Sziasztok!
Holka: örülök, hogy Heni jól fogadta a kistesót! És cserélj majd tickert ha lesz rá időd/energiád
Szép a szüléstörténeted, ez egy jókedvű szülésnek tűnik így olvasva
Emma pedig tündéri
Blúmi: Jobbulást!
Monee: drukkolok, hogy Ákos baba semmiképp ne a dokid szabadsága alatt akarjon előbújni!
Gwini: látom kezd nálatok is izgalmassá válni a helyzet!
A.m: látom te már „alakulsz vissza”
Tényleg, nem furi, hogy nincs pocakod már? Én bele se tudok gondolni egyelőre, hogy milyen lesz pocaktalanul, annyira megszoktam
Lolababa: sajnálom ezt a szitut, amit leírtál, a pasikon néha tényleg ki tudok akadni ( a sajátommal iszonyat nagy mázlim van). Nem tudom mit tennék a helyedben, de hogy ennyire ne vegye észre magát valaki az durva.
Anyós nálunk sem segít, de ennek az egyik oka az, hogy én nem is vágyom rá. Nincs igazán közünk egymáshoz, elég nehéz is vele kijönni, így én úgy vagyok vele, hogy az az évi néhány alkalom, amikor találkozunk, az bőven elég, megőrülnék, ha a nyakamon ülne akár csak minden héten egy órára. Persze 2 gyerekkel majd lehet teljesen más lesz.
Huh, látom te már lehet babával jössz legközelebb, kitartás ++++++++++++++
Csibe: ti sem vagytok semmit, kezdem azt hinni, hogy a férjem tényleg egy angyal. Nálunk is vannak viták, meg lesznek is, de legalább ő érti, hogy mi bajom van, még ha szerinte az nem is probléma.
Eszike: látom nemsokára babázol!
Noni: ki tudja, hátha nem lesz szükség befekvésre.
Honey: ezt a rendőrséges dolgot nem is tudtam. De most elképzeltem a Trabantunkat, amint rendőrségi felvezetéssel megy a kórházba, érdekes lenne
Minyu: Nagy gratula Csongi babához!
Csak megúsztad szerencsére a befekvést!
A.m: Gyuszi baba nagyon helyes! És nagyon jó a birodalma
Bejci: én a fürdőkádból kilépésnél vagyok gondba, odaszoktam hívni a párom, hogy rátámaszkodjak.
Légzésfigyelő: kölcsön lesz, de eleinte tuti nem fogom használni, mert mózeskosárban lesz a gyerkőc mellettem.
Szeder: üdv odahaza! Várjuk a történetet, meg Adél fotót.
Starlarkról semmi hír? Mennek neki a drukkok.
Anyoooka: nem semmi ez a ruhacsomag!
Rólunk tegnap meg volt az utolsó UH, dokira röpke 2 órát kellett várni. Babóval minden rendben napra pontosan akkora amekkorának lennie kell, viszont a késésnek hála a CTG-t lekéstem, holnap megyek majd. Egyébként 2700g-ra tippelte kisfiam a gép