangulatom majd
.
FűtésLLL
Mi is szánkóztunk ma kint vagy két órát majd lefagytam már de Napocst alig lehet berángatni.
Tegnap mire leesett ez a sok hó, apjuk is áthozta a szánkójukat, mire Napocska bölcseb megjegyezte hogy
- Apa fogott szánkót!
Este fekszik az ágyban mellettem másik oldalt odabújt hozzá a Márk ő meg nem akart aludni csak szövegelt ilyeneket:
Ott a Téjapó az ablakba,Szia Téjapó! Hihihi, csak viccejt a baba! / Ő a baba még mindig, pedig senki nem hívja így!/
Bogancsi
Nem tőlem kérdezted ugyan de a krupp többnyire egy éves kor után jelentkezik először /nálunk fél éves volt af iam, ennyit az átlagról/ és igazából olyan 6 éves korban szűnik meg .
A kor előrehaladtával a gyermek nővekedésével a légutak is tágabbak lesznek nehezebben szűkülnek be valamint az imunrendszerük is erősödik tehát a fertőzésekkel szemben is ellenállóbak így kevésbé gyakori.
Tominak nem volt és nem is lesz, csak pozitívan tudod!!!
Nem kapott Napocska oltást mert állítólag nincs ilyen kicsiknek ami használható, azért kíváncsi lennék milyen szurit javasolt Tominak a dokitok?????
Ezek az orvosok mindig ellentmondanak borzasztó!
Köszönöm a szavaidat bölcsek mint mindig majd igyekszem észben tartani!
Menta
Köszi az ötletet majd utána nézek ám a sok-sok könyv javaslatnak és olvasgatok cseppet hátha jutok valmaire, egyébként nálunk is meg van az az alap probléma mint nálatok ez szerintem tipikussan abból adódik hogy ő férfi én meg nő.
Helenának is volt most olvastam kruppos rohama nagyon rossz az biztos szerencsére ha időben észrevesszük nem lesz kórház belőle mint Mátémnál annak idején.
Bszilvi
Éljenek a csíkosok!
Szilvi
Még mindig drukkok, jóslófájások lehetnek hetekkel korábban is nekem is volt Napoccsal, érdekes a fiúkkel nem, de három ujjnyi volt a méhszáj mire a kórházba mentünk
.úgy hogy reméljük a legjobbakat!!!
Márti
Ármin és a szövege
Nekem mind akét fiam dadogott ők kicsit később kezdték olyan két és fél éves korukban és talán középsősek lehettek amikor kinődték. Nekem is mondták az ovónénik hogy nem is olyan ritka ez is természetes ahogyan írtad is ha jól emlékszem egyszerűen több mindent szertnének megosztani velünk, hamarabb jár a kis eszük mint a szájuk, vagyis amit képesek még kifejezni ezért van a dadogás. Meg kell várni amíg kimondja, nem kell észrevenni hogy nehezebben jött ki a szó. A fiúkat látta logopédus is az óvodában ő is mondta hogy semmi vész kinövik és úgy is lett.
András hugának így látatlanbanm is jobbulást!!!!
Laura
[/b]</font>
Szánkóztatok már?
Zsuzsi
Ügyi vagy hogy varrtál babát, ha nem is tökéletes Dórinak tutira a kedvence lesz!
Remélem már nem is vagy anniyra elszontyolodva így itt kishazánkban, sajna máshol sem jobb a helyzet de ettől még tényleg sokszor nagyon kiakasztó az emberi nemtörődömség és hanyagság!!!!!
Linató
Szabó felsorolás nagyon édi!
BMárti
Már csak két nap és játszák a filmet!!!!!
Miiiii is megyünk megnézni szeretem ezt a trilógiát tipikussan olyan filmek amik megvannak kazettán, CD-n amin lehet és többször is megnéztük már, mindegyőnknek mást mond.
miért nem hagyod, hogy a fiaid kiutálják?
Mert a családom része az álltal hogy a testvérem gyermeke és nekem fontos a család még ha sokszor nekik én úgy tűnik nem anyira, tudom hogy h..lyén hangzik de így van.
Nekem az olyan szilveszter is jó ahol néhány ember összejön iszogatnak beszélgetnek, társasoznak bármit és a gyerekek is ott lehetnek, de ne én legyek egyedüli felnőttként.
Nem semmi ahogyan Lacika pakol az üdcsiért!
Pussz: Dzsili